Uran u Biku

Uran u Biku će većinu ostaviti bez daha. Uskoro će Uran iz Ovna ući u znak Bika. To će se desiti 15.5.2018. Neću vam pričati o haosu koji će Uran napraviti na planu nekretnina. Neću ni o tome kakav će Uran ršum napraviti na planu braka i partnerskih odnosa. O tome da će klasičan brak postati pravi raritet, jer će sloboda u ljubavi imati prednost nad obavezama. Ni o tome da će doći do osiromašenja koje će dati vetar u jedra zagovornicima totalitarnih režima. Sličnih onima koje su napravili Hitler, Musolini i Franko. Da će to naglavačke izokrenuti postojeći sistem vrednovanja finansija i materijalnog uopšte.

Sada ću vam govoriti o tome kakav će Uran u Biku napraviti uticaj na našu psihu. Na najjačem udaru su Bikovi. Bilo da su znak, bilo podznak. Naročito ako u svom Natalu imaju stresne aspekte. Dakle, Venera će, iz temelja, biti uzdrmana Uranom. Osim Bikova, koji su fiksni znak, na udaru će biti i ostali fiksni znaci. Lavovi, Škorpije i Vodolije. Možda će Vodolije najmanje patiti, budući da je Uran njihova planeta. Dalje, nimalo lako neće biti Ribama i Vagama. Zašto, pa njima, pitate vi? Odgovor je jednostavan jer je Venera vladar prirodnih polja psihe ova dva znaka.

Odavno je poznato da Venera vlada strahovima. Vlada i bubrezima pa se zato kaže da se „strahovi prazne kroz bubrege“. Da, u pravu ste. Strahovi će nagrnuti u velikim talasima. Ponajpre jer će, zbog teške materijalne situacije, mnogi imati problem sa egzistencijalnim strahovima. Da li će imati za ratu kredita ili za školovanje dece. Uran u Biku će, zbog toga, pojačati broj mentalno obolelih osoba. Pa dobro, reći ćete vi, šta da radimo, da predupredimo štetne efekte Urana u Biku? Problem je, najpre, u stresu koji generiše Uran. Evo nekih preporuka:

– Uravnotežite ishranu, budući da višak kilograma pojačava stres i opterećuje rad celokupnog organizma

– Budite fizički aktivni(minimum 30 minuta fizičkih aktivnosti dnevno)

– Počnite da meditirate

– Cvetne esencije sa akcentom na eliminaciju stresa i strahova(Bahove cvetne esencije, Kalifornijske cvetne esencije i sl.).

Zbog težine položaja u kome će se naći, sve osobe u (pod)znaku Bika imaće specijalan popust na cvetne esencije koje kod mene naruče. Naručivanje je na telefon 060 32 35 625.

Hvala vam što pratite www.astrologijaibahovekapi.com.

Milan Atlić

3 komentara

  1. Uran u Biku,izmedju svega ostalog,moze doneti probleme sa separatizmon u drzavama koje su u znaku Bika.Pade mi na pamet Spanija,mada nisam siguran da je u simbolici Bika.

  2. Milan Atlić

    Da, rasteretice se Rakovi, Jarcevi I Ovnovi. Vage nece.

  3. Ako nista drugo,bar ce se kardinalni znaci malo rasteretiti.Inace,Uran u Biku se pokazao kao opasniji nego u Ovnu(velika ekonoskackriza tridesetih godina 20.veka i drugi svetski rat)Uran u Biku je u padu.

Slobodno komentarišite