Sex i depresija

Ili: Sexom protiv depresije

Webdateonline (20)
 U ovom postu ću vam izneti interesantan primer žene koja svoj problem sa depresijom rešava velikom količinom sexa. Odmah ću se ograditi: ovo nije poruka sexajte se da bi izlečili depresiju već primer (planete su tako htele ) nekog oblika holističkog lečenja psihijatrijskih problema. Sex i depresija obično ne idu zajedno jer depresija, u poznijim godinama, deluje negativno na libido. 
      Pogledajmo Mileninu natalnu kartu :
 
 
Milena – natalna karta

    Zbog Saturna u znaku Raka, aspekta Saturn kvadrat Mars, Jupiter, Milena ima problem sa depresijom a da toga ni sama nije svesna.“ Kad nemam sex, kad mi je muž na putu a „momka“ ne mogu da nahvatam – ja se samozadovoljavam „- priznaje  ona  jer sam je, gledajući joj  Natalnu kartu, provalio. 
 

 

                                    

 

      Osma kuća je kuća psihološkog olakšanja te gledamo vrh i položaj vladara vrha 8.e kuće i zaključujemo gde je naš izlaz u lečenju psihološko-psihijatrijskih problema.
       Kod Milene Mars kao vladar 8.e kuće odlazi u 8.u kuću-kuću sexa ! Imala je sreće, pomislićete vi koji čitate ovaj post. Da , kažem ja , ako ne upadne u zamku koja se zove zavisnost od sexa u koju su upali glumci Dejvid Duhovni, Čarli Šin i mnogi drugi. To pogotovu s toga što je Jupiter(mnogo nečega) u konjukciji sa Marsom.
                         Kad dosadiš mužu i „momku“(još uvek je lepa i mlada!), šalim se ja sa Milenom, dođi kod mene da ti napravim Bahove kapi protiv depresije. Ako ništa drugo-uštedećeš na vremenu !
                Važi, đavolasto će ona, javi se na mobilni telefon a meni dade znak da je zove-“ momak „. Pouka: ako u osmoj kući imate Mars, onda su sex i depresija sasvim dobra kombinacija za eliminisanje(držanje pod kontrolom) depresije.

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite