Severni Čvor u Raku, Južni Čvor u Jarcu(6.11.2018-5.5.2020.)

Ne pišem postove kada je Merkur retrogradan ali, s obzirom na to da su Lunarni čvorovi uvek retrogradni, ovo je pravo vreme za ovaj post. Kada bih imao opciju da kažem samo jedno klijentu na konsultacijama, rekao bih mu samo ono što mu nalažu Lunarni čvorovi. Oni najpre i naposletku moraju biti ispoštovani. Ponajpre Severni Čvor. Samo pomoću njega možemo menjati scenario Sudbine koji smo  dobili na rođenju. Lunarni čvorovi su povezani sa prošlošću i Karmom.  Označavaju i završetak onog što se započelo a nije završilo. Setite se šta ste počeli 2000. i 2001. a niste dovršili. Sada ćete imati priliku. Došli smo do najbitnijeg tranzita Mesečevih Čvorova. Znak Raka traži bezbednost, znak Jarca status. Ovo je doba kada će mnogi statusni simboli biti na udaru. Neki će i nestati. Zadnji tranzit ovih čvorova doneo je Americi(11.9.2001.) rušenje Kula bliznakinja u Njujorku. Ljudi se vraćaju porodičnim vrednostima, spas traže u porodičnom okupljanju. Besomučan rad za materijalno postaje neprihvatljiv. Šta vredi samo raditi ako to znači odsustvo od doma, kućne atmosfere i voljenih?

Važno je shvatiti da se ne može samo raditi. Čovek koji se ispne na vrh, uvek tamo ostane sam! Šta je rešenje? Severni Čvor je u Raku. Izgradnja jake unutrašnje osnove, negovanje sebe i psihe, raditi ono što je sigurno i udobno.

Šta je ishod svega? Pravi progres, istinska dostignuća koja dolaze iz prostora udobnosti i samopouzdanja. Kada stvarno znate ko ste, kada ste jaki iznutra (Severni Čvor u Raku) ne postoji ništa što ne možete postići (Južni Čvor u Jarcu).

Iako je onima koji imaju autoritet stalo da zadrže postojeće stanje, Saturn u Jarcu se neće osvrtati na to. Jedino su promene konstantne.

Kada radite ono što volite, za onoga koga volite, samo vam je nebo granica!

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite