kako naci srecu u zivotu

Ona je našla sreću, a Vi ?

 

 

  Ako čitate ovaj tekst, to znači da imate sreće u životu, to jest da se nalazite na putu zvanom: kako naci srecu u zivotu! Zašto vam to kažem? Većina ljudi se, ne svojom krivicom, zaglavi na slepim životnim kolosecima, sa kojih, nažalost, nikada ne siđu i tako okončaju ovozemaljski život sa osećanjima: promašenosti, neispunjenosti, neizmernog i neizličivog bola, večitog gubitnika, neslaganja sa najbližom i širom okolinom, negativnim osećanjima: mržnja, bes, zavist, tuga, depresija, mnogobrojni strahovi i sl. Sva ova osećanja direktna su posledica položaja nebeskih tela u trenutku rođenja(naše Natalne karte). I, sad se vraćam na naslov ovog posta da vam objasnim zašto imate sreće. Ako niste znali, najčitanija knjiga svih vremena nije Biblija već Ji Đing, knjiga promena, čije je osnovno geslo: Kako na Nebu, tako na Zemlji i koja ima univerzalnu i neverovatnu poruku: Naš život(uspeh) zavisi od toga koliko smo sposobni da prihvatimo promene! Na latinskom se to kaže: Panta rhei(sve teče)! Usled nepovoljnih nebeskih aspekata, koji se ocrtavaju u našim Natalnim kartama, većina zaglavi na slepim kolosecima, sa kojih je teško, nekad nemoguće, sići bez nečije pomoći. Vratimo se na naslov ovog posta: kako naci srecu u zivotu?  Odgovor je jednostavan s tim što realizacija nije.

To su Bahove cvetne kapi.  U rukama pravog i iskusnog praktičara, one su neverovatno moćno sredstvo da vam pomognu i da vas liše svakog oblika patnje i da vas izvedu na pravi životni kolosek! Uz pomoć astrologije, koju izučavam više od dve decenije, kao i uz uobičajen intervju, dolazim do prave formule(kombinacije) Bahovih cvetnih kapi i izvodim vas na pravi životni kolosek. Ovo je moj odgovor na pitanje: kako naci srecu u zivotu?natural-remedies-closeup-dropper-bottle-pile-purple-flowers-purple-background-31857192

 Ovaj post nije trivijalna reklama već nešto što su, u pozitivnom smislu, iskusile stotine mojih klijenata. Na ovaj način, za trivijalnih 3000 dinara dobijate životnog trenera i astrologa, na mesečnom nivou. Javite se na vreme jer ne mogu da imam više od 30 klijenata, a da budem na visokom nivou. Čujemo se na 060 3235625 ili vidimo na skype-u: milan13033.

Hvala vam što pratite i podržavate : www.astrologijaibahovekapi.com. Nadam se da vam je, posle ovog posta, lakše da odgovorite na pitanje: kako naci srecu u zivotu?

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite