Ljubavni horoskop za novembar 2018

Budući da je Ljubav lek za sve mentalne probleme, smisao ovog horoskopa je da lakše dođete do onoga do čega je najteže doći. Do Ljubavi. Nemojte, svakako, nikad zaboraviti: prvo morate zavoleti sebe. Svim srcem. Takođe je bitno znati da vaša Venera, u Natalu, mora biti isceljena. Oslobođena svih loših aspekata. Ako to poželite, javite se na 060 3235625.

Ovan: Vaša se planeta ljubavi nalazi u znaku Škorpije. Takođe i u (pod)znaku Vage. To je znak da ljubav možete naći sa osobom u tom (pod)znaku. Takođe i na mestima koje su u vladarstvu ovog znaka. U bankama, poreskim ustanovama, nekoj menjačnici i sl. U trećoj dekadi meseca, vaša potencijalna ljubav bi mogla biti u (pod)znaku Strelca, Ribe. Ili u poznanstvu sa strancem. Zbog retrogradnosti Venere, sa ulaskom u vezu sačekajte početak druge polovine Novembra, savetuje ljubavni horoskop za novembar.

Bik:  Vladar vašeg polja ljubavi nalazi se u Strelcu, što je znak da ljubav možete najlakše naći sa osobom u tom (pod)znaku. Takođe u inostranstvu ili sa nekim strancem. Kako je to polje vaše psihe i seksa, to nagoveštava i mogućnost da se ljubav rodi kroz neku prolaznu vezu koju ste zamislili samo kao seksualnu. Ako gledamo okolnosti u kojima bi se mogla roditi ta ljubav, onda je tu u pitanju radno mesto ili ustanova koja se bavi zdravstvenom problematikom.

Blizanci: Vaša planeta ljubavi u svom je sedištu. To je povoljna okolnost ali, zbog njene retrogradnosti, sa ulaskom u ljubavnu vezu sačekajte drugu polovinu novembra. Vašu ljubav možete sresti u nekom tržnom centru, salonu lepote ili fitnes centru. Nova ljubav će biti prijatne spoljašnjosti ili u (pod)znaku Vage. Nije isključeno da sretnete neku bivšu ljubav. Da li ćete je pustiti bliže vašem srcu, samo od vas zavisi.

Rak: Velike su šanse da sretnete bivšu ljubav. Budite oprezni, ne dozvolite da vas ponesu emocije. Što je bilo, bilo je. Ne dozvolite da vas memla prošlosti izbaci iz ravnoteže i iz razumnih poteza. Pitanja ljubavi najpre će biti aktuelna u vezi sa vašim postojećim partnerom. Ako niste u vezi, novu ljubav možete pronaći u (pod)znaku Vodolije ili Ribe.

Lav: Kada je u pitanju ljubav, vi ste najveći dobitnik narednih godinu dana, koji počinju ovog meseca. Sa ulaskom Jupitera u znak Strelca. Čestitam vam, i pomalo zavidim 🙂 . Osobe u (pod)znaku Strelac, Ribe i Vaga su znaci u kojima možete očekivati novu ljubav. Partnera možete sresti na nekom kraćem putu ili na mestu za odmor ili zabavu. Moguće je da sretnete i staru ljubav. To nije razlog i da joj date novu šansu. naročito ne u ovim planetarnim okolnostima.

Devica: Planeta vaše ljubavi u svom je sedištu. Već duže vreme se preispitujete da li ste nešto pogrešno učinili na ovom planu. Greške su sastavni deo naših života, zato nemojte sebe opteretiti osećajem krivice. Ono što je bilo, bilo je i to moramo ostaviti iza sebe. U ovom mesecu novu ljubav možete sresti u nekom restoranu ili finansijskoj ustanovi. Svakako, sačekajte drugu polovinu meseca pre nego je započnete, savetuje ljubavni horoskop za novembar.

Vaga: Venera, planeta ljubavi, boravi ceo mesec u vašem znaku. To su više nego povoljne okolnosti za vaš ljubavni život. Doduše, zbog Venerine retrogradnosti, moguć je susret sa starom ljubavi. Ako tražite novog partnera, naći ćete ga u (pod)znaku Jarac ili će on biti prilično stariji ili mlađi od vas. Burni dani, na ovom planu, očekuju se do sredine meseca.

Škorpija: Sačekajte do sredine meseca. Tada vas očekuje dosta događanja na planu ljubavi. Ako ste u vezi, doći će do nesporazuma. Ako niste, osoba nagle prirode i temperamenta „zalepiće“ se za vas i neće vam dati vremena za razmišljanje. Najverovatnije osoba u (pod)znaku Ovan. Dobro razmislite da li da uđete u novu vezu, budući da retrogradni Merkur ne prašta lakomislenost.

Strelac: Planeta ljubavi boravi ceo mesec u polju prijatelja. To bi moglo iznedriti ljubav sa osobom koju ste, do sada, tretirali kao prijatelja. Da li vredi izgubiti prijatelja a dobiti ljubavnika? Teško je odgovoriti, sve zavisi od toga koliko će ljubav potrajati. U prvoj polovini meseca ljubav možete sresti na nekom kraćem putu i to u znaku Vodolije. Ljubav sa stalnim partnerom može biti na ispitu u drugoj polovini meseca. Budite tolerantniji,  savetuje ljubavni horoskop za novembar.

Jarac: Buran period ostaće iza vas posle 6.11. Konačan mir očekujte od sredine meseca. Tada se mogu razrešiti nedoumice u vezi sa osobom iz firme u kojoj zajedno radite. Ako uspete da oprostite, da budete tolerantni, drugi deo meseca će vas nagraditi za uloženi trud. Ovo nije mesec u kome bi trebalo da raskinete, kao i da stupite u novu vezu.

Vodolija: Ako hoćete da osvežite vaš ljubavni život, pogledajte malo pažljivije mogućeg partnera na vašem radnom mestu. Tu ćete ga, najpre, naći. Osim toga, on može biti osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Ako želite da poboljšate ljubavni odnos sa postojećim partnerom, morate povećati prag tolerancije. Novu ljubav potražite u osobama sa (pod)znakom Škorpija, Vaga i Strelac. Savet: ovaj mesec ne započinjite novu vezu, ma kako vam se činilo da bi trebalo.

Ribe: Dobri dani za ljubav, kada ste vi u pitanju, su 17. i 18.11. Kao i ostali znaci i vi ste trpeli na polju ljubavi ceo prošli mesec, a taj se „post“ završava sredinom meseca. Tada Venera kreće direktno i to baš u svom znaku: Vagi. To znači da novu ljubav možete pronaći u (pod)znaku Vaga i to na nekom javnom mestu: tržni centar, kafić, trg i sl. Savet: to što vam je do ljubavi  stalo, nije razlog da pogazite sopstvene principe. Ovo nije mesec u kome bi trebalo da raskinete, kao i da stupite u novu vezu. Sačekajte sledeći mesec.

Milan Atlić

Slobodno komentarišite