Delfin

delfin

Delfin(esencija) balansira sakralnu čakru(strahovi, seksualnost, druga čakra). Poboljšava san, psihički oporavak i telepatsku komunikaciju sa životinjama. Nenadmašan je učitelj magije u igri, bezuslovne ljubavi, saosećanja u bolu, smeha i radosti. Produbljuje moć meditacije i isceljenja psiholoških poremećaja.

Delfini imaju mudrost, nevinost, čistotu bića koja dopire do unutrašnje prirode. Prate svoje vođstvo i otvaraju sebi energiju ljubavi, harmonije i ravnoteže. Izražavaju svoju unutrašnju istinu, iskrenost prema samom sebi, prate svoju unutrašnju radost. Delfin(esencija) traži od vas da se vratite svojim korenima, na dubinu svoga bića i ponovo otkrijete istinsku ljubav.

Delfini provode većinu svog dana u igranju. Njihov život se živi u radosnoj harmoniji jednih sa drugima. Izgleda da su naučili lekciju da je ljubav najvažniji faktor u životu!  Delfin ima moć da te nauči kako da sebe i svoj svet više voliš. Veliki deo Delfina živi u izbalansiranim, skladnim zajednicama. Oni žive u velikim grupama do 100. Ženke će roditi jednog potomka, sa nekoliko delfina oko nje, pomažući mu, po rođenju, vučenjem novorođenčeta  repom. Oni su potomka , na taj način, zaštitili od  neposredne opasnosti. Ako je delfin povređen ili bolestan, drugi delfini će težiti da mu, podizanjem na površinu, olakšaju disanje.

Delfin nas podseća da izađemo, igramo se i, što je najvažnije, da dišemo život punim plućima.

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite