Mesečni horoskop za februar 2019

Sponzor mesečnog horoskopa za februar su Bahove cvetne kapi. Korisnici Bahovih cvetnih kapi imaju pravo na besplatne astrološke savete.

Ovan: Ovo je mesec u kome će vam prijati druženje s prijateljima ali i u kome morate posvetiti pažnju zaradi od profesije, budući da ćete, na tom planu, imati nebesku podršku.

Finansije: U ovom mesecu vase finansije su zavisne od vaše uspešnosti na profesionalnom planu. Znate da tamo nema ništa lako, zasučite rukave I ne brinite se, novca će biti. U trećoj dekadi meseca, zarada će vam bolje ići od ruke, predviđa mesecni horoskop.

Ljubav: Ovo je mesec izazova na polju ljubavi. Budite pažljivi u komunikaciji sa partnerom, budući da je protekla poptpuna Lunarna eklipsa, istanjila živce I vama I vašem partneru. Ako nemate partnera, potražite ga u (pod)znaku Lava, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Vase je polje karijere opterećeno malefičnim planetama već duži period. U ovom mesecu stiže podrška u znaku Venere, koja će vam doneti neko priznanje ili barem veći novčani prihod. Naporan rad, najbolji je način da iz postojećih problema isplivate, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje:  Vaš nervni sitem je iscrpljen i vi, jednostavno, morate uzeti time-out. U suprotnom, zdravstveni problemi bi vam mogli biti prepreka u daljem funkcionisanju. Dovoljna je i promena sredine, savetuje mesecni horoskop.

Bik: Sunce u Vodoliji, osvetliće do maksimuma sve aspekte vaše karijere  i dati vam neophodni podsticaj. Ne libite se da potražite nagradu za vaš rad, ukoliko smatrate da ste je zavrednili.

Finansije: Vaše finansije najviše će biti vezane za karijeru, prijatelje I društvene odnose u kojima učestvujete. Više novca očekujte u drugoj polovini meseca, kada bi trebalo da budete oslonjeni na Ribe I Strelca, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Vaše polje flertova i kratkotrajnih veza, aktivno je već duže vreme. Ne budete li zadovoljni stalnim partnerom, lako ćete naći način za satisfakciju. Ako tražite novu ljubav, potražite je u firmi u kojoj radite ili u znaku Vodolije, Ribe ili Strelca, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Ovo je mesec boljitka na polju karijere i zato ga iskoristite na najbolji način. Iz tog razloga odložite odlazak na odmor. Budete li vredni, već krajem meseca stiže nagrada, najpre u novčanom smislu. Siguran način za profesionalni napredak je poboljšanje komunikacije, kako sa radnim okruženjem, tako i sa vašim nadređenim, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje:  Venera u Jarcu preferira manji unos hrane. Problema može biti u sklonosti da se prejedate, što bi vam moglo doneti višak kilograma. Ili smanjite obroke ili pojačajte treninge ili ćete se, ako već niste, naći u problemu. Gojaznost je globalni problem, nemojte da pogodi i vas. Unosite više tečnosti pre obroka, ovo je dobar trik da sačuvate vašu liniju i zdravlje,  poručuje mesecni horoskop.

Blizanci: Pitanja u vezi sa inostranstvom i strancima, mogla bi doći u prvi plan dešavanja kod vas. Dolazi i do stabilizacije narušenih odnosa u porodici.

Finansije: Malefične planete iz polja Jarca, već duže vremena muče vase polje finansija. Ulazak Venere u polje zarade od sklopljenih ugovora, daje svetlije tonove vašoj finansijskoj situaciji. Druga polovina meseca je povoljnija za vas. Oslonite se više na osobe u (pod)znaku Rak ili na osobe lepšeg pola, poručuje mesecni horoskop.

Ljubav: Vase je polje ljubavi, flerta I kratkotrajnih veza u korelaciji sa poljem intimnosti, tako da je to najbolji način da ga osnažite. Ukoliko nemate partnera, potražite ga u (pod)znaku Jarca ili u osobi sa znatno večom razlikom u godinama u odnosu na vas, savetuje mesecni horoskop.

Karijera:  Bolji dani za karijeru počinju u zadnjoj dekadi meseca, kada Sunce uđe u znak Riba. Siguran način za profesionalni napredak je poboljšanje komunikacije, kako sa radnim okruženjem, tako i sa vašim nadređenim, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Prva polovina meseca je idealna za stabilizaciju vašeg zdravstvenog stanja. Prepreka vašem boljem zdravstvenom stanju, svakako je boravak Saturna u polju psihe, koji će vam generisati Depresiju. Pokret I redukovana ishrana, najbolji je savet za vas, poručuje mesecni horoskop.

