Uran u Biku po kućama i znacima

Od 6.3.2019. Uran se vraća u znak Bika i tu ostaje do 2025. Već ste imali prilike da osetite pola godine u 2018. kako to funcioniše. Uzbudljivih skoro 7 godina je pred svima nama. Vežite se i spremite se za novu avanturu. Glavni savet je: budite krajnje odgovorni prema vašim finansijama jer su iznenadjenja, itekako, moguća. I u negativnom i u pozitivnom smislu.

 

Uran u Biku u 1. kući,

Sa Uranom koji prolazi kroz vašu prvu kuću, doživećete promene u vašem pogledu na svet. Okrenućete novu stranicu u životu. Težnja za potpunom slobodom. Kratak fitilj, budući da ćete biti pod hroničnim stresom. Možete zaraditi novac svojim izgledom. Težićete kupovini tehnike koja će vam omogućiti udobnost kojoj težite.  Iznenada više niste „jaki, tihi tip“. Jaki da, ali ne i tihi. Najnoviji tip mobilnog telefona u prioritetu.
Sa Uranom u Biku ne možete se opustiti kao i obično. Neobična stvar ili osoba prekida vaše redovne planove. Iskorak iz vaše zone udobnosti. Nalazite se na nepoznatoj teritoriji. Pokušavate naći originalan način funkcionisanja.
Uran u Biku zahteva vredne kozmetičke proizvode. Prelazite na organsku šminku. Na organski šampon. Tražite svoj tip sapuna. Prijaju vam samo prirodne tkanine. Mislili ste da poznajete sebe, ali sada više niste sigurni.
Ulažete u kvalitetnu garderobu. Odbacujete jeftinu, neatraktivnu odeću. Kupujete luksuznu. Kreirate budžet za svoju garderobu. Kreirate budžet za šišanje i šminku.

Sa Uranom u Biku u 1. kući morate povesti više računa o svom mentalnom zdravlju. Stres može pokrenuti bolesti koje su „čučale“ u vama. Pomaže izbalansirana ishrana, redovno vežbanje, joga. Ako to nije dovoljno, biljne esencije vam sigurno mogu pomoći jer su one u skladu sa Uranom.

-Uran u Biku u 2. kući, Uran u Biku za Ovna

Štednja je ključan pojam za vas. Sa  Uranom u Biku u vašoj drugoj kući ćete doživeti poremećaje u ličnim prihodima. Istražujete originalne načine zarade novca. Oslobodite se ustaljenih razmišljanja da biste našli alternativne načine zarade. Sa  Uranom u Biku nipošto ne ulazite u rizične novčane transakcije. Radite sa malim sumama ali povećajte broj transakcija. Laka lova je izazov na kome možete pasti. Pogotovu ako u Natalu, u fiksnim znacima ili u drugoj kući, imate Uran ili Mars. Držite se ustaljenih rešenja kada su finansije u pitanju. Sa Uranom u Biku ne ulazite na nepoznat teren. Zarađujte manje sume i ostavljajte na stranu. Novac u banci podelite na više banaka. Najbolje u tri. U dve nikako. Prestanite da trošite novac na stvari koje vam ne trebaju.
Iznenađeni ste što otkrivate i šta stvarno cenite. Možda će se nešto desiti što će vas naterati da smanjite svoj bankovni konto.  Brzi i neočekivani događaji mogu vam otvoriti oči šta je zaista bitno. Dolazi do promene vašeg stava prema vrednostima. Pojačana potreba za sigurnošću. Kupujete stvari koje imaju trajnu vrednost. Sa Uranom u Biku kupujete skup i pouzdan računar. Verovatno ćete imati izazova sa nasledstvom: ili ćete iznenada dobiti ili izgubiti veće nasledstvo. Pravite drastične promene da biste izgradili stvarno samopoštovanje. Radite drastične poteze u rešavanju vaših finansijskih problema. Uložite u kripto valutu, ali ne veću sumu. Ako u drugoj kući imate Južni Čvor ili planetu vladara Južnog Čvora, budite spremni na gubitke u narednom periodu. Ako imate Uran u 2. kući, obavezno konsultujte astrologa za svako veće ulaganje ili finansijske transakcije.

Top of Form

Uran u Biku u 3. kući, Uran u Biku za Ribe

Za početak, stupite u komunikaciju sa nekim astrologom. To će, umnogome, olakšati težinu ovog tranzita. Sa Uranom koji prolazi kroz treću kuću, doživljavate promene u shvatanju onoga što vas okružuje. Promenite kanal na radio prijemniku. Razmislite šta možete učiniti drugačije kako biste zaradili novac kroz komunikaciju? Originalne knjige zarađuju novac. Iznenadni impuls za pisanje.
Iznenadne i jedinstvene misli zapamtite na mobilnom telefonu! Napravite blog i vaše misli plasirajte na internetu. Mnogo će vam pomoći. Odjednom ste spremni na učenje i proširivanje pogleda na život. Kupujete literaturu za to. Nemojte se lako naljutiti na prijatelja, možda je samo nesporazum. Iznenadni incidenti u saobraćaju. Odnosi sa braćom, sestrama I komšijama se komplikuju, postaje teško sporazumeti se sa njima. Netolerantnost kao posledica stresa pod kojim se nalazite. Iznenadni odlazak u inostranstvo.

 

Bottom of Form

-Uran u Biku u 4. kući, Uran u Biku za Vodolije

Sa Uranom Biku koji prolazi kroz četvrtu kuću, doživljavate poremećaje u vašem domu. Nestabilnost. Nestabilan temelj. Pukotine u temeljima. Zemljotres. Prisiljeni ste da se preselite. Dom se oseća nestabilno. Počinjete razmišljati o načinima kako biste učinili svoj dom sigurnijim i stabilnijim. Prethodno navedeno može doći do izražaja ako u Natalu u 4. kući imate malefične planete, planetu vladara Južnog Čvora kao i položaj Južnog čvora. Takođe Mesec u Vodoliji, Uran u Raku ili Mesec aflikovan od Urana i/ili Marsa. Nagla promena stambene situacije: ili prodajete ili kupujete stan. Najbolje u nekoj visokoj zgradi i većem gradu. Nije pametno uzimati kredit jer nekretnina može biti ugrožena usled nevraćanja.

Sa Uranom u Biku kupujete solidan i savremen nameštaj. Istovremeno, iznenada se otarašavate onih stvari koje ne povećavaju vrednost i lepotu vašeg životnog prostora. Mislili ste da znate svoj dom, ali više ne. Odjednom vas više zanima jednostavnost nego ikad. Promena u odnosu sa majkom ili suprugom. Završavate neki ciklus i započinjete novi.
Sa Uranom u Biku budite mirni i ostanite kući. Život može biti haotičan, ali trudite se da vaš dom bude sigurno utočište. Budite spokojni i provodite vreme s porodicom. Porodični odnosi postaju temelj.

 

-Uran u Biku u 5. kući, Uran u Biku za Jarčeve

Drastične promene na planu ljubavi, kreativnosti, dece, bavljenja hobijima i sl.  Imate iznenadne ljubavne veze. Otvorenost  za nove oblike samoizražavanja. Mislili ste da znate svoju decu, ali više ne. Nesporazumi sa decom su više nego izgledni. Morate biti tolerantniji sa njima, jer nije do njih već do Urana. Više komunikacije s njima biće od pomoći.
Neočekivana ljubav prema umetnosti. Možda dobijete na lutriji. Počinjete da razmišljate o tome kako da zaradite novac sa umetnošću.
Kupujete opremu za svoje kreativne projekte. Kupujete umetničke predmete koji su skupi, ali koji traju. Ulažete  u svoju kreativnost. Kupujete softver i elektroniku kako biste povećali svoje šanse da zaradite novac kroz umetnost. Kupujete sportsku opremu kako biste poboljšali uživanje u sportu kojim se bavite.
Tražite alternativne načine da zatrudnite. Umorni ste od prolaznih ljubavnih veza. Odjednom se želite smiriti. Želite  stabilnu vezu. Teške planete u 5. kući sve ovo mogu dodatno iskomplikovati a povoljne olakšati.

-Uran u Biku u 6. kući, Uran u Biku za Strelčeve

Sa Uranom u Biku koji prolazi kroz vašu 6. kuću, doživljavate poremećaje u radnom okruženju ili zdravlju. Stres postaje vaš neprijatelj broj jedan. Slabi vam imunitet i javlja se mogućnost obolevanja od bolesti kojoj je vaš znak sklon. Okrenite se alternativnim metodama zaštite zdravlja jer će time biti ispunjena simbolika Urana. Uskladite način ishrane sa savremenim trendovima. Imajte u vidu da „sve počinje iz glave“. Ako ste nervozni, mentalno nestabilni, otvorili ste vrata bolesti. Češće kontrolišite vaše zdravlje, pogotovu pritisak. Ako niste redovni u rekreaciji, postanite.

Na radnom mestu dosta će biti promena. Iznenadnih, bez najave. Ako imate Mesec, Mars i/ili Uran u 6. oj kući, izvesne su promene radnog mesta. Neophodna je modernizacija ako ste vlasnik privatne firme. Na Uran u Biku se najbolje reaguje mirnoćom i staloženošću. Nervozan odgovor na bilo kakvu nevolju na ovom planu, samo će pojačati nastale probleme. Energetske esencije mogu biti od velike koristi.

 

-Uran u Biku u 7. kući, Uran u Biku za Škorpije

    Na udaru su partnerski odnosi, kako lični tako i partnerski. Ako su odnosi zdravi, nemate razloga za brigu. Ako su „klimavi“, pokušajte sa partnerom što pre da nađete zajednički jezik ili ćete ga izgubiti. Ne donosite ishitrene odluke, posle kojih bi mogli da se kajete. Lek za Urana u ovom položaju je smirenost. Jutro je pametnije od večeri. Počinjete da shvatate da, u stvari, partnera ne znate dovoljno dobro. Partner traži više slobode ali niste spremni da mu je date. Ako nemate, u vaš život ulazi partner koji ima otvoren i nekonzervativan odnos prema partnerstvima. Svakako nemojte ulaziti u sudske procese, ako ne morate.

Što se tiče vašeg imidža i onoga kako vas vidi javnost, spremni ste na nagli zaokret, kako u oblačenju, tako i u odabiru osoba sa kojima se družite. Kupujete moderne odevne predmete, trudite se da zamenite automobil sa mlađim modelom, ako nemate novca za novi.

 -Uran u Biku u 8. kući, Uran u Biku za Vage

   Iznenada dobijate neko nasledstvo. Vaš seksualni život se okreće naglavačke. Možda u njega ulazi osoba sa (pod)znakom Vodolija. Osoba sa otvorenim i nesputanim odnosom prema seksu i intimnim odnosima. Možda promiskuitetna osoba. Zadužujete se u banci, što kod vas može uneti probleme na mentalnom planu. Jak stres na mentalnom planu. Lečenje psihe savremenim metodama. Moguć je i odlazak na operaciju, ako za to postoje naznake u natalnoj karti. Obratite pažnju na plaćanje poreza. Promene na planu podrške: ako je niste imali, od sada je moguća, i obrnuto. Vaši instikti postaju izoštreniji i pouzdaniji. Privlači vas mogućnost da se družite sa moćnim osobama, kao i da sami to postanete. Dešavaće vam se da budete svedoci opasnih zbivanja, čak i onih usko povezanih sa smrću. Prihodi vašeg partnera i vaše zajedničke finansije mogu biti podložni mnogim promenama u narednim godinama.

-Uran u Biku u 9. kući, Uran u Biku za Device

Ovo je prilika za sasvim nov pristup duhovnosti I filozofiji. Možda ćete zauzeti I nov stav prema religiji. Ne onakav, kakav ste imali do sada. Ovo je vreme kada možete poraditi na sopstvenom razvoju, završiti fakultet I unaprediti znanje u svojoj struci. Ako ste u nekom sudskom procesu, dešavaće vam se neočekivane stvari I momenti. Ključ je u smirenoj reakciji. Ne gubite glavu. U ovom period imaćete dosta kontakata sa strancima ili osobama u (pod)znaku Strelac. Verovatno ćete imati priliku da odete u inostranstvo. Ovo je prilika da uz pomoć interneta proširite sopstveno obrazovanje I spoznaju sveta.

-Uran u Biku u 10. kući, Uran u Biku za Lava

Neočekivane promene na planu karijere. Spremite se za uspone I padove na profesionalnom planu. Potrebno je da iskoristite simboliku Urana na pozitivan način, da bi sprečili negativne konotacije po vas. To znači da bi trebalo da koristite novine koje donosi internet. Naprimer, dođite do novih materijala, do novih tehnologija I do novih klijenata putem internet koji nas je sve strpao u globalno selo. Neizvesnost koju nosi Uran u vaše polje karijere, doneće stress. Na internetu možete pronaći nove načine za oslobađanje od stresa. Biće I neslaganja sa nadređenima. Vaša reputacija I uspeh, imaće velike ispite a od toga šta kaže vaša Natalna karta, zavisiće koju ćete visinu dostići. Ključno je da ne smete padati u vatru I reagovati ishitreno. Shodno izreci: “strpljen-spašen”.

-Uran u Biku u 11. kući, Uran u Biku za Raka

Vi ćete u narednim godinama upoznati mnoge neobične ljude I steći neobične prijatelje. Može se desiti da se prijavite za volontiranje, uđete ili pokrenete projekat usluga ili na drugi način počnete da živite svoje snove za stvaranje boljeg I humanijeg sveta. Uključujete se, iznenada, u društvene odnose jer “skapirate” da od povlačenja I puštanja bezobraznima I nepoštenima, nema ništa. Shvatate da se morate boriti, kako za sebe, tako I za potomke. Vaši planovi, ciljevi I želje zahtevaju timski rad I pronalazak istomišljenika jer kao pojedinci ne možete daleko stići. Vaša zarada od profesije kojom se bavite, doživljava uspone I padove. Shodno dešavanjima na profesionalnom planu.

-Uran u Biku u 12. kući, Uran u Biku za Blizance

Vaši snovi i duhovnost će biti napunjeni Uranovim električnim moćima, i vi možete imati mnogo unutrašnjih otkrića i duhovnih otkrića. Zdravstveni i psihološki problemi mogu imati koristi od eksperimentalnog tretmana, a vi možete raditi iza kulisa projekte umetnosti ili humanitarnog karaktera.

Najdublje unutrašnje porive, kao i potragu za duševnim mirom, možete zadovoljiti novim metodama. Čuvajte se tajnih neprijatelja, ne verujte svakom. Izvesno je da vaši snovi, ako su do sada bili spokojni, više to neće biti. Možda ćete morati da pronađete nov način ili metodu da bi imali spokojan san. Budite spremni i na neka odricanja.

 

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite