Mesečni horoskop za jun 2019.

Dragi moji, predstavljam vam mesečni horos za jun. Podsećam vas da su Bahove cvetne kapi sjajno sredstvo za mentalnu ravnotežu i eliminaciju stresa. Njihovu kombinaciju sastavljam na osnovu vaše Natalne karte i konkretnih problema koje mi saopštite. Moj telefon je 0603235625. Hvala vam što pratite moj sajt i najprecizniji mesečni horoskop na ovim prostorima.

 

Ovan:  Ovo je mesec u kome ćete moći da poboljšate komunikaciju s vašim okruženjem. Kraći put je izvestan za sve one koji imaju biznis koji nije vezan za mesto boravka. U ovom mesecu ćete imati znatno više kontakata s okruženjem, najpre sa lepšim polom ili familijom.

Finansije: Venera, planeta finansija, prvu dekadu meseca će provesti u polju finansija i omogućiti vam, uz pristojno zalaganje i trud s vaše strane, dobru zaradu. Da bi, u ostatku meseca, nastavili sa istim finansijskim uspehom, biće potrebno da pojačate komunikaciju, bilo s poslovnim okruženjem, bilo odlaskom na kraći službeni put. Savet: ne upuštajte se u rizične finansijske projekte.

Ljubav: Dobra komunikacija je osnova vašeg ljubavnog života u ovom periodu. Zbog boravka Merkura u znaku Raka, komunikacija će biti prožeta toplim emocijama i lagana. Zbog Marsa u Raku, ako ste u braku, biće nesuglasica i morate biti krajnje strpljivi i tolerantni s partnerom. Ako tražite novu ljubav, možete je pronaći u (pod)znaku Blizanci, na nekom kraćem putu, u nekom prevoznom sredstvu ili nekom hodniku firme u kojoj se nađete. Preporučujem vam da pogledate i Godišnji ljubavni horoskop Ovna za 2019.

Karijera: Vaše će radne aktivnosti biti vezane za odlazak na kraći put. Biće povećan broj kontakata i moraćete da komunikaciju podignete na visok nivo. Očekujte naporan mesec ali i tendenciju da ne menjate ništa u načinu poslovanja i funkcionisanja. Ako imate privatnu firmu, ovo će biti izuzetno naporan mesec za vas, u kome će biti i situacija koje nećete moći da držite pod kontrolom.

Zdravlje: Sunce i Merkur u vašoj kući komunikacije, preporučuje vam šetnju ceo ovaj mesec, kao najbolji način održanja i poboljšanja zdravstvenog stanja. Ako imate problema sa nesanicom i strahovima, najbolje da pogledate moj post: Kako pobediti Depresiju bez antidepresiva.

Bik: Ovo je mesec koji će vam doneti finansijski prosperitet. Naravno, to ne može pasti s neba, morate se potruditi. Takođe, možete imati napredak u pronalaženju optimalne ishrane koja će podržati vaše zdravlje. Možda je i vreme za primenu neke od dijeta, budući da se približava leto i kupanje.

Finansije: Boravak Sunca a zatim i Venere u vašoj kući finansija, omogućiće vam materijalni prosperitet u ovom periodu. Ovo, naravno, podrazumeva maksimalni angažman s vaše strane. Sunce dolazi iz vaše kuće privatnog posla a Venera iz kuće rada, što u potpunosti oslikava najbolji način zarade za ovaj period. Jupiter u kući podrške, pomoći će vam da dođete do zarade bez ikakvog truda: putem nasledstva, izdavanja nekretnina ili neke pozajmice, možda čak kredita.

Ljubav: Merkur, vaša planeta ljubavi i romantike, veći deo meseca boravi u sektoru komunikacije, tako da je dobra komunikacija preduslov svake ljubavi, bilo da ste u vezi, bilo da tražite novu ljubav. Nepovoljna je okolnost što u istom sektoru boravi ćudljivi Mars, poznat po tome da voli „sreću da kvari“. Pre nego se iznervirate na partnera, pomislite na to da je Mars krivac, a ne vaš partner i uključite taster tolerancije. Ako niste u vezi i tražite novu ljubav, potražite je na nekom kraćem putu, na hodniku firme u kojoj radite i u (pod)znaku Blizanac ili Rak. Obavezno pogledajte i moj video: Godišnji ljubavni horoskop Bika za 2019.

Karijera: Posao i karijera, okupiraće vas ceo ovaj period i učiniti da vam malo ostane za druge životne oblasti. Prva dekada meseca će biti napornija, budući da će se vladar vaše kuće poslovnih aktivnosti, nalaziti u vašem znaku. Zabrinuti ste zbog dešavanja koja imaju odlike nečega nad čime nemate kontrolu a koja kod vas dovode jak stres. Glavni savet je: ne reagujte impulsivno već dobro odmerite, pre nego što reagujete na neku neprijatnu situaciju.

Zdravlje: Ovo je period vašeg mentalnog oporavka i regeneracije. Zbog Urana u vašem znaku, svakako vam nije lako i sa stresom ste stalno u odnosu 1 na 1. Više se odmarajte a ako imate problema sa nesanicom  i strahovima, obavezno pogledajte moj post: Kako pobediti Depresiju bez antidepresiva.

Blizanci: Trenutak je da pametno iskoristite sjajan mesec za vas. Ovo je vreme u kome možete iskazati svoju punu snagu. Pucaćete od samopouzdanja I sijati na ličnom planu. Vreme je da krenete u realizaciju projekta, kojeg ste ranije isplanirali.

Finansije: Ovaj mesec ste baš rešili da „zavrnete rukave“ i da popunite sve rupe u budžetu. Ako u vaše projekte uvedete prijatelje ili osobe u (pod)znaku Ovan, efekti će biti znatno bolji. U ovom mesecu, zbog povezanosti 11. i 2. kuće, postoji mogućnost dobitaka od igara na sreću ili bilo koji dobijeni novac. Severni Čvor kroz znak Raka i dalje vam „navlači“ veće količine novca no uobičajeno.

Ljubav: Venera, planeta ljubavi, boraviće zadnje 2 dekade u vašem znaku i to je slika „kao da je ljubav došla po vas“. Venera u Blizancima je ta koja se od svih Venera, možda čak i najviše raduje ljubavi, ali jako teško pronalazi sreću i ispunjenje! Imajte u vidu ovu istinu a možda je rešenje u tome da ne očekujete previše od partnera, kao i da tražite partnera koji će vam dati punu slobodu. Ako tražite novu ljubav, potražite je u (pod)znaku Blizanci ili na nekom kraćem putu. Obavezno pogledajte i moj video: Godišnji ljubavni horoskop Blizanaca za 2019.

Karijera: Partnerski odnosi, ugovori, dogovori i kontakti s javnošću su postavke na kojima funkcioniše vaša karijera. U ovom se mesecu pazite, zbog Sunca u vašem znaku, na jednostranost i nespremnost na balansiranje u partnerskim odnosima. U zadnjoj dekadi meseca Neptun kreće retrogradno i budite spremni na poteškoće u funkcionisanju. Ako tražite partnera, potražite ga u nekom strancu ili osobi u (pod)znaku Strelac.

Zdravlje: Vaše je zdravlje slabo na mentalnoj strani zbog prisustva 2 malefika, Saturna i Plutona u vašoj kući psihe. U prevodu, imate pojačanu sklonost ka Depresiji. Najbolje da pogledate moj post: Kako pobediti Depresiju bez antidepresiva.

Rak: Ovo je mesec mentalne stabilizacije za vas. Pokušajte da se rešite nagomilanog stresa. Više se odmarajte ali ne zanemarite i rekreativne aktivnosti, koje su bitan preduslov za mentalno i fizičko zdravlje.

Finansije: Vaše finansije će u prve dve dekade nailaziti na neplanirane poteškoće ili možete se baviti zaradom od nečega što nije u legalnim finansijskim tokovima. Aktivnosti vezane za profesiju kojom se bavite, donosiće vam veći deo novca u ovom mesecu. Mogli biste, zbog veze 8. i 11.,  kuće imati sreće po pitanju dobijanja pozajmice, kredita ili pak nasledstva, dakle svega onog što se prihoduje bez ličnog truda.

