Mesečni horoskop za mart 2019.

 

Sponzor mesečnog horoskopa su Bahove cvetne kapi, koje vam mogu okrenuti život nabolje za svih 180 stepeni. Bahove kapi možete naručiti na 060 32 35 625. Korisnici Bahovih kapi imaju besplatne astrološke savete!

Ovan: Ovo je mesec mentalnog oporavka za vas. Pokušajte da se rešite nagomilanog stresa. Više se odmarajte ali ne zanemarite i rekreativne aktivnosti, koje su najbitniji preduslov za mentalno i fizičko zdravlje.
Finansije: Intenzivno razmišljate a bogami, I trudite se da popravite vase finansije u ovom mesecu. Ova je oblast vašeg života na prvom mestu I vi ste, zbog toga, pod stresom. Većina novca stiže od profesije kojom se bavite a da bi novac pristizao u većim količinama, držite se prijatelja I osoba u (pod)znaku Vodolija, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav: Ovo je mesec u kome se vladar vašeg polja ljubavi I flertova nalazi u kući tajni ili pehova, što znači ako nije tajna, sa ljubavi može da bude problema. Ako tome pridodamo retrogradnost Merkura u vašoj kući tajni, zaključujemo da morate biti tajnoviti I tolerantni, želite li da zadržite partnera. Ako nemate ljubav, potražite je u (pod)znaku Ribe, savetuje mesecni horoskop.
Karijera: Vase polje karijere je I dalje u stagnaciji, što ne bi trebalo da vas frustrira. Budite vredni I održavajte dobru komunikaciju sa pretpostavljenima. Mali plusevi se sabiraju I kad tad pretvaraju u adekvatnu nagradu za vas, poručuje mesecni horoskop.
Zdravlje: Zbog Merkura u Ribama, koji će, uz to, biti retrogradan, očekujte probleme sa vašim probavnim sistemom. Jedite, zbog toga, manje obroke I oslobođene masti I ugljenih hidrata. Ako je vase Sunce u drugoj dekadi u Natalu, imaćete povremene depresivne episode, predviđa mesecni horoskop.
Bik: Ovo je mesec u kome će vam prijati druženje s prijateljima ali i u kome morate posvetiti pažnju zaradi od profesije, budući da ćete, na tom planu, imati planetarnu podršku.
Finansije: Vaše će finansije biti u zastoju u ovom mesecu. Razlog tome je retrogradnost Merkura u znaku Riba, što vam može otežati svaki vid komunikacije neophodan za realizaciju finansijskih projekata. Oslonite se, zbog toga, na zaradu od sklopljenih ugovora gde je situacija više nego idealna, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav: Vaše polje ljubavi može trpeti zbog retrogradnosti Merkura. Naravno, to se da rešiti pojačanom tolerancijom I onim čuvenim: “izbroj do deset” sistemom. Ako nemate partnera, potražite ga u (pod)znaku Ribe ili Vodolije ali I među postojećim prijateljima. Svakako ne stupajte u novu vezu u ovom mesecu, savetuje mesecni horoskop.
Karijera: Ovo je mesec u kome možete dobiti unapređenje, neki novčani bonus ili bar pohvalu za predanost svom poslu. Pazite kome se poveravate, jer neko jedva čeka da vam nešto uradi lose iza vaših leđa. Oslonite se na Vagu ili Bika u saradnji, poručuje mesecni horoskop.
Zdravlje: Ulaskom Urana u vaš znak postajete jako izloženi uticaju stresa. Pod hitno morate iznaći strategiju za borbu sa stresom jer je on (smrtno) ozbiljan zdravstveni problem. Za početak, smanjite kafe I slatkiše. savetuje mesecni horoskop.
Blizanci: Sunce u Ribama, osvetliće do maksimuma sve aspekte vaše karijere  i dati vam neophodni podsticaj. Ne libite se da potražite nagradu za vaš rad, ukoliko smatrate da ste je zavrednili.
Finansije: Vaše finansije će biti lišene izazova koje im je priređivao položaj Urana u vašoj kući zarade od profesije. Ovo je bitan pozitivan pomak u odnosu na dug period koji je iza vas. To znači, ako zasučete rukave, biće I novaca. U ovom mesecu se oslonite na Vodolije, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav: Vase je polje ljubavi oslobođeno negativnog uticaja Urana iz znaka Ovna. Ovo je sjajna vest za vas I označava da, konačno, ulazite u mirnije ljubavne vode. U ovom mesecu morate, zbog retrogradnog Merkura, biti krajnje pažljivi I tolerantni u komunikaciji sa partnerom, a ako tražite novu ljubav potražite je u (pod)znaku Vodolije, savetuje mesecni horoskop.
Karijera: Bolji dani za karijeru su počeli I pred vama se otvaraju novi horizonti I nove perspective. Manji problem mogu nastati zbog problema sa radnim okruženjem I nadređenima, kao posledica retrogradnosti Merkura. Jutro je pametnije od večeri, ne dozvolite da vas emocije unazade, poručuje mesecni horoskop.
Zdravlje: Vase je zdravlje, najpre, ugroženo problematičnom mentalnom slikom, kao posledicom boravka Saturna u znaku Jarca. Smanjenjem tog mentalnog pritiska, sve će doći na svoje mesto. Retrogradni Merkur bi mogao da vam donese nepotrebni stress zato obratite pažnju na komunikaciju, savetuje mesecni horoskop.

Rak: Pitanja u vezi sa inostranstvom i strancima, mogla bi doći u prvi plan dešavanja kod vas. Ako ste u nekom sudskom postupku, očekujte lepe vesti.
Finansije: Sunce u kući inostransva, upućuje vas na strance, inostranstvo, Ribe I Strelca, želite li da zablistate na ovom planu. Zbog Venere u znaku Vodolije, finansijski uspeh možete potražiti I u zaradi od sklopljenih ugovora. Budite oprezni u sklapanju poslovnog ugovora, poručuje mesecni horoskop.
Ljubav: Mars I Uran su nasuprot vašeg polja ljubavi što ukazuje na izazove I na stress na ovom najbitnijem životnom planu. Ovo nije mesec započinjanja nove veze a ako nemate ljubav, potražite je u znaku Škorpije ili Vodolije. Budite krajnje tolerantni sa postojećim partnerom, savetuje mesecni horoskop.
Karijera: haos koji je pravio Uran u vašem polju karijere, nestaje od 6.3. I vi možete da odahnete. Od sada više neće biti stresa I vi na ovom planu uplovljavate u “mirnije vode”. Obratite pažnju na ugovore koje sklapate jer tu mogu biti najveći problemi, poručuje mesecni horoskop.
Zdravlje: Stabilizacija vašeg fizičkog zdravlja, nastavlja se I u ovom mesecu. Pripazite, ipak, na mentalni aspect, budući da vam Saturn u kontinuitetu navlači Depresiju. Više šetnje, manji obroci, mogu vam mnogo toga dovesti u funkcionalnost, savetuje mesecni horoskop.
Lav: Ovo je mesec u kome možete, više no uobičajeno,  računati na podršku okruženja. Možete i dobiti, ako vam zatreba neki kredit, imati koristi od izdavanja nekretnina. Mentalno ćete biti jači.
Finansije: Ovo je mesec manje stagnacije, kada su u pitanju vase finansije. Razlog je vezan za retrogradnost Merkura. U principu, morate paziti na ugovore koje sklapate. Morate ih dobro proučiti pre nego ih sklopite, najbolje da ih pogleda neko kompetentan. Vaši se novci nalaze u kući ugovora I kući zarade od sklopljenih ugovora, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav: Imate daleko najbolje predispozicije za ljubav od svih znakova. Ako još ne funkcioniše, onda može biti do vas. Možda ne posvećujete dovoljno pažnje sebi, a to ne može da promakne pronicljivom oku vašeg potencijalnog partnera. Ako čovek ne voli dovoljno samog sebe, kako može da očekuje da ga voli neko drugi?
Karijera: Sa mirom koji ste imali do sada, na profesionalnom planu, je završeno. U vaše polje karijere, uselio se Uran, vladar stresa, I ništa više neće biti isto. S obzirom na to da vam je do karijere jako stalo, morate iznaći dobru strategiju za borbu protiv stresa. U ovom mesecu morate pripaziti na komunikaciju sa poslovnim okruženjem, savetuje mesecni horoskop.
Zdravlje: Vaše se zdravlje I nalazi u složenim okvirima. Najbolje je da proučite da li imate dobar odgovor na svakodnevni stress. Šetnja, umirijući napici, koji ne podrazumevaju kafu I redukovana ishrana, mogu biti od ključne pomoći, savetuje mesecni horoskop.
Devica: Ovo je mesec u kome možete zablistati u javnosti, sklopiti dobar ugovor a, takođe, i ući u neku poželjnu vezu ili partnerstvo.
Finansije: Ovo je mesec u kome morate dobro zasukati rukave, želite li da zablistate na planu finansija. Uz to, poželjno je da budete inovativni I originalni, budući da se Venera skoro ceo mesec nalazi u polju Vodolije. Na osobe u ovom znaku, preporučljivo je da se što više oslonjate, želite da vaš finansijski projekat uspe, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav: Pogodnosti za ljubav, koje ste imali u prošlom mesecu, nestale su u ovom. Ipak, da bi zadržali, kakvo takvo stanje, budite tolerantniji zbog retrogradnog Merkura a ako biste želeli da u vaš život uđe nova ljubav, morate je potražiti među osobama sa većom razlikom u godinama, u odnosu na vaše, savetuje mesecni horoskop.
Karijera: Ukoliko uspete da sačuvate dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem, pogotovu sa nadređenima, nemate čega da se bojite. Zadržaćete postojeće poslovne pozicije. Ukoliko, želite više od toga, moraćete, ipak, sačekati sledeći mesec, savetuje mesecni horoskop.
Zdravlje: Tranzit Venere kroz vaše polje zdravlja, svakako će doneti stabilizaciju vašeg zdravstvenog stanja. Ako, uz to, poboljšate rekreaciju, nemate čega da se bojite. Ključna reč, kada ste vi u pitanju je vežbanje!

Vaga: Ovo je mesec u kome možete zablistati na poslovnom planu, ukoliko vam do toga bude stalo. Ako ste imali hroničnih zdravstvenih problema u prošlom periodu, doći će do bitnog zdravstvenog poboljšanja.
Finansije: Vaše će finansije biti vezane za polje polje zarade od sklopljenih ugovora, kao I osobe u (pod)znaku Bik. Dakle, najbolje je da sklopite ugovor realizujete ga I uzmete novce, koji vam tom prilikom pripadnu. Dobro proučite ugovor, budući da vam retrogradni Merkur može prirediti neko neprijatno iznenađenje, savetuje mesecni horoskop.
Ljubav: Venera će tranzitirati vaše polje neobaveznih ljubavi I flerta I nikome neće biti “tako lepo kak je vam”. Naravno, ako ste željni I spremni za takvu ljubav. Ako ste otvorili srce I, bezrezervno verujete u nju. Ako trenutno niste u vezi, novu ljubav možete potražiti u (pod)znaku Bika. Ovo je, inače, mesec za vatromet strasti, budući da se vladar kuće romantike nalazi u polju intime.
Karijera: Malefici iz polja Jarca, I dalje vas pritiskaju na profesionalnom planu. Već ste se privikli da kod vas nema ništa lako kada je karijera u pitanju. Dakle, želite li napredak na tom planu, morate dobro zasukati rukave I biti spremni da neke poteze ponovite.
Zdravlje: Vaše će se zdravlje, sa ulaskom Urana u znak Bika, koji vlada poljem psihe, komplikovati. Uran deluje stresno I to je aspekat zdravlja koji morate da stavite pod pozornost. Izbalansirana ishrana, vežbe I opuštajući napici, mogli bi da budu dobitna kombinacija za vas, savetuje mesecni horoskop.
Škorpija: Ovo je period u kome možete posvetiti dosta vremena prolaznim ljubavnim vezama I, ako ih imate, deci, na čemu će vam ona biti zahvalna.
Finansije: Jupiter u vašem polju finansija radi svoje I vi ste u najboljem stanju, od svih znakova, kada je ova oblast u pitanju. U ovom mesecu ćete biti u prednosti u odnosu na ostale pripadnike vašeg znaka ako imate neki privatni biznis. U sektoru zarade od sklopljenih ugovora, neće vam ići najbolje zbog retrogradnosti Merkura.
Ljubav: Optimizam će zavladati vašim poljem ljubavi I sigurno je da će se otvoriti neke nove I lepše perspective na ovom planu. Ako ste već u vezi, pazite se zamki u koje može da vas uvali retrogradni Merkur, a ako tražite novu ljubav, naći ćete je u nekom kafiću, tržnom centru ili na mestu za izlaske u (pod)znaku Lav, predviđa mesecni horoskop.
Karijera: vaše je polje karijere povezano sa kućom preduzetništva, što znači da ne možete čekati da se problemi rešavaju sami od sebe, već morate imati inicijativu. Želite li da ne bude zastoja na profesionalnom planu, morate se osloniti na osobe u (pod)znaku Ribe I uspostaviti dobru komunikaciju, budući da bi tu najviše moglo da bude problema.
Zdravlje: Stresni Uran u ovom mesecu izlazi iz vašeg sektora zdravlja. To su jako dobre vesti za vaše fizičko zdravlje. U ovom mesecu ćete biti malo nervozniji jer će Merkur, vladar polja psihe, biti retrogradan. Više se odmarajte, savetuje mesecni horoskop.
Strelac: Ovo je mesec boljitka na porodičnom planu i zato pokušajte da „ispeglate“ sve ono sa čime niste zadovoljni u ovom sektoru. Neka vas ne obeshrabre oni koji se ne slažu sa vašim idejama.
Finansije: Ovo je oblast u kojoj već duže vreme niste stabilni. Ma koliko da zaradite, nađu se situacije koje to usisaju. Ni u ovom mesecu nećete biti u mnogo boljoj situaciji. Izlaz uvek postoji a on je u boljoj porodičnoj organizovanosti I štednji. Polje kredita je pod povoljnim nebeskim faktorima ali je to oblast kojoj morate “3 puta meriti a jednom seći”.
Ljubav: Izlaskom Urana iz vašeg sektora romantike, početkom meseca, stiču se uslovi da uplovite u mirnije vode na ovom planu. Jupiter gradi povoljan trigon sa ovim sektorom tako da se možete nadati srećnijim dešavanjima. Ako nemate ljubav, možete je potražiti u svom random okruženju I to u (pod)znaku Bik, savetuje mesecni horoskop.
Karijera: Zbog čak 3 planete u opoziciji sa vašim poljem karijere, ovo nije mesec u kome ćete blistati. Pazite da ne pokvarite sadašnje pozicije, budući da je Merkur, koji je vladar ovog sektora, retrogradan. Čuvajte se Blizanaca I Device, savetuje mesecni horoskop.
Zdravlje: Vaš nervni sitem je iscrpljen i vi, jednostavno, morate uzeti time-out. U suprotnom, zdravstveni problemi bi vam mogli biti prepreka u daljem funkcionisanju. Dovoljna je i promena sredine, savetuje mesecni horoskop.

Jarac: Ovo je mesec u kome ćete moći da poboljšate komunikaciju sa vašim okruženjem. Kraći put je izvestan za sve one koji imaju biznis koji nije vezan za sedište firme.
Finansije: Venera u vašem polju finansija, osvežiće vaše novčane tokove. Novac će stići kao posledica vaših aktivnosti na profesionalnom planu. Sarađujte sa Vagama, to je dobitna kombinacija. Neko vreba vaš novac, pazite gde ga držite, posebno pazite kome ga pozajmljujete.
Ljubav: Ulaskom Urana u vaš sector romantike, ništa više neće biti isto na ovom planu. Ljubavne veze će poprimiti odlike iznenadnosti I vi više nećete dozvoljavati da vas ljubavnik “davi”. Ako nemate ljubav, najpre ćete je naći u (pod)znaku Ovan ili Škorpija.
Karijera: Izlaskom Urana iz znaka Ovna, vasa će karijera ući u mirnije tokove I to ćete vrlo brzo osetiti. Akcenat, na profesionalnom planu, će biti na novčanim pitanjima I mnogo toga će zavisiti od volje neke Vodolije. Sačuvajte dobru komunikaciju, iako to neće biti nimalo lako.
Zdravlje: Zbog retrogradnosti Merkura, nećete biti u dobroj zdravstvenoj formi. Rešenje je u relaksaciji vaših živaca a vi to najbolje znate kako. Vreme je da redukujete zimski režim ishrane, savetuje mesecni horoskop.
Vodolija: Ovo je mesec koji će vam doneti novčani prosperitet. Takođe, možete imati napredak u oblasti ishrane ili uživanja u kulinarskim specijalitetima.
Finansije: U vašem sektoru finansija nalaze se čak tri planete što obećava. Sunce dolazi iz polja ugovora, što znači da vam novac može doneti neki dobar ugovor ili partner s kojim ste ušli u realizaciju finansijskog projekta. Retrogradan Merkur u ovom sektoru, podsetiće vas na neke dugove, koje morate izmiriti.
Ljubav: zbog retrogradnosti Merkura morate biti spremni na raznorazne compromise, kada je ljubavna problematika u pitanju. Tolerancija nije vaš zaštitni znak, imajte to u vidu ako budete hteli da “rasčistite stvari” sa partnerom. Ne ulazite u novu vezu u ovom mesecu a ako merkate gde bi mogla biti vaša nova ljubav, svakako ćete je naći u (pod)znaku Riba.
Karijera: U ovom mesecu vasa će karijera imati dosta izazova I neće vam biti lako u vašim namerama da realizujete projekte. Ako pojačate komunikaciju I budete spremni da ne odustajete od izazova, možete se nadati povoljnim završecima. Ako birate saradnike u svom poslu, oslonite se na osobe u (pod)znaku Bik, savetuje mesecni horoskop.
Zdravlje: Stres je vaš najveći neprijatelj, budući da će Uran praviti kvadrat na vaš znak. Ako dodamo tome činjenicu da je Uran I vladalac vašeg znaka, time je nivo zdravstvenih nevolja još veći. Pod hitno morate iznaći strategiju za borbu protiv stresa.
Ribe: Spremite se da pametno iskoristite najpovoljniji mesec za vas. Ovo je vreme u kome možete iskazati svoju punu snagu. Ne bojte se da se usprotivite i zasijate na ličnom planu, planu vašeg ega.
Finansije: Vladar vašeg polja finansija tranzitira polje komunikacija, što ukazuje na to da je dobra komunikacija ključ za sve vaše finansijske zamisli. Bik I Vodolija, držaće u ovom mesecu ključeve vaših finansija a neki posao koji ima odlike tajnosti, mogao bi da vam donese pristojnu dobit.
Ljubav: Vaše je polje ljubavi I dalje opterećeno opozicijom malefičnih planeta iz polja Jarca. To je I znak da bi ljubav mogli naći kroz osobu koja je dosta starija ili mlađa od vas. S obzirom na to da ste vi često spremni da svoje potrebe podredite drugom, što je skroz pogrešno, pokušajte da razmislite o svojim stavovima na ljubavnom planu.
Karijera: Jupiter vam sprema povoljnosti na ovom planu, nadajte se lepim vestima u ovom mesecu. Pokušajte da sarađujete sa Strelcima ili strancima, to je za vas dobitna kombinacija.
Zdravlje: Sunce je ušlo u vaš znak I unelo okrepljenje. Stres je I dalje vaš problem. Pogotovu što će veći deo meseca Venera boraviti u Vodoliji. Takođe, Uran u Biku “rastrešće” vaše polje psihe. Pijte opuštajuće napitke a kafu pokušajte da eliminišete ili svedete na minimum.

Milan Atlić

Slobodno komentarišite