Kako se Djokovic vratio

Mnoge je teniske stručnjake iznenadio meteorski povratak Djokovica. Posle bledih igara u prvoj polovini godine, mnogi su ga otpisali. Nisu verovali u njega. Možda je i sam počeo da sumnja u sebe. Ipak, Djokovic je „vaskrsao“ i, poput Feniksa, iznikao iz pepela. Astrologija ima odgovor na sva pitanja. Pogledajmo Djokoviceve tranzite za drugu polovinu 2018.

Za naš ugled i slavu  zadužen je MC(vrh 10 e kuće). Djokovicu je na vrhu 10 kuće znak Škorpije. U vreme Wimbldona Jupiter se kreće baš oko MC a! Kao što sam i napisao u godišnjem horoskopu za 2018, svi ćemo napredovati baš tamo gde nam je znak Škorpije. Tamo piše i da je potrebno da nešto umre(simbolika Škorpije), da bi se na pepelu toga rodio nov život. Došao je Vajda koji mu je uslovio prestanak saradnje sa Imazom a u isto vreme je počeo da jede ribu. Proteini su mu vratili muskulaturu(ojačan je Mars) i tako je sve krenulo na bolje. Dakle, novi početak u skladu sa Jupiterom u Škorpiji! Posle toga osvaja neosvojivi Sinsinati i vraća samopouzdanje na maksimum. Pored Jupitera u Škorpiji, Djokovic ima sve vreme i tranzitni aspekt Pluton kvadrat Jupiter, koji daje optimizam a ima i efekat sličan Jupiteru u Škorpiji. Bitno je i ovo: na US Openu Djokovic nije imao Mesec u Vagi(znak Južnog Čvora-gubici) ni u Jarcu(depresija i nedostatak energije). Dakle, ako se se pitamo: kako se Djokovic vratio, odgovor je lak. Na krilima Jupitera u Škorpiji. Od 10. 11. Jupiter izlazi iz Škorpije pa ćemo videti šta će dalje biti.

U Djokovicevom Natalu imamo Jupiter kvadrat Ascendent. To nagoveštava uspešnu 2019!

„Đoković je najmanje blistav od svih velikih šampiona. Ali igra na najvišem mogućem nivou. Bolji od Federera i Nadala? Verovatno. Jer niko ne može da ga povredi. Neverovatno je kako je uspeo da tako komplikovanu igru učini jednostavnom. Bez pokušavanja da izvede kompleksne stvari i nepotrebnog rizikovanja. Ne postoji slabost u njegovoj igri. On je ljudski zid. Nemoguće ga je proći. On je najbolji sportista koga je tenis ikad video. I jedan od najboljih u sportu generalno. Stavljam ga u rang Majkla Džordana i Mohameda Alija. Možemo tu dodati i Juseina Bolta“, pohvalio je Mats Vilander našeg tenisera u kolumni za francuski „Ekip“ (L’equipe).

Milan Atlić

Slobodno komentarišite