Ljubav: Vaše je polje ljubavi pogođeno Uranom iz opozicije, što ukazuje na izazove i nenadane ljubavne veze. Ako ste u vezi, ovo nije period u kome će vam „cvetati ruže“, ali nemojte se brinuti jer se situacija, dramatično, menja na bolje od sledećeg meseca. Biće dosta trzavica sa partnerom ali ako ne budete delovali impulsivno, držaćete stvari pod kontrolom. Ako tražite novu ljubav, potražite je u (pod)znaku Škorpija. Ljubavni moto za ovaj mesec je: Ako ne boli, nije ljubav. Obavezno pogledajte i moj video: Godišnji ljubavni horoskop Raka za 2019.

Karijera: Dešavanja na ovom planu vas pogađaju  i vi ste pod konstantnim stresom ceo ovaj mesec. Prilika je ovo, zbog priliva energije, da započnete neki novi posao, kao i da završite ono što ste ranije započeli. Čuvajte se partnerskih odnosa, jer biste kroz njih mogli imati gubitke. Pokušajte da napravite kontakt sa strancima ili osobama u (pod)znaku Strelac, jer će vam to biti jak „vetar u leđa“.

Zdravlje: ako imate lične planete na stepenima od 18. do 20. u kardinalnim znacima, mogli biste imati problema sa blažim oblikom depresije, ali to nije ništa što ne biste mogli sanirati. Mars u vašem znaku, mučiće vas stresom. Kako da se izborite sa zdravstvenim problemima pogledajte u mom postu: Kako pobediti Depresiju bez antidepresiva.

Lav: Ovo je mesec koji u potpunosti možete posvetiti realizaciji vaših ciljeva, planova i želja. Osim toga, možete se uključiti u neku grupu istomišljenika, posvetiti se humanitarnom radu, druženju s prijateljima i naplati onoga što se zaradili kroz profesiju kojom se bavite. Kroz ovaj mesec pratiće vas srećne okolnosti.

Finansije: Vladar vaše kuće finansija, boraviće u kući tajni, što nagoveštava mogućnost zarade putem špekulacija ili mogućnost dosta ograničenja i prepreka u funkcionisanju. Ovo, svakako, nije period kada bi trebalo da krenete s novim poslom. Polje Raka je polje dobitaka a vladar vaših finansija, upravo će biti u ovom polju. Uspešni će biti oni poslovi u kojima je neophodna preduzimljivost i kreativnost, kao i oni koji zahtevaju rad sa strancima ili osobama u znaku i podznaku Strelac i Rak.

Ljubav: Verovatno već znate da ste vi znak koji na planu ljubavi i romantike, ima najviše sreće u ovoj godini. Tu se ništa bitno ne menja ni u ovom mesecu. Izazova može biti kroz nemogućnost usklađivanja vaših ciljeva, planova i želja sa partnerovim. Nemojte padati u vatru, jer dualnost ovog meseca, koji pripada Blizancima, zahteva usklađivanje partnerskih odnosa. Ne zaboravite da se vaš sjaj može iskazati i kroz partnerovu sreću. Ako ste u potrazi za novom ljubavlju, potražite je kroz druženje s prijateljima ili istomišljenicima i u osobama u (pod)znaku Blizanci ili Strelac. Obavezno pogledajte, ako niste i moj video Godišnji ljubavni horoskop Lava za 2019.

Karijera: uran u vašoj kući profesije, traži stalno usklađivanje u poslovanju. Trebalo bi da se oslonite na nove tehnologije, nova i najpre originalna rešenja. Internet je svakako oblast koja vam može biti od pomoći. Nerviranje i stres koji vam Uran priređuje u funkcionisanju, zahteva staložen i nikako ishitren odgovor. Sunce u Blizancima, nagoveštava dobru zaradu od posla kojim se bavite. Venera, koja dolazi iz kuće komunikacija, pruža lakše uslove poslovanja u prvoj dekadi meseca.

Zdravlje: Saturn, Pluton i Južni Mesečev čvor, upozoravaju na opreznost kada je vaše zdravlje u pitanju. Morate posvetiti i dovoljno vremena odmoru. Svaka bolest, opomena je da ste preterali u lošem odnosu prema sopstvenom zdravlju. Ako imate problema sa nesanicom, obavezno pogledajte i moj post Kako se izboriti s Depresijom bez antidepresiva.

 

Devica: Sunce u Blizancima, osvetliće do maksimuma sve aspekte vaše karijere  i dati vam neophodni podsticaj. Ne libite se da potražite nagradu za vaš rad, ukoliko smatrate da ste je zavrednili. Ovo je mesec u kome možete stabilizovati odnose s vašim nadređenima, ako se nalaze u krizi.

Finansije: U prvoj dekadi meseca, vaša se planeta finansija nalazi u kući inostranstva, pa bi vam se kontakti sa strancima i osobama u (pod)znaku Strelac mogli, itekako, isplatiti. U ostatku meseca, Venera boravi u sektoru karijere, te bi pojačan angažman na tom planu mogao bitno poboljšati vašu materijalnu situaciju. Veza 8. i 11. kuće govori o tome da biste mogli imati dosta sreće u vezi prihoda koji nemaju veze s vašim trudom. Dakle, u prvi plan izlaze krediti, pozajmice, novac od izdavanja nekretnina, možda čak neko nasledstvo.

Ljubav: Nastavljaju se izazovi, na planu romantike, iz prethodnog meseca. Dakle, emotivni će odnosi sa partnerom biti prilično zategnuti i to može, dosta nepovoljno, uticati na kućnu atmosferu. Vladar vašeg sektora romantike, tranzitira Južni čvor i to može rezultirati gubitkom ljubavi ali i tendencijom da budete prividno zadovoljni, iako vam odnos sa partnerom više ne prija. Ako nemate ljubav, možete je potražiti u (pod)znaku Ovan ili Škorpija. Obavezno pogledajte i moj video Godišnji ljubavni horoskop Device za 2019.

Karijera: Ako vam je do poboljšanja vašeg profesionalnog statusa i reputacije, ovo je pravi trenutak da se maksimalno angažujete i uzmete ono što vam pripada. Prisutna je tendencija da „ne talasate“ i da ne izlazite iz „komforne zone“ u kojoj ste. To svakako nije dobro za vas jer je spremnost na promene, kao i prilagodljivost na njih, odlika uspešnih. Dakle, hrabro se otisnite napred i, ne brinite se. Vaše će aktivnosti, umnogome, zavisiti od saradnika u (pod)znaku Rak.

Zdravlje: Vladar vašeg sektora zdravlja tranzitira Južni Mesečev čvor, što je znak da morate biti krajnje oprezni koliko se opterećujete u fizičkom i mentalnom smislu. Rekreaciju i odmor smatrajte obaveznim. Ako imate problema sa stresom i nesanicom, obavezno pogledajte moj post Kako se izboriti s Depresijom bez antidepresiva.

Vaga: Pitanja u vezi sa inostranstvom i strancima, mogla bi doći u prvi plan dešavanja kod vas. Ako ste u nekom sudskom postupku, očekujte lepe vesti. Vaši ciljevi, nade  i sreća dobijaju realne okvire.

Finansije:  Dodatnim angažmanom na profesionalnom planu, vaše materijalno stanje će se znatno popraviti u ovom mesecu. To vam, zaista, i neće biti teško jer se planeta energije Mars, upravo i nalazi u kući profesije. Prvu dekadu meseca Venera će biti u kući zarade bez našeg truda, pa bi ovo vreme mogli iskoristiti za pozajmicu, kredit ili zaradu od iznajmljivanja.

Ostatak meseca aktivirana je oblast inostranstva, stranaca i trgovine, pa su to oblasti na koje se možete najviše osloniti. Težite saradnji sa Blizancima i Rakovima.

Ljubav: Vaše je polje ljubavi i romantike, povezano sa poljem intime što je idealno. To znači da svaka ljubavna veza obećava, osim romantike, i pravi vatromet strasti. Uz to, svaka nova veza, nudi nova, nezaboravna i originalna intimna iskustva. Ako ste već u ljubavnoj vezi, postoji tendencija zadržavanja u njoj, iako niste u potpunosti zadovoljni s partnerom. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znacima Bika i Jarca. Obavezno pogledajte i moj video Godišnji horoskop Vage za 2019.

Karijera:  ovo je mesec kada možete započeti neki novi posao, kao i završiti ono što ste ranije započeli, budući da ćete, zbog prisustva Marsa, imati dovoljno energije. Najbolje je da konstruktivno iskoristite ovaj period jer bi vas, u suprotnom, stres, „zaista smorio“. Budite vredni i očekujte, zbog toga, napredak na planu profesije i poboljšanja vašeg statusa i reputacije. Severni Mesečev čvor aktivira vaše profesionalno polje i donosi vam, tako željene, benefite.

Zdravlje:   Uran rovari po vašem polju psihe i donosi vam dosta stresa. Morate iznaći strategiju za borbu protiv istog. Ako imate problema sa nesanicom, obavezno pogledajte moj post Kako se izboriti s Depresijom bez antidepresiva.

Škorpija:  Ovo je mesec u kome možete, više no uobičajeno,  računati na podršku okruženja. Možete i dobiti, ako vam zatreba, neki kredit, imati koristi od izdavanja nekretnina. Mentalno ćete biti jači.

Finansije:  Jupiter vam i dalje, obilato, pomaže na planu finansija. Ne zaboravite da ostavite nešto prihoda na stranu, jer se ovako povoljni trenuci za zaradu javljaju na svakih 12 godina. U ovom mesecu imate sreće i na planu zarade bez truda, pa vam se može desiti neki poklon, pozajmica, kredit ili zarada od rentiranja. Za saradnike birajte Strelčeve, Blizance i Lavove.

Ljubav: Vaše je polje romantike povezano sa kućom finansija i znakom Strelca. Ako nemate partnera, upravo zbog toga, potražite ga u kontaktima sa strancima, Strelcem ili u nekoj finansijskoj ustanovi i restoranu. Ako ga imate, pričuvajte ga, jer dva nezgodna nebeska tela tranzitiraju vaše polje ljubavi i stavljaju na iskušenje vašeg partnera. Ako već niste, obavezno pogledajte moj video Godišnji horoskop Škorpije za 2019.

Karijera:  vaša je karijera pod dobrim uticajem blagotvornog Jupitera i ovu činjenicu, morate iskoristiti ako želite da izvučete maksimum iz nje, u šta ne sumnjam. Vladar polja profesije nalazi se u polju podrške, a nju možete dobiti, pogotovu u ovom mesecu, od strane osoba u (pod)znaku Blizanaca.

Zdravlje:   vaše je mentalno zdravlje podržano Suncem u kući psihe i to je vreme za resetovanje i regeneraciju psihe, koja je preduslov sveukupnog zdravlja. Ako imate problema sa nesanicom, obavezno pogledajte moj post Kako se izboriti s Depresijom bez antidepresiva.

Strelac: Ovo je mesec u kome možete zablistati u javnosti, sklopiti dobar ugovor a, takođe, i ući u neku poželjnu vezu ili partnerstvo. Ako ste u nekom sudskom procesu, možete očekivati povoljne okolnosti po vas.

Finansije: Verovatno ste već primetili da vas neće novac od vlastitog rada. Ova se tendencija nastavlja i u ovom mesecu. Ništa zato, Jupiter u Strelcu će vam namestiti novac od partnera, od rentiranja, pozajmice, kredita ili od nekog nasledstva. Dakle, od svega onog, do čega se dolazi bez muke.

Ljubav: Jupiter, najsrećnija od svih, i vaša planeta, u trigonu je s vašim poljem ljubavi i stvara vam lepe šanse i mogućnosti u tom sektoru.Vladar polja ljubavi, boravi u intimnom sektoru i obećava pravi vatromet strasti. Ako trenutno niste u vezi, novu ljubav možete potražiti u (pod)znaku Raka ili Bika. Ako niste, svakako pogledajte moj video Godišnji ljubavni horoskop Strelca za 2019.

Karijera: Uran u radnom sektoru, stvara vam stalno nepredive okolnosti i neočekivane teškoće. Ne vredi se nervirati, na te izazove morate reagovati mirno i staloženo jer je to jedini način kako se pametno izboriti s Uranom. U prvoj dekadi meseca, u žiži će biti ugovaranje i dogovaranje nekog projekta, a u nastavku meseca, možete očekivati podršku za sve svoje poslovne aktivnosti. Ako tražite poslovnog partnera, potražite ga u (pod)znaku Blizanaca ili Raka.

Zdravlje: Pod velikim ste stresom, na to ukazuju tranziti Marsa i Urana. Sami znate da je stres najveći zdravstveni neprijatelj. Ako slabo spavate, vreme je da se suočite sa uzročnicima stresa. Svakako pogledajte moj post Kako se izboriti sa Depresijom bez antidepresiva.

Jarac: Ovo je mesec u kome možete zablistati na poslovnom planu, ukoliko smatrate da bi trebalo. Ako ste imali hroničnih zdravstvenih problema u prošlom periodu, doći će do bitnog zdravstvenog poboljšanja.

Finansije: Vaš je sektor preduzetništva i kreativnosti aktiviran od strane vladaoca kuće finansija, pa je to najbolji način kako da oporavite svoj lični budžet. Osim sopstvenim trudom, neki novac koji je ranije zarađen, može doći kroz povišicu, razliku i slično. U ovom periodu postoji opasnost od pomirljivosti sa postojećom finansijskom situacijom, a koja nije baš sjajna.

Ljubav: Povoljnosti u sektoru romantike, iz prethodnog meseca, sele se i u prvu dekadu ovog meseca. U ostatku meseca, vladar polja ljubavi, boraviće u sektoru radnog angažmana, pa je vaša firma i vaše radno okruženje, mesto na kome možete sresti novu ljubav i uživati u njoj, budući da je radno mesto u vezi sa poljem intimnosti, osmim poljem. Ako nemate partnera, a želeli bi da prekinite samoću, potrudite se, jer nebeske prilike to podržavaju. Potražite ga među osobama u (pod)znaku Rak. Ako niste, obavezno pogledajte moj video Godišnji ljubavni horoskop Jarca za 2019.

Karijera: Prilično su dobre planetarne okolnosti za posao kojim se bavite. Da bi dobro funkcionisali na ovom planu, u prvoj dekadi meseca morate biti preduzimljivi i kreativni a u nastavku meseca, neće biti mnogo potrebe za tim, već morate zavrnuti rukave i završiti posao koji je pred vama. Svakako ćete biti u prilici da napravite ugovor ili sklopite dogovor, pre nego što krenete u realizaciju. Ako tražite partnera, potražite ga u znaku Blizanaca ili Raka.

Zdravlje: Ako ste imali hroničnih zdravstvenih problema, u ovom mesecu dolazi do bitnog poboljšanja. Stres je vaš problem, pogotovu u ovom mesecu. Ako imate problema sa snom, obavezno pogledajte moj post Kako se izboriti s Depresijom bez antidepresiva.

Vodolija: Ovo je period u kome možete posvetiti dosta vremena prolaznim ljubavnim vezama I, ako ih imate, deci. Takođe se možete upustiti u zadovoljstva tipa zabave, provodi, uživanja u umetnosti ili bavljenje nečim što zahteva dosta kreativnosti.

Finansije: Vaše materijalne potrebe, najpre mogu biti zadovoljene timskim radom, saradnjom s prijateljima, neophodnom preduzimljivošću i kreativnošću. Zbog povezanosti druge i 11. kuće, imate sjajnu mogućnost dobitaka od igara na sreću. Ne preterujte, uzmite 1 listić, „nikad se ne zna“. Na radnom mestu postoji mogućnost dobitka, na koji niste računali a za koji ne morate da uložite nikakav trud. Sarađujte sa Strelcima, Ribama i strancima, imaćete koristi.

Ljubav: Prvo Sunce, a zatim Venera, aktiviraju ceo mesec, vaš sektor romantike i obećavaju sjajna dešavanja na ovom planu. Jupiter iz opozicije, unosi toliko neophodnu crtu avanturizma i optimizma, koji će učiniti da vam ništa ne bude teško u potrazi za onim pravim. Povezanost polja intimnosti sa kućom rada, otvara mogućnost ljubavne veze na radnom mestu. Ako nemate ljubav, potražite je u znaku Blizanaca ili Raka. Ako već niste, pogledajte moj video Godišnji ljubavni horoskop Vodolije za 2019.

Karijera: Ovo je sjajan mesec za vašu karijeru jer je kuća reputacije i afirmacije povezana sa  poljem rada i poslovnih aktivnosti. Morate biti spremni na to da u radu neće ići sve kako ste zamislili, ali uz adekvatno strpljenje i požrtvovanost, možete biti sigurni da će sve doći na svoje mesto. Vaši će kreativnost i preduzimljivost, imati velikog uticaja na kvalitet i završetak posla kojim se bavite. U radu se oslonite na osobe u znaku Raka ili osobe lepšeg pola. Ako niste zaposleni, ovo je dobar period kada biste mogli započeti neki novi posao.

Zdravlje: Mars u radnom sektoru, kao i Uran u kući doma i porodice, stvaraju vam stres. Ako imate problema sa nesanicom i stresom, pogledajte moj post Kako se izboriti sa Depresijom bez antidepresiva.

Ribe: Ovo je mesec boljitka na porodičnom planu i zato pokušajte da popravite sve ono sa čime niste zadovoljni u ovom sektoru. Neka vas ne obeshrabre oni koji se ne slažu s vašim zamislima.

Finansije: Da bi zadovoljili vašu potrebu za materijalnom sigurnošću, u ovom mesecu, morate biti maksimalno preduzimljivi i kreativni. Srećom, sektor koji vlada ovim osobinama aktiviran je i pun energije, te vam neće biti teško da realizujete ono što ste zamislili. Venera, koja vlada zaradom bez truda, tranzitiraće sektor nepokretnosti i nasleđa, tako da je to dodatna opcija, koja vam može upotpuniti budžet.

Ljubav: Ako ste u vezi, ni u ovom mesecu vam neće biti lako, jer ćudljivi Mars udara i ovaj mesec po emocijama i čini da ne možete da prepoznate svog partnera. Nezadovoljstvo sačuvajte u sebi jer, verujte mi, nije vreme da partneru pokazujete koliko ste frustrirani, jer ni njemu nije lako. Ako tražite novu ljubav, ovo je pravi mesec jer ukazuje na nove početke u ovom sektoru. Partnera možete potražiti u (pod)znaku Ovan, Škorpija ili Devica. Na povoljnost u pronalasku novog partnera ukazuje povezanost sektora ljubavi i partnerstava. Ako niste do sada, obavezno pogledajte moj video Godišnji ljubavni horoskop za 2019.

Karijera: Okolnosti iz domena izvršenja radnih aktivnosti, imaće ključnog uticaja na uspešnost onog čime se bavite. Moguć je sukob ili makar napet odnos sa pretpostavljenima, ali to neće imati neke bitne posledice na vas. I dalje se orijentišite na saradnju sa Strelcem i strancima. Ako tražite novi posao, kraj meseca je apsolutno preporučljiv za to.

Zdravlje: Ako ne računamo stres, ostale planetarne okolnosti, po vaše zdravlje, povoljne su. Povedite računa o cirkulaciji jer je to vaša slaba tačka. Ako loše spavate, pogledajte moj post kako se izboriti sa depresijom

Milan Atlić

Slobodno komentarišite