Rak: Ovo je mesec u kome možete, više no uobičajeno,  računati na podršku okruženja. Možete i dobiti, ako vam zatreba neki kredit, imati koristi od izdavanja nekretnina. Mentalno ćete biti jači.

Finansije: Sunce u vašem polju zarade od sklopljenih ugovora, najviše vam preporučuje oblast na koju bi trebalo da se oslonite u ovom periodu. Budite oprezni kada je u pitanju sklapanje ugovora I nikako ga ne sklapajte na brzinu, poručuje mesecni horoskop.

Ljubav: Mars u vašem polju karijere, ukazuje na to da bi ljubav, ako je već nemate, trebalo da potražite u profesionalnom okruženju. Ovo posebno u prvoj polovini meseca. U drugoj polovini meseca, druženje sa prijateljima, moglo bi da vam otvori oči gde je vasa ljubav. Novu ljubav potražite u (pod)znaku Bik, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Iskoristite energiju Marsa, u prvoj polovini meseca, da završite sve veće obaveze. Pomirite se sa činjenicom da će vam I ovaj mesec, na profesionalnom planu, biti stresan. Radujte se boljim danima već od sledećeg meseca, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Vi ste, po pitanju stabilizacije zdravstvenog stanja, najveći dobitnik. I to, ne samo u ovom mesecu. Ipak, povedite računa o ishrani. Smanjite obroke na minimum, savetuje mesecni horoskop.

Lav: Ovo je mesec u kome možete zablistati u javnosti, sklopiti dobar ugovor a, takođe, i ući u neku vezu.

Finansije: Vaši se novci nalaze u kući ugovora I kući zarade od sklopljenih ugovora. Ovaj mesec preporučuje štednju, te bi bilo dobro da se uzdržite od bespotrebnog kupoholičarstva. Birajte partnerstva sa Vodolijom I Ribama, želite li da budete uspešniji na ovom planu, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Prošli mesec vam je bio naklonjeniji za ljubavne aktivnosti ali ni ovaj nije zanemarljiv. Vi imate ubedljivo najbolji potencijal za kratkotrajne ljubavne veze ili flertove. U ovom mesecu, ako nemate vezu, ljubavnika potražite u znaku Strelca, Jarca ili osobe sa većom razlikom u godinama, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Izvesna ograničenja, koja će vas pratiti u prvoj polovini meseca, biće zamenjena stresnim okolnostima u drugoj polovini meseca. Ostanite mirni I strpljivi, jer je to jedini način da zadržite pozicije koje već imate. Ako ste bili vredni, očekujte nagradu za to, sigurno će doći.

Zdravlje: Vaše se zdravlje nalazi, već duže vreme, na ozbiljnoj proveri usled tranzita Saturna kroz vase polje zdravlje. Da bi poboljšali zdravlje, smanjite količinu hrane, možda čak probajte neku novu dijetu, savetuje mesecni horoskop.

Devica: Ovo je mesec u kome možete zablistati na poslovnom planu, ukoliko vam do toga bude stalo. Ako ste imali hroničnih zdravstvenih problema u prošlom periodu, doći će do bitnog zdravstvenog poboljšanja.

Finansije: Ovo je mesec kada će, zasigurno, doći do stagnacije u vašim finansijama. Nemojte ulaziti u veće novčane transakcije jer biste mogli završiti u gubicima. Sarađujte sa Jarčevima. Štednja je najbolji savet, vezan za ovaj mesec, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ovo je za vas idealan mesec, kada su kratkotrajne, prolazne ljubavne veze u pitanju. Ovo je bitno osveženje za vaš ljubavni život, budući da u njemu, već duže vreme, ne cvetaju ruže. Ako već nemate, novu ljubav potražite u (pod)znaku Vage ili Bika, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Uspešnost vase karijere, u ovom mesecu, najviše će zavisiti od spremnosti da “zasučete rukave” I dobro se oznojite. Osim toga, ona će zavisiti od vase visprenosti da pronađete adekvatne poslovne partnere. Partnere potražite u (pod)znaku Ribe, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Poboljšanje na zdravstvenom planu, ne bi trebalo da vas odvrati od redukcije u ishrani, koju odavno planirate. Na ovu okolnost, naročito vas upućuje položaj Venere u znaku Jarca. Pijte čajeve za opuštanje u popodnevnim satima, savetuje mesecni horoskop.

Vaga:  Ovo je period u kome možete posvetiti dosta vremena prolaznim ljubavnim vezama I, ako ih imate, deci, na čemu će vam ona biti zahvalna.

Finansije: Vaše će finansije biti vezane za polje ugovora, kao I polje zarade od sklopljenih ugovora, kao I osobe u (pod)znaku Ovan I Bik. Nešto više uspeha, na ovom planu, imaće oni koji se bave privatnim biznisom.

Ljubav: Kao što sam u uvodu rekao, ovo je za vas idealan mesec za prolazne ljubavne avanture, budući da je Sunce smešteno u polju ljubavi. Još ovaj mesec iz neobaveznog flerta, mogla bi se izroditi ozbiljna veza. Mislite o tome ako vam se svidi neki Lav ili Ovan, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Vaša karijera trpi izazove zbog opozicije malefičnih planeta iz polja Jarca. Ne brinite se mnogo zbog toga, ako vam je do karijere stalo. To je samo znak da morate biti strpljivi I uporni u njenom građenju. Trud će, malo kasnije, biti nagrađen, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Vaše zdravlje, ako se izuzmu povremeni mentalni problem vezani za stress I depresiju, sasvim je solidno. Ono zavisi I od vase sposobnosti da zadržite dobru komunikaciju sa vašim neposrednim okruženjem I prijateljima. Smanjite količinu hrane koju unosite.

Škorpija: Ovo je mesec boljitka na porodičnom planu i zato pokušajte da „ispeglate“ sve ono sa čime niste zadovoljni u ovoj sferi. Neka vas ne obeshrabre oni koji se ne slože sa vašim idejama i budite istrajni u svome naumu, savetuje mesecni horoskop.

Finansije: Želite li da se situacija na ovom planu sredi, morate pojačati komunikaciju sa svima onima od kojih bi mogli imati koristi. Baš, baš dobar mesec je iza vas ali ni ovaj mesec neće biti loš. Bilo bi dobro da nešto novca prištedite I da zaboravite na silne “akcije” koje mame sa svih strana, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Druga polovina meseca, zbog povezanosti kuće intimnosti sa kućom ljubavi, mogla bi biti “ono pravo”, što vasa škorpionska priroda želi. Inače, stabilizacija na ljubavnom planu, kada ste vi u pitanju, već je odmakla. Izlazak Kirona iz polja Riba, tome će, dodatno, doprineti, predviđa mesecni horoskop.

Karijera: Niste zadovoljni sa svojim profesionalnim statusom. On se neće dodatno poboljšati u ovom mesecu zbog opozicije planeta iz polja Vodolije, ali vas to ne sprečava da mirno, staloženo I strpljivo gradite karijeru, čiji će se rezultati iskazati malo kasnije, predviđa mesecni horoskop.

Zdravlje: Vaš nervni sitem je iscrpljen i vi, jednostavno, morate uzeti time-out. U suprotnom, zdravstveni problemi bi vam mogli biti prepreka u daljem funkcionisanju. Dovoljna je i promena sredine, savetuje mesecni horoskop.

Strelac: Ovo je mesec u kome ćete moći da poboljšate komunikaciju sa vašim okruženjem. Kraći put je izvestan za sve one koji imaju biznis koji nije vezan za sedište firme.

Finansije: Ako niste iskoristili finansijke šanse u prethodnom mesecu, dobićete priliku da se dokažete u ovom mesecu. Posvetite više pažnje boljoj komunikaciji sa poslovnim okruženjem i osetićete da „lepa reč i gvozdeni sef otvara“. Ovo je mesec koji će predstavljati pravo osveženje za vase finansije a pažnju obratite na osobe u (pod)znaku Vaga ili Bik, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ako mislite da će stress na ljubavnom planu da se smanji u ovom mesecu, onda grešite. Tu situaciju možete da očekujete tek u sledećem mescu. Ako ste željni ljubavnih veza, partnera potražite u znaku Ovna ili Bika,  savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Verovatno vas nervira trenutna stagnacija na profesionalnom planu. Ipak, budite mirni, vama kao najvećem dobitniku u ovoj godini, povoljne situacije I izgledi, nameštaju se polako ali sigurno. Više uspeha imaće oni koji su spremni da preuzmu rizik I koji se bave privatnim biznisom, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Vaš nervni sitem je iscrpljen i vi, jednostavno, morate uzeti time-out. U suprotnom, zdravstveni problemi bi vam mogli biti prepreka u daljem funkcionisanju. Krajnje je vreme da pronađete strategiju za borbu protiv stresa, poručuje mesecni horoskop.

Jarac: Ovo je mesec koji će vam doneti novčani prosperitet. Takođe, možete imati napredak u oblasti ishrane ili uživanja u kulinarskim specijalitetima.

Finansije: Velika energija, koju budete uložili, može vam lako doneti neočekivano veliki finansijski prosperitet. Ako birate partnera, potražite ga u osobi u znaku Lava ili Device. Ne pozajmljute novac osobama koje tvrde da će vam ga vratiti brzo, kao ni onima koji nisu stekli poverenje kod vas, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ovo je mesec kada će nešto početi da se dešava na vašem polju ljubavi. To će se desiti u drugoj polovini meseca, kada Mars uđe u znak Bika. Odjednom ćete postati svesni vase potrebe za srodnom dušom I za nekom ljubavi koja će uzdrmati vase temelje. Novu ljubav potražite u (pod)znaku Ovan ili Škorpija, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Na radnom planu, sve će zavisiti od toga koliko ste sposobni da održite dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem, pogotovu sa nadređenima. Ovo je mesec kada možete, ako ste u narednom period bili vredni, da očekujete adekvatnu nagradu. Ako ne dobijete unapređenje, novčani bonus vas sigurno neće zaobići,  poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Iscrpljeni ste svakodnevnim obavezama. Morate naći trenutak za opuštanje ili će stress uzeti svoj danak. Smanjite količinu hrane koju unosite I nađite način da smirite preopterećen nervni system, poručuje mesecni horoskop.

Vodolija: Spremite se da pametno iskoristite najpovoljniji mesec za vas. Ovo je vreme u kome možete iskazati svoju punu snagu. Ne bojte se da se usprotivite i „pokažete zube“ svima onima koji pokušavaju da se okoriste o vašu dobrotu.

Finansije: Planeta finansija boravi u vašoj kući zarade od karijere I da bi bili uspešni na ovom planu, jednostavno zavrnite rukave I rezultati neće izostati. Ovaj mesec će biti malo teži za one koji se bave privatnim biznisom ali bi ih mogla spasiti spremnost za rad u “sivoj zoni”, daleko od očiju javnosti.

Ljubav: Ako znate da će vasa planeta ljubavi boraviti u kući finansija, onda je jasno da novu ljubav možete sresti u nekoj finansijskoj instituciji ili nekom restoranu gde se prave ukusna jela. Jupiter se nalazi nasuprot vašeg polja ljubavi pa bi, novu ljubav mogli pronaći u (pod)znaku Strelca ili Ribe, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Niste zadovoljni stanjem na profesionalnom planu. Možda je to zbog toga što niste iskoristili neke šanse iz protekle godine. U ovom mesecu na vaš profesionalni status uticaće osobe u (pod)znaku Ovan ili Bik. Budite spremni da uložite energije I truda znatno više nego uobičajeno.

Zdravlje: Stresni period iz prethodnog meseca, pratiće vas i u ovom. Vaše, inače, osetljivo fizičko zdravlje ugrožavaju malefične planete iz znaka jarca. Prilagodite ishranu vašem osetljivom nervnom sistemu, savetuje mesecni horoskop.

Ribe: Ovo je mesec mentalnog oporavka svih osoba u ovom znaku. Pokušajte, u najmanju ruku, da se rešite nagomilanog stresa. Više se odmarajte ali ne zanemarite i rekreativne aktivnosti, koje su bitan preduslov za mentalno i fizičko zdravlje.

Finansije: Zarada vas intrigira još od prošlog meseca, od kada se Mars smestio u vašu kuću finansija. Tu će boraviti I u prvoj polovini meseca. Dakle, nema vam druge, upotrebite sve misaone I fizičke elemente ne bi li sanirali rupe u budžetu. Male su šanse da ćete dobiti novac na lak način. Sarađujte sa Ovnom I Bikom, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Novu ljubav možete pronaći na mestu opuštanja, nekom kafiću ili tržnom centru. Vaše je polje ljubavi I dalje opterećeno opozicijom malefičnih planeta iz polja jarca. To je I znak da bi ljubav mogli naći kroz osobu koja je dosta starija ili mlađa od vas. U svakom slučaju, za početak, morate zavoleti sebe, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Prošli mesec je kroz vase polje karijere prošla blagorodna Venera. Verovatno ste osetili pozitivne vibracije nadređenih, bilo kroz unapređenje, bilo kroz novčani bonus. Ako niste, Jupiter radi svoje I sprema vam neko lepo iznenađenje u ovom mesecu.

Zdravlje: Sunce se nalazi u opoziciji sa znakom Lava I vase je fizičko zdravlje jako ugroženo. Pripazite se stresa I depresije, budući da će Venera veći deo meseca biti u znaku Depresije: Jarcu. Smanjite količinu hrane koju unosite, savetuje mesecni horoskop.

Milan Atlić

Slobodno komentarišite