Zašto ne igra Marko Grujić u Liverpulu?

Marko Grujić

Marko Grujić

Mnogi su se ljubitelji fudbala, posebno navijači Zvezde, oduševili kada je supertalentovani napadač Marko Grujić potpisao za Liverpul. Sve je nagoveštavalo nastvak sjajne karijere, započete u Zvezdi. Ipak, prošlo je dosta vremena, oko 2 godine, Marka nema u prvom timu. Propada kao igrač. Ovo pišem iz razloga da vam približim drevnu japansko-kinesku veštinu: Kigaku. Upravo se pomoću Kigakua, najbolje vidi zašto Marko nazaduje u Liverpulu. Odgovor je veoma jednostavan. Neke se energije, po kigakuu, jednostavno slažu a neke ne. Ako se ne slažu, tu nema pomoći. Bežite iz te situacije, ili ste propali. Baš kao Marko Grujić.

Za igru nekog tima zaslužan je trener. U Liverpulu je to Jirgen Klop, nemac, rođen 1967. Grujić je rođen 1996. Iz tabele se vidi da je Marko element Drvo a Klop element Metal.

Ta su dva elementa oprečna. Po Kigakuu, ne donose dobro jedno drugom. Kaže se: „Metal seče Drvo“. Eto jednostavnog odgovora zašto Marko ne igra u Liverpulu. Koje je rešenje za njega? Jedino moguće je da ode u tim sa drugim trenerom. Čija se energija slaže sa njegovom. To bi bio trener sa elementima Voda ili Vatra. Po Kigakuu to je jedino moguće. Japanci ništa ne rade a da se ne konsultuju sa znalcem Kigakua. Ova veština je jako dobra u odabiru profesije, bračnog partnera, poslovnog partnera. Kao i vremena kada bi trebalo da se rodi vaše dete. Bilo  šta da radite, imajte u vidu veštinu Kigaku. To vam je moj savet. Od srca. Hvala vam što pratite www.astrologijaibahovekapi.com

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite