Melburn, najveci uspeh Novaka Djokovica

Novak Djokovic

              Kao prvo: Svaka čast, Novače, na postignutom uspehu! Kao osobi koja se 20.ak godina bavi astrologijom,  jasno mi je zašto ti Australija, konkretno Melburn, odgovara i zašto je on tvoje mesto sportskog i životnog zenita. Budi miran jer ovo „otkrivanje tajni“, uopšte ne može pomoći tvojim sportskim a i ostalim protivnicima. U nastavku posta ću vam otkriti zašto je Melburn najveci uspeh Novaka Djokovica.

              Osim „tajne uspeha“, u nastavku posta ću, delimično, analizirati i Novakov psihološki profil. 

              Prema podacima iz krštenice, Novakov horoskop izgleda:

Novak Djokovic – natalna karta

            Novak je znak Blizanac, podznak Jarac(Asc na 16. om stepenu, što ilustruje Novakov dokazani patriotizam). Saturn, kao vladar podznaka, odlazi u znak Strelca a poznato je da se kontinent Australija nalazi u znaku Strelca. Saturn je inače prirodni vladar 10.og polja( MC-a ili Zenita ), pa iz toga sledi da Novak najveći uspeh može postići na mestima koja su pod vladarstvom Strelca. Zašto Melburn? Zato što je Melburn upravo u znaku Blizanaca(kojim vlada Merkur). Dalje vidimo da je Merkur(vladar znaka u sekstilu sa Jupiterom a Saturn (vladar podznaka) u trigonu sa Jupiterom!

         Kako je Jupiter vladar velikih uspeha i sreće(naravno, Strelca i Australije), onda je jasno zašto je Melburn najveći uspeh Novaka Djokovica!

         Šta se jos vidi iz Novakove natalne karte?

         U petoj kuci, kući sporta, se nalazi Merkur koji pravi opoziciju sa retrogradnim Saturnom kao vladarem podznaka. Saturn je vladar vremena, nečeg što traje duže, pogotovu kada je u pitanju retrogradnost, te iz toga vidimo zašto njegovi mečevi u Melburnu dugo traju. Zbog Kirona koji se nalazi u konjukciji sa Merkurom, jasno je da Novak preživljava traumu tokom meča(setimo se sutiranja loptice u publiku).

 

Milan Atlić

2 komentara

Slobodno komentarišite