Kako se Djokovic vratio

Mnoge je teniske stručnjake iznenadio meteorski povratak Djokovica. Posle bledih igara u prvoj polovini godine, mnogi su ga otpisali. Nisu verovali u njega. Možda je i sam počeo da sumnja u sebe. Ipak, Djokovic je „vaskrsao“ i, poput Feniksa, iznikao iz pepela. Astrologija ima odgovor na sva pitanja. Pogledajmo Djokoviceve tranzite za drugu polovinu 2018.

Za naš ugled i slavu  zadužen je MC(vrh 10 e kuće). Djokovicu je na vrhu 10 kuće znak Škorpije. U vreme Wimbldona Jupiter se kreće baš oko MC a! Kao što sam i napisao u godišnjem horoskopu za 2018, svi ćemo napredovati baš tamo gde nam je znak Škorpije. Tamo piše i da je potrebno da nešto umre(simbolika Škorpije), da bi se na pepelu toga rodio nov život. Došao je Vajda koji mu je uslovio prestanak saradnje sa Imazom a u isto vreme je počeo da jede ribu. Proteini su mu vratili muskulaturu(ojačan je Mars) i tako je sve krenulo na bolje. Dakle, novi početak u skladu sa Jupiterom u Škorpiji! Posle toga osvaja neosvojivi Sinsinati i vraća samopouzdanje na maksimum. Pored Jupitera u Škorpiji, Djokovic ima sve vreme i tranzitni aspekt Pluton kvadrat Jupiter, koji daje optimizam a ima i efekat sličan Jupiteru u Škorpiji. Bitno je i ovo: na US Openu Djokovic nije imao Mesec u Vagi(znak Južnog Čvora-gubici) ni u Jarcu(depresija i nedostatak energije). Dakle, ako se se pitamo: kako se Djokovic vratio, odgovor je lak. Na krilima Jupitera u Škorpiji. Od 10. 11. Jupiter izlazi iz Škorpije pa ćemo videti šta će dalje biti.

U Djokovicevom Natalu imamo Jupiter kvadrat Ascendent. To nagoveštava uspešnu 2019!

„Đoković je najmanje blistav od svih velikih šampiona. Ali igra na najvišem mogućem nivou. Bolji od Federera i Nadala? Verovatno. Jer niko ne može da ga povredi. Neverovatno je kako je uspeo da tako komplikovanu igru učini jednostavnom. Bez pokušavanja da izvede kompleksne stvari i nepotrebnog rizikovanja. Ne postoji slabost u njegovoj igri. On je ljudski zid. Nemoguće ga je proći. On je najbolji sportista koga je tenis ikad video. I jedan od najboljih u sportu generalno. Stavljam ga u rang Majkla Džordana i Mohameda Alija. Možemo tu dodati i Juseina Bolta“, pohvalio je Mats Vilander našeg tenisera u kolumni za francuski „Ekip“ (L’equipe).

&&&

„Imam veliko poštovanje za sve šampione. Svi oni su veoma posebni, ali ako mene pitate ko može da postavi rekord po broji Grend slemova, biram Novaka“, rekao je Muratogluu razgovoru za „Punto de Break“.

Proslavljeni francuski trener nastavio je pohvalno o Novaku.

„Kada je on na svom nivou onda pobeđuje Rodžera i Rafu. Mislim da se vratio na stari nivo i verujem da će osvojiti mnogo Grend slemova narednih godina“, dodao je Muratoglu.

Milan Atlić

Slobodno komentarišite