Esencija vuka

img_20160913_122235

Pored biljnih esencija, više od deceniju unatrag, u svetu su u upotrebi i esencije divljih životinja. Čak oko 100 esencija je u upotrebi. Karakter divljih životinja, njihove instinktivne reakcije na život u okruženju, kao i način života kada naiđu na krizne momente, mogu nas naučiti  mehanizmima u odnosu na koje se može izraziti i naš lični potencijal. Životinjske esencije su po strukturi bliže čoveku i vlada mišljenje da, zbog toga, mogu biti efikasnije, po nekim pitanjima, od biljnih esencija. Vredi probati jer lično, imam sjajno iskustvo vezano za upotrebu ovih esencija.

„Vuče, oni se boje, jer

nisu nam dorasli ni

slobodom ni bolom.

Naš san je nemoguće,

a nepoznato-naš

zavičaj.“ Mika Antić

Verovatno najbolji osećaj zaštićenosti, u životinjskom svetu, ima vuk. Kako i ne bi kada vuk živi u čoporu u kome funkcioniše po geslu: „svi za jednog, jedan za sve“. Upravo taj osećaj zaštićenosti potreban je osobama koje imaju slabu 4. čakru(srčanu čakru). Osobe koje su introvertne, povučene u sebe, emotivno preosetljive. Koje žive duboko u svom unutrašnjem svetu u kome ih niko, po njihovom mišljenju, ne može povrediti. I, na taj način, prepuštaju životne sokove i razlog postojanja drugima. Vuk funkcioniše po sistemu: „ili ću naći svoj put, ili ću ga napraviti“. Da li ste čuli za onu izreku: „Vuk ne gubi svoje snove zbog mišljenja jedne ovce“. Sjajna izreka, koja na najbolji način oslikava žilavost i srčanost vuka.

Esencija vuka olakšava uzemljenje i neguje osećaj božanskog prisustva. Esencija vuka  pojačava moć za saznavanje i dostizanje istine. Esencija vuka pomaže u definisanju zdravih i izbalansiranih odnosa sa okruženjem i podstiče na akciju u pravom trenutku. Esencija vuka aktivira grlenu(5) čakru

Simbolika je jasna i podrazumeva jak, nesputan karakter, potrebu za slobodom, nepokornost, nepokolebljivost, snalažljivost i superiornu inteligenciju.

 Vuk je opasna ali i plemenita životinja, istovremeno i prijatelj i zver, i onaj koji nas progoni ali i onaj koji nam pruža zaštitu. Puno kontradiktornosti na jednom mestu! Na prvi pogled, vukove je nemoguće pripitomiti, učiniti zavisnim i poslušnim po svaku cvenu. U tom smislu, vuk zaista može delovati kao ćudljivi samotnjak. Ali, ukoliko se malo dublje pozabavimo psihologijom, dobijamo simboliku nekoga ko jednostavno ima visoke standarde i ne trpi izdaju. Sigurno vam je poznato da je vuka nemoguće prilagoditi cirkusu-ili pobegne ili ugine! Ova esencija je dobra za one koji imaju problema sa disajnim organima i lako nazebu, takođe onima kojima je u Natalnoj karti ugrožen Merkur.

Drugim rečima, esencija vuka nas podseća da smo svi mi pomalo životinje, i da nije sramota pokazati svoju animalnu stranu i najdublje emocije. Samo odabranima, naravno, jer svaki vuk se ipak najbezbednije oseća u svom čoporu! Pojava vuka u snovima označava naš odnos sa neposrednom okolinom, i ukazuje da upravo tu trebamo usmeriti sve svoje aktivnosti. Da li smo previše zavisni od onih do kojih nam je stalo, ili je jednostavno došlo vreme da im “pokažemo zube” i da se malo osamimo i osamostalimo? Esencija vuka će nam dati najbolji odgovor. Želite li da podstaknete vučje osobine u sebi, neizostavno probajte esenciju vuka.  Trebalo bi reći, za neupućene, da ove esencije nemaju u sebi ni delić fizičkog tela životinje već da su spravljene na energetskom nivou(tzv vibraciona metoda) koji je jednak ovim životinjama. Esenciju vuka(tzv upotrebnu bocu, koja traje mesec dana) možete poručiti na telefon 060 3235625, ili mejl: atlicmln@gmail.com.

kojot

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite