Sexualni horoscop(sexoscop) za decembar 2018

Budući da je sex bitan element stanja psihe, otvaram novu vrstu horoscopa. Nazvaću ga, kako bi drugačije nego, sexoscop. Odmah ću da naglasim ključnu ulogu sexa za održanje kondicije i stabilnosti psihe. Verovatno većina zna da je u astrologiji polje psihe i sexa isto: osmo. Za naš odnos prema sexu bitan je položaj 2 nebeska tela: planete Mars i asteroida Eros. Mars je pokretač svake energije pa i sexualne. Asteroid Eros u astrologiji smatra se vladarom seksualnih želja. Osim toga, Eros je ono što nam daje emocionalnu snagu koja pokreće želju na fizičkom i seksualnom planu. U Natalu Eros simbolizuje našu strast, ono što nas seksualno privlači, naše seksualne sklonosti i iskonsku želju. Osoba sa jakim Erosom traži fizički kontakt sa drugima, posebno na seksualnom planu. Za razumevanje sopstvenog sexualnog potencijala, bitno je znati njegov položaj u Natalu. Ako ne znate gde se Eros nalazio kada ste vi rođeni izađite na link  http://www.astro.com/swisseph/eros.htm . Vaš sexualni potencijal pogledajte na mom postu Erotica. Pređimo sada na sexoscop za decembar 2018.

Ovan: Zbog Marsa u Ribama, vama će najviše odgovarati sex sa nekim anonimnim partnerom. Takođe, u ovom mesecu, izbegavajte jače osvetljenje u spavaćoj(ili već u kojoj volite) sobi. Poželjno je da vaš partner bude u (pod)znaku Ribe ili Blizanaca. Priča(komunikacija) sa partnerom, može uveliko rasplamsati strast i pojačati užitak kome stremite. Zdrav humor je idealno sredstvo, ukoliko želite suprotnu stranu da odvedete u krevet. Ukoliko nemate partnera, novog možete naći na nekom kraćem putu, u javnom prevozu ili na društvenoj mreži. Najbolji dani u mesecu su 1, 10 i 19. Mislite o tome da i vaš partner bude zadovoljan dešavanjima u krevetu, savetuje sexoscop za decembar 2018.

Bik: Mars aktivira vaše polje prijatelja, pa bi partnera, ako nemate, trebalo da potražite među prijateljima. Bar za ovaj mesec. Romantična atmosfera(ručak ili večera) najlakše će istrasirati put do kreveta i strasti koju želite. Ako imate stalnog partnera, strast možete pojačati pričom za vreme odnosa. Naravno, dozirano tako da ne poremeti dosadašnji ritual. Novog partnera za sex možete sresti u banci ili restoranu. Najbolji dani u mesecu su 6, 16 i 24. Iznenadite vašeg partnera nečim novim, najbolje sexi vešom, savetuje sexoscop za decembar 2018.

Blizanci: Dragi moji ovo je za vas idealan mesec kada je sex u pitanju. Asteroid Eros je ceo mesec u vašem znaku a kvadrat Marsa prema vašem znaku stvara vam napetost koju je najlakše(i najlepše) eliminisati dešavanjima u postelji. Perverzni razgovori najlakše će vam rasplamsati strast a zamračen ili jedva osvetljen prostor, dodatno će vas oraspoložiti. Ako nemate „partnera za noć“, najpre ćete ga naći u osobi sa (pod)znakom Ribe, Blizanaca, Jarca ili u profesionalnom okruženju. Najbolji dani u mesecu su 5, 14 i 23. Ovo je mesec inovacija u vašoj postelji, savetuje sexoscop za decembar 2018.

Rak: Trigon Marsa prema vašem znaku, kao i Eros u vašoj 12 oj kući, pruža vam neslućen potencijal na ovom planu. Svakako ovo iskoristite jer je idealan način da se oslobodite napetosti, stresa i depresije koja vas pritiska od početka godine. Iako to nije vaš ustaljen manir, obavezno stavite komunikaciju u prvi plan. Prvo da lakše „privedete“ ljubavnika a zatim da trenutke u postelji učinite strastvenijim. Ako nemate partnera, potražite ga u (pod)znaku Ribe ili Strelca. „Podmetnite“ partneru neko jelo sa namirnicama koje imaju afrodizijačka svojstva, savetuje sexoscop za decembar 2018.

Lav: Mars se nalazi u vašoj kući psihe. Sex je, zbog toga, idealno sredstvo za vaše mentalno rasterećenje. Odavno ste svesni da Ribe imaju velikog uticaja na stanje vaše psihe. Iz istog razloga, ovog puta će vam biti od pomoći ako se sa njima nađete u postelji. Romantične okolnosti, neki „prljav razgovor“ ili emocije, rasplamsaće vaše strasti u punoj meri. Ako ste u potrazi za ljubavnikom, najpre ćete ga naći u (pod)znaku Blizanac ili Vodolija. I vama je vreme da raščistite sa rutinom na erotskom planu. Uvedite neku novinu, naprimer uzmite sobu u hotelu gde služe dobru hranu,  savetuje sexoscop za decembar 2018.

Devica: Mars i Eros pogađaju vaše polje partnerstava i profesije. Dakle, u tim okolnostima su parametri vaše strasti. Ako niste zadovoljni postojećim partnerom, alternativu(ili bar osveženje) biste mogli naći u profesionalnom okruženju. Ukoliko nemate „partnera za provod“, najpre ćete ga naći u (pod)znaku Ribe i Blizanci. Boravak ova dva nebeska tela u vašim ugaonim kućama nagoveštava bitne promene na planu sexa, bilo da ćete uskoro promeniti partnera, bilo da ćete, iz osnova, nešto promeniti na odnos prema sexu. Povoljni datumi su 5, 14 i 23.

 Vaga: Sa Venerom koja će veći deo meseca biti u znaku koji simboliše sex, Škorpiji, a koja inače vlada psihom i kućom sexa, ovo će biti idealan mesec za sex. Naravno, na taj način i za psihološko rasterećenje. Eros je u kući u kojoj nešto najviše želite, tako da je sex u prvom planu. Mars u kući rada otvara mogućnost da potencijalnog ljubavnika pronađete baš tamo, gde provodite veći deo dana. Malo šarma i flerta u hodnicima firme u kojoj radite, očas će raspaliti strasti i odvesti vas tamo gde najviže želite. Ovaj mesec je idealan za „šaputanje na jastuku“ koje je vaš omiljen metod za opčinjavanje u krevetu. Unesite neizvesnost u odnose sa ljubavnikom, savetuje sexoscop za decembar 2018.

 Škorpija: Vama je ovaj mesec jako naklonjen, kada su aktivnosti u postelji u pitanju. Mars je u Ribama, polju ljubavi. To znači da se nećete samo držati za ruke i šetati. Naprotiv, vaš će ljubavnik znati da nagradi svaki gest nežnosti i emocija koje mu podarite. Eros koji vlada strastima, nalazi se baš na pravom mestu: u kući sexa. To obećava pravi vatromet strasti. Ukoliko budete pričali sa partnerom, to će proizvesti još jače strasti. Upravo ono do čega vam je najviše stalo.

 Strelac: Ovaj mesec neće prijati vašem avanturističkom duhu. Mars je u 4. kući što vas ograničava na stalnog partnera. Eros je u kući partnera, tako da, ako ste skloni „švrljanju“, ovo nije vaš mesec. Zbog položaja ova dva nebeska tela u promenljivim znacima, morate uvesti neke novine u vašu spavaću sobu. Ne smete dozvoliti da strast umre jer će vas to udaljiti od partnera koji vam odgovara po većini drugih parametara. Porazgovarajte sa partnerom o svemu što vam se ne sviđa u postelji, biće bolje oboma.

Jarac: Zbog Marsa u kući komunikacije i Erosa u Blizancima, naročito će vam biti bitna komunikacija sa partnerom. Kako u „nagovaranju“ tako i za vreme samog čina. Takođe, ako tražite partnera za sex, naći ćete ga na nekom kraćem putu, javnom saobraćaju ili hodniku firme u kojoj radite.  Idealan partner za ovaj mesec su oni sa (pod)znakom Ribe ili Blizanci. Zadnja dekada meseca, sa ulaskom Sunca u vaš znak, biće posebno povoljna za ove aktivnosti. Razmislite o uvođenju novina u vašu postelju jer tako traže planete.

Vodolija: Sa Erosom u vašoj kući ljubavi i Venerom u Škorpiji, ovo je za vas idealan mesec. Iako niste skloni pravljenju romantične atmosfere u krevetu, prigušenje svetla i malo „prljavih reči“, svakako će podsticajno delovati na raspaljivanje strasti. Ukoliko tražite „ljubav za noć“, naći ćete je u profesionalnom okruženju, nekom kafiću, restoranu, banci ili kraćem putu. Idealni partneri su osobe u (pod)znaku Ribe ili Blizanaca.

Ribe: Zbog Marsa u vašem znaku, koji će vam generisati stres, sex je idealna aktivnost za mentalno rasterećenje. Imaćete dosta energije a stalni partner je, u ovom mesecu, vaš definitivan izbor. Zbog Venere u Škorpiji, emocije će biti najbolji pokretač sexualnih aktivnosti. Ukoliko ste u potrazi za partnerom, idealan ljubavnik bi bio u (pod)znaku Blizanaca i možete ga naći na nekom kraćem putu ili mestu komunikacije. Savet: uvedite više romantike i novina u vaš odnos.

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite