Ljubavni horoskop za decembar 2018

Budući da je Ljubav lek za sve mentalne probleme, smisao ovog horoskopa je da lakše dođete do onoga do čega je najteže doći. Do Ljubavi. Nemojte, svakako, nikad zaboraviti: prvo morate zavoleti sebe. Svim srcem. Takođe je bitno znati da vaša Venera, u Natalu, mora biti isceljena. Oslobođena svih loših aspekata. Pogotovu onih sa Saturnom. Ako to poželite, javite se na 060 3235625.

Ovan:  Zbog Venere u Škorpiji, vašu ljubav će najlakše funkcionisati preko kreveta. I, to vam neće teško padati. Ako niste u vezi, novu ljubav bi mogli naći u (pod)znaku Škorpije ili Strelca. Neka vas Riba „drži na oku“.Nije dobro da stupate u novu vezu u ovom mesecu. Zbog retrogradnosti Merkura. Budite tolerantni prema partneru. Obavezno kupite partneru neku sitnicu za novogodišnje praznike, savetuje ljubavni horoskop za decembar.

Bik: Ljubav nema dobru podršku na nebu. Zbog toga nemojte biti previše zahtevni prema svom partneru. Češće mu „progledajte kroz prste“. Mali znaci pažnje, biće od velike koristi. Iskoristite veliku količinu optimizma da nađete novu ljubav, ako je nemate. Novu ljubav možete naći u znaku Škorpije ili Strelca. Na nekom javnom mestu. Savet: promenite mesto dočeka Nove godine i dosadašnju rutinu po tom pitanju.

 

Blizanci:   Period posta na ovom planu, dug 40 ak dana, konačno je prošao. Ako niste u vezi, vašu ljubav možete potražiti u svom radnom okruženju. S obzirom na vašu dualnost, iako ste u vezi. Sa tom ljubavi vrlo lako možete završiti u krevetu, zbog sedišta u Škorpiji. Savet: budite tolerantni prema partneru, vratiće vam se u punoj meri. Pogledajte povoljne datume za ljubav u ovom mesecu.

Rak:  Planeta ljubavi, Venera, u vašem je polju ljubavi. Skoro ceo mesec, što je velika šansa za vas ako niste u vezi. Ne zaboravite da se „ljubav ljubavlju kupuje“ i ne taktizirajte previše. Ako ste u potrazi za novom ljubavlju, najpre ćete je naći u znaku Ribe ili Strelca. Obavezno partnera obradujte nekom sitnicom za praznike, savetuje ljubavni horoskop za decembar.  Pogledajte povoljne datume za ljubav u ovom mesecu.

Lav: Ljubav, u ovom mesecu, najlakše ćete držati „u kondiciji“, preko postelje. I uz tolerantan odnos. To vam, siguran sam, neće teško pasti. Ako trenutno nemate „srodnu dušu“, ne očajavajte. Na nebu su se stekle sve okolnosti da i vas ogreje Sunce. Novu ljubav potražite u znaku Ribe, Strelca ili Škorpije. Pored neke reke, kroz nekog stranca ili u nekom mestu za odmor(tržni centar, kafić i sl.). Pogledajte povoljne datume za ljubav u ovom mesecu, savetuje ljubavni horoskop za decembar.

 

Devica:  Dosta je iskušenja na ovom planu, kada ste vi u pitanju. Nemojte klonuti duhom, za ljubav se moramo boriti svim srcem i do zadnjeg atoma naše duše. Nebo će to znati da nagradi. Sigurno. Ako niste u vezi i tražite sebi srodnu dušu, zapamtite da ne smete gubiti nadu. Novu ljubav možete sresti na nekom hodniku firme u kojoj radite, nekom kraćem putu ali i preko sredstva komunikacije. Neke društvene mreže. U znaku Škorpije ili Blizanaca. Uložite malo u ljubav, višestruko će vam se vratiti. Nekad je dovoljan samo pogled ljubavi.

Vaga: Kažu da ljubav umre a i mi sa  njom, kad umre u našim srcima. Kada zatvorimo naše srce. Ustvari, kad izgubimo svaku nadu da ćemo je sresti. Ili naći. Ovo je mesec kada (neka) ljubav može da umre. Da uđe u sivilo, rutinu. Kada je pokušavamo naći kroz sex. Avaj, ona tamo ne stanuje ali sex može pomoći da ne izgubimo nadu da ćemo pronaći ljubav. Sa prošlim mesecom, ponovo se vratila vaša vera u ljubav. Ukoliko tražite srodnu dušu, u ovom mesecu je potražite na javnom mestu, nekoj finansijkoj ustanovi ili restoranu. U nekom Ovnu ili Škorpiji.

Škorpija: Čestitam, Venera, planeta ljubavi po drugi je put u vašem znaku. Ako tome dodamo da Mars aktivira vaše polje ljubavi, onda ste vi znak sa najviše prosperiteta na ovom planu. Biće ovo prilika da „popeglate“ nesporazume sa partnerom, kojih je, svakako, bilo zbog retrogradne Venere. Ako niste u vezi(mislim na ljubavnu), partnera potražite u znaku Ribe ili Strelca. Pored reke, u restoranu dobre hrane ili nekoj banci. Svakako ne gubite vreme jer je ceo mesec idealan za ljubav, savetuje ljubavni horoskop za decembar.

Strelac: Venera je ceo mesec u vašoj kući tajni, što otvara mogućnost za neku tajnu ljubav. Punu sexa. Ukoliko niste za ovu opciju(moguće je, što da ne?), možete izgladiti odnose sa stalnim partnerom. Doduše, to neće ići tako glatko, ali ne smete dozvoliti preveliku distancu sa partnerom. Zapostavljen partner može potražiti srodnu dušu na drugoj strani, a to, svakako, nije opcija koja bi vam prijala. Obradujte partnera sa nekom sitnicom, isplatiće vam se, savetuje ljubavni horoskop za decembar.

Jarac:  Planeta ljubavi boravi ceo mesec u polju prijatelja. To bi moglo iznedriti ljubav sa osobom koju ste, do sada, tretirali kao prijatelja. Vredi pokušati, mada ako izgubite ljubav, sigurno ćete izgubiti i prijatelja. Ako ste u stalnoj vezi, neće baš sve funkcionisati kako želite. Sex će biti idealno sredstvo da izgladite sve nesporazume. Kupite nešto voljenoj osobi za praznike, savetuje ljubavni horoskop za decembar.

Vodolija: Zbog retrogradnosti Merkura, ceo mesec morate biti oprezni u odnosima sa partnerom. Postoji mogućnost da vas pogrešno shvati. Ako niste u stalnoj vezi, novu ljubav možete naći  u svom profesionalnom okruženju. U znaku Škorpije, Strelca ili Ribe. Ili imati neke veze sa inostranstvom. Sačekajte poslednju dekadu meseca, želite li da vaša veza profunkcioniše sa osobom koja vam se sviđa. Kupite neku sitnicu vašoj ljubavi za predstojeće praznike, savetuje ljubavni horoskop za decembar.

Ribe: Vi ste baš trpeli u prethodna dva meseca. Zbog retrogradnosti Venere. Nije vam bilo lako, pogotovu što je Venera i planeta vaše psihe. U ovom mesecu je bolje ali ne mnogo, budući da se Venera ne oseća sjajno u Škorpiji. No, šta je, tu je. Povoljni dani za ljubav su 14, 15, 18 i 19. Ako tražite novu ljubav, najpre ćete je naći u znaku Škorpije ili Strelca, pored neke vodene površine. Probleme na ljubavnom planu, najlakše možete rešiti „šaputanjem na jastuku“. Za predstojeće praznike obavezno kupite nešto svome partneru. Vratiće vam se sa kamatom i oplemeniti vašu vezu.

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite