Depresija ovih dana

 

Ulaskom Venere u znak Škorpije, stvorili su se uslovi da Ribe i Vage upadnu u apatiju, možda i lakši oblik depresije. Isto će se desiti i onima koji imaju Veneru u vodenim znacima u Natalu. Dosta je onih koji ne znaju šta je depresija. Ako ste u dilemi da li ste u depresiji, rešite najpoznatiji test depresije koji se nalazi na ovom sajtu.

Sigurno ste čuli za termin „bela smrt“. To vam je kad idete kroz snežne nanose i od umora zaspite od istog tog snega. Smrznete se i umrete. Tako je i sa depresijom. Postanemo apatični, nostalgični, zatvorimo se u „sopstvenu ljušturu“, okružimo lažnim okruženjem(društvenim mrežama i osobama koje su takođe potonule u depresiju) i „čekamo“ sledeću fazu depresije, iz koje nema povratka: demenciju. Moramo život shvatiti kao borbu kroz svaki dan življenja, planirati svako veče šta ćemo KONKRETNO uraditi sledećeg dana i radovati se istom. Iskreno se nadam da će ovaj post osvestiti bar jednog čitaoca.

Verovatno ne znate ali imam pouzdane informacije da od depresije pate i naš Novak Djokovic, kao i poznata ruska teniserka Marija Šarapova. Hvala vam što pratite www.astrologijaibahovekapi.com

Milan Atlić

Slobodno komentarišite