Numerologija: budućnost veze

 

Astrologijaibahovekapi.com vam predstavljaju zanimljiv post  budućnost veze(future relationship) kroz aspekt numerologije. Neverovatno je koliko na budućnost veze(future relationship) utiče sam datum početka veze. U celom postu najvažnije je zapamtiti da, ako vam je do partnera stalo, nikako ne smete stupiti u vezu(brak) ako je zbir cifara 7(Uran vlada razvodom!). Čak izbegavajte i da bioritamski broj bude 7 jer sve potpada pod vladarstvo 7. Vidite kakav je broj 7 po ovoj 2014(gde je zbir cifara 7) godini.

Ako je vaša veza ( brak ) započela 4.11.1989.e onda je sudbinski broj veze: 4+11+1+9+8+9=42 , 4+2=6 , broj 6. U nastavku pogledajte budućnost veze u odnosu na sudbinski broj.

Broj 1 :
Ova je veza pod uticajem Sunca.Optimizam i poverenje, ključni su za opstanak ove veze.Veza pod brojem jedan govori o posvećenosti partnera vezi .Ljubav je na spisku prioriteta ove veze .Loš aspekt ove veze je pokušaj dominacije jednog partnera . Perspektiva veze je u znaku Sunca: svetla!
Broj 2 :
Ovom vezom vlada Mesec i vrlo je verovatno da je pozadina stvaranje novog naraštaja: dece .Kada je u pitanju brak ne retko jedan od partnera u brak donosi i decu .Sam čin venčanja biće mnogo bogat ili siromašan. Najjača prepreka veze biće majka(e) partnera pa će emocionalna stabilnost i zrelost biti ključ opstanka veze ( braka).
Broj 3 :
Ovim brojem vlada Jupiter te je realna mogućnost da je pozadina veze materijalna komponenta .Ako je u pitanju brak samo venčanje biće glamurozno a partneri će živeti u reprezentativnom stambenom objektu .

Trojka će braku osigurati decu , porodično okupljanje i proslave. Nedostatak ove veze su emocije te ako jedan partner ne može bez istih, veza ( brak ) je ugrožena.
Broj 4 :
Ovim brojem vlada Saturn .Veze (brak) sklopljene pod ovim brojem su večne. Ništa ih ne može rasturiti . Mana je manjak ljubavi jer ona ne stanuje na istoj adresi kao Saturn .Partneri iz ove veze često se odluče da rade isti posao .naglask ove veze je precizno planiranje budućnosti. U ovoj vezi će biti ravnopravan odnos partnera.
Broj 5 :
Ovom vezom vlada Merkur te će za njen opsatanak ključna biti komunikacija .Pošto Merkur važi za vetropirastu planetu ovde su mogući tajni izleti jednog od partnera .Brak pod ovim brojem obično sklapaju osobe koje se poznaju još od detinjstva . Partneri pokazuju inters za mnoge sfere života ali je za opstanak neophodno posvetiti vremena vezi( braku ).
Broj 6 :
Ovom vezom vlada Venera i u njoj, svakako, postoji najviše ljubavi. Ipak, to ne znači da je veza savršena i da joj ništa ne može nauditi. Glavna opasnost je u spoljnim faktorima koji mogu destabilizovati i uzdrmati vezu. Dobro je da partneri nemaju sudbinski broj 2 ili 7. Zahvaljujući zaštitnom uticaju Venere skoro uvek dolazi do pomirenja.
Broj 7 :
Ovom vezom vlada Uran. Partneri imaju zajedničku filozofiju ali kada su u pitanju svakodnevne sitnice i rutina , tu su nesporazumi. Osobe iz ove veze obično imaju različit nivo obrazovanja. Kao ni za jedan od primera, za ovaj brak(vezu) je bitan visok nivo tolerancije partnera. I, neće biti problema.
Broj 8 :
Ovom vezom vlada Mars te će seksualni odnos biti ključ opstanka iste.Ovaj broj daje veoma uspešan brak( vezu) i često izgleda da su osobe kao stvorene jedna za drugu .Verovatno je do veze doslo iz ljubavi na prvi pogled. Može se desiti da se jedan od partnera žrtvuje za uspeh druge u karijeri.
Broj 9 :
Ovim brakom (vezom ) vlada Neptun pa stoga je okolini, po nečemu, tajnovit.Ove osobe su povezane  jakom duhovnom vezom pa je njihov susret( venčanje ) sudbinski i karmički.Iako će izgledati da su svi protiv ove veze ona će, ipak ,opstati . Ukoliko u vezi postoje smetnje kroz druge partneri ih uspešno prevaziđu i nađu mirnu i bezbednu luku.

Nadamo se da vam je www.astrologijaibahovekapi.com pomogla u odabiru najboljeg broja(datuma početka veze), kako bi vaša budućnost veze bila što ružičastija.

Milan Atlić

2 komentara

  1. Milan Atlić

    Poštovana,
    održavanja sajta nije besplatno, tako da ni odgovor na ovo pitanje, nažalost, nije. Cenu možete dobiti u fdirektnom kontaktu, ako Vam je stalo.
    S poštovanjem Milan

  2. Upoznala sam razved. muskarca rodj. 3.5.74. Interesuje me da li ce doci do veze i hoce li to biti prolazno ili nesto ozbiljnije? moji podaci 22.6.83. 14.15h., nk. Hvala Vam unaprijed.

Slobodno komentarišite