Funkcionalna dispepsija

ili :Lečenje funkcionalne dispepsije Bahovim cvetnim kapima 

 images (2)

Šta je funkcionalna dispepsija?

Najčešće osecaj bola ili nelagodnosti u gornjem delu trbuha, obično u vezi sa uzimanjem hrane, traje više od  mesec  dana, i činjenica da i pored sprovedenih ispitivanja nije pronaden uzrok. Vrlo je česta tegoba u opštoj populaciji, 25% se u toku života javlja lekaru zbog toga. Dominantan nalaz je  relativno dobro  opšte stanje pacijenta, bez gubitka težine, sa normalnim nalazima. Razlikuju se:

 •      Ulkusni tip – sa bolom
 •      Dismotilitetni tip – takode bol u epigastrijumu, neperiodičan, kontinuiran, obično se teško lokalizuje

Nadimanje, rana sitost, mučnina, nepodnošljivost hrane.Pored ova 2 tipa postoje i drugi, gde dominiraju, na primer, aerofagija, refluksni tip sa gorušicom, flatulentni sindrom (gasovi).

Da li ste znali da se godišnje, u Americi, utroši 14 milijardi dolara na funkcionalnu dispepsiju?

Terapija:

Razgovor sa pacijentom, potpora psihologa, način života promeniti – kretanje, izbegavanje stresova, alkohola, pušenja.

Ako se sa lečenjem krene odmah, dakle od prvih simptoma(mučnina, nadutost, gorušica i sl.) Bahove cvetne kapi apsolutno leče i oporavljaju ugrožen želudacDrastično poboljšanje se oseti već kod prve bočice. Pod uslovom da nije u pitanju ozbiljan mentalni poremećaj, za lečenje želuca(funkcionalne dispepsije) su dovoljne  Bahove cvetne kapi a to se vidi iz Natalne karte. U nastavku ću vam prezentirati jednu prepisku sa osobom koja ima značajne probleme sa želucem(funkcionalna dispepsija).

Svetlana:
Rodjena sam 09.02.1975. Sombor u 3h 40 min. Interesuje me stanje zeludca,
posto se objavili da cete besplatno dati analizu zeludca 10.06.2013. na Vasem sajtu.
Srdacan pozdrav,
Svetlana
Ja:
Zbog Meseca u Jarcu I Saturna u Raku Kao I Urana u kvadratu sa Mesecom stanje vašeg želuca je jako loše. Izbegavajte stres, ljuto, preslatko, gazirana pića. Bahove cvetne kapi bi Vam mogle fantastično pomoći. One regenerišu želudac kao I oslobadjaju od stresa I depresije kojima ste podložni. To vas košta 3000 dinara na mesečnom nivou I čine, bukvalno rečeno, čuda. U Vašem horoskopu piše da vam može pomoći osoba u znaku Ribe to jest ja. Pišite ako se odlučite.
Svetlana:
Postovani, sve ste pogodili. Od pre dve – tri godine imam problem sa zelucem i lupanjem srca. To je povezano, tako da pijem lekove za srce, propranolol. Ne jedem pecenja, izbegavam slatko , voće, gazirano, masno, crveno meso, vruce testo, presno povrce  i ne pijem kafu. Jedno vreme sam zivela na hlebu i pirincu. U medjuvremnu sam kontaktirala bahovog prakticara i vec 9 dana koristim kapi, mada ja ne osecam nikakav boljitak. Sad mi je bezveze da to otkazem, ne bi bilo fer prema toj zeni. Po struci je psiholog i nema veze sa astrologijom. Znam da mi je horoskop los, kako za brak, tako i za posao, ali bi volela da nam date male savete na Vasem sajtu po pitanju nekih aspekata, npr. Venera iz 2 kuće kvadrat Neptun 12 kuća ili T kvadrat Mars, Pluton, Saturn. Šta piti od kapi, kako se ponašati i kako preobratiti loš aspekt u dobar.  Srdačan pozdrav,
Svetlana
Milan Atlic2-page-001

Milan Atlić

4 komentara

 1. Milan Atlić

  Poštovani,
  kapi se ne mogu slati u drugu zemlju. Mogu ih poslati samo u neko mesto u Srbiji. Pozdrav.

 2. molim vas a gde mogu da kupim ti kapki dali ima makedonija ali to mogu komandirati u srbiju

 3. Milan Atlić

  Bahovim kapima koje su 100% na biljnoj bazi, moguće je izlečiti bolestan želudac. To mogu ja, ne garantujem da mogu drugi praktičari. Poz za Makedoniju.

 4. sta se to ne razumem gospoqo prirodne kapki ali to si kupila od nekoja osoba ne razumem srpski dobro
  jas sam od makedonia molim vas objasni

Slobodno komentarišite