Svetska ekonomska kriza dolazi

Novi talas svetske ekonomske krize, približava nam se velikom brzinom. Na to nam, najpre, ukazuju kao i 2008. sve veća štampanja novca u 3 najveće centralne banke: američkoj, evropskoj i azijskoj(japanskoj). To je novac koji nema pokriće u zlatu i drugim realnim dobrima i kao takav je špekulativan. Uzeće ga običan čovek, po visokim kamatama, da bi kupio dobra za život. Naravno, to je isprojektovana kriza posle koje će oni najmoćniji biti još bogatiji. To su vlasnici banaka i bankarskog sektora. To nije tajna ni za moćne korporacije koje su i sami povlašćeni „igrači“. Teret ekonomske krize biće svaljen na običnog čoveka, koji živi od plate, od 1. do 1. Na njihovoj propasti zaradiće banke i korporacije koje su novac uzele od centralnih banaka po minimalnoj kamati a plasirale ga po iznosu od 5-10%. Scenario će biti isti kao i 2008. kada su ljudi ostajali bez automobila i stanova uzetih na kredit, jer su ostajali bez posla i nisu mogli da vraćaju kredite. Ovo je bio ekonomski aspekt krize koja nam se približava, pogledajmo astrološke parametre koji ukazuju na novi talas svetske ekonomske krize.

Kao prvi faktor, koji je već nastupio početkom novembra 2018, ukazao bih na položaj Južnog Mesečevog čvora(gubici) koji prolazi kroz znak Jarca, gde se nalazi i Saturn kao vladar. Reći ćete, pa šta, ovaj položaj je bio 2000.-2001. a nije bilo krize. Razlika je, dragi moji, velika, jer se ovog puta Saturn nalazi baš u znaku Jarca koji vlada našom reputacijom, materijalnim, odnosno nekretninama. Ko izgubi posao, naravno izgubi i reputaciju jer postane platežno nesolventan.

Kao drugi faktor, tu je Pluton u znaku Jarca, koji se tu smestio upravo s početka prošlog talasa svetske ekonomske krize, 2008. Pluton je poznat po svom dezintegrišućem dejstvu i uništenju materijalnog kada se nađe u znaku Jarca.

Sledeći činilac je još jači. U martu 2019. Uran ulazi u znak Bika. Venera, vladar Bika, vlada finansijama te će Uran obezvrediti postojeći novac i podstaći materijalnu neizvesnost.

Na kraju, imamo tranzit Jupitera(blagostanje) kroz znak Jarca(oskudica) koji se dešava početkom decembra 2019. Isti tranzit se desio i 2008. kada se desila zadnja svetska ekonomska kriza.

Najjači udar ekonomske krize očekujem sredinom 2020.

O tome šta bi trebalo uraditi da se smanje efekti nastupajuće ekonomske krize, čitajte u mom sledećem postu. Hvala vam što pratite www.astrologijaibahovekapi.com.

Milan Atlić

Comments are closed.