Numerologija i budućnost veze II

 

Astrologijaibahovekapi.com vam predstavljaju zanimljiv post  budućnost veze II(future relationship II) kroz aspekt numerologije.  Za predikciju u budućnost veze ii, dovoljno je znati datume rođenja dve osobe, za koje predviđamo budućnost.
 Ovo je nova i dosta važna tehnika koja daje izvanredan uvid i u odnos dve osobe različitog pola! U odnosu na ostale tehnike (bioritamska, sudbinska, duhovna), ova je za nijansu preciznija i baca jasnije svetlo na odnos. Pre no što potražite vaš slučaj, ukratko ću objasniti metod. Iz datuma rodjenja dve osobe saberu se sve cifre, izuzimajući 0. Ako imamo Milana rodjenog 17.03.1961.e i Ljiljanu rodjenu 19.8.1962.e ovaj zbir izgleda:
                            1+7+3+1+9+6+1+1+9+8+1+9+6+2=64
Od 64 oduzimamo 22 sve dok ne dobijemo broj manji od 23. To je u ovom slucaju : 64-22-22=20 Dakle, indeks za ovu metodu je 20.
1- U ovom odnosu će glavno pitanje biti pitanje liderstva-glavnog u vezi. Neko, najčešće muskarac će nastojati da vodi glavnu reč u vezi i da nametne svoja pravila. Ovo je kreativan, zanimljiv odnos, koji mnogo zavisi od stavova partnera koji mogu mnogo toga da promene. Na popravljanje ovog odnosa mnogo može da utiče zajednicki rad na nekom projektu, poslu.
2- Mek, harmoničan odnos. Razumevanje na prvi pogled. Svaki od partnera je dubokog unutrašnjeg sveta. Ovo je veoma povoljan i poželjan odnos.
3- Dobar odnos, koji često zna da odvede pravo u brak. Veze koje donose novac i stabilnost. Bitno je ne dozvoliti drugima da vam se mešaju u odnos, pogotovu majka. U ovom odnosu u glavnoj ulozi je žena.
4- Odnos u kojem je u glavnoj ulozi muškarac. Mnogo strasti i emocija. Ne dozvoliti da ljubomora pokvari sve. Ignorišite tračeve jer su oni opasni po vašu vezu.
5- Vazno je savezništvo u vasem životu. Ova osoba će igrati značajnu ulogu. Može biti da se radi o osobama sa razlikom u socijalnom pogledu. Ili razlici u pogledima na život. Vaš partner moze biti vaš učitelj ili savetnik. Ili zvezda vodilja.
6- Najviše harmonije od svih veza. Najjači brak. Uzajamna ljubav, harmonija i mir. U početku razumevanje ne bude na nivou, vreme to izgladi.
7- Promenljiv, fluidan odnos, mnogo promena, putovanja, komunikacije. Mnogo nestabilnosti. Može biti neverstava. Ovi odnosi znaju brzo da se okončaju. Ključno je da odluke ne donosite na prečac, “ preko kolena “ jer je greška, u tom slučaju, izvesna.
8- Ovo je više poslovna nego ljubavna  veza. Ili karmička veza. U prošlom zivotu neraščisćen odnos, neko je nekom zakinuo. U ovom morate ispraviti greške i raditi na tome da nesebično pomognete partneru. Ovaj odnos se teško može srušiti. Morate menjati sebe a ne partnera.
9- Složen odnos. Svako fura svoj fazon, bez osećaja za zajednički ritam. Osecaj samoće, nedostatak ljubavi, pažnje i topline. Veza, napokon, pukne. Jedan voli, drugi ne.
10- Ovo je veoma srećna veza. Donosi uspeh i dobru sreću. Partner proširuje horizonte vaših sposobnosti. Odnos udobnosti i sklada. Sve se završava srećno.
11- Ovo je veoma složen odnos. Oba partnera su jaki karakteri. Pokušavaju dominaciju. Otuda sukobi i razdor. Odnos može da razbije treće lice. Izdaja. Potrebno je prilagodjavanje jednog drugom, kompromis, inače krah. Dobro slaganje u sexu.
12- Morate ići na velike kompromise za opstanak veze. Ovo je uvek žrtva. Mnogo žrtve za malo ljubavi. Ovo su složene, karmičke, veze, neuzvraćena osećanja, nerazumevanje. Ovi odnosi mogu nepovoljno uticati na psihu.
13- Loša zajednica. Pre ili kasnije sruši se kao kula od karata. Radi se o energetskoj nekompatibilnosti izmedju partnera. Veoma opasna veza. Moguće nasilje u braku!

14-Tihi, lagani odnosi. Ovo je jedna od najboljih opcija kompatibilnosti. Razumete se, imate zajedničke ciljeve i interese. Duga i stabilna veza.
15- Opasnost. Ova veza je izgradjena na nivou manipulacije i ucene. Jaka seksualna zavisnost. Perverzija. Crna magija. Pokušajte da eskivirate ovu vezu!
16- Vrlo nestabilan odnos. Psovke, svadje. Rezultat razvod. Opasan odnos za oba partnera. Energetski vampirizam. Izostanak tolerancije.
17-Savršeno jedinstvo. Medjusobno dopunjavanje. Andjeo čuvar nad vezom. Svetla perspektiva.
18- Mnogo zabluda i iluzija u vezi. Neverstvo, više nego izvesno.Neophodno da partneri stanu čvrsto na zemlju, isključe brzoplete odluke i akcije. Nikakva magija ne pomaze za uskladjivanje odnosa već zdrav razum!
19- Dobar odnos. Topal i skladan. Rodjenje zdrave i srećne dece. Prava ljubav. Razumevanje i podrška.
20- U početku veza bude složena. Vreme učini na uskladjivanju odnosa. Tu postanu jaka osećanja. Sve u svemu, skladan odnos. Znači, dajte vremenu da uskladi početna razmimoilaženja.
21- Mir, mir, mir. Jak i stabilan brak. Jedno vodi računa o drugom. Velika energija sklada.
22- Vrlo nepredvidiv odnos. Žedj za slobodom. Partner može biti vrlo neobična osoba. Vulkan koji eksplodira kad se najmanje nadate. Potrebno dosta napora na uskladjivanju odnosa. Neophodna tolerancija ili razvod. Izaberite.
                                                              ***
Najpovoljniji odnos : 2,3,5,6,10,14,17,19,21
Najnepovoljniji odnos : 9,12,13,15,16,18,22
Paznja: Ovo je i izvanredna metoda za sva ostala partnerstva (ulazak u partnerski odnos u biznisu, bilo kakav interesni odnos)! Proveren u praksi i fantastičan. Imajte uvek u vidu!
www.astrologijaibahovekapi.com će biti srećna ako vam ova metoda(budućnost veze ii) pomogne u izboru vašeg partnera.

Milan Atlić

27 komentara

 1. Postovani Milane, ako je veza numeroloski 16 moze li se ista uciniti da brak opstane

 2. Danijela, svako pravilo ima izuzetaka. Kada me pitaju za budućnost veze, sud dajem uz kombinaciju numerološki, astrologije i Kigakua! I, naravno, to košta 2500 dinara. Srdačan pozdrav i hvala na konstruktivnom komentaru.

 3. Nidje veze..po ovome moji roditelji su znaci imali tih, lagan i stabila brak ( br.12 )…njihov kod je inace bio 944, veza tj brak koji je trajao 17 godina u kojoj se svako mjesao, bilo varanja, svadje na pretrk, nasilja itd ..pa onda problemi oko razvoda..i posle razvoda

 4. Milane, zašto sam oduvek u finansijskim problemima? Ja prosto ne vidim izlaza. Izgleda da ću morati „nekoga“ odrobijati da dođem do para ili po lakšoj varijanti naći bogatu ženu.

  26.2.1980, 18.00.

 5. Milan Atlić

  Bitna je godina kalendarska, ne od rođendana.

 6. Daa..po numerologiji ja sam prošle godine do januara ove bila u godini 9 i sa njim sam prekidala. Zanima me kako vi računate početak numerološke godine? Od rođendana do rođendana ili već sam početak nove godine donosi nove vibracij? Ne znam da li razumete šta pitam?:D Objasniću primerom. Rođena sam u januru. Ove godine sam u godini 5. Neko ko je rođen npr.polovinom godine da li je on još uvek pod vladavinom godine 9 (2016) ili ne ?

 7. Milan Atlić

  Da, prošla je godina bila nezgodna. Neki nikad ne nauče brojati do 10 i uvek im drugi kriv.

 8. Mislim da sam to brojanje savladala poslednjih godinu dana. Pročitaću. Hvala 🙂

 9. Milan Atlić

  Morate znati brojati do 10. Oboje ste nervozne prirode. Sve veze su sudbinske prirode. Pročitajte moj post o Lenku i Lazi.

 10. I još nešto…Znači ova godina je je presudna jer „testiranje“ traje 7 godina. Zar ne?

 11. Pa…razmisliću.Čitajući Vaš sajt dolazim do finih saznanja. Odgovoriću koristeći Vaša objašnjenja iz tekstova o numerologiji. Moj numerološki kod je 472, njegov 977. Naš bioritamski broj je 4, znači vezom vlada Saturn (imam neka mala predznanja o numerologiji, da kažem osnovna) i znači:„Ovu vezu retko ko ili šta može ugroziti, naročito ako uspešno prođu vremenski test od prvih 7 godina. Četvorkom vlada Saturn tako da je veza čvrsto na zemlji, proračunata i stabilna. Pročitala sam Vaš tekst o razvodu Andjeline i Breda.Na početku veze ja sam imala 32 on 40, što znači da je ova konstatacija važeća. Tokom ovog vremenskog perioda bilo je i ljubavi i prekida ali i dalje smo u vezi i ljubav postoji. Znači do braka nije došlo, a da li će…?Koristeći saznanja iz astrogije minimalne su šanse, potrebno je puno truda i strpljenja, a u tome je problem. Jer njegov Saturn radi kvadrat na moju Veneru i Sunce. Ali ljubav postoji jer moj Jupiter radi konjukciju na njegovu Veneru. Još nije Game over 😉

 12. bzirom da sam delimično upućena u astrologiju javljaju mi se kontradiktornosti.Po astrologiji veza nema budućnost a na osnovu ovog tumačenja stoji da je odnos poželjan.I šta sad?😕

 13. Milan Atlić

  Bičkova se nije zvanično povukla iz tenisa, ali poslednjih godinu dana nije učestvovala na trunirima, već je radila kao komentator.

  I ona je izrazila svoje mišljenje posle neočekivanog posrtaja Đokovića u poslednjih pola godine i gubitka prve pozicije na ATP listi.

  „Bio je univerzalni vojnik. Imao je uvek lude oči, kao da je robot. Sada ga gledam i mislim: „Šta nije u redu sa ovim čovekom? Bio je normalan, harizmatičan i zabavan lik. Sad ide kod nekog gurua. Privlači pažnju“, rekla je Bičkova.

  Najbolji plasman Bičkove u karijeri je 66. mesto 2006. godine, a ima skor od 117 pobeda i 139 poraza, bez ijedne WTA titule. Na Gren slemovima je najdalje dogurala do drugog kola na Australijan openu 2007. i Rolan Garosu godinu dana ranije.

 14. Neverovatno Milane,baš je tačno,što kaže Sofija,tačnije od same osnovne sinastrije

 15. Milane,moram priznati,po meni je ovo tačnije nego osnovno tumačenje numeričke sinastrije,pozdrav

 16. Milice, uzmeš „plajvaz“ u ruke i digitron, sve lepo sabereš i oduzmeš kako piše i pročitaš tumačenje. Stvarno je prosto.

 17. ja sam rodjena 4.6.1984,a on 7.12.1970 zanima me imamo li sanse.hvala unaprijed

Slobodno komentarišite