Bioritamski brojevi: slaganje u sexu

     images (3)
www.astrologijaibahovekapi.com vam predstavljaju post: Bioritamski brojevi slaganje u sexu.

Uz pomoć bioritamskog broja vide se  vaši sexualni apetiti, kako s ljubavnim umećem stoji vaš partner i sa kim je, generalno, najbolje slaganje u sexu. Bioritamski broj se dobija tako što se saberu svi brojevi iz datuma rođenja bez godine. Na primer, ako je neko rođen 5.6.1961. godine, njegov bioritamski broj je: 5+6=11 1+1=2

Bioritamski broj 1
Žena: Strastvena je i od rane mladosti traga za pravom ljubavlju. Vatrena, ali puna snova i ideala. Ima razvijenu intuiciju i ume da ugodi muškarcu. Živi za ljubav.
Muškarac: Uživa u sexu i sklon je perverzijama koje pravda razvijenom maštom. Kad baci udicu, ne odustaje dok ne osvoji plen. Dominantan je u sexu.
1 se slaže sa 8, 6 i 3. Treba da izbegava 2 i 9.
Bioritamski broj 2
Žena: Ne uživa naročito u sexu, ali se ne predaje lako. Za nju je to dužnost koju pokorno obavlja. Ipak, rano se upušta u sexualne odnose.
Muškarac: Romantičan, nestalan i ne baš najbolji ljubavnik, inicijativu prepušta ženi. Pošto je prilično neodgovoran, ženama se preporučuje da u odnosu sa dvojkom budu oprezne.
2 se slaže sa 6 i 8. Treba da izbegava 3 i 7.
Bioritamski broj 3
Žena: Celo njeno telo je erogena zona. U večitoj potrazi za idealnim, sklona je tome da često menja partnere. Ovde zapravo imamo 2 ekstrema. Totalno nezainteresovana, ili izuzetno sexualna, koja je na ivici promiskuiteta.
Muškarac: Evo ga napokon pravi ljubavnik, gvozdena pesnica, ako nađe partnerku koja će pratiti sve njegove zahteve u vezi sa erotikom, eto sexa do bola.
3 se slaže sa 6 i 5, a treba da uzbegavaju 2 i 9.
Bioritamski broj 4
Žena: Skrivena vatra, vodi direktno u ekstazu, gazda u krevetu. Ona pokreće inicijativu, izvanredna je ljubavnica. Njen moto :“ Smrsajmo uz sex !“
Muškarac: Izdržljiv ljubavnik, sklon maratonskom vođenju ljubavi, ali sebičan.
4 se slaže sa 8, 6 i 5. Treba da izbegava 2 i 1.
Bioritamski broj 5
Žena: brzo se zasiti svog sexualnog partnera. Kada nema inovacija, menja partnera, ali kad stvarno voli, maštovita je i ispunjava svaki sexualni prohtev svog muškarca.
Muškarac: Francuska škola, vrlo potentan muškarac, koga uzbuđuje lepota ženskog tela. Ume da bude egoista.
5 se slaže sa 8, 2 i 3. Treba da izbegava 6 i 9.
Bioritamski broj 6
Žena i muškarac: Nema velikih razlika između šestice žene i šestice muškarca. Seks je za njih uživanje. Imaju jak seksualni apetit, a istovremeno traže nežnost i komplimente. Predigra je obavezna i to duga i nikako monotona.
6 se dobro slaže sa 1, 2, 3 i 4. Treba da izbegava 5 i 9.
Bioritamski broj 7
Žena: Mistična je, ali vodi igru, menja poze i diktira tempo.
Muškarac: Izuzetno je potentan, maštovit i originalan. Neguje tehnike Dalekog istoka. Sex sa sedmicom je uzbudljiva vožnja, čija je poslednja stanica orgazam.
7 se slaže sa 2, 7 i 6. Treba da izbegava 1 i 5.
Bioritamski broj 8
Žena: Od muškarca zahteva sve što joj padne na pamet. Sexualno oslobođena ličnost, traži nemoguće, voli da menja partnere.
Muškarac:  Brz, potentan, maštovit, sex mašina je prava reč koja ga opisuje.
8 se slaže sa 5, 2 i 8, a treba da izbegava 6 i 1.
Bioritamski broj 9
Žena: Sex je za nju nešto lepo i uzvišeno. Sklona je klasičnim pozama, mada kad emocije „prorade“, ume da bude vrlo maštovita ljubavnica.
Muškarac: Njega treba samo hvaliti, naročito njegovu muškost i kvalitete.
9 se dobro slaže sa 8 i 1. Treba da izbegava 6 .

Milan Atlić

Slobodno komentarišite