Numerologija sexa

 

www.astrologijaibahovekapi.com vam predstavlja veoma interesantan post koji, slobodno, možemo nazvati numerologija sexa. Numerologija sexa je jedna od najčitanijih oblasti u numerologiji i za nju se podjednako interesuju pripadnici oba pola.

Ovaj post govori o sexualnim atributima i sklonostima osobe u odnosu na njen sudbinski (lični) broj. Ako je osoba rođena 17.03.1961.e njen je sudbinski broj(vidi: osnove numerologije)  1 (1+7+3+1+9+6+1=28 , 2+8=10 ,1+0=1)

 Ako je sudbinski(destiny number) broj:

1- Radi se o pompeznom ljubavniku sklonom agresivnom sexu. On takođe ima sklonost ka nadmoći i dominaciji, strastven je i energičan. Spremnost ka eksperimentisanju i pronalaženju novina na erotskom planu.
2-Numerologija sexa za ovaj broj kaže: U pitanju je romantična i ponekad prerušena sexualnost, elegancija, naklonost, pasivnost, stidljivost i dvosmislenost. Spremnost na beskrajno prilagođavanje u smislu glatkog i što lakšeg odnosa u krevetu.
3- Numerologija sexa za ovaj broj kaže: Ovde je sex izvor sreće i fantazije. Radi se o pozorišnoj, prilično neprirodnoj i inventivnoj( pronalazačkoj) sexualnosti. Što je ličnost detinjastija to je sexualnost nezrelija. Sex je dnevna potreba.
4- Numerologija sexa za ovaj broj kaže: Ponekad neodoljiva i intenzivna sexualnost, ponekad blokirana želja, nasilje i osetljivost. Radi se o tradicionalisti koji je u stanju da kontroliše sirove instikte.
5- Strastvena i vatrena sexualnost, želja za eksperimentisanjem, neustrašiv ljubavnik, ponekad nasilnih manira. Uživa u divljem sexu. Ovi ljubavnici su redovno privlačni suprotnom polu.
6- Numerologija sexa za ovaj broj kaže: Porodica je impuls ili ideja iza sexa. Sex ima svrhu u produbljivanju ljubavi i rođenja potomstva. Ove osobe imaju generalno nezadovoljstvo ako dođe do poremećaja u odnosima i stalno radi na tome da se odnosi usklade.
7- Samoljublje, privlačnost se povećava ako je partner više intelektualan. Masturbacija. Hladnoća i sex su najviše vezani za ovaj broj.
8- Previše lud za sexom, sex kao opsesija, preterivanje u broju partnera. Sex je u direktnoj srazmeri sa količinom vlasti, posebno materijalnom moći. Korišćenje novca i moći za izgradnju sexualne privlačnosti.
9-Numerologija sexa za ovaj broj kaže: Ovde sex može da se koristi kao lek protiv anksioznosti. Dosta je poligamije vezano za ovaj broj-ove osobe retko mogu da budu verne jednoj osobi. Tajni sex, suptilnost u sexu .
Nadam se da ćete , posle ovog posta(Numerologija sexa), u ovoj oblasti imati više uspeha. To vam žele  www.astrologijaibahovekapi.com .

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite