Numerološki horoskop za 2019

Ovo je godina broja 3(2+0+1+9=3). Brojem 3 vlada Jupiter. Ako u vašem numerološkom kodu postoji broj 3, nadajte se uspešnoj godini. Iako trojkom vlada Jupiter, planeta benefik, ne očekujte ništa lako, želite li da postignete uspeh. Ovo će biti stresna godina. Ipak, može se reći, da ćete imati „anđela čuvara“, mislite li pozitivno i ako ne budete gazili preko drugih. U ovoj godini će najviše profitirati oni koji budu spremni na avanturu i rizik. Ako na to niste spremni, zaboravite na prosperitet u 2019. Oni kojima je u numerološkom kodu bioritamski broj 3, uspeha će imati u prvoj polovini godine. Oni kojima je 3 sudbinski broj, uspeha će imati u drugoj polovini godine. Oni koji imaju 3 u generacijskom broju imaće uspeha više nego uobičajeno. Naravno, ništa proći neće bez stresa. Prognoza: Novak Djokovic će obnoviti povredu ruke. Pre nego vam saopštim prognozu za 2019, ponudiću vam esencije protiv stresa koji je uzročnik svih ozbiljnijih bolesti i lični numerološki horoskop za 2019. Kontakt tel je 060 32 35 625. Sledeće tumačenje se odnosi na bioritamski broj. Ako je vaše rođendan 17.03. bilo koje godine, onda je vaš bioritamski broj: 1+7+0+3=11, 1+1=2. Ako je vaš bioritamski broj:

 

 1

Vi ćete funkcionisati u ovoj godini pod okolnostima broja 4. Ovim brojem vlada Saturn i vaš životni scenario za ovu godinu nimalo neće biti lak. Ne pokušavajte da se izvučete jer će vam Saturn nametnuti mentalne probleme kao što su depresija, anksioznost i stres. Najbolje da nađete neku aktivnost sa praktičnom problematikom. Izgradnja, adaptacija ili preuređenje životnog prostora u kome obitavate.

Zdravlje: Sve ono što vam je do sada bilo osetljivo i problematično, sada dolazi u prvi plan. U ovoj godini je problem sa nepravilnim lučenjem hormona a to vodi ka mentalnim problemima. Stresu, depresiji i anksioznosti. Vaši glavni problemi, srce i krvni sudovi biće dodatno pod pritiskom. Osim mentalnog rasterećenja, pijte nešto za cirkulaciju.

Ljubav:  Ove godine ljubav neće biti u vašim prioritetima. Ipak, neka četvorka pokušaće da vam skrene pažnju na sebe i svoje emocije. Dobro razmislite pre nego je, hladno i nezainteresovano, odbacite.

Finansije: U ovoj godini novac možete dobiti preko neke nekretnine. Najbolje je da nešto adaptirate i prodate. Nemojte igrati igre na sreću, izgubićete novac, savetuje numerološki horoskop za 2019.

 

2

Ovo je godina u kojoj će petica imati uticaja na sve vaše životne okolnosti. To je oprečna strana, što znači da se, da bi napredovali, morate saglasiti sa nekim partnerom. Deo svog ega morate staviti na stranu. Tada će biti bolje i vama i vašem partneru. Bilo poslovnom, bilo ličnom. To može dovesti do sklapanja ugovora o kojima već godinama sanjate. Koji vam mogu rešiti velike materijalne probleme i podići vas na znatno viši ekonomski nivo.

Zdravlje: Vaše će se zdravlje oporaviti od hormonskog disbalansa koji vam se desio u prošloj godini. Šetnja pored vodenih površina i balansirana ishrana, imaće prioritet želite li što pre da dođete u top-formu. Naročito s preporučuju vežbe disanja ili rekreacija u kojoj ruke i noge imaju primaran značaj. „Baterije“ punite u domu ili harmoničnom okruženju, savetuje numerološki horoskop za 2019.

Ljubav: Ovo je godina u kojo se morate dokazati na partnerskom planu, želite li da se vaš ljubavni život poboljša. Ne budite sebični, posvetite više pažnje i tolerancije partneru. On će to znati da nagradi. Ako niste u vezi, novu ljubav ćete naći među peticama. Ne zaboravite da vaše srce i ljubav u mnogome zavise od poštovanja i ohrabrivanja onih koje volite. Dakle, otvorite srce da bi u njega došla ljubav.

Finansije: Ovo je godina u kojoj, da biste došli do više novca, morate da sklopite Ugovor. Bilo da nešto prodate, bilo da obavite posao pa da ga, posle, naplatite. Dakle, ništa bitno ne možete uraditi sami. Partnerski odnosi se nameću kao prioritet, savetuje numerološki horoskop za 2019.

 

3

I pored najbolje volje da organizujete svoj život i da držite stvari pod kontrolom, to vam neće polaziti za rukom. Svoje ćete potrebe morati da podredite drugima. Veći deo vremena posvećivaćete porodici. Pazite da ne budete žrtva porodice, pošto ćete sami doprinositi takvom scenariju. Drugi će imati dominantnu ulogu u vašem funkcionisanju.

Zdravlje: Ono što vam je opšta preporuka, sada morate upražnjavati. Gimnastika, lagana, svakog dana 20-30 minuta.Budite umereni sa ishranom i alkoholom jer ćete često padati u iskušenje da budete neumereni u hrani i piću. Ukoliko ne poslušate ove savete, može doći do problema sa gušteračom, jetrom, žučnom kesom, cirkulacijom i opštim padom imunog sistema.

Ljubav: U ovoj godini vi ste najveći dobitnici na ljubavnom planu. Čestitam. Vaša ljubavna stvarnost može biti lepša od svakih snova. Pripazite se, ipak, visokih standarada, koje sami postavljate. To bi moglo da vas odvede na stranputicu. Da odete na stazu promiskuiteta ili da odustanete od potrage za ljubavlju. Takođe se čuvajte i monotonije ako ste dugo u vezi.

Finansije: Ovo je godina prosperiteta, kada su finansije u pitanju. Vreme da popunite rupe u vašem budžetu. Sada je vreme da se posvetite zauzimanju visokih položaja koji donose dosta novca. Nametnite se kao vođa, jer uz to će doći konfor i povlastice. Mnoge će se „kockice“ same po sebi složiti i doneti vam prosperitet na ovom planu.

 

4

Ovo je godina kojoj ćete želeti što pre da „vidite leđa“. Godina u kojoj ćete malo stvari moći da držite pod kontrolom, u kojoj nećete imati puno mira. Godina stresa. To, svakako, nije ono čemu težite: sigurnosti i harmoniji. Zbog vaše loše hormonalne situacije, pod hitno morate iznaći dodatne sisteme za obuzdavanje čovekovog najvećeg zdravstvenog neprijatelja: stresa.

Zdravlje: Ne stavite li stres pod kontrolu, na udaru će se naći štitna žlezda. Ako do sada niste imali ovaj problem, on može postati sasvim realan kada je ova godina u pitanju. Znate i sami, bolest štitne žlezde je bolest duše. Ako ste ušli u petu deceniju, ove godine bi mogli imati problema sa variranjem pritiska, što je alarmantan pokazatelj. Biljne esencije, koje posedujem, mogu potpuno da eliminišu stres.

Ljubav: U svemu stres, pa i na ovom planu. Trudite se da svoju nervozu i svoj stres ne prenosite u odnos sa partnerom. Ovo bi moglo, dodatno, da vas izbaci iz težišta, budući da je partnerstvo jedno od stubova na kome počiva vaša psiha. Tolerancija, kao i ulaganje pažnje u partnera, mogu vam mnogo pomoći da sačuvate ljubav sa partnerom. Ukoliko niste u vezi, ovo je godina u kojoj možete započeti poželjnu vezu, punu ljubavi i harmonije.

Finansije: U ovoj godini ćete biti u situaciji da rizikujete na planu finansija. Proračunajte sve natenane i imajte u vidu da se nekom rizik isplati a nekom ne. Svakako ne idite po sistemu: sve ili ništa. Budite strpljivi, savetuje numerološki horoskop za 2019.

 

5

Godina u kojoj ćete imati dosta energije, u kojoj ćete, bez problema, moći da završite ono što počnete. Bitno je da samo pažljivo isplanirate ono što ste naumili da učinite. Stres, koji vam je bio pratilac u prošloj godini, u ovoj će prosto nestati. Ipak, sa manje nervoze i opušteno, završavaćete stvari koje će, po obimu, za druge biti impozantne. U svoje planove, da bi sve još bolje išlo, uvedite osmice.

Zdravlje: Zbog smanjenog stresa, ovo će za vas biti prilično stabilna godina, kada je zdravlje u pitanju. Ipak, ako među ostalim brojevima ima sedmica, mogli bi očekivati probleme sa disajnim organima. Da bi sve zdravstvene probleme sveli na minimum, trebalo bi da što više slobodnog vremena provodite u prirodi. Verovatno vam je već poznato da je pušenje za vas apsolutno zabranjeno!

Ljubav: Ovo nije godina u kojoj možete sresti „ljubav vašeg života“ ali nije ni godina u kojoj je ljubav isključena. Velika je verovatnoća da u vezu uđete zbog onoga što sledi posle toga. Zbog sexa, budući da vam te vrste energije, nimalo neće nedostajati. Ipak, nemojte da preterate u zavođenju, budući da vas partner može shvatiti previše ozbiljno. I, zbog toga, ostati slomljenog srca.

Finansije: Vama novca ni u ovoj godini neće nedostajati. Energija, koju ćete imati u izobilju, samo će usmeriti novčane tokove na vas. Više novca očekujte u drugoj polovini godine, pogotovu ako je vaš sudbinski broj 3. Ostavite nešto novca na stranu jer neće sve godine biti dobre kao ova, savetuje numerološki horoskop za 2019.

 

6

Ovo je godina završetaka svega što ste ranije započeli i svega što ste se namerili da završite. Ovo je i godina humanitarnog delovanja, rada na volonterskoj bazi. Dakle, završeci, nikako počeci. Ako ste već dugo u vezi, trebalo bi da je okončate brakom, kao logičnom posledicom. Ako ste nezadovoljni svojim poslom, isplanirajte šta dalje pa u novi posao krenite u sledećoj godini.

Zdravlje: Zbog vaše sklonosti hedonizmu i činjenice da će ova godina biti stresnija nego prethodna, morate povesti malo više pažnje o vašem zdravlju. U suprotnom, mogli biste imati problema sa jetrom i cirkulacijom. Žene bi morale da imaju redovne kontrole kod  ginekologa a muškarci, ako su ušli u šestu deceniju života, moraju proveriti prostatu. Gojaznost je za vas nedopustiva.

Ljubav: Vama ljubavi neće nedostajati u ovoj godini. Naročito ako ste u vezi. Lepo je to što pokazujete partneru svoju ljubav, ipak nemojte da preterujete. Da partner ne pomisli da ga gušite. Ako u ovoj godini izađete iz ljubavne veze, ne žurite, sačekajte sledeću za novu vezu.

Finansije: Ovo je dobra godina za vaše finansije, pogotovu ako u numerološkom kodu postoji cifra 3. Osnovni savet je da radite na održavanju postojećeg stanja a da ne ulazite u nove projekte. Ako niste u finansijskim problemima, odvojite nešto novca za neku humanitarnu akciju. Da biste pokrenuli novčane tokove, radite na finansijskoj edukaciji. Razvijajte talenat koji bi mogao biti dodatan izvor prihoda.

7

Godina novih početaka za vas. Jedan period, u trajanju od 9 godina, je završen i za vas nastupaju nova iskušenja i dokazivanja. Kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Neće sve ići kako ste zamislili, znate i sami, svaki početak je težak. Bitno je, samo, da verujete u sebe jer, sve počinje i završava se u nama. Godina za vas će biti stresna ali, bar vi znate šta je stres. I, kako da se izborite s njim. Duhovnost je najbolji način.

Zdravlje: Ako izbegnete da svoju preosetljivost lečite nekim od poroka, za vas nema zdravstvenih problema. Boravak u prirodi je najbolji način za opuštanje od stresa a ako nemate vremena ili vam je ta opcija malo dostupna, svakodnevne gimnastičke vežbe, u trajanju od pola sata, biće sasvim dovoljne. Pošto imate osetljivu psihu, uronite, u slobodno vreme, u sve ono što vas intrigira: veru, sfere umetnosti ili neku od istočnjačkih metoda isceljenja. Kontrolišite pritisak, savetuje numerološki horoskop za 2019.

Ljubav: Vaši ljubavni zahtevi su zasnovani na otkrivanju tajne uzvišene ljubavi. Naivnost i čisto srce, često su prepreka u ljubavnim odnosima. Ipak, ako niste zadovoljni partnerom, za promenu, pođite od vas samih. Razmislite da li biste vi sami bili tolerantni na neke vaše postupke u odnosu sa partnerom. Moramo početi od nas, ako nešto ne funkcioniše. Uvek je do nas, zapamtite. Ako niste u vezi, novu ljubav možete naći u trojci ili petici.

Finansije: Sada je trenutak da aktivirate neki od svojih brojnih talenata da bi došli do većih količina novca. Razmislite u čemu ste najbolji a što vam može doneti korist. Svakako nešto što je originalno i što ne može svako da radi. Vaš je problem što se novac teško zadržava kod vas. Ovo je aktivna godina, zaradićete više nego obično. Ostavite nešto na stranu, savetuje numerološki horoskop za 2019.

8

Navike da stvari držite pod kontrolom, moraćete da se otarasite u ovoj godini. Dogovor je ključan termin za funkcionisanje. Empatija će vam, takođe, biti od značajne pomoći. Ukoliko ne budete „dirigent“, sve će doći na svoje mesto i vi ćete biti zadovoljni učinkom. Bez stresa. Čuvajte se velikih planova i velikog optimizma. Mogli bi se razočarati. Sarađujte sa dvojkama jer ćete od njih dosta zavisiti.

Zdravlje: Iako za vas ovo neće biti stresna godina, pričuvajte se povreda ruku i nogu. Očekujte stabilizaciju zdravlja po ostalim elementima zdravlja. Problemi od prošle godine odlaze u drugi plan. Trebalo bi da izbegavate preterano masnu i kaloričnu hranu, slatkiše i, naravno, konzumiranje alkoholnih pića. Gimnastika u trajanju od pola sata, svakog dana, veoma je preporučljiva.

Ljubav: U godini ste empatije i emocija. To je sjajna podloga za ljubav. Dvojka, vama izuzetno naklonjena, jedva čeka na vas. Bogami, i vi na nju. Došla je godina kada „morate“, što vama nikada nije bilo teško, da bacite „karte na sto“. Ti si ta(j), odjeknuće i biće, što biti mora! Ljubav. Eksplozija strasti zameniće ljubav, koja je sve započela.

Finansije: Najbolje da radite dva paralelna posla. Poslovi neće biti obima na koji ste vi navikli. Prema tome, i zarada će biti manja. Moraćete, zbog toga, da pripazite kako ga trošite. Partnerstva se ne preporučuju a najbolje je da za vas rade osobe u znaku dvojke. Zaboravite na velike, nesigurne i preambiciozne projekte. Ovo je godina prikupljanja snage za sledeću, savetuje numerološki horoskop za 2019.

9

Sve vaše aktivnosti zavisiće od ljudi i okolnosti broja 3. Ovo je aktivna godina za vas. Opšti napredak je najbolja satisfakcija za napore i sveprisutni stres, koji će biti pratilac svih aktivnosti. Najveća opasnost, vezana je za preterani optimizam, kome ćete biti naklonjeni. Potrudite se da u vašem radnom okruženju budu prisutne trojke. Pogotovu ako ulazite u partnerske odnose.

Zdravlje: Zbog stresnih uslova funkcionisanja, na udaru će biti vaša preosetljiva psiha. Osim rekreativnih aktivnosti i balansirane ishrane, koja podrazumeva dosta voća i povrća, pokušajte da se otvorite prema bliskom okruženju. To će biti najbolji način da održite psihu. Kontrolišite krv i imuni sistem, savetuje numerološki horoskop za 2019.

Ljubav: Napredak je prisutan i na ovom planu, bilo da imate partnera, bilo da ste rešili da poklonite srce drugoj polovini. Optimizam, kojim ćete zračiti, skrenuće pažnju na vas. Dovoljna će biti samo mala iskra, vaše veštine zavodništva, da partner položi svoje oružje i preda vam „srce na dlanu“. Zaista. Novu ljubav možete naći u dvojci ili trojci.

Finansije: Dolazi do oporavka vaših finansija, budući da u prošloj godini niste imali impozantnijih prilika za zaradu. U bilo koji projekat da se upustite, bitno je da imate podršku ili da ste prethodno dobro proučili dobre ili loše strane biznisa u koji ste se upustili. Pričuvajte se preteranog optimizma, pogotovu ako se projekat proteže i u naredni period. Sarađujte sa trojkom i ne brinite, savetuje numerološki horoskop za 2019.

Napomena: Kopiranje i distribucija ovog horoskopa povlači sankcije predviđene zakonom o zaštiti autorskih prava.

Milan Atlić

Slobodno komentarišite