Uran u Biku po kućama

-Uran u Biku u 1. kući:
 Sa Uranom koji prolazi kroz vašu prvu kuću, doživećete promene u vašem pogledu na svet. Okrenućete novu stranicu u životu. Težnja za potpunom slobodom. Kratak fitilj, budući da ćete biti pod hroničnim stresom. Možete zaraditi novac svojim izgledom. Težićete kupovini tehnike koja će vam omogućiti udobnost kojoj težite.  Iznenada više niste „jaki, tihi tip“. Jaki da, ali ne i tihi. Najnoviji tip mobilnog telefona u prioritetu.
Sa Uranom u Biku ne možete se opustiti kao i obično. Neobična stvar ili osoba prekida vaše redovne planove. Iskorak iz vaše zone udobnosti. Nalazite se na nepoznatoj teritoriji. Pokušavate naći originalan način funkcionisanja.
Uran u Biku zahteva vredne kozmetičke proizvode. Prelazite na organsku šminku. Na organski šampon. Tražite svoj tip sapuna. Prijaju vam samo prirodne tkanine. Mislili ste da poznajete sebe, ali sada više niste sigurni.
Ulažete u kvalitetnu garderobu. Odbacujete jeftinu, neatraktivnu odeću. Kupujete luksuznu. Kreirate budžet za svoju garderobu. Kreirate budžet za šišanje i šminku.
Sa Uranom u Biku u 1. kući morate povesti više računa o svom mentalnom zdravlju. Stres može pokrenuti bolesti koje su „čučale“ u vama. Pomaže izbalansirana ishrana, redovno vežbanje, joga. Ako to nije dovoljno, biljne esencije vam sigurno mogu pomoći jer su one u skladu sa Uranom.
-Uran u Biku u 2. kući: 
Štednja je ključan pojam za vas. Sa  Uranom u Biku u vašoj drugoj kući ćete doživeti poremećaje u ličnim prihodima. Istražujete originalne načine zarade novca. Oslobodite se ustaljenih razmišljanja da biste našli alternativne načine zarade. Sa  Uranom u Biku nipošto ne ulazite u rizične novčane transakcije. Radite sa malim sumama ali povećajte broj transakcija. Laka lova je izazov na kome možete lako pasti. Pogotovu ako u Natalu, u fiksnim znacima, imate Uran ili Mars. Držite se ustaljenih rešenja kada su finansije u pitanju. Sa Uranom u Biku ne ulazite na nepoznat teren. Zarađujte manje sume i ostavljajte na stranu. Novac u banci podelite na više banaka. Najbolje u tri. U dve nikako.  Prestanite da trošite novac na stvari koje vam ne trebaju.
Iznenađeni ste što otkrivate šta stvarno cenite. Možda će se nešto desiti što će vas naterati da smanjite svoj bankovni konto.  Brzi i neočekivani događaji mogu vam otvoriti oči šta je zaista bitno. Kupujete stvari koje imaju trajnu vrednost. Sa Uranom u Biku upujete skup i pouzdan računar. Pravite drastične promene da biste izgradili stvarno samopoštovanje. Radite drastične poteze u rešavanju vaših finansijskih problema. Uložite u kripto valutu ali ne veću sumu. Ako u drugoj kući imate Južni Čvor ili planetu vladara Južnog Čvora, budite spremni na gubitke u narednom periodu. Ako imate Uran u 2. kući, obavezno konsultujte astrologa za svako veće ulaganje ili finansijske transakcije.
 Uran u Biku u 3. kući:
Za početak, stupite u komunikaciju sa nekim astrologom. To će, umnogome, olakšati težinu ovog tranzita. Sa Uranom koji prolazi kroz treću kuću, doživljavate promene u shvatanju onoga što vas okružuje. Promenite kanal na radio prijemniku. Razmislite šta možete učiniti drugačije kako biste zaradili novac kroz komunikaciju? Originalne knjige zarađuju novac. Iznenadni impuls za pisanje.
Iznenadne i jedinstvene misli zapamtite na mobilnom telefonu! Napravite blog i vaše misli plasirajte na internetu. Mnogo će vam pomoći. Odjednom ste spremni na učenje i proširivanje pogleda na život. Kupujete literaturu za to. Nemojte se lako naljutiti na prijatelja, možda je nesporazum. Samo. Pazite u saobraćaju. Pogotovu noću.
-Uran u Biku u 4. kući:
Sa Uranom Biku koji prolazi kroz četvrtu kuću, doživljavate poremećaje u vašem domu. Nestabilnost. Nestabilan temelj. Pukotine u temeljima. Zemljotres. Prisiljeni ste da se preselite. Dom se oseća nestabilno. Počinjete razmišljati o načinima kako biste učinili svoj dom sigurnijim i stabilnijim. Prethodno navedeno može doći do izražaja ako u Natalu u 4. kući imate malefične planete, planetu vladara Južnog Čvora kao i prolazak Južnog čvora. Takođe Mesec u Vodoliji, Uran u Raku ili Mesec aflikovan od Urana i/ili Marsa.
Sa Uranom u Biku kupujete solidan i savremen nameštaj. Istovremeno, iznenada se otarašavate onih stvari koje ne povećavaju vrednost i lepotu vašeg životnog prostora. Mislili ste da znate svoj dom, ali više ne. Odjednom vas više zanima jednostavnost nego ikad.
Sa Uranom u Biku budite mirni i ostanite kući. Život može biti haotičan, ali trudite se da vaš dom bude sigurno utočište. Budite spokojni i provodite vreme s porodicom. Porodični odnosi postaju temelj.
-Uran u Biku u 5. kući:

Drastične promene na planu ljubavi, kreativnosti, dece, bavljenja hobijima i sl.  Imate iznenadne ljubavne veze. Otvorenost se za nove oblike samoizražavanja. Mislili ste da znate svoju decu, ali više ne. Nesporazumi sa decom su više nego izgledni. Morate biti tolerantniji sa njima, jer nije do njih već do Urana. Više komunikacije s njima biće od pomoći.
 Neočekivana ljubav prema umetnosti. Možda dobijete na lutriji. Počinjete da razmišljate o tome kako da zaradite novac sa umetnošću.
Kupujete opremu za svoje kreativne projekte. Kupujete umetničke predmete koji su skupi, ali koji traju. Ulažete  u svoju kreativnost. Kupujete softver i elektroniku kako biste povećali svoje šanse da zaradite novac kroz umetnost. Kupujete sportsku opremu kako biste poboljšali uživanje u sportu kojim se bavite.
Tražite alternativne načine da zatrudnite. Umoran si od prolaznih ljubavnih veza.  Odjednom se želite smiriti. Želite  stabilnu vezu. Teške planete u 5. kući sve ovo mogu dodatno iskomplikovati a povoljne olakšati.

-Uran u Biku u 6. kući:

 Sa Uranom u Biku koji prolazi kroz vašu 6. kuću, doživljavate poremećaje u radnom okruženju ili zdravlju. Stres postaje vaš neprijatelj broj jedan. Slabi vam imunitet i javlja se mogućnost obolevanja od bolesti kojoj je vaš znak najpre sklon. Okrenite se alternativnim metodama zaštite zdravlja jer će time biti ispunjena simbolika Urana. Uskladite način ishrane sa savremenim trendovima. Imajte u vidu da „sve počinje iz glave“. Ako ste nervozni, mentalno nestabilni, otvorili ste vrata bolesti. Češće kontrolišite vaše zdravlje, pogotovu pritisak. Ako niste redovni u rekreaciji, postanite.
Na radnom mestu dosta će biti promena. Iznenadnih, bez najave. Ako imate Mesec, Mars i/ili Uran u 6. oj kući, izvesne su promene radnog mesta. Neophodna je modernizacija ako ste vlasnik privatne firme. Na Uran u Biku se najbolje reaguje mirnoćom i staloženošću. Nervozan odgovor na bilo kakvu nevolju na ovom planu, samo će pojačati nastale probleme. Energetske esencije mogu biti od velike koristi.

Milan Atlić

5 komentara

  1. Milan Atlić

    Svakako upozorava na oprez u investiranju. Ne bi se trebalo mnogo novca stavljati na rizik.

  2. a jos je i Pluto u konjukciji sa Uranom u 2. kući, u Devici.

  3. Hvala, Milane. Šta onda znači ako je natalni Uran u 2. kući u devici?

  4. Milan Atlić

    Likice nemam vremena da napišem ostatak posta. Na uticaj Urana po kućama odlučujući uticaj ima položaj Urana u Natalu. Znači, ne mora da bude presudno to što će te imati Uran u 10 oj kući, na Vašu karijeru. Naprimer, meni nije.

  5. Ne vidim nigde Uran u biku u ostalim kućama od 6. do 12. Mene zanima kakva je situacija ako je jednim delom u 9. a posle u 10. Tako je kod moja dva sina, meni je u 10, a mami u 7. Predpostavljam kod mene će biti revolucionarnih promena što se tiče posla/karijere, a i volela bih to da promenim, pa me baš zanima šta se preporučuje.

Slobodno komentarišite