Numerologija: bioritamski brojevi(slaganje partnera po datumu rođenja, sinastrija)

 

 Astrologijaibahovekapi.com vam predstavljaju zanimljiv post koji analizira ono što zovemo bioritamski brojevi slaganje(bioritamska sinastrija). Ovo je jedna od najrasprostranjenijih i najpopularnijh metoda koja lako dešifruje stepen kompatibilnosti dve osobe u vezi.
 U datumu rođenja 17.03.1961.e bioritamski broj je 2: ( 17+03= 20 , 2+0= 2 ). Bioritamski broj određuje svakodnevno ponašanje osobe, njen temperament i model ponašanja kad stupa u interakciju sa okolinom. U ovom postu biće obrađen odnos dve osobe u vezi, u globalu, bez previše detaljisanja. Za više od ovoga morate kupiti neku od brojnih knjiga iz numerologije ili postaviti pitanje putem mejla. Napominjem da mi je ovo omiljena tema jer se bavim pomaganjem u rešavanju bračnih kriza: savetovanjem bračnih partnera kao i terapijom putem Bahovih kapi. Uspešno, kažu mnogi klijenti.
 
 
         Bioritamski broj, za ovo tumačenje, dobija se jednostavnim sabiranjem bioritamskih brojeva i svodjenjem na jednocifren broj( npr muž ima bioritamski broj 8 a supruga 5: 8+5= 13, 1+3 =4 te je 4 broj koji tražimo u narednom tumačenju ). Ovde postoje dve opcije: zbir različitih i zbir istih bioritamskih brojeva. Počnimo sa prvom opcijom:
 
  Sinastrija različitih bioritamskih brojeva:
 
Zbir je 1: Ovo je povoljna i uspešna kombinacija. Naročito, ako zbir sudbinskih brojeva nije 2 ili 7. Kako jedinicom vlada Sunce, radi se o fiksnom ( nepromenljivom ) kvalitetu: što se dogovore, tako i bude.
Zbir je 2: Kako dvojkom vlada Mesec, dosta je nestabilnosti i promena u ovoj vezi. Dosta talasanja, kao na pučini gde duva vetar.U njoj je ugroženiji član koji pripada nekom promenljivom kvalitetu ( astrološki ) ili u svom numerološkom kodu ima jednu ili više dvojki.
Zbir je 3: Ovde se emocije kreću od euforije do apatije, stalno je prisutna promenljivost. Paru nikad dosadno. Nije ni čudo kad se zna da trojkom vlada Jupiter, koji spada u promenljiv kvalitet. Sreća, sastavni opis Jupitera vlada ovom vezom. Problema bude, malo više, ako je zbir sudbinskih brojeva 2 ili 7.
Zbir je 4: Ovu vezu retko ko ili šta može ugroziti, naročito ako uspešno prođu vremenski test od prvih 7 godina. Četvorkom vlada Saturn tako da je veza čvrsto na zemlji, proračunata i stabilna.
Zbir je 5:Prilično liberalna veza, najlabavija od svih. Mnogo je slobode kod oboje, ne dave i ne smaraju jedno drugog. Čak iako raskinu ostanu u dobrim odnosima jer su se iz veze izvukli bez previše ogrebotina i ožiljaka. Peticom vlada Merkur, poznat po svom neopterećujućem kvalitetu.
Zbir je 6: Bingo. Ovo je najskladnija veza. Nije ni čudo kada šesticom vlada Venera, planeta zajedništva, ljubavi i skladnih odnosa. Rastanak moguć samo ako je zbir sudbinskih brojeva 7 ali ni to nije pravilo. Ponekad im bude dosadno kako se lepo slažu.
Zbir je 7: Sedmicom vlada Uran. Kada je u pitanju intelektualna ili filozofska sfera, odlično se slažu. Kada je, pak, u pitanju svakodnevica i sitnice, za njih važi narodski termin: „izgiboše“. Preporuka za ovu vezu je što iskreniji odnos i da probleme ne trpaju „ispod tepiha“. Kada se skupi dosta jeda, odnos puca.
Zbir je 8: Jaka je strast i privlačnost s kojom ovaj par treba da izađe na kraj.Kad se sabere pozitivno i negativno, kad se podvuče crta, ovo je dobra,pozitivna,veza. Mala, ali korisna, preporuka: razmirice rešavajte u krevetu, pogotovu ako u numerološkom kodu imate dvojku.
Zbir je 9: Mnogo je varnica u ovoj vezi koje, katkad, pređu i u požar. Cela vatrogasna brigada mora da ga gasi. Zbog uticaja 3(Jupitera ), razmirice se završe sa hepiendom.

Sinastrija istih bioritamskih brojeva :

Zbir je 2(1+1):Najbolja slika ovog odnosa je dva ovna na brvnu. Ne popusti li jedan, odnos puca. Bitan je sudbinski broj, trebalo bi da popusti manje žestok (npr. 6). 
Zbir je 4(2+2):Ovo je dobra kombinacija za posao i obaveze u vezi, ne i za ljubav jer Saturn, vladar četvorke, ne stanuje na toj adresi.
Zbir je 6( 3+3 ): Ovaj par se, bukvalno rečeno, ponaša u stilu savremenih političara: mnogo planira, mnogo obećava a ništa ne izvršava. Vremenom nekom „pukne film“ i zadovoljenje potraži u naručju drugog partnera.
Zbir je 8(4+4 ): Ovo je dobra kombinacija i sve funkcioniše „kao po satu“. Takođe, ljubav nije jača strana u ovoj vezi.
Zbir je 1(5+5): U ovoj vezi problem može da bude da jedno drugom ne ugrozi slobodu. Rešenje je da pored zajedničkog sveta, svako od njih, ima i svoj „mali svet“.
Zbir je 3(6+6): Ovo je super kombinacija. Neophodno je da budu malo aktivniji u odnosu na spoljni svet jer ih pasivnost može dovesti do izostanka prosperiteta u materijalnom smislu.
Zbir je 5(7+7): Najbolje za ljubavnu avanturu i povremeno viđanje. Nije dobro za brak jer su oboje preosetljivi. Dobro i za biznis.
Zbir je 7(8+8): Nije veza za duže staze. Zajednički im je interes samo za sex.
Zbir je 9(9+9):Ovde ima dosta varnica u vezi ali se, u većini slučajeva, sve, završi hepiendom.

 Dakle, www.astrologijaibahovekapi.com vam žele da pomoću kategorije bioritamski brojevi lakše razumete slaganje sa vašim partnerom.

 

Milan Atlić

6 komentara

  1. Rodjena sam 10.11.1982 moj Muz 8.11.1975 sta nas ocekuje u Buducnost ?

  2. Milan Atlić

    Na sajtu postoji dovoljno postova koji to objašnjavaju(bioritamska i sudbinska sinastrija,npr) a nešto više košta 2000 din. poz

  3. Poštovani,

    Ja sam 21.07.1977. moj suprug 10.06.1978. Molim Vas za tumačenje kvaliteteta odnosa.

    Unapred hvala,

Slobodno komentarišite