Mesečni horoskop za april 2019.

Dragi moji, pratite najprecizniji mesečni horoskop na ovim prostorima, po kojem možete organizovati vaše mesečne aktivnosti. On vam preporučuje i Bahove cvetne kapi kao sjajno sredstvo protiv najopasnijeg faktora protiv našeg zdravlja: stresa. Uživajte!

Ovan:   Spremite se da pametno iskoristite sjajan mesec za vas. Ovo je vreme u kome možete iskazati svoju punu snagu. Pucaćete od samopouzdanja I sijati na ličnom planu, planu vašeg ega. Vreme je I da krenete u realizaciju projekta, kojeg ste ranije isplanirali.

Finansije: Vladar polja zarade od profesije, nalazi se u vašem polju finansija I tu će ostati još dugo. Znači, od efikasnosti na profesionalnom planu zavisiće stanje vaših finansija. Zbog Venere u Ribama, mogli bi imati koristi od neke novčane špekulacije ili rada na crno.

Ljubav: Ovo je mesec koji vam može doneti neku prolaznu ljubav, koja u vama može raspaliti pravi vatromet strasti. Zbog Lilita u opoziciji sa vašim poljem ljubavi, čuvajte se onih koji bi vam mogli poremetiti sreću u ljubavi a najpre bi se mogli naću u (pod)znaku Vodolije. Ako nemate partnera, potražite ga baš u vašem (pod)znaku.

Karijera: Kada je u pitanju radni I profesionalni angažman, mudro je da, u ovom mesecu, ne ulazite u nove angažmane. Najbolje je da održavate postojeće pozicije I čekate “bolji vetar” za vas. Ne dozvolite da neko drugi prisvaja vaše radne rezultate.

Zdravlje:  Zbog Merkura u Ribama imaćete malo energije, te morate imati manje a češće obroke. Najbolje je da u prirodi “napunite baterije”  svakodnevnom šetnjom I uzgrednom gimnastikom. Savet: jedite namernice bogate kalijumom I magnezijumom, koje će pomoći vašem mentalnom stanju.

 Bik: Ovo je mesec mentalne stabilizacije za vas. Pokušajte da se rešite nagomilanog stresa. Više se odmarajte ali ne zanemarite i rekreativne aktivnosti, koje su najbitniji preduslov za mentalno i fizičko zdravlje.

Finansije: Prijatelji I vasa efikasnost na profesionalnom planu, ključni su faktori za vaše finansije u ovom mesecu. Dobra komunikacija, samo će podržati vaše napore da što bolje prođete na planu finansija. Osobe u (pod)znaku Ribe imaju odlučujući uticaj na povoljan ishod finansijskih planova. Jupiter u kući zarade od ugovora, poziva vas da zaključite neki ugovor I onda ga realizujete jer tu su “veliki novci” za vas.

Ljubav: Polje prijatelja je ključno za vašu ljubav u ovom mesecu. Preko prijatelja možete upoznati osobu do koje vam je stalo I kojoj želite da poklonite “srce na dlanu”. Ribe ili neka tajna, mogu imati ključnog uticaja na vaše ljubavne prilike. Stres, pod kojim ste, mogao bi imati negativnog uticaja na ljubavne odnose.

Karijera: Ulaskom Urana u vaš znak, Karijera će imati najvećeg uticaja na vaše mentalno stanje. Najveći uzrok stresu biće upravo zbijanja na profesionalnom planu. Ne preporučuje vam se ulazak u nove I velike poslovne poduhvate zbog kretanja Saturna u blizini Južnog Mesečevog čvora.

Zdravlje: Sunce u Ovnu poboljšaće vašu mentalnu sliku ali ostaje ključni problem za vas. Uran u vašem znaku. Stres će vam biti najveći neprijatelj nešto više od 6 narednih godina. Venera u Ribama, preporučuje vam opuštanje pored vodenih površina I češću konzumaciju posnih proizvoda.

 Blizanci: Ovo je mesec u kome će vam prijati druženje s prijateljima ali i u kome morate posvetiti pažnju zaradi od profesije, budući da ćete, na tom planu, imati planetarnu podršku.

Finansije: Od vaše uspešnosti na profesionalnom planu, zavisiće koliko će biti uspešne finansije u ovom mesecu. Ribe, kao I okolnosti van uticaja javnosti, imaće ključan uticaj na vaše finansije. Ako vam ne ide na ovom planu, potražite Strelca za partnera.

Ljubav: U ovom mesecu obratite pažnju na Lava jer bi on mogao da bude glavni remetilački factor vaše ljubavne situacije. Bilo da vam se nametne kao partner, bilo da vam pokvari postojeće ljubavno stanje. Ako nemate partnera, osoba u (pod)znaku Ribe bi mogla da bude idealna za to.

Karijera:  Merkur I Venera u vašem polju karijere, pored Neptuna koji tu već duže vreme boravi, obećavaju dosta povoljnih zbivanja. Malo će teže biti onima koji su u privatnom biznisu. Na boljitak mogu presudno uticati vaši preduzetnički kvaliteti, zato ne čekajte poslovne prilike već ih stvarajte sami.

Zdravlje: Mars je ušao u vaš znak. Stresa I energije će biti više nego što vam trebaju. Morate naći neku metodu za relaksaciju, kako na dnevnom, tako na dugoročnom planu. I vi bi relaksaciju mogli potražiti pored vodenih površina, kao I češćim tuširanjem. Jedite lakšu hranu I ograničite se na manje obroke.

Rak: Sunce u Ovnu, osvetliće do maksimuma sve aspekte vaše karijere  i dati vam neophodni podsticaj. Ne libite se da potražite nagradu za vaš rad, ukoliko smatrate da ste je zavrednili.

Finansije: Od toga koliko budete uspešni na profesionalnom planu, zavisiće I vasa finansijska situacija. Ovan je vezan za energiju I nešto kreativno pa bi sve iz oblasti građevinarstva moglo da bude oblast gde bi mogli da, značajno, poboljša vaš budžet. Osobe u (pod)znaku Ovan bi mogle da imaju ključnog uticaja na vašu zaradu.

Ljubav: Mars u Blizancima učiniće dve mogućnosti. Prva je da ljubav mora biti tajna jer je kao javna neprihvatljiva. Ako je pak javna, onda očekujte poteškoće koje se mogu, najpre, iskazati kroz komunikaciju. Ulaskom Urana u polje nasuprot vašem polju slobodne I neobavezne ljubavi, stiču se uslovi za neke nove vidove ljubavi, koje mogu biti oslobođene tradicionalnih okvira. Ako niste u vezi, novu ljubav potražiite u (pod)znaku Ribe ili Blizanci.

Karijera: Na radnom planu sve vam ide od ruke zahvaljujući Jupiteru koji se nalazi u vašoj kući rada. Budući da je Sunce ušlo u vaše polje karijere, vreme je da materijalizujete sve što ste zaslužili na ovom planu. Bilo da dobijete bolje radno mesto, bilo da dobijete veći novčani bonus. Težite saradnji sa Blizancima ili Strelcima.

Zdravlje: Jupiter u vašoj kući zdravlja I dalje stabilizuje vaše fizičko zdravlje. Problema može biti na mentalnom planu ako ste rođeni u drugoj dekadi znaka(od 1.do 11.7) jer Saturn generiše Depresiju. Opuštanje potražite pored vodenih površina, u rekreaciji I češćim tuširanjem.

 Lav: Pitanja u vezi sa inostranstvom i strancima, mogla bi doći u prvi plan dešavanja kod vas. Ako ste u nekom sudskom postupku, očekujte lepe vesti.

 Finansije: U ovom  mesecu vaše su finansije vezane za kuću zarade od sklopljenih ugovora, poreze, novac od izdavanja nekretnina. Mogli bi uzeti I kredit, ako imate dovoljno jak razlog za to. Ribe imaju velikog uticaja na vaše finansije. Pored toga, najviše ćete energije ulagati u to da naplatite ono što ste zaradili na profesionalnom planu.

Ljubav: Mars iz polja prijatelja pravi opoziciju na vaše polje ljubavi. Očekujte izazove ako ste u vezi, najpre kroz poremećenu komunikaciju. Preko prijatelja ili kroz društvene odnose možete upoznati novu ljubav. Ako niste u vezi, partnera možete sresti u (pod)znaku Blizanci ili Strelac. Jupiter u Strelcu, I dalje vam stvara srećne okolnosti.

Karijera: Uran u polju karijere zahteva od vas originalan pristup u rešavanju svih poslovnih zahteva I problema. Uobičajena rešenja, uglavnom, neće biti dovoljno dobra. S obzirom da Uran vlada internetom, rešenje za mnoge problem možete naći upravo tamo. Ovo važi I za one koji su potrazi za novim aspektima karijere jer je svet postao “globalno selo”.

Zdravlje: Prisustvo Saturna I Južnog Mesečevog čvora u vašem polju zdravlja, upozoravajuće je. Morate biti oprezni da se ne preforsirate u svim životnim aktivnostima. Pazite na vaše granice izdržljivosti, posebno na stress. Ograničite unos hrane ako imate višak kilograma jer je gojaznost postala globalni problem. Naravno, opuštajte se kroz svakodnevnu rekreaciju.

Devica: Ovo je mesec u kome možete, više no uobičajeno,  računati na podršku okruženja. Možete i dobiti, ako vam zatreba neki kredit, imati koristi od izdavanja nekretnina. Mentalno ćete biti jači.

Finansije: Vaše finansije su direktno vezane za polje ugovora, partnerskih odnosa I javnosti. Takođe I za osobe u (pod)znaku Ribe. Osim toga, vladar zarade od ugovora, nalazi se u vašoj kući karijere, što znači da od vaše uspešnosti na profesionalnom planu, zavisi I vaš finansijski status u ovom mesecu. To znači da su bitni Blizanci I dobra komunikacija.

Ljubav: Saturn u vašem polju ljubavi I dalje ukazuje na neka ograničenja. Ljubav možete potražiti I pronaći u znaku Jarca ili osobi sa većom razlikom u godinama. Ta ljubav može biti tajne prirode ili u (pod)znaku Ribe, budući da je Venera u tom znaku.

Karijera: Ovo je mesec pojačane radne energije na profesionalnom planu. Biće dosta posla a ovo će biti dobra prilika da završite poslove koje ste ranije započeli. Zasučite rukave I delajte, u narednom periodu ćete moći da dobijete očekivanu nagradu. Od Riba I Vodolije će zavisiti mnoge radne okolnosti.

Zdravlje: Morate pripaziti na vaše zdravlje. Saturn u Jarcu eksplicitno ukazuje na to. Uspostavite optimalni balans ishrane, rekreacije I opuštanja. Nisam slučajno na prvo mesto stavio ishranu. Potražite optimalnu metodu za oslobađanje od stresa.

Vaga:  Ovo je mesec u kome možete zablistati u javnosti, sklopiti dobar ugovor a, takođe, i ući u neku poželjnu vezu ili partnerstvo.

Finansije: Vaše će finansije umnogome biti vezane za aktivnosti na vašem radnom mestu. Budite vredni, taj rad će vam prijati i od njega će biti pristojne zarade. Osim toga, veza sa inostranstvom i dužim putevima, takođe bi mogla biti jako plodonosna za vas. Ribe, Blizanci i Strelci su dobitna kombinacija za vaše finansijke poduhvate u ovom mesecu.

Ljubav: Na ljubavnom planu neko vam radi iza leđa, budite krajnje oprezni.  Ako ste u vezi, ona može biti na ozbiljnom testu u ovom mesecu. Ne bojte se ako gajite iskrena osećanja prema partneru. Tražite li novu ljubav, najpre ćete je naći u radnom okruženju I osobi u (pod)znaku Ribe.

Karijera: Severni Mesečev čvor tranzitira vaše polje karijere. Budite vredni I uporni, sigurno vas očekuje nagrada u bližoj perspektivi. Saturn iz opozicije zahteva baš, baš naporan rad I želite li napredak, budite spremni na to. Ribe bi mogle da vam pruže podršku na ovom planu.

Zdravlje: Venera u vašem polju zdravlja, povoljno će uticati na stabilizaciju vašeg zdravstvenog stanja. Postojaće tendencija za uživanjima u jelu ali pokušajte da se tome oduprete. Stres vam je ozbiljan remetilački factor.  Izbalansirana ishrana, vežbe I opuštajući napici, dobitna su kombinacija za vas.

Škorpija: Ovo je mesec u kome možete zablistati na poslovnom planu, ukoliko vam do toga bude stalo. Ako ste imali hroničnih zdravstvenih problema u prošlom periodu, doći će do bitnog zdravstvenog poboljšanja.

Finansije: Jupiter tranzitira vaše polje finansija I stvara vam lepe prilike za zaradu. Ponajbolju od svih horoskopskih znakova. Osim toga, Mars aktivira vaše polje zarade od sklopljenih ugovora te novac možete očekivati od ugovora, izdavanja nekretnina, možda čak I od nekog nasledstva.

Ljubav: Pored Merkura, koji će povezivati vaše polje intimnosti sa poljem romantike, u vašem će polju ljubavi, veći deo meseca, boraviti, najpoželjnija od svih, Venera planeta ljubavi. Ovaj mesec je, dakle, predodređen za ljubav I strasti. Uživajte!

Karijera: Vaše je polje karijere povezano sa kućom rada, što znači: nema vam druge-morate zasukati rukave, želite li da vasa karijera ostane na željenom nivou. Da bi sve išlo po vašim nastojanjima, uspostavite saradnju sa osobama u (pod)znaku Ovan.

Zdravlje: Zbog Sunca u Ovnu, vaše će se fizičko zdravlje stabilizovati. Nezgoda je na mentalnom planu, budući da ćete, zbog Marsa u polju psihe, biti konstantno pod stresom. Izbalansirana ishrana, vežbe, opuštanje uz vodene površine I tuširanje, dobitna su kombinacija za vas.

Strelac: Ovo je period u kome možete posvetiti dosta vremena prolaznim ljubavnim vezama I, ako ih imate, deci. Takođe se možete upustiti u zadovoljstva tipa zabave, provodi, uživanja u umetnosti ili bavljenje nečim što zahteva dosta kreativnosti.

Finansije: U zadnje vreme novac se teško zadržava u vašim rukama. Dođe I nestane jer treba na nekom prečem mestu. Morate biti svesni da ćete u dužem periodu teško zadovoljavati vašu potrebu za sigurnošću. Ipak, mnogo bolje će vam ići na planu sticanja nečeg što nije proizvod vašeg truda, a to može biti neko nasledstvo, naknada od iznajmljivanja nekretnina, uzimanje kredita I sl.

 Ljubav:  Vaše je polje ljubavi I romantičnih odnosa povezano sa poljem partnerstava, što je idealno ako ste rešili da se skrasite I ozvaničite vašu vezu. Ljubav možete sresti na nekom javnom mestu, na nekom kraćem putu ili pak, nekom hodniku. Obratite pažnju na osobe u (pod)znaku Lav ili Blizanci.

Karijera: Već u prvoj dekadi meseca, vladar vaše karijere tranzitiraće 5. Polje vašeg horoskopa što znači da morate biti preduzimljivi I kreativni, želite li da karijera ide željenim tokovima I napretkom. U tim nastojanjima, mnogo će vam pomoći I transit Sunca kroz to polje, odnosno znak Ovna. Sve u svemu, dobar mesec za vašu karijeru.

 Zdravlje: Dolazi do konsolidacije vašeg zdravstvenog stanja, gledano u odnosu na prošli mesec. Ostaje I dalje veoma ozbiljan problem: stress kao posledica tranzita Urana kroz vaše polje zdravlja. Fizičke aktivnosti u trajanju od 45 minuta, svakodnevno, dobar su izlaz iz tog začaranog kruga.

Jarac: Ovo je mesec boljitka na porodičnom planu i zato pokušajte da popravite sve ono sa čime niste zadovoljni u ovom sektoru. Neka vas ne obeshrabre oni koji se ne slažu sa vašim idejama.

Finansije: Vladar vaših finansija nalaziće se dugo u polju preduzetništva I kreativnosti, što je znak da prilike I sreću na ovom planu morate tražiti aktivnim pristupom, želite li da zadovoljite vašu potrebu za sigurnošću. Budite, zbog dugog boravka Urana u znaku Bika, spremni na borbu, originalnost a takođe I na neizvesnost. Na polju sticanja koje ne podrazumeva vaš angažman(nasledstvo, krediti I sl.) dosta bolje će vam ići u ovom mesecu.

Ljubav: Na ovom planu stvari počinju da se odmotavaju sve većom brzinom. Novu ljubav možete naći na nekom kraćem putu, nekom hodniku I to u (pod)znaku Ribe. To nije nešto što ćete planirati, već se može desiti iznenada I neočekivano. Postoji mogućnost da ne shvatite dovoljno jasno dokle  je daleko taj ljubavnik spreman da ide. Bolje je da ta ljubav, bar u početku, ima odlike tajnosti.

Karijera: Za funkcionisanje vaše karijere, od ključnog će značaja biti vaša veština uspostavljanja komunikacije sa poslovnim okruženjem. Odlazak na kraći put, sigurno će biti od značaja za uspešnost projekta u koji se budete upustili. U poslovanju nemojte sve argumente iznositi na videlo, sačuvajte nekog “keca u rukavu”.

Zdravlje: Ulazak Marsa u znak Blizanaca, evidentno će vam stvoriti pritisak u random okruženju koji će se preneti na vašu psihu I vi ćete, konstantno, biti pod stresom. Lakša ishrana I rekreacija u prirodi, mogli bi biti dobar odgovor na novonastale okolnosti. Kontolišite pritisak.

Vodolija:  Ovo je mesec u kome ćete moći da poboljšate komunikaciju sa vašim okruženjem. Kraći put je izvestan za sve one koji imaju biznis koji nije vezan za mesto boravka.

Finansije: Vladar vaših finansija u svome je sedištu i za vas, po ovom pitanju, „nema zime“ u ovoj godini. Naravno ne i u ovom mesecu. Novac će stizati sa raznih strana a najviše će ga biti od profesije kojom se bavite. Moguć je i novac od neke nekretnine ili od realizacije nekog ugovora, ranije sklopljenog. Sačuvajte nešto novca na stranu, za teža vremena.

Ljubav: Ulaskom Marsa u vaše polje romantike, vi ćete imati tendenciju da pronađete ljubav ako je nemate ili da postavite stvari na svoje mesto, ako ste u vezi. Očekujte stresne situacije, jer neće sve ići kako ste zamislili. Naravno, to je zbog toga što se pita I druga strana. Budite tolerantniji, budući da je Merkur u svojoj senci skoro ceo mesec. Ako nemate partnera, možete ga potražiti u (pod)znaku Ribe I Ovna I to na nekom mestu za zabavu ili provod.

Karijera: U ovom mesecu morate biti preduzetni I kreativni, želite li da na profesionalnom planu bude onako kako planirate. Jako je bitno I da imate dobru komunikaciju sa radnim okruženjem da bi imali neophodnu podršku. Još uvek Merkur nije direktan, te su mogući nesporazumi u verbalnoj komunikaciji. Verovatno ćete morati otići na neki kraći put. Ako niste zaposleni, podršku možete dobiti od osobe u (pod)znaku Blizanci.

Zdravlje: Vaše fizičko zdravlje je u procesu oporavka. Problem je na mentalnom planu jer se u vašem znaku nalazi Lilit koji vas tera u stanje zebnje I anksioznosti. Uran pravi kvadrat na vaš znak I generiše vam stress. Izbalansirana ishrana, vežbe, opuštanje uz vodene površine I tuširanje, dobitna su kombinacija za vas.

Ribe: Ovo je mesec koji će vam doneti novčani prosperitet. Takođe, možete imati napredak u oblasti ishrane ili pronalaženju optimalne ishrane koja će podržati vaše zdravlje.

Finansije: Ovo je jako dobar mesec za vas budući da Venera tranzitira vaš znak a Sunce vaše polje finansija. Dakle, novac stiže I od vašeg truda ali I sa strane koja ne podrazumeva vaš direktan angažman(nasledstvo, novac od izdavanja nekretnina, kredit, pozajmica I sl.) Što se tiče novca od vašeg rada, sarađujte sa osobama u (pod)znaku Lav I sve će biti O.K. U svakom slučaju, morate zasukati rukave, želite li dovoljno novca.

Ljubav: Vaše polje ljubavi tranzitira Severni Mesečev čvor I sigurno je da ćete imati nebesku podršku na ovom planu. Što se kaže: da I vas Bog pogleda po pitanju ljubavi I tople emotivne veze. Ako ste u vezi, budite prijemčiviji I tolerantniji sa partnerom, budući da je Merkur još uvek u svojoj senci. Ako tražite novu ljubav, imate širok izbor: Škorpiju, Jarca, Ovna ili osobu sa većom razlikom u godinama u odnosu na vas. Svakako pogledajte I moj ljubavni horoskop za 2019.

Karijera: Celu godinu imate sjajnu planetarnu podršku na profesionalnom planu, koja neće izostati ni u ovom mesecu. Mora se reći, ipak, da će biti burno, najpre zbog nekih finansijskih izazova. Ovo će jače osetiti oni koji se bave privatnim biznisom, budući da će biti teško ispratiti sve ono što bude aktuelno u datom momentu. Ako tražite novi posao, ovo je povoljan mesec ali morate biti uporni I spremni da snizite neke vaše kriterijume.

Zdravlje: Venera, koja vlada vašom kućom psihe, uzdrmana je boravkom Urana u znaku Bika. Dakle, imate problem sa stresom. Ako nemate strategiju za borbu sa stresom, krajnje je vreme da je donesete. Izbalansirana ishrana, vežbe, opuštanje uz vodene površine I tuširanje, moglo bi biti, bez medikamenata, dobro rešenje.

 

 

 

 

 

 

Milan Atlić

Comments are closed.