Numerologija i datum venčanja

 

www.astrologijaibahovekapi.com vam predstavlja post numerologija i datum venčanja. Ovim postom ću pokušati da vam skrenem pažnju na važnost određivanja datuma venčanja. Datum venčanja je važan datum jer označava početak braka. Numerologija nam savetuje kako da odaberemo pravi datum venčanja. Kao što je bitno vreme kada ćemo da zasadimo neku biljku da bi pravilno iznikla i odrasla. Da bi vam ovo objasnio potrebno je da vam objasnim šta znači termin sudbinski broj. Zbir svih cifara u nekom datumu označava sudbinski broj. Na primer ako imamo datum 17.03.1961, ovde je sudbinski broj 1 jer je zbir cifara datuma: 1+7+0+3+1+9+6+1=28, 2+8=10, 1+0=1.

Reći ću vam da su najsretniji sudbinski brojevi 1 i 9. Ako je teško zakazati datum venčanja gde je sudbinski broj 1 i 9, onda bar izbegnite datum gde su sudbinski brojevi 4, 5, 7 i 8. Četvorkom vlada zlokobni Saturn, peticom Merkur koji je nestabilan, sedmicom Uran koji vlada razvodima i osmicom Mars koji je simbol svađe i rata. Iako kigaku nema veze sa numerologijom, od ključnog je značaja i da datum venčanja ne bude na dan bu(Butsumetsu) a to možete videti u mom postu Kigaku kalendar srećnih dana .

Nadam se da će vam post numerologija i datum venčanja   pomoći da uspešno započnete tako važan događaj u životu: brak. Hvala vam što pratite www.astrologijaibahovekapi.com.

Milan Atlić

Slobodno komentarišite