Sportski forum

303862-35

Ovaj post je zamišljen kao sportski forum i na njemu će, ubuduće, biti moguće komentarisati sve aktuelnosti iz bilo kog sporta kao i sva dešavanja na bilo kojoj tački zemljine kugle. Dakle i Novaka Djokovica, jer neće biti posebnog foruma njemu posvećenog. Uskoro nam stižu i Olimpijske igre u Riju, pa ćemo svi biti u prilici da se družimo na sportskom forumu. Naravno, poželjne su prognoze pred početak sportskog nadmetanja ali su dobrodošli i komentari posle njih. Za početak ovog sportskog foruma pokušaću da predvidim naše rezultate na Olimpijadi u Riju. Numerološki kod Srbije je 2 6 8 i s obzirom na činjenicu da je ovo godina broja 9, ne možemo se nadati spektakularnim rezultatima u Riju. Ipak, pošto će se Srbija u avgustu nalaziti u bioritamskoj 1, kojom vlada Sunce, da je jedinica brojka sporta, možemo se nadati solidnim rezultatima naših sportista. Posebno bi mi bilo drago da naša Ivana Španović osvoji zlato, budući da je sjajna i kao sportista i kao ličnost. Unapred se radujem našem budućem druženju na sportskom forumu. Napred svi sportisti a posebno naši! sp-kosarkasice

Milan Atlić

1.052 komentara

 1. Vavrinka se povukao sa OI zbog povrede,a šuška se da će navodno i Nadal otkazati jer nije u potpunosti sanirana povreda ručnog zgloba.

 2. Milan Atlić

  Virus čuda pravi. Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše.

 3. Da nije u pitanju neki antidoping virus ? :).

  Ja sam uveren da je Nadal koristio nedozvoljene stvari. Setite se afere koja je brzo zataškana u Španiji oko onog doping doktora koji se bavio sa vrhunskim španskim sportistima.

 4. Milan Atlić

  Ispade naša Ana. Klasičan primer nedostatka samopouzdanja. Bahove kapi bi joj sigurno pomogle!

 5. Sutra je meč Novak-Delpo, kakva je prognoza? Novak sa Zimonjićem igra solidno mada teško da mogu nešto ozbiljnije da urade.
  Niko ne pominje košarkaše, imaju lu šansu za medalju?
  U vaterpoliste i Španović ne sumnjam.

 6. Milan Atlić

  Novak igra u bioritamskom broju 6 koji je kompatibilan sa njegovom 9, dakle prolazi. Đorđević je Devica a Jupiter je u Devici što znači da nas neće razočarati. Ostali?

 7. JJ se povukla zbog povrede,Troicki izgubio,očekivano,košarkašice izgubile,ništa bez Novaka,jedino on moze.

 8. Milan Atlić

  Nešto je mslerozno, imam utisak. Ustvari, slaže se numerološki.

 9. Milan Atlić

  „Mili Bože, čuda velikoga….“. Osećam se pozvanim da prokomentarišem Novakov neuspeh. Novakova težnja da osvoji RG i ogromno olakšanje, kao i zadovoljstvo posle toga, doprineli su da se Novakova težnja i glad za pobedama i trofejima, poprilično, istupe. I, to je čovečno. trebalo bi ga razumeti s te strane. Poznato je da svi nobelovci, po dobijanju nagrade, naglo izgube žar za nastavkom svoga rada. Mnogi su i kratko živeli, posle toga, budući da im je motivacija naglo pala jer su osvojili ono što je najviše. Nastaviće Novak sa uspesima, u to nemojte sumnjati. Samo malo da se motiviše i zainati. Što se tiče numerološkog objašnjenja, najlakše je Novakov kiks objasniti datumom. Broj 7, koji je duhovni broj jučerašnjeg dana, pod vlašću je Urana, koji je nepredvidiv. Isto tako Delpo je igrao u danu bioritamske 2 koja je kompatibilna sa njegovim ličnim brojem(5 8 4). Naravno, svi su generali pametni posle bitke. Teško je ovo bilo predvideti i zbog broja 9, koji vlada ovom godinom i zbog kineske Godine Majmuna.
  Za kraj, malo šale. A kako da Nole ne padne u bedaka kad mu ona „ljepotica“ crnogorka nije dala…. trenerku. 🙂

 10. Opet je bio tranzitni Mesec u Vagi,Novak će osvojiti olimpijsko zlato 2020.god.To je godina 4-ke,a Novak je „eksplodirao“ 2011.god.uprvio u godini 4-ke.A 2020.god.će Saturn biti u Jarcu,,što jejko dobro za Novaka.Naravno,ukoliko Novak ne završi karijeru do tada(a uveren sam da neće)

 11. Milan Atlić

  Da, u pravu si. Na tranzite sam potpuno zaboravio: kroz Vagu prolazi južni čvor i tad Novak ne može da pobedi ozbiljnog igrača kao što je Delpo. To sam u više navrata govorio. Jbg, kad se neda. Gde mu zapade čipavi(zbog 4-lični broj) Delpo na startu.

 12. i protiv ceha Veselog je imao tranzit meseca u vagi ka juznom cvoru,sto mu je slaba tacka tj.ahilova peta,ali mislim da od subote13.8 od 10.00 kada saturn krece direktno da ce i nas obasjati sunce a dotle treba biti strpljiv.Danas je novi dan 7-9-7 i zasto ne bi bili optimisti da Nole i Zimonjic ne pobede domacina

 13. sad verujem da ce se kod Noleta u paru sa Zimonjom pokrenuti se ogromna energija

 14. Košarkaši izgubili,košarkašice izgubile,od slabijih protivnika,vaterpolisti opet u zadnji čas izvukli remi,sa slabijim Grcima.Jedino Ivana Španović moze da nam osvetla obraz.

 15. Milan Atlić

  Uspeh u sportu jedne zemlje zavisi od njene ekonomije. Ekonomija nam nije jača strana. Opet, trebalo bi se setiti čuvene maksime: „Hleba i igara“ i da se manje ložimo na sportske uspehe nekih i da radimo ono od čega nam zavisi lični prosperitet. Za ličnu sreću možemo se samo sami izboriti!

 16. Milan Atlić

  Malo i astroloških razloga zašto nam loše ide u Brazilu. Natalna karta Srbije koja najbolje funkcioniše u rasporedu Čvorova ima Južni čvor u znaku Lava. Budući da je žuta boja u Brazilu dominantna ispada da su oni u znaku Lava, što najbolje objašnjava naše loše rezultate!

 17. Milan Atlić

  Pametno, bolje da se skoncentrise na US Open i da se isceli od OI.

 18. Ima dobre šanse da osvoji US open,ukoliko nešto dublje nije uzrok njegovog pada na Vimbldonu i na OI( a nazalost čini se da je nešto dublje urok njegovog pada i neće mu biti lako da se vrati)Iznendio me Novak sa onolikim izlivom emocija nakon poraza,Ako dodje do finala,ima daleko bolje šanse od najozbiljnijeg kandidata Mareja,jer će Merkur biti retrogradan,a Merkur je vladar ASC Endi Mareja,iako će Mesec biti u Jarcu na dan igranja finala,što nije srećn aspekat za Novaka.Ovde će biti ključna stvar da dodje do finala i da pobedi,uslovno rečeno“ slabije protivnike.Lakše bi pobedio u finalu,nego stići do finala.

 19. Baš sam i hteo da te pitam Milane,u kojem znaku je podneblje latinske Amerike(ne drzava Brazil,nego to šire podneblje)Ima uticaja,kao što je područje Australije u znaku Strelca(što prija Novaku,jer mu je u Strelcu vladar ASC)pa mu je najtrofejniji turnir AUS open.

 20. Milan Atlić

  Da na Srbiju najviše utiče Berlinska karta vidi se i po porazima naših olimpijaca jer je Mars(sportisti) u konjukciji sa Južnim Čvorom(gubici) u znaku Lava(Brazil). Sve u svemu, nećemo se proslaviti u Riu. Ali, dobro, ipak je to samo sport!

 21. a sport u simbolici lava je kosarka sto znaci mrka kapa.sva sreca vaterpolo je vodeni znak i neptun i misliim da imamo sanse u z.odbojci jer je to venera i neptun.po meni su to 2 medalje,a za Spanovicku neznam jedino sam video da ima juzni cvor u lavu.

 22. Brazil,7.septembar 1822 god. 16 h i 35 min,devica/vodolija,ASC na 28.stepenu Vodolije.

 23. Milan Atlić

  Ma nema pojma Savo da ta karta funkcioniše. Njihova tradicionalna žuta boja ih određuje kao Lava. Mora malo i intuicija.

 24. U natalnoj karti Brazila Juzni Čvor je na 15.stepenu Lava,A u karti berlinske Srbije je Mars na 12.stepenu,te srpski sportisti gube u Brazilu

 25. I meni se čini da znak Lava kod njih dominira,karakter njihovog naroda najviše vuče na Lava.Ovaj datum je sticanje nezavisnosti od Portugala.

 26. Milan Atlić

  Nije nemoguće da osvoji US Open ali moram reći da mu planete nisu naklonjene. Idemoooo, Novače!

 27. Milan Atlić

  Baš tako Jasmina. Godina broja 9 i planete Neptun, uz to i godina Majmuna, kad su iznenađenja moguća. Kao i RG, što je doneo iznenađenje.

 28. Milane kako ce da prestigne Federera po broju GS kada ne osvaja US open 2016,nema sanse za RG 2017?
  Ranije ste napisali da ce da prestigne RG,da ima male sanse da osvoji RG narednih godina!Znaci AO I Wb sledece 3 godine!

 29. Milan Atlić

  Draga Gago, nemoj ti meni da kloneš duhom. Novak ima tako dobru Natalnu kartu da mi je teško da poverujem da neće prešišati Federera. U drugom delu ove godine, planete su na strani Marija ali to ne znači da će Mari biti na prvom mestu na kraju godine. Novak nipošto ne voli drugi plan i sve će učiniti da ostane na vrhu. Ako se njih dvojica nađu u finalu US Open a, blagu prednost dajem Mariju. Dakle, sve zavisi od Natalne karte nekog a ne od njegove genijalnosti. Toliko od moje malenkosti. Napred Nole, naš kolektivni antidepresivu!

 30. Del Potro 584
  Nisikori. 595
  Mari 279
  Nadal 966
  Finale. 494
  Del Potro gold

 31. Mislio sam na večerašnji medjusobni duel izmedju Nadala i Del Potra.Dobar meč u najavi.Voleo bih da Delpo pobedi.

 32. Milan Atlić

  Baš i nije očigledno numerološki. Trojka Nadalova protiv osmice DelpOa. Mislim da je Delpo u prednosti. Bez gledanja aspekata.

 33. U borbi za 3.mesto Nišikori pobedio Nadala.Nije iznenadjenje za mane.Nišikori(Jarac),dobio u danu 3-ke(Jarac)S druge strane,Nadal ima teške aspekte:Neptun i juzni čvor u egzaktnom kvadratu na nadalovo Sunce i Saturn jaka opozicija na nadalovo Sunce.Nema Nadal nikakve izglede na US openu,a neće blistati ni u nastavku sezone,a ni dogodine.

 34. lapsus;Nišikori je dobio u danu 4-ke(Jarac)Stisnuo pogrešnu tipku,a nisam gledao 😀

 35. Milan Atlić

  Ma ovi kretenski roboti prave probleme u kucanju teksta. Ma Nadal je pukao ko oblanda!😀

 36. Milan Atlić

  Žao mi je nemam njegov Natalnu horoskop. Po numerologiji, blaga prednost Marija ali u godini Majmuna važi parola za Loto: Nikad se ne zna!😀

 37. Milan Atlić

  Kao što rekoh, pobedi Mari, kome su i planete(Jupiter u Devici, koja je njegov podznak) i numerologija davale prednost! Još jedan dokaz da SVAČIJI uspeh(naravno i neuspeh) imaju najveću vezu sa time koliko su imali povoljan položaj planeta u trenutku rođenja. Cilj mog angažovanja je upravo taj: da demistifikujem velike uspehe i neuspehe i da ukažem na to da sreću moramo pronaći u sebi samima a ne u virtuelnoj stvarnosti i drugim sudbinama. Hvala na pažnji.😉

 38. Kolioko je Mareju značajan aspekt tranzita severnog čvora preko ASC?I koliko je uopšte značajan tranzit mesečevih čvorova?

 39. Milan Atlić

  Veoma značajan. Najjači aspekti u tranzitima Mesesečevih čvorova su konjukcije i nema šanse da ih osoba ne oseti na sebi.

 40. Savo, kazes da Nadal nece blistati na US openu i u nastavku sezone….pa nas Novak blista vec 18 meseci pa nista od medalje a Nadal se vuce vec 18 meseci pa zlatna !

 41. Jasmina,Nadal bi više voleo još jedan GS nego 10 zlatnih medalja u dublu.U singlu je bio 4-ti,uz jedinog ozbiljnijeg konkurenta Mareja.Šta bi tek bilo da su igrali Federer,Raonić,Vavrinka…?Ne bi došao ni do1/8 finala. Dubl je ipak treća liga.Nadalovo vreme je prošlo, od RG 2014.Naš Novak ne blista,na zalost.Blistao je do RG.Nadamo se da će što pre ponovo zablistati.Eto prilike na US openu,kad će retrogradni Merkur praviti probleme Mareju,s obzirom da mu je Merkur vladar ASC, i od 8.septembra kad Jupiter napusti Devicu i udje u Vagu i kad se tranzitni severni mesečev čvor odalji od marejevog ASC.I eto nama opet starog,dobrog i nrvoznog Mareja 😀

 42. Bivši Srbin Dario Šarić Se kurči kako će njegovi pobediti Srbiju. :)))

 43. Milan Atlić

  Da, a Petrović isti slučaj, ali bar ćuti. Može biti svašta, budući da su Hrvati u znaku Device a trenutno je Jupiter u tom znaku.

 44. Gago,vrlo komplikovano.Novak je u krizi,imao je sjajne aspekte,na Vimbldonu pogotovo,ubedljivo najbolje,ali ništa.Moja prognoza je da će,ukoliko stigne do finala,Novak dobiti.Mada,neće biti lako stići do finala.Ipak prognoziram da Novak osvaja US open 2016.godine.Malo previše bi bilo Mareju da veze Vimbldon,OI i US open,Mareju će aspekti biti nepovoljniji na US openu.

 45. Milane,kako to da su Hrvati u znaku Device?oni nikada nisu ni imali drzavu(vatikanski falsifikati tzv.hrvatskog kraljevstva)Prva njihova drzava bila je NDH i današnja krnja NDH osnovana 25.juna 1991.god.Znak Devica vlada morskim obalama,a vezuje se i za katoličanstvo(kao što škorpija predstavlja muslimane)

 46. Prva medalja za Srbiju na olimpijadi.Rvač Davor Štefanek ušao u finale i obezbedio srebro,ali nadamo se zlatu u finalu.Idemooo!!!

 47. Milan Atlić

  Bravo za Štefaneka! Mesec je u Vodoliji i ovo je još jedna potvrda da funkcioniše Berlinska Nataln a karta Srbije gde je Severni Čvor položen u Vodoliji!

 48. Svaka čast Davoru.Inače,Davor je Devica,I Mars mu je u Devici.A kroz znak Device tranzitira Jupiter i severni mesečev čvor.

 49. Milan Atlić

  Još jedan dokaz da bez pomoći neba, ali uz naporan rad, nema ništa.

 50. Davorova pobeda kao da je „dopingovala“ naše sportiste. Pobeda posle pobede.

  P.S: U podznaku sam devica. Jel to razlog zašto dobro stojim kod hrvatica ?

 51. Milan Atlić

  😀Ima logike, Gorane, mada sumnjam da je samo to u pitanju.

 52. Milan Atlić

  Mars je još retrogradan a njima ide dobro na OI. Sumnjam da su Škorpija. Mi smo podznak Škorpija, i zato ide kilavo.

 53. Ja sam ovako računao:da su Devica(proteklih godinu dana Jupiter tranzitira Devicom)Hrvatska bi bila uspešna u proteklih godinu dana.Naprotiv,nikad im lošija godina.Imali si izbore,vlada im potrajala samo par meseci,pala pa opet na izbore.Nikad više iseljenih mladih ljudi iz Hrvatske,nikad gora godina u svim oblastima.S druge strane,jako liče na škorpiju.Drzava im je prepuna jama,masovnih grobnica,jedini na svetu su imali logore za decu.Tu se škorpija savršeno uklapa.I ova najsvezija nacionalistička histerija je krenula upravo kad je bio Mars u Škorpiji.Mozda grešim,al meni toliči na škorpiju,Devica bi bila malo miroljubivija.

 54. Nego,šta mislite,hoćemo li dobiti Hrvatsku u košarci?Ja mislim da hoćemo,dobro nam ide dok je tranzitni Mesec u Vodoliji,Milane odlično si objasnio ovaj tranzit.

 55. Milan Atlić

  Magija Meseca u Vodoliji još malo traje, videćemo šta će biti dalje.🖖

 56. Četvrta medalj za Srbiju,dvojac u kajaku osvojio srebro,i ova medalja za vreme Meseca u Vodoliji.Mozemo se nadati na 7-8 medalja na OI.

 57. Ovo su već do sad najuspešnije OI u istoriji samostalne Srbije i najuspešnije OI od 1988.god,u Seulu,računajući i Jugoslaviju.Malo smo bili pozurili u procenama da Srbija neće biti uspešna u Brazilu,mada je sve do prekjuče zaista delovalo tako.

 58. ocigledno da nas je krenulo od 13.8 kada je saturn krenuo u D hod, te sam dobro pogodio venera-neptun /vaterpolo i odbojka/donekle i camci na vodi/neptun/,jedino neznam kako objasniti borilacke sp tj medalje Stefaneka i Tijane.
  Milane jel ti se cini da mi u Srbiji nekako najbolje se snalazimo sa onim sto je u simbolici neptuna.

 59. Milan Atlić

  Ova sa Neptun om ti je dobra👍. Ispadosmo mi kvarnjaci.

 60. Milane,da li se slazeš da je i tranzutni Mesec u Ribama povoljan po naše sportiste i da se i to vidi iz berlinske karte.Ne toliko povoljan kao dok je bio Mesec u Vodoliji,ali ipak povoljan.4.polje u karti Srbije počinje u Ribama,a vladar Riba je Jupiter u Vodoliji,u polju dobitaka.Čim Mesec udje večeras u znak Ovna to će biti izuzetno nepovoljan aspekt za naše sportiste.A taman na početku vaterpolo finala Mesec ulazi uOvna,

 61. Kakva je prognoza za finale košarke, odbojke i vaterpola? Kakva bi ludnica nastala da budu tri zlata. 😃

 62. Milan Atlić

  Logično je to što kažeš, nažalost. Ipak, sutrašnji dan je bolji no današnji.

 63. Danas smo mi u elementu 3-ke,a Hrvati 5-ce.Po ovome gledano,mi smo favoriti.

 64. Milan Atlić

  Trojka je Jupiter. Gledamo kako on stoji u Natalnoj. Mesec u Ovnu, ipak,oprez, zbog dispozitora u Juznom cvoru.

 65. Jupiter u natalu je u polju dobitaka Vodoliji,Mesec u Ovnu na natalnom Saturnu-vladaru-suvladaru Vodolije,polja dobitaka,a Mars u polju gubitaka.

 66. Košarkašice osvojile 8-mu medalju za Srbiju,hoće li Milica Mandić 9-tu?

 67. SRBIJA OLIMPIJSKI ŠAMPION U VATERPOLU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 68. Da li ce neko zaustaviti Marija?
  Verovatno veceras osvaja ATP u Sinsinatiju !
  Cilic 189 Mari 279 danas 292

 69. Milane jedno pitanje u vezi našeg sporta uopšte.Činjenica je da smo mi veoma uspešna nacija u sportu.Decenijama smo najbolji u ekipnim sportovima,osim fudbala.Mnogo puta osvojene zlatne medalje na evropskim i svetskim prvenstvima u odbojci,vaterpolu,košarci,a sjajni smo i i u individualnim sportovima(tenis,strelci…)Po karti berlinske Srbije-mi bi trebalo da smo veoma loši-katastrofalni u sportu.Vladar kuće sporta(pete)Mars na juznom čvoru.A berlinsk karta funkcioniše.Mozeš li reći koji to aspekti u berlinskoj karti Srbije donose uspeh u sportu?

 70. Milan Atlić

  Savo, vladar kuće sporta je Jupiter, koji je u znaku Severnog Čvora, u Vodoliji. Jupiter je mnoštvo pa smo mi, zato, uspešni u ekipnim sportovima. Mars je sekundaran vladar ali se ipak nalazi u jakom znaku: Lavu. To što je Mars jednako 1, to smo mi u pojedinačnim sportovima slabiji. Kako je Đokoviću vladar Asc Saturn, to on ima više uspeha od ostalih koji se bore u pojedinačnim sportovima.

 71. Ok,mislio sam da je 5 kuća sporta,Jupiter vlada 2. i 4.kućom i suvladar je 1.kuće.

 72. Milan Atlić

  Savo, Ribe su na vrhu 5 kuće, pa smo otud dobri u vaterpolu.

 73. Milan Atlić

  Pošto je Amerika podznak Strelac(sinonim za brzinu), ključ večerašnje utakmice je da ih usporimo. Ako uđemo u trku sa njima, izgubićemo. Napred Srbijo!

 74. Milan Atlić

  Bogdanović blage veze nema. Posle rođendana od neki dan, vrh solarnog ascendenta mu ide preko 12 kuće i zato greši u beskraj i ispada smešan. Zato što igramo u znaku broja 4(Saturn, crnci), nastradaćemo.

 75. Drugi samo mogu da sanjaju da dodju do finala i priliku da igraju sa Amerima.Ostvarili smo maksimum realno.jedino što je malo neprijatno što će nas razbiti velikom razlikom.

 76. Milan Atlić

  Gorane, komentar je o.k. ali je političke prirode i nije saglasan sa sportom i astrologijom.
  Inače, Mari je bio pod uticajem bioritamske 4 pa je, kao i naši košarkaši, sinoć loše prošao. Isto tako, ako dođe do finala US Open a, opet će biti u broju 4 i IZGUBITI. Idemo sa prognozom za US Open.

 77. Novak Djoković osvaja US open,najveći konkurent Endi Marej će imati probleme usled retrogradnog Merkura,vladara ASC,uz ovo što je Milan lepo opisao.Što se tiče Novaka na dan finala će tranzitni Jupiter u Vagi praviti prelep egzaktni trigon na novakovo natalno Sunce,Neće Novak 3 puta zardom kiksirati.

 78. Milan Atlić

  Da, Jasmina, trebalo bi pogledati i situaciju kada je Mesec u znaku Vage(3, 4, i 5.9), kroz koji prolazi Južni mesečev čvor. Pošto ne znamo kog će datuma igrati, nadajmo se da će igrati 4.9, koji mu je povoljan datum. Ako prođe taj period i dođe do finala, a čemu se svi nadamo, igraće opet u nepovoljnom položaju Meseca, znaku Jarca. Ne mogu da kažem da Novak neće osvojiti US Open, jer ne želim da prizivam loše okolnosti i defetizam ali, svakako će mu biti mnogo teško. Napred Novače!

 79. Nadamo se,ima razloga za optimizam 😀 Sve ove aspekte,I Mesec u Vagi i ostale Novak je prevazilazio,i to u najbvaznijim situacijama,Setite se finala Vimbldona 2014.god.s Federeromi tad je bio Mesec u Vagi.A daleko bolje aspekte je Novak imao na Vimbldonu ove godine nego te 2014.pa i 2015.god.kad je osvajao.Tri puta kiksirati nećeJa bih trebao biti pesimista ovih dana s obzirom da su tranzitni Mars i Saturn u egzaktnom kvadratu na moj natalni Saturn,ali nisam.

 80. Vilander izjavio da je Endi glavni favorit na US openu!
  Znaci Novak osvaja turnir!

 81. Takodje sigurno je da ni Nadal neće osvojiti,egzaktan kvadrat esečevih čvoreva na nadalovo Sunce,jaka opozicija Saturna i jak kvadrat Neptuna na nadalovo Sunce.

 82. sokolovo oko

  Pozdrav svima.
  Kod Novaka je dobro sto su mu direktni vladar asc. i vladar MC-a i u horoskopu pocetka US opena 29.08. 2016.u 11h ako je to tacno vreme, asc je u skorpiji i mc pocetka turnira u lavu sto bi islo u korist prvog favorita a to je Novak.Takodje mesec pravi 120 na Novakov natalni mesec dok je kod Endija stelijum u prvoj kuci tako da ce imati ogroman pritisak i velika ocekivanja tako da ce biti kako turnir odmice sve nervozniji :Ne znamo da li je Novakov zglob u redu ali na an finala ce mu mars biti egzaktno na saturnu i mislim da ce to u njegovom slucaju oznaciti spajanje Mc i asc tj uspesno finale za njega odnosno pobeda.

 83. Milan Atlić

  Bogami sam se, Sokole,pobojao za tvoje zdravlje i hteo da te „prozovem“. S tobom je interesantnije na Forumu, da si ti nama živ i zdrav!😁

 84. Milan Atlić

  Izvinjavam se zbog malog zastoja na Forumu. Izbegavajte SBB internet jer je nepouzdan!

 85. ,,Privatni problemi razlog poraza na Wimbldonu,,…kaze Novak…a ne povreda! Opet ga spopada onaj njegov Kiron!

 86. Milan Atlić

  Baš tako, Jasmina. Tih dana je imao izazovan aspekt Kirona.

 87. Milan Atlić

  Detalje ne znam, ali je psihološki bio u autu. Sa mukom nerešive prirode.

 88. Uskoro će Merkur krenuti u retrogradni hod i Milan neće davati prognoze.Milane,hoćeš li nam reći ko po tebi ima najviše šanse za US open.Rekao si već da smatraš da Marej neće osvojiti i da nije nemoguće,ali biće teško Novaku.Ko je favorit po tebi?

 89. Milan Atlić

  Ha, Savo, Merkur nije više u direktnom hodu. Ko čita pažljivo moje komentare, mogao je da zaključi moje mišljenje o ishodu US Open a. Neke je stvari bolje ne znati unapred. Veruj mi. Napred Nole!

 90. Milane,kako će ova solarna eklipsa (pomračenje Sunca) u Devici 01.09.2016.god.uticati na znak/podznak Devica i na Endi Mareja koji je u podznaku Devivca?Navodno,eklipsa ima uticaja u narewdnih pola godine.

 91. Milan Atlić

  Nego, moram da iskomentarišem nastupe Ane Ivanović. Otkako se udala, ispada sve u prvom kolu. Izgleda da su moje pretpostavke, iznesene u postu o njenom braku, nažalost, tačne. Podsetite se na taj post.

 92. Ana Ivanović je pala na dno,i kao sportista,a još više kao čovek.Slikanje sa Klintonom,ponašanje van terena uopšte već godinama,detalje ne bih iznosio,svi znate.Razočaravajuće zaista.

 93. Milan Atlić

  Savo, ne bih ja pustio toliko negativan komentar, ali isto mislim.

 94. Imate snimak kad je Ana pobedila na RG i kakva je bila kad je bila „prisiljena “ da sluša Bože pravde. Želim joj da što brže padne u zaborav. Ona je srpska verzija Kurnjikove- talentovana ali joj je bilo važnije modelisanje.

 95. Del Potro bi mogao da odigra značajnu ulogu na US openu,ukoliko dogura do četvrtfinala.Naime,8.septembra tranzitni Jupiter napušta Devicu i ulazi na 0-ti stepen Vage egzaktno na delpovo natalno Sunce.Sjajan aspekt,ne znam kakvi su mu ostali aspekti.

 96. Naravno da ne moze,mesto je rezervisano ;D dosta mu je jedan us open ;D

 97. Milan Atlić

  Novaka mogu samo planete da sruše: Mesec u Jarcu, Vagi i loši vremenski uslovi(kiša i vetar)

 98. Nadal ispao od autsjdera.Nije imao šanse na US openu,kao što rekoh nedavno.Neptun iz Riba i Saturn iz Strelca grade kvadrat, i opoziciju na njegovo natalno Sunce.A Saturn tranzitira nadalovom prvom kućom.Veoma tezak aspekt,Nadal sigurno ima problema i van terena u drugim oblastima zivota.

 99. Milan Atlić

  Šta sam ja rekao: Ako Novak igra 4.9, iako je Mesec u Vagi, proći će! Sve se odvija po nebeskim(astrološkim) pravilima. Pa posle kažu: Ovaj, ili onaj je genije, najbolji itd. Šije mu ga Đura. Zato mi više ni sport nije interesantan. Postao je sredstvo zarade i manipulacije moćnih likova.

 100. Milan Atlić

  Merkur retrogradan. Nešto neće biti pod kontrolom, u znaku broja 7

 101. Da,u znaku broja 7,a Uran u konjukciji sa MC Srbije,što je dobro,ali i u polju gubitaka(lav)što nije dobro.Videćemo šta će biti.

 102. Milan Atlić

  Mesec u Škorpionu nije dobar znak. Sedam je i simbolika ovolikih padavina koje više odgovora ju Ircima, koji će se više braniti od nas.

 103. Stvarno treba biti težak mazohista da pratiš fudbalsku reprezentaciju i da se nadaš da će napokon proigrati.

  Eh kad se setim koliko sam se nervirao svih ovih godina zbog tih glupih manekena 🙁

  Ubediljvo su najgori sportisti Srbije svih vremena.

 104. Milan Atlić

  Moram videti kartu Muslina, ne miriše na dobro ali nam ne odgovara Mesec u Škorpionu.

 105. Milan Atlić

  Srbija ima numerološki kod 2 6 8 a Muslin 3 9 3. Bioritamske 2 i 3 se donekle slažu ali se jedno na drugo ne mogu osloniti. Sudbinski brojevi 3(Muslin) i 8(Srbija), se uopšte ne slažu jer 3(Muslin) ima lakonski pristup problematici što 8(Srbija) uopšte ne odgovara. Jesam zvezdaš i Muslin mi je bio drag, ali tvrdim da Muslin NEĆE odvesti Srbiju na SP. Pod hitno treba naći drugog trenera ili će SP opet ostati samo pusta želja. Nažalost.

 106. Milan Atlić

  Takođe, Merkur(Muslin je Blizanac) u karti Srbije se nalazi u Lavu, gde je Južni Mesečev Čvor(gubici), što OPET ukazuje na to da on nije pogodan da bude selektor Srbije. Sve u svemu Muslin je, na mestu selektora srpske fudbalske reprezentacije, apsolutni promašaj i mi sa njime nećemo otići na SP. To, naravno, ne znači da je on loš trener i da nekom drugom timu ne bi bio dobar trener.

 107. Milan Atlić

  Godina je Majmuna, kad je sve moguće. Kao što Nole osvoji RG, sve je moguće.

 108. Milan Atlić

  Jeste Merkur retrogradan i tada ne dajem prognoze, ali sam malo pre retrogradnosti dao prognozu. Po astrologiji, ako se Novak i Sten nađu u finalu, što je verovatno, Sten ima veće šanse.

 109. Milan Atlić

  Nego, u ženskoj konkurenciji, ako se sretnu u finalu Kerber(1 8 9) i Serena(8 1 9)(što je za očekivati), ko će dobiti? Ja predviđam Serena, i reći ću, posle meča, zašto. Šta vi mislite?

 110. Svaka čast Gago 🙂 Nišikori moze dobiti Vavrinku,bez obzira na iscrpljujući meč gde je dosta energije utrošeno.Nišikori Jarac/Riba ima odlične šanse u danu 3 devetke u polufinalu.

 111. Milane,ti smatraš da će Serena dobiti zato što Jupiter upravo ulazi u Vagu,a Serena je Vaga.Osim toga,zensko finale se igra 10.9.2016. i toga dana Kerber će biti u elementu 2-ke,a natalni Mesec Kerber je u Jarcu.

 112. sokolovo oko

  musko polufinale 9.9.2016
  9(9)99
  9(4)77-novak
  1(1)67-monfils
  4(1)59-wawrinka
  5(2)95-nisikori
  finale -2(2)92 -11.9.2016
  Da li to znaci da bi u eventualno finalu Kei bio nezgodniji protivnik Novaku od Wawrinke. zbog duhobnog broja 2 ,u polufnalu obojica imaju slicne sanse mozda Wawrinka malo bolje za pobedu.
  Astroloski,trenutni tranziti su :
  Monfils – ne znam njegovo vreme rodjenja pa cu samo navesti tranzite na planete
  ima marsa na uranupluton na marsu a jupiter 60 mesec,uran 0 smc ali vec je van orbisa pa je verovatno pod tim tranzitom i iznenadio ranije jer je igrao ozbiljnije nego sto smo navikli ali u sustini njega ovi tranziti nece uzdici -cak su moguce kod njega i svadje ,nervoza,pa i neka povreda,verovatno laksa i ne sutra (bilo bi mnogo 🙂 )
  Nisikori i Wawrinka.tranziti 11.09
  nisikori-auuuuu pa on skoro sve u jarcu,bice buduci br jedan najstariji kome je uspelo da bude prvi na svetu prvi put.
  pluton i mesec na saturnu i mesecu za njega nimalo dobri i laki tranziti osim ako mu je asc jarac ili mc,a uran 90 na merkur i zato je i igrao pomenjivo i uvek iznenadi vremenom ce postajati zreliji i mislim da nema sta da ga pokrene ovoga puta kako je juce iznenadio Marija tako ce opet odigrati iznenadjujuce lose u finalu ako stigne preko Stanimala.
  Wawrinkin natal vec znam pa stoga mislim da nema ni on neke sansa jer mu je
  JMC na MC-u merkur 90 na mesec sunce 150 venera a saturn 150 asc… ne vidim neku pomoc tranzita za njega
  Novak
  mars napusta opoziciju na merkur zbog koga je i imao te povrede,i poklapaju se sa oporavkom pa odlaskom marsa je i bol manji a sama konjunkcija mars-saturn je u njegovom slucaju i pozitivan jer su se spojili vladari asc i MC-a kao sto sam i rekao pred pocetak turnira.
  Venera mu je na vrhu neba ne na MC.u ali na najvisij tacki njegovog natala,a jupiter takodje u vagi ide ka njegovom zenitu tako da ce on pored pl na asc koji mu je od velike pomoci obija i jupitera koji ce se naredne 2-3 godine kretati po njegovom zenitu i dalje biti vladar teniskog neba.Ne vidim nista sputavajuce kod njega cak mislim da ce ovo biti lakse nego sto je bilo ko i ocekivao-(veci problem je kod njega polufinale i ludi francuz nego finale koliko god su ludi japanac i svajcarac mislim da ce ih staviti u dzep kao onu lopticu.Mozda zbog R merkura nesto i ne vidim od tranzita ali Savo prekontrolisi me.

 113. Svaka čast Sokole.Odlična analiza.Dotakao si se ASC Nišikorija,ASC mu je u Ribama,ne znam vreme rodjenja i stepen ASc,to sam pročitao na jednom stranom astrološkom sajtu.Mislim da Nišikori ne odgovara Vavrinki,Vavrinka ima u natalu JMČ u konjukciji sa Saturnom,pa mu ne odgovara protivnik u znaku Jarca,naravno to ne znači da neće pobedjivati jarčeve,zavisi od aspekata na i vremena kad se igra,ali generalno nema sreće s njima.A Jupiter u Vagi,ne samo što je blizu vrha karte Djokovića,nego mu pravi i egzaktni trigon na natalno Sunce.

 114. sokolovo oko

  Nekako mi je tesko a Japancu pogodim asc na osnovu lika ali nekako mi je blizi asc strelac,zbog nacina kako hoda i baca noge slicno konju pri paradnom hodu, i sam njegov stav,kao i nacin igre koji je nekako vise hazarderski-kockarski.Ribe nekako plesu dok hodaju a on se ne namesta bas dobro za udarac,kasni sa postavljanjem.Medjutim nimalo ne sumnjam u pobedu Novaka ko god bude u finalu.

 115. Milan Atlić

  Eto ti ga sad: Pliškova pukla Serenu. Nisam gledao njene podatke a ona je 6 3 9. Znači, finale Kerber: Pliškova. Dve sa ličnim brojem 9. Ko li će pobediti? Verovatno Kerber, mada navijam za Pliškovu.

 116. Sokole,bilo bi super da je Nišikoriju ASC u Strelcu,mislim da bi bio viši rastom da je Strelac.I da je Strelac ili Ribe isti vladar Jupiter mu je jak u Raku.Nego,u finalu je tranzitni Mesec na novakovom ASC

 117. Milane,veoma je zanimljivo uporediti natal Pliškove i Serene.Sunce Pliškove i Sunce Serene su jakoj opozicijiskoro egzaktnoj,a Sunce Pliškove je na 1.stepenu Ovna(dakle i na stepenu Ovna) i daleko jače os sereninog.S druge strane,Sereni je ASC u Biku,pa joj ne prijaju teniserke u znaku Ovna(Pliškova)jer je to 12.plje,polje gubitaka Serene Vilijams.Dalje,Uran i Neptun Pliškove su egzaktno na sereninim MC-u.Ne znam kako to da tumačim jer ne znam ASC Pliškove i kojim poljima vladaju Uran i Neptun.Uglavnom,neočekivano i iznenadjujuće.

 118. Vilander kaze da Novak nije dovoljno dobar da pobedi Vavrinku.Taj tip baš mrzi Novaka i ne moze to da sakrije.

 119. Milan Atlić

  Psihološki, mržnja je produžetak nekog straha. Valjda se boji da će ga oterati sa mesta sportskog komentatora jer stalno daje pogrešne prognoze po pitanju Novaka. Takođe je moguće da mu zavidi što je postigao mnogo više od njega. Mržnja, svakako je najgora za onoga ko ima taj negativan osećaj.

 120. Šta misliš,koji od aktuelnih tenisera najviše zavidi Novaku?Ja tipujem na Fekija,mada je i Nadal veoma sujetan.

 121. Kako se to vidi u natalu Milane?Koji aspekti ukazuju na zavist,sujetu.ljubomoru na konkurenciju?

 122. sokolovo oko

  Vilander nema pojma.A zavidni su mnogi mali igraci.Veliki teniseri poput Nadala,Mareja,nisu a i Feki se pomirio sa cinjenicom da je Novak sampion i u nekoliko intervjua se primecuje njegovo postovanje i priznanje.

 123. Sokole,Feki je jedan od najzavidnijih Novaku.On je Lav,a Lav ne podnosi da je neko drugi kralj a ne on.Drugo,Federer ima i Sunce i Merkur na vrhu 12.kuće,ovde je Merkur posebno interesantan jer donosi zakulisne radnje,on ne misli ono što govori.Treće,doj je on bio prvi uvek je potcenjivački komentarisao Novaka i ujednoj izjavi otvoreno rekao da Novak neće ništa značajnije postići i da ne spada u klasu njega i Nadala.Vuk dlaku menja ali ćud nikada.To je Rodzer Federer.

 124. Milan Atlić

  Ne znam da li ste primetili da i Kerber i Pliškova imaju 9 kao lični broj, a ovo je godina broja 9?

 125. sokolovo oko

  Savo,kazem a se feki pomirio sa cinjenicom a je nNovak sampion a a naravno a mu zavii.
  Milane jeste ovo godina broja 9 ali to nije pomoglo Cilicu 🙂 a i Wawrinka se do sada nije nesto video na atp-turu tako da je ovo finale za njega uspeh a za svakoga je finale GS uspeh.

 126. Milan Atlić

  Gago, dao sam ja prognozu pred US Open. Ko razume, shvatiće. Po meni,sve je unapred određeno i sudbinu niko ne može da pobedi. Napred Nole, zezni planete!

 127. Vavrinka ima dobre sekundarne progresije,Novak tranzite.Danas je Vavrinka u elementu 6-ce,Novak 2-ke,mnogo jaći novakov Mesec nego vavrinkina Venera u izgonu.Novak pobedjuje i vraća dug za finale RG 2015 🙂 Napred Nole!!!

 128. Milane, kazete da su Novaku planete idealno bile postavljene na Winbldonu….ispao u trecem kolu….nesto se isprecilo drugo a to nisu bile planete! Posto je ovo godina iznenadjenja,vidimo kako je cudno stigao do finala, pa jos povrede…a.nije ubedljiv favorit , mozda i pobedi kao na RG!
  Cini mi se da Sava i sokolovo oko drugacije od Vas vide ishod finala! Ja se nadam da su oni u pravu…pozdrav!
  PS…procitah negde da je Stan na poslednjih 10 finala, u kojim je ucestvovao , i podigao trofej….jednom i tome dodje kraj zar ne?

 129. Cestitam Milane!Nadam se da ce se Vasa prognoza da ce Novak osvojiti vise GS od RF ostvariti!Pozdrav

 130. Finala GS 2017:

  AO 29.01.2017 314
  RG 11.06.2017 819
  WB 16.07.2017 516
  US 10.09.2017 112

 131. Milan Atlić

  Dragi Novače,
  Bez ikakve sumnje, ti si Srbin koji najbolje radi svoj posao. Takođe, vrlo je verovatno da ćeš nadmašiti sve tenisere po broju osvojenih trofeja i još po nekim drugim parametrima. Kao i većina Srba tvoj sam vatreni navijač, prvenstveno jer podstičeš patriotizam, koji nam je svima, u današnje vreme, preko potreban. Moram ti reći nešto čega, pretpostavljam, nisi svestan. Ti imaš pobednički horoskop i to tako dobar da je teško osmisliti bolji. Pored tvoje fanatične upornosti u treninzima, to je ključni faktor tvog uspeha. Ipak, i u naboljem horoskopu ima „rupa“ i planetarnih okolnosti pod kojima je moguće da izgubiš. To se videlo na Vimbldonu, Riju i noćas na US Openu. Kažu: samo je nebo granica! Ovo je taj slučaj. Nebo(sudbinu) ne može niko da pobedi, pa ni ti. Nemoj se, ako je to jasno, nervirati na poraze koji su sastavni deo života. Daš sve od sebe i to je to, ostatak je u Božjim rukama. Tako bi svi trebalo da razmišljaju i funkcionišu. Glavu gore, biće još pobeda!Idemoooo!

 132. Milan Atlić

  Draga Gago, nadam se da ne očekuješ da ti odmah kažem koje će od ovih GS Novak osvojiti. Ne bi bilo interesantno druženje na Forumu. Inače, dragi moji forumaši, odavno sam rekao neka pravila koja su Novaku donela RG, a Vavrinki US Open. Pamtite malo bolje. 🙂

 133. Čestitke Stenu,bio je daleko bolji.Meni je interesantno da je sa tranzitom JMČ preko MC Sten došao do titule.Imao je gomilu teških aspekata,onako kako je Soko opisao ranije.Novak 2 ili 3 negativna aspekta.Takodje,Sten je bio i fizički daleko spremniji,iako je do finale proveo mnogo više vremena terenu,i to ukazuje da se Novak od RG opustio.Idemo dalje.Napred Novače!

 134. Milan Atlić

  Interesantno je da je Vavrinka sva 3 GS osvojio preko Novaka. Šta mislite, zašto Vavrinka ne „leži“ Novaku?

 135. “Da sam mogao da osvojim više trofeja ovde i ukupno Gren slem trofeja – mogao sam, ali ne razmišljam na taj način. Mogle su mnoge stvari da se dogode u životu mnogih ljudi, pa nisu, sve se dešava s razlogom i to moram da prihvatim tako kako jeste“, kaže Đoković.

 136. Milan Atlić

  Mudro u smislu da mora da prihvati. Mogao da osvoji: nije, jer bi osvojio da je mogao!

 137. Milane,mozda zato što je stenov Mesec(inače vladar ASC) u konjukciji sa novakovim Kironom(trauma)?

 138. A novakovo Sunce u konjukciji sa stenovim Kironom.Vrh 12.kuće Stena na novakovom Suncu,stenov Uran na novakovom vladaru ASc Saturnu.Imaju uporednih aspekata dosta.

 139. Milan Atlić

  Vavrinkin Uran pravi opoziciju sa Novakovim Merkurom i Vavrinkino Sunce pravi kvadrat sa Novakovim Neptunom, što u prevodu znači „igra mu po živcima“. Takođe je interesantno da Vavrinkin ascendent pravi egzaktnu konjukciju sa Novakovovom Tačkom frustracija(tzv arapska tačka).

 140. Milane,zar nije uporedni aspekt Sunce90Neptun loš za osobu čije je Sunce?Zar to ne bi trebalo da znači obmana prevara osobe čije je sunce od osobe čiji je Neptun u ovakvom uporednom aspektu?

 141. sokolovo oko

  Ovaj Rmerkur mi ovoga puta bas kvari prognoze,a sinoc posle meča gledam njihov uporedni i nista ne vidim..
  Rekao bih da su razlicitih polova sigurno bi se dopali jedno drugom pa i po cenu razvoda(ma 0 ve)ali nije to tema.
  A Wawrinkin asc paa u Novakovu 6.kucu sto i nije obro jer ga cini „bolesnim“ uran 180 merkur mu igra po zivcima sto kaze Milan,ali i taj uran je na Novakovom saturnu(vladaru asc) znaci dupli pogodak,posto je sada uran vec dugo preko Wawrinkinim planetama ve i merkur, zbog toga se i razveo i poceo da racionalnije da razmislja i igra ??pa i po vrhu neba i po 10-11-oj kuci te je zato i delovao kako je i delovao iznenadjujuce za tenisera koji do pre 3 godine nije nista pokazao kao da neko drugi udje u njegovo telo i igra kao u transu totalna transformacija (mesec mu je u 12)….
  A da ce se Nole naosvajati titula ne sumnjam jer njegovo vreme tek dolazi
  ipak taj mars 0 saturn i 180 merkur mu je doneo neku povredu koju vuce dugo ali i uspeh jer ipak stici povredjen u finale GS i osvojiti Rodzers kup nije neuspeh.
  Jos nesto, novakov mesec u recepciji sa marsom i u aspektu kvadrata ne dozvoljava novaku da bude na 100% ako mu i stanje u porodici nije fit.Druzimo se i dalje.pozz.

 142. Milan Atlić

  Možda je sujeveran. Sinoć smo videli pukotine u njegovoj psihi. Šta mislite o tome?

 143. Milane, Novaka odlikuje mentalna snaga(retke su ovakve situacije u njegovoj karijeri)a ima dosta teških aspekata za psihu.Novakov Mesec je napadnut maleficima,ima tezak kvadrat sa Neptunom,inkonjukciju sa Plutonom,kvadrat sa Marsom mu je specifičan aspekt,o tome smo dosta pisali.Još je podznak Jarac,duhovna 4-ka.zaista ovo nisu aspekti „ladnjaka“.Jeste da mu je Mesec u polju dobitaka u konjukciji sa SMČ,ali s druge strane ima dosta negativnih aspekata.

 144. Milan Atlić

  Na sve to treba dodati i Lilit u znaku Raka, što dodatno ubija psihu. Lilit u kući javnosti traži slavu i publicitet.

 145. Milan Atlić

  Novak preferira kundalini jogu, možda je to u koliziji sa krstom, mada sumnjam. Kamen može da utiče na osnaživanje neke od čakri, budući da ima zdravstvenih problema, po meni je psihološki destabilizovan, budući da je kiksnuo na velikim takmičenjima.

 146. Milan Atlić

  Prenosim u celosti jedan SMS zahvalnosti, povodom moje preporuke i pre polufinala US Open ko će ga osvojiti, koji me je dirnuo: „Verovala sam ti i posrećilo se. Uplatila 1000 i dobila 3000. Danas ću moći struju da platim. Hvala. Kao da si mi poklonio novac. Želim da to znaš i da ti prija. A ja sam radosna što znam tebe. Budi uvek dobro.“ Šta reći? Reči su nekad suvišne.

 147. Milane. nemojte mi zameriti…ali…uvek ste skoro sigurni kad Novak nece pobediti. Gospodj je radosna sto Vas poznaje jer je zaradila pare…sta bi bilo da niste pogodili?

 148. Milan Atlić

  Pavle, nije gospođa jedina koja me pita za savet, ima ih mnogo. To vidim znatno pre turnira i namerno ne želim da objavim na sajtu jer većina prati forum zbog klađenja. Moj cilj je da dokažem da je SVE unapred određeno ili determinisano. Nije bitno kako se ko zove, odlučuje kad je osoba rođena. Inače sam za zadnji AO mesec dana pre početka prognozirao Novaku uspeh.

 149. Nadamo se svi da ce Novak ispostovati svoj perfektan horoskop….tj. da ce nas jos koji put obradovati velikom titulom….nadam se da nije doslo do zasicenja kod velikog sampiona!

 150. Milane,kako se izračunava tačka frustracije?To je matematička projekcija kao tačka fortune,zar ne?

 151. Milan Atlić

  Pravo da ti kažem imam u okviru astro programa Zet8. Arapska tačka.

 152. Murinjo baš nema sreće,ni njegov tim sa njim.Murinjo ima problema sa Saturnom(vladarem asc,Murinjo je u podznaku Jarac)u Strelcu(u Strelcu mu je vrh 12.polja)Biće bolje kad Saturn udje u Jarca,ali dotle će propasti još jedna sezona.

 153. Milan Atlić

  Upropastiće još jedan tim. Ko im je kriv kad ne poštuju astrologiju. Mada je Murinjo zaslužio blamažu, koliko se podsmeva o protivnicima.

 154. Bolje je komentaruisati izjavu Kirgiosa o Novaku….naime Niku je curela krv iz nosa u toku meca u Dejvis kupu pa je izjavio da nije hteo kao Novak da uzme med. tajm aut koji je bio po njemu takticki…vec je cekao da prodje mec pa da sredi nos!

 155. Milane,isti tranzit muči i Novaka,kao i Murinja.I Novaku Saturn,vladar ASC tranzitira znakom u kome je vrh 12.polja,čak bi kod Novaka ovo trebalo biti izrazenije,jer mu je natalni Saturn u Strelcu.

 156. Milan Atlić

  Da, kad predvodnik je ranjen, mučenici iza zamišljaju sebe na tom mestu. Inače je Novak u boljem položaju od Murinja jer mu je drugi vladar ascendenta, Uran, u kući dobiti(u Ovnu).

 157. Milane,koliko je po Novaka nepovoljan tranzit Jupitera(dispozitora vladara ASC Saturna)kroz znak Vage(polja gubitaka)Na prvi pogled deluje da je povoljan tranzit jer pravi trigon na novakov znak Blizance,ali nije.

 158. Milan Atlić

  Očekujem da će Novaku u sledećoj godini biti teško da zadrži prvo mesto, kao i da će se pojaviti novi igrači za respekt. Ipak, neće im Novak predati krunu na tacni.

 159. Jel očekuješ da je to ujedno i kraj vladavine Novaka Djokovića ili njegov veliki povratak kad tranzitni Jupiter bude u Škorpiji,znaku novakovog MC-a i tranzitni Saturn u Jarcu?

 160. to je jasno,mislio sam na mesto broj 1,ako ga izgubi sledeće godine,da li će ga vratiti i prestići Federera po vremenu provedenom na mestu broj 1,potrebno je Novaku godinu i po da bude na pervom mestu još.

 161. Naravno da će ga prestići 🙂 Pre će ga stići po tom kriterijumu nego po broju GS.To će već ići mnogo teze.Bila je prilika posle osvojenog RG da na krilima tog velikog uspeha,dugo očekivanog,Novak osvoji Vimbldon i US 2016.i tada bi imao 14 GS i bilo bi već sasvim izvesno da će stići federerovih 17,A sad je to već jako teško.

 162. Milan Atlić

  Naravno, jer smo u Matriksu a Novaku je dodeljena glavna uloga. Oću reći: ima mnogo dobar Horoskop.

 163. Tačno Milane,jedino što u novakovom horoskopu nije sjajno to je nesklad izmedju znaka(blizanci) i podznaka(Jarac) To su dve suprotnosti.Mnogo bi bilo bolje da je Novak Vodolija u podznaku.

 164. Milan Atlić

  A ko bi onda bio najbolji reterner na svetu? Dobar je podznak. Tako mu piše i u scenariju Matriksa.

 165. Zar ne bi i tada bio dobta reterner?Jedan od vladara Vodolije je saturn.a s druge strane bi bio ofanzivniji,jer je Uran na 25.stepenu Strelca.Vladari ASC bi mu tada bili u Strelcu,a MC bi mu bio u Strelcu,zar to nije extra?A polje dobitaka u kom se nalazi pord SMČ i Jupiter i Mesec bi bilo u 2,polju njegovog natala(finansije)

 166. Milne,pitao bih te nešto za Nadala,ali nevezano za tenis.Nadalov Mars je na 22.stepenu Jarca.Znamo koja je simbolika 22.stepena.Da li bi ovo moglo biti nezgodno za Nadala?Drugo pitanje:po tvom mišljenju koji od aktuelnih tenisera će dugo ziveti?Po meni Nišikori i Vavrinka sigurno.

 167. Milan Atlić

  Teorija 22. stepena je samo teorija. Znam ih dosta sa preko 80 godina koji su umrli u krevetu. To sa dugovečnošću je klizav teren i mnoge teorije padaju u vodu. Najbolji je pokazatelj dužina života predaka.

 168. 22.stepen jestepen Jarca,te ne čudi što su mnogi doziveli starost.S druge strana,Sunce u Jarcu je,po mom mišljenju,najjači aspekt dugovečnosti.

 169. Milan Atlić

  Čini mi se.😀 Šalim se. Neću davati konkretne prognoze jer onda forum neće biti interesantan. Bolje je kad se družimo i uživamo a ovi što igraju kladionice grickaju nokte i nerviraju se. A nije ni fer prema vlasnicima kladionica.

 170. 😀 Ima sjajnih aspekata Novak,izdvojiću ti aspekta na dan finala,ako stigne do finala.Tranzitni Mars(vladar novakovog ASC,ali ujedno i vladar novakovog polja dobitaka)na dan finala ulazi u znak Ovna,u svoje sedište i novakovo polje dobitaka.Zatim,tranzitni Saturn(vladar ASC)biće egzaktno na natalnom Uranu,suvladaru ASC.Zatim,tranzitniMerkur biće egzaktno na novakovom ASC,kao i Pluton.Tranzitni Mesec biće u Vodoliji,i to je izuzetno povoljno.Finale je 29.1.2017.Biće mu teze u polufinalu nego eventualno u finalu.Imao je Novak briljantne aspekte na GS 2016.pa je gubio.Upao je u neku negativnu kolotečinu.U par navrta če izgledalo kao da munatal ne funkcioniše.Neću ni ja davati prognoze,očigledno je da se sa Novakom nešto krupno dešava,da li je to prevazišao ili ne,pokazaće mastersi u oktobru i novembru.

 171. Milan Atlić

  Nego, šta vi mislite o otkriću ko se sve dopingovao uz saglasnost antidoping agencije?

 172. Za Nadala smo znali da se godinama dopinguje.Nuje ona godina pauze bila zbog povrede.A i u natalu mu se vidi.Neptun u prvom polju,a trenutno ima aspekt jakog kvadrata Neptuna na natalno Sunce,pa me ne bi čudilo da se i sad drogira.Svakako me to ne iznenadjuje,da je Djoković u toj poziciji davno bi mu sve titule oduzeli.Diskvalifikovali su jednu Isinbajevu i ostale Ruse,na pravdi Boga,a Nadal,Serena Vilijams su podrzani u dopingu.Još je ovo ništa kakvih sve nepravdi ima,čitavi narodi ginu zbog nepravde(Sirija,Ukrajina…)Nadamo se da će pravda stići po zasluzi.

 173. Milan Atlić

  Novak o meditaciji: Um čisto nebo, misli su oblaci
  Meditacija je važan deo života Novaka Đokovića već neko vreme, a sada je bio jedan od govornika na seminaru “Ljubav i mir“ održanom u Marbelji.
  Moj komentar: Meditiranjem je moguće umanjiti uticaj depresije. Postoji Bahov preparat koji vrlo efikasno može da zameni meditaciju: White Chestnut(beli kesten).

 174. Novak Djoković:“Posle RG prstao sam da uzivam u tenisu“.Jedan od razloga loših rezultata,Pred US open je rekao da ima porodičnih problema.I povreda.Sve se skupilo.Kaze,nada se da će na azijskoj turneji ponovo biti onaj stari.

 175. A nebo kaze da ce Novak jos igrati tenis, zar ne Milane? Hajde, bar nas malo oraspolozite jer ova izjava kao da najavljuje postepeno povlacenje iz sporta!

 176. Da,kao vino,zahvaljujući podznaku Jarac.To je jedna od retkih pozitivnih strana Jarca,ubedljivo najtezeg znaka u zodijaku koji simboliše teret,muku,trnovit i tezak put,ali i izdrzljivost,upornost i vremensko trajanje.

 177. Na početku ove teme sam napisao da se Nadal dopinguje i da neki baš zbog toga neće nastupiti na OI 🙂 🙂

  Zapadnjaci se mogu drogirati do mile volje jer im niko ništa ne može.

 178. Popravak texta – nisam mislio da Nadal neće nastupiti nego neki drugi sportisti jer se plaše dpoing kontrole.

 179. Milan Atlić

  Retrogradni Merkur, koji vlada rukom(i laktom), ostaje u tom kretanju do 6.10. tako da je to logično objašnjenje za Novakove probleme. Već sam ranije rekao da Jupiter u Vagi neće Novaku ništa dobro doneti, te da će, zbog toga, kuburiti sa povredama i pehovima na terenu, sledećih godinu dana. Nažalost.

 180. Milan Atlić

  Moram da se nadovežem: Kad bi Novak mene pitao, savetovao bih mu da smanji broj turnira u narednih godinu dana jer će biti naklonjen povredama. Ne bi valjalo da da doživi Nadalove probleme.

 181. ,,Titule i br. 1 mi vise nisu prioritet,, rece Novak….Ja bar necu vise da se nerviram i patim kad izgubi!

 182. Milane, možda je N pročitao tvoj komentar 🙂 .

  Sad kaže da mu 1.mesto nije više prioritet nego da želi da uživa u tenisu.

 183. Milane,Jupiter u Vagi,polju gubitaka,ok.Kad je Saturn ,novakov vladar ASC bio u Vagi(od 2010. do 21012.god.)Novak je eksplodirao i postigao najbolje rezultate 2011.god.Jeste da je Saturn u Vagi jak,ali Saturn kao najgori malefik i novakov vladar natala u polju gubitaka je lošiji aspekt nego ovaj jupiterov,kako na to gledaš?I još jedno pitanje,kakav je tvoj stav o primarnim direkcijama,koristiš li tu metodu i šta misliš o tome?

 184. Milan Atlić

  Jbg, kad se telo preforsira, nastupe povrede. Ovo je godina na koju se povrede „primaju“, pogotovu što N ima bioritamsku devetku. Trenutno je Mars u Jarcu i ovaj položaj bi baš odgovarao N-u. Bolje da zaleči rane.

 185. Milan Atlić

  Kontakt je dva zla: 12 kuće i polja gubitka s tim što je Saturn u Vagi u egzaltaciji. Plus. Direkcije retko koristi m, vidi se iz ostalog.

 186. Milan Atlić

  Sindrom sagorevanja (eng. Burnout syndrome) je posledica hroničnog, nagomilanog stresa i psihofizičke iscrpljenosti. Često se javlja kao posledica preteranog rada i konflikata na poslu (sagorevanje na poslu) mada se može javiti i u nekom drugom domenu života gde osoba doživljava hronični stres. Hroničan stres može dovesti do javljanja niza psihosomatskih tegoba (povišenog krvnog pritiska, glavobolja, konorarnih bolesti, povišenog lučenja hormona stresa, stomačnih tegoba, nesanice itd.) kao i psihičkih problema (intenzivne i hronične anksioznosti, besa, depresije, apatije, čestih promena raspoloženja, problema sa koncentracijom itd).

  Najčešći uzroci sagorevanja su:

  Kompulzivna (preterana i prisilna) želja za samodokazivanjem
  Preterani rad i preteran osećaj odgovornosti i brige na poslu
  Zanemarivanje sopstvenih potreba i želja
  Pomeranje konflikta – osoba ne zna koji su stvarni uzroci njegovog/njenog konflikta, ne ume da ih jasno definiše i prepozna
  Nedostatak prijatelja, socijalnih kontkata, hobija i interesovanja van posla
  Poricanje problema – kada se priča o problemu osoba postaje cinična ili agresivna, osoba misli da poricanjem i izbegavanje kontroliše problem i sopstvena osećanja
  Povlačenje – minimiziranje socijalnih kontakata, moguće konzumiranje alkohola ili psihoaktivnih supstanci
  Depersonalizacija – život osobe postaje serija mehaničkih i rutinskih radnji, osoba se oseća apatično i ispražnjeno
  Osećaj unutrašnje praznine usled nedostataka socijalnih kontakata, podrške i uživanja u životnim aktivnostima
  Depresivnost. NE ČINI LI VAM SE DA JE NOVAK ŽRTVA OVOG SINDROMA? JA SAM UVEREN DA JESTE.

 187. Nije Novak jedini vrhunski sportista koji dozivljava sve gore navedeno…nisam procitao da je Fed i Rafa slicno ikad izjavio….ako do sada nije uzivao na terenu i u igranju tenisa,cemu sebe tera da i dalje igra,ide na silu….

 188. Da li tom sindromu ima leka i da li vidite dalju Novakovu karijeru?

 189. Milan Atlić

  Reći ću ti ono što je sigurno istina jer i ja, kao i Novak, imam Mesec u Ovnu(na istom stepenu i minutu!): Osobe sa ovim položajem Meseca(duša) NE VOLE da izgube čak ni u „tabliću“, a kamoli u profesionalnom pozivu. Jarčevi(podznak Novaka) su najambiciozniji znak u horoskopu i ne štede se da ispune zacrtanu ambiciju. Možda je dobro što je doživeo zadnje poraze jer će mu to pomoći da se pronađe na relaciji: REALNE MOGUĆNOSTI-CILJEVI.

 190. Milane,Novaku sad ima i aspekt „prvog saturnovog povratka“ na natalnu poziciju.Saturn za 30,5 godina obidje sve znake i vrati se na istu poziciju.Smatra se da svaki saturnov povratak donosi značajne dogadjaje u zivotu,nešto poput Meseca u progresijama koji za 27,5 godina se vrati na istu poziciju.S tim što je Novak u podznaku jarac pa je saturnov povratak na natalnu pozicijunza njega plus značajniji.Šta misliš ti Milane o ovome?

 191. Inače,potpuno si u pravu,Milane,za Mesec u Ovnu.Moj otac ima taj aspekt pa mogu da potvrdim.

 192. Milan Atlić

  Da, zatvaranje kruga od strane Saturna obično donosi važne životne lekcije. Vidi se da je melanholičan i apatičan. Trenutno ga muči Saturn u kvadratu sa Tačkom Fortune, što nije nimalo lak aspekt. No, prebrodiće on to ubrzo.

 193. Milan Atlić

  Mora se reći i ovo: Novak će do kraja karijere „kuburiti“ sa rukom, budući da Saturn i u Strelcu i u Jarcu aktivira aspekt Merkur konjukcija Kiron(trauma, nešto neizlečivo što se može samo „prikrpiti“, ne i zaceliti). Ovo će biti najveća prepreka nastavku Novakove karijere.Nažalost svih vatrenih navijača.

 194. Milan Atlić

  Bojim se da ne jer će ga mučiti ruka. Ovaj problem nisam predvideo.

 195. Šta god da Novak uradi u budućnosti,podznak Jarac će ga za nešto zakinuti.Jarac mora nešto uskratiti,ne moze biti sve idealno,u nekoj oblasti zivota se to odrazi.Podznak Jarac u mnogo manjoj meri nego znak Jarac ali ipak utiče,uz sve pozitivne osobine Jarca koje su nesporne.Milane,više puta smo o Nadalu diskutovali.Više puta si isticao da je njegov najveći kvalitet Mars u Jarcu,koji mu je vladar ASC,ali to nije dovoljno za ovako blistavu karijeru koju je postigao,sve da više ništa ne osvoji.Taj Mars u Jarcu je jedino što mu valja u natalu,a još je i napadnut teškim aspektima,sve ostalo u natalnoj karti Nadala je ništa.Šta je njega dovelo na vrh?Prosto je neverovatno uporedjujući natale Novaka i Nadala da će mozda Nadal ostati ispred Novaka po broju osvojenih GS.

 196. Milan Atlić

  Nadal je, očigledno, imao podršku Najkija, te je mogao, za razliku od Novaka da se dopinguje. To mu je, na kraju, došlo glave. Ipak, verujem da će ga Novak obići po broju GS.

 197. Milan Atlić

  Svakako Gago. Ipak, ne mogu da se otmem utisku koji je na mene Novak napravio zadnjom izjavom: kao da mu je neko drag umro. Siguran sam da je više nego svestan ograničenja koje mu povreda pravi a on je isplanirao nešto mnogo lepše.

 198. Milane, odjednom vase izjave nisu optimisticke…ako je svestan velicine povrede i ogranicenja koje ona pravi ,bolje da kaze sta je a ne da nas zamajava…bilo bi pravednije nego da mi nagadjamo sta mu je!

 199. Milan Atlić

  Zašto bi otvorio karte i dao podstrek protivnicima da ga napadnu još jače. Svi mu traže slabu tačku i žele delić slave.

 200. Rekoste da ce Novakova karijera trajati…,s obzirom na povredu ruke koju spominjete, ona ce biti kraca ili manje plodonosna?
  Meni ova izjava lici kao na moranje, kao da mu je neko uperio pistolj u ledja da to kaze..

 201. Milan Atlić

  Svakako manje plodonosna. To ti je sasvim adekvatno poređenje, mislim na uperen pištolj. Dakle, u horoskopu sve piše: kako je gore, tako je i dole.

 202. MORA DA NISTE SVE BAS TACNO PREDVIDELI ( BAR SE NADAM ).TO JE IPAK SAMO MATEMATIKA , JA VERUJEM DA ON MOZE JOS I DA CE DUGO DUGO BITI NAJBOLJI.
  POZDRAV ZA SVE .

 203. Ono što je sigurno da će preteći Federerea po vremenu provedenom na prvom mestu.Milane,što se tiče Nadala i dopinga,to se vidi u njegovom natalu.Neptun u prvoj kući.Klasičan aspekt narkomana,alkohočičara,pa i nervnih bolesnika.

 204. Dimitrov deklasirao Nadala u Pekingu,i to baš onako momački,6:2 i 6:3,čini mi se.Nikakvo čudo,tranzitni Saturn u Strelcu je u egzaktnoj opoziciji na nadalovo Sunce.Jako tezak aspekt.

 205. Milan Atlić

  Gago, ne bih trenutno da pomažem kladioničarima. A znam ko će pobediti
  Neka probaju drugi.

 206. Nece Novak…njega trofeji vise ne interesuju….mozda stvarno to i misli ali kao vrhunski sportista i neko na koga se ugledaju drugi, to nije smeo javno da kaze !

 207. Milan Atlić

  Moja teorija: Novak je angažovao Astrologa(nisam ja :-() koji mu je rekao da mu u narednom periodu neće cvetati ruže. Pa, kad je već tako, bolje da „igra iz zadovoljstva“).

 208. DAJTE NESTO POZITIVNO ,CAK STE I MENE ZABRINULI . IZJAVE , VI PESIMISTICNI NIJE VALJDA TOLIKO LOSE .

 209. Natasa, mrka kapa…ako sa Bekerom ne nastavi saradnju samo sledi potvrda teorije da polako odustaje od tenisa. Meni se licno ne svidja sto je to javno objavio….ispada da mi navijamo u prazno!

 210. Novak ce biti najbolji teniser svih vremena!
  Novak ima najbolji horoskop!
  Novak ce pretici RF po broju GS!
  Novaku ce Endi biti redovna musterija!
  I na kraju corak!

 211. Što se Šangaja tiče:ovoga put Novak neće ima ti ni tranzitni Mesec u Vagi ni u Jarcu.Imaće povoljne brojke na dan finala,ako stigne do finala.Ima i povoljan tranzit Marsa u Jarcu,Mars vlda novakovim MC a tranziutira novakovim podznakom,ima ovaj tranzit i lošijih strana ali generalno je pozitivan.Medjutim,Novak ima najmanje 3 loša aspekta.Tranzitni Merkur,vldar novakovog Sunca(moć)tranzitira kroz znak Vage(novakovo polje gubitaka)Drugi:tranztni Saturn pravi još uvek jak kvadrat na novakovu tačku fortune,to je Milan nedavno opisao.Treći:tranzitni kiron pravi jak kvadrat na natalni kiron novakov.Ovo mi je nekako trenutno najtezi aspekt.Da li će ga prevazići?Iskreno,ne znam,aspekti kirona mi nisu jača strana.Pošto je Novak već duze vreme u negativnoj psihofizičkoj fazi,ne bih da prognoziram ovoga puta.A Milan ako hoće neka nam kaze koliko je za Novaka tezak ovaj kvadrat kirona i koliko sam taj aspekt moze da ga sputa.

 212. Mozda i astrolozi grese 🙂 G-dine Milane,secam se ranijih Vasih prognoza,mislim da je to bilo na pocetku 2016 (u veziNovaka). Nesto kao da ce 2016 god.biti mnogo uspesnija nego 2015,ako Novaku tenis ne dosadi u sta sumnjate i da saradnja sa Bekerom nece bas potrajati…hm,ispostavilo se da je 2015 bila fenomenalna u odnosu na tekucu a i Beker je jos uvek u loži. Ali ste isto tako i pogodili neke stvari..da ne bi shvatili pogresno ovo piskaranje 🙂 mozda se desi da pogresite pa da bude sjajnije za Novaka. Recimo da prestigne RF u svemu 🙂 pozz za sve

 213. Milan Atlić

  Veruj da je po Novak u ova godina poželjnija nego prethodna, zbog RG. Pao mu je veliki kamen sa srca. Moram da priznam da nekad nemam vremena da ozbiljno sagledam sve a hteo bi da udovolji m vama forumašima.😎

 214. Neće Novaku 2017 biti loša….Naprotiv….ona neće biti kao njegove najuspješnije godine, ali će biti kao ova ili možda čak bolja. I drugi rade i napreduju, ne bi bilo normalno da Novak zadrži toliku takmičarsku prednost, ali po rezultatima i iduća će biti dobra godina. Jedino će se promijeniti to, da te pobjede , odnosno osvajanje turnira neće biti tako superiorne kao ranije. Zapravo ničjije pobjede na turu neće u narednoj godini biti superiorne u odnosu na ostale…ali će Novak i i dalje biti odličan..i neće mu najjači protivnici biti teniseri iz njegove generacije .a i vrijeme je da se mladji počnu upisivati svoje ime… škorpija….

 215. Utihnuo forum zbog Novaka, negove lose igre i neobicnih izjava…dajte nam Milane nagovestaj ko ce osvojiti Sangaj,Novak nece…onda Marej…. sebi krci put ka br.1…nazalost istina!

 216. Milan Atlić

  Sve piše na nebu. Ko zna da pročita. Mesec će u nedelju imati Novakov natalni položaj!

 217. Milan Atlić

  Nešto gadno muči Novaka. To zaključujem na osnovu kristala kojom balansira neku čakru(5,6 ili 7). Verovatno 5 jer ona ima uticaja na zdravlje ruke. Rekoh ja da je sve unapred određeno i da smo u nekom Matriksu kojim upravlja kretanje planeta.

 218. Milan Atlić

  Da, Novak hoće sa onim kristalom da balansira 5. u čakru. Citat iz mog posta posvećenog balansiranju čakri(konkretno 5 oj čakri): „Čovek Višudhi čakre, prestaje da isključivo traga za prijatnim situacijama u životu, već sa podjednakom dobrodušnošću i spokojem prihvata i ružne stvari koje život donosi. On u svemu vidi božju volju i ne sumnja u dobrobit božjeg promisla. Čitav svet je njegov dom. U njemu prestaje svaki antagonizam prema ljudima i situacijama koje ga okružuju. On je postigao smirenje, prepušta se toku života, poklanjajući mu potpuno poverenje. U njemu više nema neuroze i moranja da išta čini, ili ugrabi iz života. Postoje primeri duhovnika koji su smireno prihvatili da im tela budu sakaćena ili ubijena. Poznati tibetanski jogi Milarepa je znao da će biti otrovan čajem, ali je to prihvatio, shvatajući da je došlo vreme da napusti telo. Kažu da je u čakrama ispod Višudhi moguć pad, ali sa ovog i viših nivoa to nije moguće. Svest duhovnika je potpuno transformisana. Ovo je prva božanska čakra. Ovde osoba postiže beskrajno saosećanje, mir i mudrost. On sebe vidi u svemu i sve vidi u sebi. Odavde počinje put ka konačnom oslobođenju. Višudhi je još poznata kao čakra nektara besmrtnosti, eliksira života, nektara života i božanskog vina.“

 219. Izvinjavam se ..jel to neka magija ili je povezano sa hriscanskom religijom…odakle Novak u tome?

 220. Milan Atlić

  Nije povezano sa pravoslavljem. Čakre postoje nezavisno od toga koja smo vera. To su moćni energetski centri duše. Čakre deluju tako što nam ojačavaju dušu energijom. Duša bez energije je isto što i list na vetru. Pogledaj moj tekst: Balansiranje čakri Bahovim cvetnim esencijama.

 221. sokolovo oko

  Bice Novak opet dobar trenutno mu je mars a i pluton kroz 12 pa malo vise se povukao u duhovno i napravio je mali predah i samoizolaciju ali uskoro mars ulazi u 1.kucu pa mozete ocekivati uspeh.Sto se merkura tice jeste u opoziciji od saturna ali merkur mu je u sedistu i u sekstilu sa jupiterom pa ocekivano je da ce imati problem sa rukom ali isto tako i da ce naci resenje kao sto je resio i prblem sa disanjem(isto merkur vlada ).Jednostavno je postavio pitanje posle RG a sta sad? i posto je kiksnuo na OI onda je malo pao u depresiju i otuda takve izjave o uzivanju u igri. Hoce da se rastereti i i fokusira na jake turnire a osvajanjem istih mu prvo mesto zagarantovano ali mu nije moranje i svakako ce dobro isplanirati i izbalansirati ucesce na turnirima.

 222. Milan Atlić

  Baš lepo Sokole da si nam se javio. Taman sam pomislio da si izgubio na visini i zalutao među domaće ptice.😎 Malo šale, nadam se da se ne ljutiš. Slažem se s tobom da ovo nije kraj Novakove karijere i da će biti još uspeha. Nije Novak „mala maca“. Ima on i svog astrolog a koji mu je rekao da će pehovi biti sastavni deo njegove karijere narednih godinu dana i da to mora mirno prihvatiti. Da ne cepa majice i ne lomi rekete. Da se mora izdići iznad 4 čakre koja označava maksimum materijalnog uspeha. Na redu je život kroz 5 čakru, gde smisao života vidiš i u porazima. To će mu malo teže biti posle uspeha koje je postigao ali ne sumnjam da će uspeti da savlada zadatke 5 čakre jer je ambicija njegova velika. Mi, njegovi navijači, bi trebalo da poštujemo sve što je do sada postigao kao i da imamo razumevanje za poraze u budućnosti. Ipak smo mi svi u Matriksu i imamo limite naših želja, nada i ambicija.

 223. Veoma je opasno za Novaka da krene putem uzdignuca od materijalnih stvari u ovome trenutku.Ko je blizu Boga on se predaje zivotu i sve prepusta kako jeste,tako je i prihvata to.Neko je Novaka dobro navukao na takav put prema Bogu da bi igracki pao.U njemu treba da gori vatra za materijalnim stvarima ,da ide ka pobedama a ovaj put smiraja mu ne treba. Ovo govorim iz dubokog licnog iskustva.Ovo su veoma opasne stvari za svetovni zivot.Tek kasnije kada zavrsi sa karijerom moze poci putem prosvetljenja. Za monaski je odlican.ili ko zeli da se povuce iz materijalnog sveta.Iza ovoga stojim 100%…

 224. Milan Atlić

  Pametno zboriš. Da li smeš na pučinu ako duva bura? Moraš da sačeka da prođe bura, a u međuvremenu da se priprema za put(saniraš povrede i ne nerviraš se što nisi „na putu pobede“). U svakom slučaju komentar ti je na mestu. Pozdrav

 225. Mnogo vi tu Milane i Jastvo pricate i pisete okolo naokolo.Cinjenica je da ce Mari do kraja godine biti prvi,evo osvojio je Sangaj i ide na turnir serije 500,cinjenica je da Novak uopste ne igra kako treba teniser njegovog kalibra,cinjenica je da izjava da ga ne zanim prvo mesto i osvajanje turnira,ne pije vodu jer besni i razbija oko sebe stvari….mozda povrede ili druge stvari naprave od njega drugog Nadala…..igrace ali nista bitno nece osvojiti…..steta sto je sad Mariju upala kasika u med,ova trijica posustase a on docekao svojih 5 min, veliki pozdrav od besnog,velikog navijaca bivseg br.1

 226. Milan Atlić

  Pavle, uzalud se nerviraš. Ja sam prijateljima pre nedelju dana rekao da Šangaj osvaja ladno Mari. Javljaju se i zahvaljuju što su uzeli neku kintu. Sve je unapred određeno. Čist Matriks.

 227. Kad je tako recite nam da ce bataliti tenis i otici na vrhuncu slave,ili da li ce zadrzati prvo mesto do kraja god…..ili koliko jos ,ako ce ih biti, GS…ili bar da li ce izaci iz ovog beznadja ? Hvala

 228. Milan Atlić

  To su Pavle, dragoceni podaci za kladioničare. Zašto bi im trpao novac u džepove? Ili imao problem sa vlasnicima kladionica?

 229. Milane znaci nista se nece ostvariti od Vasih prognoza da prestize RF po broju GS,da ce razbijati Endija itd?

 230. Milan Atlić

  Endi će sijati do kraja godine, posle toga-teško. Rekoh ja da je Novak u problemu sledećih godinu dana. Osvojiće on još neki GS. Da li će preći RF? Teško. Nisam predvideo probleme sa rukom, priznajem. Nego, mnogo padate u očaj povodom Novakovog silaznog trenda. Čovek mentalno zdrav treba da brine o ličnom ispunjenju a ne nekog sportiste ili javne ličnosti.

 231. Ako je vec sve u naprijed odredjeno, kakav je onda smisao zivota i razvijanja? Kako onda da radimo na svom unapredjenju ako nam je zvjezdano na primjer odredjen krah. Evo ja licno zelim da postanem programer, ali vidim da je taj put trnovit i tezak i citijacu ove postove i konstatacije da je vec sve unaprijed odredjeno, pomisljam da odustanem od toga cim je put ovako trnovit. Ja vjerujem da Novaku cilj da prestigne RF po broju GS. Izgleda da mu je to neko predocio kako je sve vec odredjeno i da konkretno u njegovom slucaju nemoguce da prestigne RF-a i sada je on u fazi toga da prihvati to kako jeste. I velika je steta kad ti tako neko srusi snove a covjek je teski radnik, i svega se morao odreci za rad tih 12 GS titula. Isto tako sebe stavljam u tu pricu vezano za programiranje. Sta onda? Ako sebe covjek ne vidi ni u cemu drugom. Veci je radnik od RF-a sigurno, ima bolji natal od njega i opet nece ga sustici a kamoli prestici. To je ono sto njegov Jarac uvijek nesto uskracuje. Ovaj RG je pirova pobjeda. Ne znam, trenutno pisem pod ushicenjem pa mozda ovo sve zvuci konfuzno. Ovih dana bas citam ovo sto Milan kaze da je sve odredjeno i da smo u Matrixu. Elon Musk isto kaze… I onda covjek udje u crnu hroniku nekog sajta i procita svasta. Nakon toga se postavlja pitanje, zasto ljudi dozivljavaju tako grozne sudbine i kako se pomiriti sa tom groznom sudbinom. Odredjeno je da na krajnje brutalan nacin zavrse svoj zivot i to treba da prihvate kao vec zapisano gore negdje i da ne mogu nista da poduzmu povodom izbjegavanja te zle sudbine. I na kraju zavrsavam ovaj svoj pomalo konfuzni post KOJA JE SVRHA?

 232. sokolovo oko

  Čim Novak cepa maicu i lomi reket znači da mu je stalo:Postavio sam danas pitanje ko ce biti prvi na kraju godine i 🙂 asc je bio ovan a mars u jarcu na MC-u horarca, tako da se nece jos desiti promena na vrhu.Mari juri ali on nikad nije vezao vise od dva turnira tako da prijava za turnir u Beču moze samo da ga poremeti.Nisam se bas proslavio sa prognozama u drugoj polovini 2016-te ali sada je jupiter promenio znak i merkur je direktan.Novak se jednom odrekao prvog mesta nakratko i omogucio Federeru rekord pa se vratio na tron.I moguce je i da Mareja pusti malo na prvo mesto.Nadam se tek sledece godine.
  Posle 2011-te je imao isto pad ali je odigrao ipak solidne 3 godine pa fantasticnu 2015-tu a i ova je uspesna svakako.

 233. Što ste toliki pesimisti, čim ne osvoji neki turnir odmah padate u očaj i pričate da ga je vreme pregazilo. Mislim da će Nole ipak završiti godinu na prvom mestu. Ima u njemu dovoljno snage i volje da osvoji bar jedan turnir od zadnja dva. Inače, sezona mu je sasvim dobra sa dva GS i nekoliko mastersa. Neka mu budu naredne godine do olimpijade ovakve i eto prestiže Fekija.

 234. Milan Atlić

  Aco, komentar ti je na mestu. Ilon Mask reče da smo u kompjuterskoj igrici. Nije on prvi pokrenuo tu konstataciju. Sa mentalnog stanovišta, čovek je oboleo ako počne da sumnja u svoje kvalitete i životnu perspektivu. Mlad si da bi razmišljao o neuspehu. Zaboravi na misao: šta ako ne uspem? Nije sve 100% određeno. Postoje stvari na koje sigurno možemo da utičemo. Veruj u sebe i LJUBAV. Ljubav je najveći motivator. Ako smo u igrici, šta bi bio naš cilj? DA PREĐEMO NA VIŠI NIVO. Zato se vredi boriti. Novak je malo sagoreo. Born-out sindrom. Sindrom gubitka elana, goriva u motoru. Za početak mora da se stabilizuje, pa tek onda da misli o GS i prvom mestu. Zdravlje je najbitnije. Kad se čovek razboli ima samo jednu želju.

 235. Milan Atlić

  Gago nije. Nemaš pojma koliko kladioničara prati forum a ne komentari še!

 236. Milan Atlić

  Oni koji veruju u kristaloterapiju i feng šui ametist smatraju kamenom koji dovodi telo i um u ravnotežu i odagnava nestrpljenje.

  Ametist se smatra korisnim u slučaju da neko ima problema sa zakonom ili novcem, ali sigurno nije najpoznatiji kamen koji predstavlja prosperitet.

  U mentalnom i spiritualnom polju, ametist se, tvrde oni koji veruju u snagu kristala, ponaša kao univerzalni kamen koji pojačava spiritualnost, intuiciju i moći predviđanja svih vrsta. To čini tako što jača povezanost zemaljske ravni i drugih svetova. Ametist se smatra i dobrim kamenom za meditaciju i lucidno sanjanje, a otvara sposobnosti čoveka za telepatiju, povratak u prošle živote i komunikaciju s anđelima.

  Emocionalno, ametist se koristi u slučaju velikih gubitaka i duševne patnje zahvaljujući blago sedativnoj energiji koja podstiče mir i zadovoljstvo. Čini čoveka fleksibilnim, sigurnim i s obe noge na zemlji.

  U drevnoj medicini, korišćen je za sprečavanje odavanja porocima, protiv opijenosti i kompulsivnih ponašanja svih vrsta.

  Zašto ga Novak nosi, niko ne zna.

 237. Nista o Novaku na forumu vec 3 dana? Valjda svi vec znamo da ce se ponoviti Sangaj na preostala dva turnira, pa cutimo….

 238. Milan Atlić

  Male šanse Gago, zanemarljive. Za utehu, imam utisak da će to teško poći za rukom i Mariju. Šta je forumaši, nešto ste se ućutali, nije tenis počeo sa Novakom, a neće se ni završiti s njim. Uživajmo u igri. Imaće Novak još svetlih trenutaka u karijeri, ali protiv Neba ne može ni on.

 239. Ovo komentarisanje je postalo morbidno…Mari ce osvojiti sve a Novak nista …toliko o Novakovom, do skora ,idealnom horoskopu!

 240. Milan Atlić

  Planeto, Stani da siđem! Pavle, rešenje naših problema, kao i naša sreća, nalazi se u nama samima. Ne u (ne)uspehu nekog Marka, Janka ili Novaka. To odavno pokušavam da kažem svima u svom okruženju pa i posetiocima sajta. Ne bi trebalo ni od koga da pravimo idola. To nije ni u duhu pravoslavlja!

 241. Koliko je Novakov nacin ishrane pravi izbor za njega(kao vrhunskog sportiste) astroloski gledano? Interesantno bi bilo objasniti gde se u horoskopu vidi da je veganska ishrana pravi (ili pogresni) izbor za njega.

  Gordana

 242. Milan Atlić

  Gordana, on ima problem sa ishranom jer mu Venera koja vlada Južnim Čvorom, vlada i ishranom. Jupiter u Vagi bi trebalo da mu da nova saznanja po pitanju efikasnije ishrane u narednih godinu dana. To sa veganskim načinom ishrane, ne mogu da vidim u njegovom horoskopu. Možda neko drugi?

 243. Naravno, primetili su to jedini džentlemeni na svetu englezi pa pišu da je nekakav sektaš.

 244. Mira Kukrika

  Slusam na radiju (hrvatskom), hvale se da ce njhov mladi teniser skinuti Novaka sa trona,Ako je tako kao sto kazete Milane ona sam bas zadovoljna,…eto nece im se prognoza ostvariti.

 245. Milan Atlić

  Sve je dobro dok ne počne priča da je Novak Hrvat, kao sa Teslom. 😎

 246. Mira Kukrika

  Prije godinu i nesto oni su to vec spomikjali, ali je Nole to odmah kategoricki opovrgao.

 247. Milan Atlić

  Famozni Mesec u Jarcu!Jbg. Nisam očekivao danas već sutra da će da izgubi.

 248. Bravo,Milane, na jos jednoj tacnoj prognozi…..cini mi se da cete malo omasiti kod toga da ce Novak zablistati jos koji put.Cini se da je uzeo kartu u jednom smeru!

 249. Milan Atlić

  Život su usponi i padovi. Ne bi bilo interesantno kad bi se samo pobeđivalo. Danas je depresivan dan zbog Meseca u Jarcu. Nole nije mogao da se psihički sastavi što samo potvrđuje moju konstataciju da ima problem sa depresijom! Malo zvuči neverovatno ali sam naučio da nepogrešivo dijagnostikujem depresiju. Nole mora prvo da pobedi Depresiju, pa će onda lakše sa protivnicima. Inače je Čilić Vaga atrenutno je Jupiter njihov zaštitnik.

 250. Mira Kukrika

  Nebitno, imao je on dosta pobjeda ove godine,a trebalo se nositi i sa svin tim pritiscima navijaca,a posebno sa izmišljutinama mnogih bjelosvjetskih „Vilandera“.Podržavam ga i kad gubi,…bice bolje, ima on jos vremena i da pobjeđuje.

 251. Marija., ja ne mogu da verujem sta Vi pitate? Pa u Londonu ce biti najboljih 7 a Novak ne moze da pobedi ni one iznad 10 mesta?!
  Milane, sad je vec Nole bivsi br,1…..onako.mislim, da li da se nadamo u buducnosti jos nekom GS?

 252. Milan Atlić

  Siguran sam da će biti, Jasmina. Nole je u velikom problemu sa Jupiter om u njegovom Južnom Čvoru i to traje do oktobra 2017. Bilo šta osvoji dobar je, pogotovu GS. Mislim da će mu najveći problem biti depresija uzrokovana time što ne može da drži stvari koje voli pod kontrolom. Njegova priča o „drugim prioritetima“ vređa inteligenciju normalnih ljudi. Neka mu bude, ako to želi da nam „proda“. Ja ga razumem, i meni bi bilo teško da kažem da „više ne mogu, ono što sam nekad mogao“. I on je samo čovek. I to Dobar Čovek.

 253. Ondak ce sledeca godina kod tenisera biti veoma zanimljiva. Mary ce blistati do kraja ove god.posle tesko. Novak ce kuburiti sa povredama i depresijom. Vraca se Del Potro,RF,RN…a i neki novi klinci(mozda). 🙂

 254. Sto se mene tice, ne mora vise nista da osvoji. On je vec jedan od najvecih svih vremena i sto je jos bitnije jos je bolji covjek nego teniser. Iskreno mislim da Novak jos nije dao zavrsnu rijec. Njegovo drugo proljece je 2018 godine. To ce biti jos ljepse i sladje. Povratak kralja…. Ne osporavam niciji uspjeh ali osvojiti 12 grand slam titula u najjacoj eri ima posebnu tezinu….

 255. Milan Atlić

  Baš će, Goco, biti zanimljivo. I Čilić će biti među prvih deset. Feki će, opet, blesnuti pred odlazak u penziju. Vrhu će se primaći svi koji u numerološkom kodu imaju jedinicu. Ako ima neki teniser sa kodom 1 9 1, taj će čuda da pravi! „Kako na nebu, tako i na zemlji“. Protiv toga ne može niko, pa ni Nole. Ipak smo mi u jbnm Matriksu.

 256. Zamislite da Novak bljesne u LOndonu i vrati prvo mesto, ala bi mnogi na zapadu zanemeli.
  Mislim i ako se to ne desi u Londonu desice se na kraju iduce godine ako ne i ranije jer mislim da Marej nema kapacitet da dugo drzi poziciju broj jedan. Na kraju krajeva nije to toliko ni bitno vec GS titule i mastersi. Zamislite da Marej opet izgubi u finalu AO ko po obicaju mislim da bi odlepio. To je Novakova teritorija i mislim da vec u januaru bice broj 13 pored Novaka.

 257. Milan Atlić

  Optimisticno, nema sta. Novaka ima problem sa rukom(zato je smanjiti asove!) i sa deprom. Kad se s tim izbori bice onaj stari. Nole, drzi se!

 258. Endi i Novak su rodjeni u razmaku od nedelju dana.Obojica imaju po nekoliko teških aspekata,skoro svi negativni aspekti su im zajednički samo je simbolika polja njihovih natalnih karti različita.I pod tim teškim aspektima Endi je došao na vrh,dakle na vrhuncu je sad,a Novak zestkoko pao.Zašto?Pokušaću da iznesem svoje vidjenje.I Endiju je isto kao i Novaku tranzitni Jupiter u Vagi,u polju gubitaka.Koja je razlika?Razlika je što je Jupiter dispozitor novakovog vladara natalne karte Saturna,a Jupiter je ujedno i vladar novakove 12.kuće(gubici)tranzitira poljem gubitaka.Jupiter vlada i novakovom tačkom fortune i još jedan razlog zašto je ovaj tranzit brutalan.I za Endija je ovo tezak aspekt jer Jupiter vlada endijevim Mesecom,glavnim signifikatorom psihe(ionako labilne psihe)pa je meni prosto neverovatno da je on pod ovimaspektom dostigao vrhunac karijere,Drugi zajednički jako tezak aspekt i jednom i drugom je tranzitni Kiron egzaktan aspekt na natalni Kiron.Jako tezak aspekt i,Endiju i Novaku već drugi tezak aspekt psihe.I naravno tranzitni Saturn u Strelcu koji je Novaku,u ovom trenutku daleko nepovoljniji.U ovom aspektu je najveća novakova nevolja.Uskoro će tranzitni Saturn biti na novakovoj natalnoj poziciji i biti u egzaktnoj opoziciji a Merkurom i Kironom i PONOVITI IDENTIČAN NATALNI ASPEKT.Kada je tranzitni aspekt kao i natalni on deluje najjače i brutalno,u ovom slučaju negativno.Tranzitni Saturn u Strelcu će uskoro praviti probleme i Mareju,kada bude u konjukciji sa endijevim natalnim Mesecom(TAKODJE JE TO I NATALNI ASPEKT) i istovremeno biti u opoziciji sa Kironom(opet natalni aspekt) i nešto kasnije 2017.godine biti u egzaktnoj opoziciji sa endijevim Marsom u Blizancima.Endi Marej neće dugo biti na prvom mestu,mada je čudo da je sad stigao do tog cilja,jer pod ovim teškim aspektima bilo je za očekivati da neko drugi iskoristi novakov pad,medjutim očigledno je nedostatak jake konkurencije(pre svega odsustvo Federera)išlo na ruku Mareju.

 259. Milan Atlić

  Saturn prvo da pa uskrati! Nole ima mnogo veće probleme sa depresijom, no Endi. Endi ima slabe živce i slabu psihu ali je pravda da bar jedno vreme bude na vrhu, makar i kratko.

 260. Jeste,zasluzio je Marej da bude prvi.Mnogo puta njemu se nije dalo,malo mu hvalilo,uglavnom psihiloški je gubio.Ima kvalitet za prvo mesto.

 261. Zasto su onda pisane bajke da ce prestici Federera po broju GS i broju nedelja na I mestu ATP liste?

 262. A i Saturna u Vodoliji,i tu je Saturn jak,verujem da će Novak i nakon 2020.god igrati tenis,dakle nakon ulask Sturna u Vodoliju.

 263. Ipak ce Novak igrati u Londonu. Dobra stran turnira je sto i pored poraza se nastavlja turnir. Ne verujem da Novak moze da izgubi dva meca za redom pogotovo na grupu koju je dobio. Plus kaze da mu je sad izazov da odigra najbolje sto moze kako bi vratio prvo mesto.

 264. Milan Atlić

  Novaka je depra toliko sjb da ne znam šta je za njega lako. Neka mu je Bog u pomoći.

 265. Kako god, Milane…nadamo se samo da nece psihicki skrenuti i odlutati pod necijim uticajem,kako neki pisu.
  To bi stvarno bila prava propast!

 266. Astroloski gledano koji lik u Novakovom okruzenju je najpozitivniji i kao takav moze li mu pomoci ?

 267. Milan Atlić

  Razumno pitanje.Ipak, svi na ovome svetu imaju uspone i padove pa je to sudbina koju i Novak mora iskusiti. Ide odmor od takmičenja koji će mu pomoći da sanira problem sa rukom(šakom) kao i da se psihički regeneriše. Kad se gleda ko odgovara nekom na psihološkom planu onda se gleda koji je znak na vrhu 12 i 8 kuće. Kod Novaka su to znaci Strelac(npr Beker) i Lav(npr otac).

 268. Jasmina, nism ništa pitala….ništa i nikoga….samo sam rekla da će u Londonu pobjednik biti Novak…i biće…!

 269. Marija ,dobro je biti optimista…kad je situacija realna…ovde to nije slucaj…pa vidite i sami kako Novak igra tj. ne igra!

 270. Milan Atlić

  Gago, po meni ne. Novak je pun problema, najviše na ličnom planu. Saturn se nalazi u njegovom polju partnerstava(brak) i ta okolnost mu, pored loših aspekata na sportskom polju, dodatno otežava. Svaki kontakt sa javnošću otkriva njegovo loše raspoloženje uzrokovano privatnim problemima. Neki kažu: RAZVED(R)I se Novače! Što nije nemoguće.

 271. Milane,Saturn u novakovom polju partnerstava je sad ako računamo da je prvo polje polje sunčevog znaka,dakle Blizanci,zar ne?Da li smatraš da je bitnije gledati prirodno prvo polje sunčevog znaka pa nadalje redom,nego prvo polje os ASC?

 272. sokolovo oko

  Igra Novak dobro ostro i jaci su mu udarci.Da vidimo sutra Endija kako udara ali mislim da ce Wavrinka i Cilic biti napaljeni.Ima nole dobre tranzite kroz polja u 10 sunce a mesec kroz prvo tako da mu nece faliti energije jupiter je vec prosao jm tako da ne verujem da ce sada imati gubitaka.

 273. sokolovo oko

  Javlja mi se 🙂 ,javlja Nego Raonic je toliko igrao i trcao sa pokidanim mišićem da je medicinsko čudo.Pazi on predaje Endiju u Parizu i ovaj postaje prvi,navodno zbog pokidanog butnog mišića.Sad posle nedelju dana igra više od 2 sata kao preporođen,Monfils najavljuje da neće igrati zbog „povrede“ pa da ga zameni Gofan i da odmoran namuči Novaka ..Mnogo mutnih zakulisanih radnji.
  Da vidimo da li ce moj horarac biti tačan?

 274. Milan Atlić

  A ko će kome ako no svoj svome. Obojica su porijeklom đetići.😎

 275. Vavrinka izgleda ima zivaca samo protiv Novaka kad igra,i to isključivo u finalima GS.Nikada nijedan teniser nije bio toliko nervozan kao dans Sten protiv Mareja.I sve tako nervozn doći će u finale GS i pobediti Novaka sa 3:1,naravno posle izgubljenog prvog seta:)

 276. Nole se povampirio. Pocepao je Japanca ko ludak novine. Sto bih voleo da pobedi Nole ne zbog novog mastersa koliko zbog dusmana. I ovaj Raonic se je kvaran ko mucak, rekao da je Marej najbolji ove godine, kako da ne.

 277. sokolovo oko

  Brrrrrrr Vratia se Šime.Opasno deluje Novak na terenu,vidi se resenost i to me najvise i raduje za finale.

 278. Gago,ne moze se samo na osnovu brojeva prognozirati.Da je tako Novak ne bi osvojio Rolan Garos nego Marej.Da je tako ne bi Donald Tramp pobedio Hilari Klinton.Brojke su bile na strani porazenih.Ako nekom odgovaraju brojevi u nekom danu,treba videti i gde se nalazi planeta koja vlada tim brojem,Ima još nebrojeno primera.Moje mišljenje je,juče sam napisao, da Endi Marej neće osvojiti London.Endi Marej je premoren,jako premorenjuče je jedva izdrzao fiztički,jedva je i hodao,a u danu 4-ke uvek su mečevi dugi,često i jako teški,iscrpni,a marejevi aspekti nisu dobri.

 279. sokolovo oko

  Novaku je duhovni broj 4 tako da je jasno (22-og je rodjen) pod brojem 4 su saturn u mesec a Novaku je asc jarac pod vladavinom je saturna juce je bio dan pod brojem 3 (merkur i jupiter pa su u neku ruku malo izvadili Endija protiv Raonića) posto mu je jupiter u prvoj kuci a asc device kao i mc.Marijev duhovni broj je 6 (venera) koja je u jarcu tako da bi numeroloska analiza ako sam dobro uspeo da povezem na Novakovoj strani.
  Astrpoloski , oni su priblizbno rođeni ali asc je jednom jarac drugome devica j trenutno su obe planete u strelcu ali posto je jupiter u blizem aspektu od 60 sa saturnom rekao bih da Novak pobedjuje veceras.
  Jupiter je iz Endijeve prve kuce odmakao u drugu planeta energije i vladar Novakovog MC-a mars je u novakovoj prvoj kuci sto pored plutona koji je sada direktan na asc. dovoljno govori o tome kako je gazio Gofana-Tima-Raonića i Nišikorijaostaje samo Endi i promena na čelu.
  I mislim da mesec koji ce biti u lavu pored dobrih trigona koje pravi ka natalnom mesecu Endija ipak se nalazi 0 na Novakov vertex(preokret) i zbog toga mislim da Novak pobedjuje veceras.
  Što se tiče eventualnog umora kod Endija na tu kartu ne bih igrao jer je on jako spreman fizički ali će mu umor koristiti da se opravda kod mame.I kladionice si jasne ko je favorit kvota na Novaka je 1,44 A na Endija 2,75.

 280. Milane cestitam na prognozi!
  Objavite nesto pozitivno o Noletovoj teniskoj buducnosti!

 281. Marej je bukvalno ostao bez snage posle sat i petnaest minuta od početka meča.Medjutim,bilo je prekasno.Šteta.Novak nije izgubio nijedan meč u danu 4-ke,osim u finalu RG 2015.od Vavrinke,jer je i Vavrinki 4-ka povoljna.

 282. Milan Atlić

  Rekoh ja da smo u Matriksu. Ko me je poslušao, zaradio je na kladionici. Dokle god je Jupiter u Vagi, Novak neće ličiti na sebe. Moj mu je savet da otpusti Bekera i da se trudi da do oktobra sledeće godine ne forsira mečeve jer se može povrediti i odsustvovati mnogo duže. Inače, Novak je uzeo Bekera jer mu ovaj psihički odgovara: njegova planeta psihe se nalazi u Strelcu a to je Bekerov znak! Neki dobar psihić će mu mnogo manje uzeti za svoje usluge. Nama, Novakovim navijačima ostaje da se nadamo Novakovom povratku na put pobeda. I to je život, ne može se uvek biti na krovu sveta.

 283. Milan Atlić

  Gago, nisu život samo usponi. Novak je već postigao neke rekorde koje će teško ko dostići. Ušao u grupu besmrtnih, kada je tenis u pitanju.

 284. Ali Milane,Jupiter u Vagi je i Mareju,samo 7 dana je razlike,čak šta više,Satirn tranzitira prirodnom 8.kućom Endi Mareja,kućom psihe i podrške,a to je i natalna pozicija,još u konjikciji sa Mesecom,a Saturn pravi trenutno jaku opoziciju na marejev asc.To su sve jako teški aspekti,ništa lakši od novakovih,šta je njega u ovom trenutku dovelo na vrh?

 285. Milan Atlić

  Pa dobro, ne mogu vam otkriti sve moje „fore“. Onda vam neće biti interesantno da se družimo.😎 Bez šale, više su Novaku loše aspekti no što je Mari dobar. To će se videti u prvoj polovini 2017. Pročitajte moj godišnji horoskop za 2017 pa će vam sve biti jasnije.

 286. sokolovo oko

  Razocarala me je njegova igra nikad cudniji poraz i bezvoljnost a nista ni Endi nije pokazao samo je bio za razliku od Novaka strpljiviji sto bi trebalo dabude Novakova osobina(saturn-jarac) .Idemo dalje do novih pobeda.

 287. „Ko me je poslušao, zaradio je na kladionici.“ Milane zasto stalno insistiras na kladionici. Ja i vecina onih koji ucestvuju u ovom „forumu“ uopste nismo zainteresovani za kladjenje vec astrologiju. U jednom trenutku ne smes da kazes „sve“ zbog kladionice a onda u drugom verujte mi i zaradicete.

 288. Milan Atlić

  Dosta njih me pita šta da odigraju na kladionici. Ima svakako i vas koji ste na Forumu iz drugih pobuda. Poštujem i jedne i druge a samo ponekad dajem javno prognozu. Tek, da dokažem da je sve determinisano. Hvala svima na druženju!

 289. Milan Atlić

  Nisam Gago još gledao ali ne mislim da je mudro iznositi tu prognozu. Ićemo od GS do GS. Pozdrav

 290. Nico Rosberg osvoji F1 sampionat I doneo odluku da se povuce u 31 god.!
  To rade pravi sampioni!
  Roger Federer I Valentino Rossi nastavljaju da se muce!

 291. Gago,formula 1 je sport izuzetno visokog rizika po zivot.Rosberg je ostvario san koji malo ko od vozača ostvari,a ne moze da juri rekorde višestrukih prvaka u formuli 1.i zašto bi ubuduće rizikovao zivot za nešto što sigurno ne bi ponovio?A rodzer Federer samo što će odigrati 9 obaveznih turnira,ili koliko već,u godini samo od sponzora dobija nekoliko desetina miliona evra godišnje.Još plus ako uhvati još jedan GS ostaje nenadmašan.Jeste tačno da mu je vreme za penziju,ali porediti formulu 1 i tenis ili bilo koji drugi sport je apsurdno.

 292. Boris Beker, šestostruki gren slem šampion, neće biti u Novakovom timu od 2017. godine.

  „Nakon tri veoma uspešne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti. Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmereni pre svega da održim dobar nivo igre, napravim dobar raspored i postavim nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke“, izjavio je Novak u zvaničnom saopštenju.

  Tokom zajedničke saradnje sa Bekerom, Novak je osvojio 25 ATP titula, među kojima je šest gren slemova i četrnaest Mastersa.

 293. Novak otkacio Bekera….nema razloga da sumljamo u njegovu odluku!

 294. Milan Atlić

  Sto posto sam siguran da bi sve ovo postigao i bez Bekera. Pametno.

 295. To je to. Ako uhvati jos do kraja karijere 2 ili 3 GS bice puna kapa. Bilo bi lijepo da je mogao prestici RF-a ali bio je u jakoj eri. Sada ce igrati iz ciste ljubavi prema tenisu bez one vatre u oku. Mi smo srecnici sto smo bili svjedoci njegove carolije…

 296. Nije novak otkačio Bekera,već je Beker odbio da bude u istom timu sa Špancem,takodje je neizvesno da li će i Vajda ostati sa Novakom,i on ne zeli sa Špancem.Novaku je,očigledno taj španac ušao pod kozu.

 297. Inače,za par dana tranzitni Saturn će biti na novakovoj natalnoj poziciji.To je,tzv. prvi saturnov povratak,on donosi,značajne dogadjaje i promene u zivotu,pogotovo onima kojima je Saturn lična planeta,Novauje to slučaj,šta će mu to doneti pokazaće vreme(a već i pokazuje)Sudeći po novakovoj natalnoj poziciji Saturna,ništa dobro.

 298. Pepe Imaz u timu izgleda jos pametnije. Bez njega nista ne bi postigao, Milane?

 299. Milan Atlić

  Činjenica je da Beker vlada Novakovom poljem psihe i da mu je zbog toga odgovarao. Psihijatar bi mu sigurno manje novca uzeo. Činjenica je i da Ima petlja po psihi. Odavno tvrdim da je Novaku najveći problem psiha, konkretno depresija ali me većina gleda belo. Razumem ih jer ne znaju da prepoznaju jačinu depresije u nečijem horoskopu.

 300. Savo, i Vi kao i ja nagadjate ko je koga otkacio….Vajda je u jednom intervjuu rekao da je Pepe odavno u timu i da je sve preuvelicano. Uostalom Beker je samo unajmljeni radnik koji je placen za svoj rad papreno i ne bih isla tako daleko u analizi,,,,pouzdano znam da Novak zna sta radi!

 301. Kako god,bilo,Jasmina,jedno je potpuno očigledno,taj Španac će upropastiti Novaka,ako već nije.Novak ga se mora podhitno otarasiti.

 302. Milan Atlić

  Nisi u pravu Savo. Nije lako sa prvog mesta sići a ne potonuti u depresiju. Pogotovo ako imaš Mesec u Ovnu u u Natalu i kuću psihe(prirodnu) na mestu ascendenta. Sigurno Imaz radi dobar posao kada ga Novak plaća. Bio bi u mnogo većem bedaku da mu nije Imaza. A kako mu loše stoje planete, dobro je i igrao u drugoj polovini godine. Nego smo mi navikli da on stalno pobeđuje. Moraćemo da se odviknemo.

 303. Milan Atlić

  B92-online: „Prvi kontakt sa Đokovićem, koji će nekoliko godina godina kasnije biti mnogo ozbiljniji i dublji, dogodio se 2013, kada je Novakov brat Marko počeo da praktikuje spomenute metode u borbi sa depresijom. Tokom poslednjih nekoliko meseci najbolji srpski igrač na prepoznatljiv način je pozdravljao publiku šaljući ‘srce’ gledaocima, ali se u međuvremenu suočio sa kritikama da je za pad u njegovoj igri zaslužan upravo španski ‘guru’. “ Dakle, DEPRESIJA je Veliki problem i pogađa ne samo običan svet.

 304. Proći će i ti teški aspekti,zar ne Milane?Nadamo se da će se Novak vratiti.Pogotovo što će najvećem konkurentu Mareju tranzitni Saturn(direktni i kasnije retrogradni) dugo da se vrti u polozaju i blizu polozaja natalnog Meseca,a to mu je i natalni aspekt pa će delovati jako.Čak mislim da će Federer biti bolji od Mareja u sledećpj godini,ako se zaista vrati na teren.

 305. Milan Atlić

  Ne tako davno savetovao sam Novaku, na ovom forumu, da „smanji gas“ budući da mu tranziti sve do sredine oktobra naredne godine nisu dobri. Čini se da je Novak poslušao moj savet, dajući otkaz Bekeru koji mu je bio više psihološka nego stručna podrška, što se i vidi iz njihovih uporednih horoskopa. Po strani što je Beker, po meni, O.K. lik. Mislim da je ovo rešenje sa Vajdom(prelazno-siguran sam) adekvatno sadašnjem trenutku. Jako sam dobar u tumačenju uporednih horoskopa pa ako Novak ovo pročita(iskreno, verujem da navrati na sajt), pouzdano mu mogu posavetovati koga u budućnosti da odabere za trenera. Usput, pozdrav za Novaka! 🙂

 306. Milane,u uporednim aspektima Djokovića i Bekera ima jedan tezak aspekt,Sunce opozicija Sunce,jaka opozicija,gotovo egzaktna u orbisu od jednog stepena.Pošto je Sunce najvaznije u natalu uz vladara ASC,ovo bi trebao da je osnovni aspekt svake uporedne karte.Koliko,po tebi,ovaj aspekt kvari one pozitivne uporedne aspekte koje si opisao?

 307. Milan Atlić

  Vidiš Savo, to je najbitniji razlog zašto je Novak uzeo Bekera. Pada mu u polje partnera. Usput mu vlada i poljem psihe, što je odnelo prevagu u odluci. Ničemu što je on radio, nije mogao da ga nauči jer nema ono što je Beker imao kao Strelac: brzinu. Po meni: žali Bože novca koji mu je dao!

 308. Pa jeste,kad god u nekoj pauzi izmedju gemova Beker ne stigne na vreme Novak viče:“Gde je Boris“?Bio mu neka sigurnost i podrška više nego učitelj.Ne znam kako se slaze sa Vajdom.Pretpostavljam bolje nego sa Brkerom,nravno,mislim na aspekte.

 309. Milan Atlić

  Novak je tačno predstavljen u Bekerovom Natalu sa Merkurom u Škorpiji na 10 stepenu(stepen Jarca, što je Novakov podznak). Nije baš Novak prijao psihički Bekeru, budući da mu se nalazio u prirodnoj 12 oj kući. No, zato mu je novčano izuzetno prijao, budući da je Pluton, kao dispozitor Škorpiona, u konjukciji sa arapskom tačkom bogatstva a Mars, kao suvladar Škorpiona-vladar Severnog čvora. Dakle, Novak mu je i kao referenca i kao izvor zarade, pao kao „kec na deset“. Mašala.

 310. Milan Atlić

  Još jednom i neću više: Novakov potez oko angažmana Bekera j KATASTROFALNO loš. GORI IZBOR NIJE MOGAO NAPRAVITI. Čak sam siguran da će ga u perspektivi i blamirati, iznosivši neke pikanterije ili pisajući neku knjigu na temu rada sa jednim od najboljih tenisera. Prosto mi nije dobro kad vidim da neko uzme strašno velike novce nizašta, čak sam siguran i da ga je unazadio gurajući ga na izlazak na mrežu, što je za Novak neprirodan stil, budući da mu je vreme dobit(Jarac) a ne prostor(Strelac).

 311. izvini Milane,jedna sitnica u vezi Bekera.Uvek ističeš da je Beker Strelac,no njegovo Sunce je na 29.stepenu Škorpije,a ASC na 9.stepenu Strelca,on je u znaku Škorpija,a u podznaku Strelac,zar ne?

 312. A pošto mu Saturn tranzitira prvim poljem,to mu je donelo,izmedju ostalog,i prekid saradnje sa Novakom i kraj priliva značajne sume novca od ovog posla.

 313. Milan Atlić

  Tako je, podznak Strelac, znak Škorpija ali mu je podznak davao brzinu izlaska na mrežu.

 314. Milan Atlić

  To bi samo pojačalo apsurdnost toga što ga je Novak angažovao.

 315. Milan Atlić

  Kažu: Put do pakla je popločan dobrim namerama. Tako je i Novak mislio da mu Beker može doneti dobroga. Nešto se mislim: U živote mnogih ušunjaju se, neprimetno, oni koji im Nikako ne odgovaraju, koji su tu da ih gurnu u provaliju. Kad se to desilo Novaku, koji ima tim oko sebe, šta da očekuju obični smrtnici, kojima je astroloija potpuno stran pojam.

 316. Da li je moguce da je Novak, bas kada je Beker bio u timu,osvojio 6 GS…a pri tom mu ovaj bas nikako ne odgovara? Ili je slucajnost?Pozdrav

 317. Ali je Merkur vladar natala Rodzera Federera i Endi Mareja,a retrogradan,a Mars ulazi 28.januara u svoje sedište u znak Ovna,dvojici prvoplasiranim teniserima je Mars vladar dobitaka,a jednom od njih vladar MC-a i ulazi u polje dobitaka obojici.Kome li je povoljniji? 😀

 318. Milan Atlić

  Nisu samo ta dva elementa dovoljna za sagledavanje pobednika AO. Mora da se gleda širi kontekst.

 319. Naravno,nisam ni prognozirao pobednika,ali ako je vladar ASC retrogradan,to je već hendikep,osim ako nije i natalni retrogradan,zar ne?Jednom od favorita je i Saturn u konjukciji sa Mesecom doduše,separatnoj ali iegzaktnoj inkonjukciji sa natalnim Suncem(a to mu je i natalni aspekt)Mogao bi vrlo zanimljiv biti predstojeći AO.

 320. sokolovo oko

  Bekerov saturn egzaktno na Novakovom mesecu.Mozda je i bio previse strog i uporan u nametanju nekih svojih ideja za igru pa ga nNovak nije hteo trpeti.

 321. Milan Atlić

  Novakov Mesec je najbitniji za njegovu igru, budući da je u kvadratu sa Marsom. Nema goreg uticaja na Mesec od konjukcije sa Saturnom! Eto zašto mu Beker nije Nikako odgovarao.

 322. Milan Atlić

  Hvala Nataša. Tebi i tvojoj porodici sve najlepše u Novoj 2017 godini.

 323. Milan Atlić

  Hvala Gago. Srećni i tebi novogodišnji praznici. 🙂

 324. Milane,srećni praznici.Takodje svim ostalim forumašima zelim sve najbolje!

 325. Milan Atlić

  Mir božiji, Hristos se rodi. Svim forumašima a i ostalim, srećni božićni i novogodišnji praznici. Verujem da će Novak dati sve od sebe a nek pobedi bolji.

 326. Vaistinu se rodi! Gago, Milan ti je odgovorio na komentar,ne direktno ali se zna ko je bolji trenutno…nazalost!

 327. Milan Atlić

  Zadovoljan sam Novakovim psihološkim stanjem. Nivo depresije je drastično opao u odnosu na period u novembru, što se vidi po znatno manjem nivou frustracije kada pogreši. Mora se istaći da je danas imao i nebo nad svojoj strani: Mesec je bio u Boku a današnji dan mu je u bioritamskom broju 9 koji je inače njegov. S druge strane Mariju je Merkur bio retrogradan a poznato je da vlada njegovim podznakom. U svakom slučaju Novak se mora čuvati povreda više nego pre. Napred Nole, spremi se što bolje za AO.

 328. Noletov intervju u Blicu Tezak je Bozic bez porodice! Tu je izjavio ,,Voleo bih da imam želju i volju da igram za reprezentaciju i tada, ali to je ipak daleko. Za tri godine svašta može da se dogodi.“ Milane u pravu ste naravno, on se vec neko vreme muci sa motivacijom, nije prvi put da daje slicne izjave! Ipak je sve osvojio, nije lako. Koliko jos moze da izdrzi u ovom ritmu obzirom da verovatno zeli malo mirnije dane sa porodicom? Iako ste rekli da mu Saturn prolazi kroz 7.polje partnerstva! Sta mislite Milane? U svakom slucaju napred Nole, valjda ce sve doci na svoje! Srecni praznici svima! Pisite i dalje, uzivanje je citati vas!

 329. Milan Atlić

  B92 online: „Neverovatno zvuči podatak da su Rodžer Federer i Rafael Nadal imali identičan broj trofeja kada su bili u Novakovim godinama.“ Pa onda kažem: Zar nismo u Matrixu?

 330. Sonja Kalezić

  Teška borba se vodila za pehar u Dohi. Nerado priznajem,ali Marej me je u pojedinim trenucima oduševio,posebno kada je spasao onih nekoliko meč lopti u 2. setu.Mislim da je dosta poradio na aspektu depresivnosti,jer mi je ranije baš bilo upečatljivo i to posebno u mečevima sa Novakom kako u pojedinim trenucima psihički padne. Mislim da bi finale AO kada bi igrali opet ova dvojica bilo vrlo neizvesno čak bih blagu prednost dala Mareju. (ovo pričam negledavši ništa astrološki)

 331. Milan Atlić

  Hvala Sonja na komentaru. Bilo bi lepo da cujemo prognozu za predstojeci AO.

 332. Sonja Kalezić

  Mareju će za vreme AO tranzitni Saturn prelaziti preko natalnog stelijuma Saturn/Mesec/Uran-ako bude pobedio sa tim aspektom,onda mu stvarno skidam kapu. Wawrinka koji posebno poludi kad igra AO će takođe imati tranzitnog Saturna 180°prema nat. Mesecu-koji mu je vladar ASC… Noletu tranzitni Saturn pokreće natalni Saturn 180°Chiron aspekt,itd…U prevodu ovoj trojici nisu baš naklonjene zvezde… ne znam da li bi trebalo da pogledam Nadalovu i Federerovu kartu u periodu AO,deluje mi da su još uvek roviti za osvajanje grend slema. A možda neko od ovih mlađih iznenadi.

 333. Milan Atlić

  Lepa analiza, Sonja. Lično mislim da će neko novi da se umeša u put ka finalu AO, budući da je ovo godina novih početaka(2017, zbir jednak 1).

 334. Milan Atlić

  Čilić i Monfis od starih igrača mogu da iznenade sa igrom na AO.

 335. Sonja Kalezić

  Da,i meni pada na pamet da bi neko od mlađih mogao da se umeša…tu su i Nišikori i Raonić.

 336. Nišikorija,koji je Jarac i ima veliki stelijum planeta u Jarcu,zeza Saturn iz Strelca,jer je u 12.polju.Mislim da će,ako ikad bude u prvom planu,Nišikori za to imati mogućnost kad Saturn bude tranzitirao kroz znak Jarca od 2018.do 2020.god.Milane,šta kazeš ti za nišikorija?

 337. Milan Atlić

  Njegova je bila 2015 i nije je iskoristio. On je samo igrač za Top10.

 338. Ma bice iznenadjeni neki dusebriznici sto ce Nole da osvoji ponovo AO !!!

 339. Nego jeste li procitali sta je Vilander ponovo ispricao. Kao veruje da ce Nole prestici Federera po GS titulama i slicno. Kakav baksuz!!!

 340. Milane,Jupiter usporava,uskoro će u retrogradni hod(posle AO)Jupitr u Vagi ne prij Novaku,a kakav uticaj na novaka će imati retrogradan hod,povoljnije,još nepovoljnije ili nema posebnog uticaja?

 341. Mislim da je Novaku problematičan dan četrvtfinalnog meča,samo da to pregura.

 342. Ja cu verovati u ranije izjave(pisanja) .“Novak se na AO oseca kao riba u vodi.Osvojice jos jedno dva tri puta ovaj turnir“. Napred Novace. Godina je br.1.Da se vratis na to mesto. Sa srecom.

 343. Sonja Kalezić

  Pretpostavljam da Novaku ne odgovara tranzitni Jupiter u Vagi jer mu pokreće ovaj nezgodni natalni kvadrat Mesec/Mars gradeći sa ovim planetama T-kvadrat. Tako da R Jupiter može biti samo još nepovoljniji.

 344. Sonja Kalezić

  Čitam u Novostima Noletovu izjavu vezano za AO 2017.“ Ove godine se sve vrti oko broja 7. Jurim 7. titulu u 2017. godini.“ Novakov lični broj je broj 7. Da li bi ovo trebalo da ukazuje na nešto pozitivno ili je samo slučajnost?! 🙂

 345. Milan Atlić

  Retro je Merkur: Moz da byde, al ne mora da znaci.😎 Ipak, planetarno gledano, od svih GS, Melburn Novaku najvise odgovara, pa ako ga ne osvoji ove, kriticne godine, onda ce neke naredne. Sam je rekao da mu je Stepanek uzor.

 346. Milan Atlić

  Mislio sam da sa dužinom igranja ima više šansi za osvajanje turnira. Štepanek još igra a ima dosta godina.

 347. Milan Atlić

  Novak dobi Verdaska. Sreca je da je uspeo da izbegne ulazak Meseca u znak Vage u 12 i 15. Nadajmo se da ce to biti slucaj i sa narednim protivnikom jer Mesec ulazi u znak Skorpije u cetvrtak u 23 i 10, po nasem vremenu. Nemam podatak o vremenu kada igra sa sledecim protivnikom.

 348. Milan Atlić

  „Jeste Novak imao 56 neiznuđenih grešaka, ali to znači da je bio agresivan pri svakom udarcu, da je napadao, da je postavljao ritam… To mi se sviđa. Smatram da je sada, posle ovog meča, on prvi favorit za osvajanje turnira. Ne kažem to jer Endi Mari nije prvi igrač sveta, već zato što Novak deluje veoma dobro na terenu, ponovo. Ovo je njegova kuća, šest puta je pobeđivao, izgubivši svega nekoliko mečeva“, kaže Vilander.
  Nije dobro kad ga ovaj Baksuz hvali. Valjda ga nece ureci!

 349. Milane, jasno mi je da je problem kada je Mesec u Vagi i Jarcu u Novakovom horoskopu ali ne razumem zasto Skorpija?

 350. Milan Atlić

  Goco, nisi razumela, mislio sam da kažem dokle je u Vagi. Nego, glavni je problem Mesec u Jarcu, u polufinalu, kada protivnik neće biti bilo ko. Ali dobro, ima još dugo do tada. Step by step.

 351. Hteo bih koju reč o aspektima avorita tokom AO.O Novaku smo dosta rekli.Meni je interesantan Marej.Već dugo vremena ima jako tezak aspekt.Marej je Bik,tranzitni Saturn već duže vreme tranzitira njegovim prirodnim 8.poljem,a u njegovom prirodnom 8.polju je i natalni Saturn i natalni Mesec,i natalni Uran.A dispozitor njegovog prirodnog 8.polja u Strelcu je Jupiter koji tranzitira njegovim poljem gubitaka u Vagi.Ovo je kombinacija katstrofalnih aspekata.Milane,pod ovakvim aspektima postati prvi igrač sveta,šta kazeš ti?Federer:Njemu juzni čvor tranzitira prirodnom 8.kućom u Ribama.A ako stigne slučajno do finala(ne verujem u taj scenario)biće mu loš dan.Vavrinka:nije favorit ali mi je interesantan aspekta Marsa u Ribama u njegovoj prirodnoj 12,kući.Protiv Kližana juče bio je nervozniji nego ikad,provukao se zahvaljujući neiskustvu i tremi protivnika na kraju meča.Za Nadala ne znam,ali odigrao je solidan prvi meč.

 352. Milan Atlić

  Sve je to tako ali je ovo mesec broj 1 i godina broj 1. Iskrsnuće neki novi momenti na AO. Naravno, napred Novače! Nego nam je Soko izgubio visinu i nikako da namesti frekvenciju da se direktno uključi u prognoze.😎

 353. sokolovo oko

  Tu je soko 🙂 malo me stegli virusi ove odine od samog pocetka ali pratim vas.
  Kao i uvek ja uzmem pocetak turnira kao pokazatelj pobednika.Asc pocetka turnira je 24″22 riba a MC je na 23″4 strelca a saturn je na 23″01 strelca znaci egzaktno na MC-u , sta vam to govori?
  Pobednika trazimo u nekom ko ima saturna kao vladara ili asc ili sunca Novak je asc jarac i Nisikori je jarac u horoskopu.
  Kada uporedim horoskope glavnih kandidata i horoskop turnira to se onda malo stvari menjaju .
  Jupiter kao vladar asc i mc-a AO horoskopa pravi sekstil na Novakov saturn,i saturn mu je bas poprilicno aspekovan sadasnjim tranzitima ima 90 od marsa i 120 od urana mislim da ce imati povremen pad koncentracije i iznenadjujuce poteze nadam se da nece napraviti neku glupost poput bacanja reketa i loptica jer je moguce i da neki to jedva cekaju.Ali posto je u sustini uran u trigonu sa saturnom, mislim da ce biti miljenik srece posto je i jupiter u sekstilu.Mars 90 saturn i merkur 180 natalni mars mogu ali nadam se da nece doneti neku povredu ali sam vise misljenja da je to vec bilo posto merkur napusta aspekt sa marsom.
  Po svemu sudeci Novak ima odlicno uskladjen horoskop sa horoskopom turnira videcemo kako ce mesec uticati povremeno na njegovu igru ali nadam se da ce biti dobro po njega.
  Mari
  .. ima jako slican polozaj planeta kao i Novak samo sto mu je mesec u strelcu i sa jupiterom AO horoskopa ima sekstil kao i saturn ali je njegov vladar horoskopa i asc i MC-a merkur koji je u jarcu i tek je postao direktan,tako da pravi 150 na njegov natalni merkur pa nisam bas siguran da moze da ovoga pota pokaze nesto vise nego prethodnih godina.
  Federer
  … takodje ima skladan mesec AO horoskopa sa svojim asc tj nalazi mu se egzaktno na asc ali mu nece biti od prevelike koristi osim sto ce publika da ga podrzava,ostale planete ga takodje ne podrzavaju ….
  Nadal
  Mars mu je na jupiteru a to je aspekt precenjivanja mogucnosti i vere u sebe tako da ce biti pun samopouzdanje+ jupiter 90 mars ali dok ne naleti na nekog spremnog i boljeg a svakako ce se naprezati i pokusati da odigra najbolje sto moze ipak ovo nije stari nadal tako da pored dvostrukog aspekta MA-JU nema drugih pokazatelja za ovaj turnir mislim da ce stici do Novaka i tu zavrsiti turnir.
  Nisikorijeve
  natalne planete su u 10 kuci horoskopa AO i moguce je da zablista ove godine i stigne i do finala mislim da je on na strani zreba Mary-Federer pa je on moguci protivnik u finalu Novaku .
  Wavrinka ovoga puta nema nekih jakih pomoci zvezda (ne znam sta kaze numerologija)i nece daleko otici
  Moguce da conga malo bolje odigra jer mu je mesec na asc turnira ali tesko..druzicemo se i dalje kako bude turnir odmicao mozda se neko probije iznenada medju 16 ili 8 najboljih koji nije medju favoritima,trenutno ali mislim da ce biti
  7 od 7 u finalima AO 2017 29.januara.

 354. Sonja Kalezić

  Au,Nole igra 5 setova sa Istominom! o.O Lepo ste rekli Milane,samo da preživi Mesec u vagi!

 355. Milan Atlić

  Sve je određeno unapred! Pogledajte unatrag moje prognoze Novaku za ovu godinu. Kako na nebu, tako na zemlji!

 356. Sonja Kalezić

  Sve je to tačno. Samo ne znam kako Marej stiže do 1. mesta sa onim aspektima.

 357. Milan Atlić

  Prosto Sonja. Imao je najmanje loše aspekte od konkurencije.

 358. Sonja Kalezić

  Prethodne vaše prognoze jesu govorile da ovo neće biti Novakova godina dok tranzitni Jupiter ne izađe iz Vage. Meni samo nije jasno zašto njemu toliko ne odgovara prolaz Jupitera kroz vagu. Da li zato što pokreće tranzitni Mesec 90°mars ili zato što pravi 90°prema ASC ili nešto treće??? Moramo priznati da ni Marejevi aspekti nisu nimalo laki. Kada tranzitni Saturn prelazi preko planeta u natalnoj postavci,ne mora nužno biti loše (tu je zapravo vrlo bito kako je postavljen i sam Saturn i njegov dispozitora). Ali,ako pogledamo Marejevu kartu dispoztior njegovog saturna vodi Saturna u pad. Ovo uopšte ne bi trebalo biti pokazatelj dolaska na 1. mesto

 359. Milan Atlić

  Jupiter(dobrobit, uspeh) mu je u polju gubitaka(Južni Čvor).

 360. Milane, dajte nam prognozu sta ce Novak uraditi do kraja karijere, koja ce godina biti dobra za njega?
  Posto ste ranije bili sigurni da ce prestici Federera (ima negde u arhivi sigurno taj Vas post) a posle ste promenili misljenje kad je Novak posustao. Bas mi je krivo zbog ovog poraza :(.
  Pozdrav svima!

 361. sokolovo oko

  Verovatno ima nesto kod Novaka sto mi ne znamo neki problem postoji mars 90 saturn i merkur je bio 180 na mars ?
  Demantovao me odmah, a Istominu mesec i jupiter na JMČ a tu mu je i mesec (samo po datumu rodjenja posmatram) .
  Mislim da je jupiter iako na tacki gubitaka ipak doneo malo srece ili je to na duzi period lose za Istomina?
  Sta dalje postao sam kao Vilander hahaha Nadal ipak po meni ima malo vise sansi od ostalih,ako i on ne izgzbi

 362. Milan Atlić

  Posle ove godine će biti mnogo bolje. Ne mogu ni da se setim gde sam pisao o Novakovim izgledima ali pišem dosta i na Fejsbuku pa zainteresovane pozivam da mi se tamo pridruže. Uglavnom, glavu gore Noletovi fanovi. Biće bolje.

 363. ja sam sad ubedjen da je njemu nocna mora tranzit meseca kroz vagu zbog natalnog juznog cvora,unazad 2 god sve je izgubio u tom tanzitu

 364. Milan Atlić

  Gago, iskreno rečeno, sumnjam. Ipak, ovo treba uzeti sa rezervom, budući da mi prognoze nisu 100 posto pouzdane, kada ih donosim pod Merkurom u retrogradnom hodu. Voleo bih da mi se prognoza ne ispuni.

 365. Kad već govorimo o tranzitu novakovih planeta kroz znak Vage,Kad je Novak 2011.god.počeo sa svojom najboljom igrom,njemu je vladar ASC Saturn bio u Vagi,dakle vladar ASC u polju gubitaka.to bi trebao biti najgori aspekt,bez obzira što je Saturn egzaltiran u Vagi,zar ne?

 366. Vasa prognoza za 2015god…,,,nema sanse da zadrzi 1. mesto,,…kad ono najbolja god u tenisu ikada…treba procitati sta je Novak izjavio posle meca nasim novinarima…u smislu ,hocu da obogatim zivot novim sadrzajima, ja sam krojac svoje sudbine, ne dotice me misljenje drugih ljudi i jurenje rekorda, itd…imate u svim dnevnim novinama…..ne pomaze tu nikakav raspored planeta a ni Milanova tacna ili pogresna prognoza…..Novak je sve rekao!

 367. Milan Atlić

  Slažem se s time da bi svi trebalo da mislimo da smo krojači svoje sudbine i to, u neku ruku, i jesmo. Ipak, bez jake podrške neba, ne možemo ništa Veliko u životu da učinimo. Pa makar se zvali Novak Đoković. Samo to hoću da kažem. Filozofi iz stare Grčke su rekli da naš karakter određuje našu sudbinu. Tačka. Objasnio sam više puta zašto Novak ima uspeh iza sebe. Zbog fantastičnog pobedničkog Natala. E, i taj Natal ima svoje rupe, što se vidi iz priloženog. Mora se priznati da nije bilo fanatičnog rada Novakovog, ne bi bilo ni tog uspeha. Opet, ima mnogo sportista koji se ubiše od treniranja a Ipak, zbog lošeg Natala, nema ih nigde.

 368. Milane, mozes li da odgovoris, komentarises Savino pitanje:

  „Kad već govorimo o tranzitu novakovih planeta kroz znak Vage,Kad je Novak 2011.god.počeo sa svojom najboljom igrom,njemu je vladar ASC Saturn bio u Vagi,dakle vladar ASC u polju gubitaka.to bi trebao biti najgori aspekt,bez obzira što je Saturn egzaltiran u Vagi,zar ne?“

 369. Milan Atlić

  Svakako. To ima veze sa ciklusima velikog učitelja Saturna. Kao što je poznato Saturn ceo krug obilazi za približno 28-30 godina. Saturn je najslabiji na početku ciklusa, što nije bio u vreme Novakovih najvećih uspeha a tada je bio u znaku egzaltacije, što je mnogo puta jače i povoljnije od Jupiter, vladara kuće pehova i gubitaka(12 kuće). Plus, sada se Saturn nalazi u prirodnoj ,12 kući( kuća Strelca). To je za svaku osobu najteži period u ciklusu 28-30 godina. U tom je ciklusu sada Novak. Mora da stisne zube i da ga prođe. I da sazri kao čovek.

 370. Milan Atlić

  Da dodam još i ovo, lakše razumljivo. Vladar Novakovog podznaka, Saturn, trenutno se nalazi u Strelcu. Vladar Strelca(uz to dispozitor Saturna), Jupiter, odlazi u polje gubitaka znak Vage. Dakle, nebesa trenutno(do sredine oktobra pogotovu a donekle i do kraja godine, dokle je Saturn u Strelcu) nisu na Novakovoj strani. Sam natalni položaj Saturna u Strelcu, sudbinski donosi velike padove. Nadam se da će Novak stoički prihvatiti ruku sudbine i želim mu puno snage za to. Sa dosadašnjim rezultatima, svakako je postigao rezultate sa kojima može da se ponosi.

 371. Da li ce moci da se nosi sa takvim razvijem dogadjaja,mislim, da nije na svom maksimumu,da ispada rano na turnirima? Nema on takav karakter,pogotopvu posle petogodisnje dominacije…voli Novak da je centru paznje…patice i on i mi….ja bih nekako lakse prihvatila totalno povlacenje nego ovaj hod po mukama. Nego Milane, da li ce se obistiniti ona vasa prognoza o jos par GS na AO…ipak je Novak u 30-im? Pozdrav svima, ja vise necu komentarisati na temu Novaka jer mu vise ne verujem…ostalima puno srece i zivaca!

 372. Milan Atlić

  Jasmina, opusteno, sve je to zivot. Velik je onaj ko se sto pre digne, kad popije patos. Ustvari, ko ima jaku psihu. Sve od nje zavisi, ona je pocetak i kraj! Ja verujem u Novakovo dizanje, ali ne odmah.

 373. Napred Novače!Lako je nama da pričamo,kritikujemo(i sam sam takav)hvalimo ga kad mu ide,kritikujemo kad mu ne ide.Njemu je najteže sa,on bi najviše voleo da nije ovako.Čini sve što je u njegovoj moći.Da ne osvoji više ništa,osvojio je do sad toliko da drugi mogu samo da sanjaju, jedan od najboljih svih vremena,u nekim segmentima i najbolji.

 374. sokolovo oko

  Primetio sam da je Novak na slican nacin izgubio i od Sema Kverija na W 2016i sada od Istomina na AO.2017.Dva seta gubi u tajbrejku i to lagano svojim greskama ili u dno mreze ili metar u aut kao da se plasio da oni ne naprave gresku pa je sam brze bolje gresio sto mu se ne desava sa ostalim jakim igracima ali i na ostalim turnirima pa Verdasku je u Dohi sve vracao dok ovaj ne promasi?
  Nisam pristalica nekakvih zavera ali mislim da on ne zeli da se malo jace potrudi iz nekih razloga skrivenih.On je posle rodjenja sina rekao da mu tenis vise nije prioritet da bi napravio dominaciju koja se ne pamti u tenisu i to 18 meseci neverovatne i neponovljive dominacije,sada takodje izjavluje nesto slicno, mozda samo hvata zaleet i priprema se za jos jednu seriju dominacije.Mislim da njemu saturn kao vladajuca planeta daje dugotrajnost a samim tim sto mu je u kuci gubitaka i svojoj prirodnoj 12. kuci a uskoro ce i u Novakovu natalnu 12. on ga „tera“ na izolaciju i mir zato on i preteruje sa meditacijom i jogom i jos sto-sta sto praktikuje trenutno.Sto se tice njegove ishrane takodje ne mislim da mu je to stetno jer najjaca bica na planeti su biljojedi. Njemu je direktovano sunce na natalnom marsu od jakih direkcije trenutno tako da c ta direkcija biti najaktivnija u vreme Wimbldona 2017.ali i cele godine pa i naredne,posle toga mu idu i ostale direkcije povoljne po njega..jupiter ce izaci iz njegove devete kuce gde ga tera na filozofije i trazenje visih znanja i duhovnog razvoja pa ce posle tog perioda opet postati praktican.Mislim da ce ipak ovu godinu dobro privesti kraju sa nekoliko titula i bar jednim GS.

 375. Milan Atlić

  Pa lepo Sokole, kad ja to ne činim , što mi je u opisu struke, bar ti „podigni“ ovu klonulu publiku Forumaša. Život je sastavljen od uspona i padova i što pre prihvatimo ovu neminovnost, to ćemo pre sazreti. Nego, šta kažete na moju tezu da su svi navijači bar donekle depresivni i da im je predmet (objekat) navijanja, ustvari medij koji bi trebalo da olakša tu mentalnu muku i pokaže „svetlo u tunelu“? Ovo tvrdim iz razloga jer sam video na desetine horoskopa osoba koji su strastveni navijači. Na kraju, moram da vas podsetim da ovaj forum nije posvećen isključivo Novaku. Šta kažete na sjajnu igru Zvezdinih košarkaša? Majstore: Dženkinsa, Simonovića i Lazića? Da, i ja tvrdim da će se Novak vratiti u dobru formu, al malo kasnije.

 376. Pitanje za Sokola: sta znaci ovo tumacenje?
  „Njemu je direktovano sunce na natalnom marsu od jakih direkcije trenutno tako da c ta direkcija biti najaktivnija u vreme Wimbldona 2017.ali i cele godine pa i naredne,posle toga mu idu i ostale direkcije povoljne po njega“

  Da li ce ova trenutna kriza biti ista i na Wimbledon-u i do kraja ove godine ili suprotno?
  Sto se mene tice bio bih zadovoljan i verujem da moze da uzme neki masters(2-3 komada) i recimo jedan GS (US Open). Mislim da ce drugi deo godine biti dobar kao i sto je bio prethodnih godina. Prosle godine je podbacio samo u Sangaju i ta olimpijada dok je finale US Opena i finale zavrsnog mastersa dobar rezultat. Ne trebamo preterivati i ocekivati da dobija sve turnire na koje ucestvuje. Ja bar tako razmisljam i ne osudjem Novaka nikada niti pricam nesto tipa/ gotov je, zreo je za penziju, ofucao se i ne moze vise da igra, nece vise da igra jer je pun para.
  Bude mi krivo kad izgubi ali nista tragicno, jedva cekam sledeci turnir da vidim da li se popravio.

 377. Milan Atlić

  Ako se sećate, krajem prošle godine sam najavio gubitak forme kod Endija u odnosu na prošlu godinu. I kod njega počinje nov Saturnov ciklus. Očekujem da će AO osvojiti neko ko ga do sada nije osvojio.

 378. Zverev ima Sunce i Marsa u egzaktnoj konjukciji na Regulusu podrzano egzaktnim trigonom Jupitera u Ovnu,Mesc u Lavu,Zverev 3 7 1.Mogao bi imati dobru godinu,ali kakvi su mu izgledi u utorak?

 379. sokolovo oko

  Odgovor Nenadu
  Tu direkciju ce aktivirati i ojacati tranzitno sunce preko natalnog marsa gde se desava direkcija takodj ce je i mars aktivirati jedna od te dve planete a kada su obe onda je jos bolje..
  Mars ce tranzitirati egzaktno 7 juna a sunce 22-23 juna tako da vec na RG novak dobija novu snagu i energiju uostalom videcemo.Tada se vladar novakovog MC-a mars biti u konjunkciji direktovanog sunca i to je direkcija koja ce mu verovatno doneti uspeh moguce i novog trenera koji ce biti dobar za njegovu karijeru i zelju da sam drzi konce i svoj uspeh u svojim rukama.To ne iskljucuje da on vec radi na tome i budite sigurni da ce on sve staviti na svoje mesto pocev od porodice do kompletnog tima.
  Znaci od RG pocinje upliv te energije na novaka i potrajace.Ta direkcija takodje moze doneti i novog potomka na putu,itd svakako vrlo bitno za Novaka.Napomenuo sam da posle nje idu i druge egzaktne direkcije a mislio sam na direktovanog meseca na veneru,direktovana venera na vrhu 5 kuce (moze se tumaciti dvojako ali necemo o uticaju na njegov zivot vazno je da ce uzivati u sportu.pa ce direktovani mars biti u sekstilu sa suncem itd.
  Misa Zverev ne znamo mu tacno vreme rodjenja ali covek je rodjen za velika dela samo ne znamo kako je do sada tavorio i zasto?
  On ima na regulusu sunce,mars i veneru, merkur mu je u devici u egzaktnom trigonu sa novakovim suncem mesec u lavu u egzaktnom trigonu sa novakvim mesecom ..namucio ga je skoro mislim u sangaju i znaci da ga dobro cita precizan je ali mu
  mozda toliko planeta na kreljevskoj zvezdi Regulusu kod njega prave lencugu koji misli da je najbolji i talentovan i rodjen za „tron“ pa zato i nema veceg uspeha nesto ga je sada pokrenulo pa je verovatno poceo da se ozbiljnije bavi sortom (mladji brat).
  Sa Fekijem prekosutra tj vec sutra moze biti svasta mozda ce Misa tu da pokaze kako je veci „kralj“ od kralja “ pa nije nemoguce jos jedno iznenadjenje, Zverevu je danas mesec bio 12 natalni mesec i sutra pravi opet lep aspekt iz strelca ka njegovi planetama u lavu a Feki nista posebno ne vidim od tranzita kod njega mozda numerologija da precizniji odgovor.
  Zanimljiv mec ce biti i Conga-Wawrinka .
  Misa -Federer
  371-718……Trebalo bi da bude Fekijev dan ali ovaj je levoruk i mozda bude cupavo
  Conga -Wawrinka
  358-459 ? Conga mozda ovaj put pobedi sunce na asc mozda je dosao njegov dan.

 380. Milan Atlić

  Miša Zverev i nije mnogo pametan. Po približnom natalu(12 sati) ispada da nema ni jednu planetu u vazdušnim znacima! Ali, šta ima? Ima 7 planeta u vatrenim znacima, što znači da je neviđena paljevina, lako se naloži i motiviše za neki cilj. Ima i stelijum od 4 planete, koji je, trenutno, aktiviran Lilitom iz Škorpije. Stelijum planeta je stvarno moćna konfiguracija i može čuda da postigne ali, ipak, čini mi se da je Feki u blagoj prednosti. Sve ovo ne mora da znači, budući da mi Merkur još nije u direktnom hodu a takođe i do 28.1 traje Godina Majmuna, u kojoj se mnoge stvari dešavaju van planiranog i očekivanog.

 381. sokolovo oko

  Mislim i ja Nadal da pobedjuje Raonica.
  Nadal igra dobro,ali i kad je bio mnogo bolji na betonu nije blistao sad je moguce da osvoji samo ako mu u finalu bude Federer.Mislim da mu ni Conga ni Wawrinka ne leze ovo sad govorim po zelji i utisku do sada finale Nadal-Conga

 382. Milan Atlić

  Moram da iskomentarišem dve stvari. Mislim da je organizatorima AO dosadilo da Novak osvaja ovaj turnir pa su namerno stavili dosada najbržu podlogu jer ona Novaku, kao najboljem defanzivcu od prisutnih, nikako ne odgovara. Usput, ona pomaže „starcima“(koji su „deca“ „Nike“): Nadalu i Federeru. Ne mislim, ipak, da je ovo ključno, što je izbacilo Novaka sa AO. Druga stvar: vidim da se Ivanišević preporučuje Novaku za trenera. To bi bilo jako loša ideja za obojicu, jer su nekompatibilni.

 383. sokolovo oko

  Gofan je kao cigra brz ima solidan sevis i sve udarce nekako je kao „umanjeni“ Novak.Kod mu je 112 rodjen je 7.12.1990?
  Ima sunce 120 jupiter a venera mu je na MC-u turnira au nek bude sta bude stavljam 200 din da bude pobednik a Dimitrov 16.05 1991 kod mu je 325 igraju 819 danasnji kod da li Gofan pobedjuje ? Ivu je razvalio ?
  hm? mozda je on to iznenadjenje ipak sunce trigon jupiter nije za podcenjianje pored toga i mesec u trigonu sa venerom nazalost ne znamo vreme rodjenja i podznak ali ima solidne tranzite za pobedu pa cak i osvajanje turnira.

 384. Milan Atlić

  Dobro si ga uporedio sa Novakom, i mene podseća. Lično navijam za njega i nadam se njegovom uspehu.

 385. Milan Atlić

  Nažalost, Gofan trenutno nije psihički stabilan, budući da je znak Strelac i da su Strelčevi, u psihološkom smislu, od svih znakova, u najvećem problemu. Takođe i svi ostali promenljivi znaci i podznaci. Tačno se vidi da nije imao živaca po broju neiznuđenih grešaka.

 386. Gago,polufinalni mečevi se igraju 27.01. Nije 911 već 112,mada to nije presudno.

 387. Milane,od novajlija ostade samo Dimitrov.Šta kažeš za njega?jedini on od polufinalista nije osvajao ovaj turnir,nešto mi on ne uliva nadu da je sposoban i da primiriše finalu.

 388. Dimitrov 16.05.1991,nema vreme rodjenja.Grigor ima tezak natalni aspekt Mars0-južni čvor u Raku,doduše separacioni.Nego Milane,na dan polufinala Mesec će biti u Jarcu.U duelu Federer-Vavrinka,kome je to veći problem?Sten jeste u podznaku Rak i jasno je da mu to nije dobar tranzit,medjutim Mesec je vladar federerovog prirodnog 12.polja u znaku Raka,a plus što Federer ima Mars i Mesec u zamenjenim sedištima,tj.Mesec mu izvlači Marsa iz slabog Raka u jaku škorpiju trigonom,zar ne?Ni njemu ovo nije dobar tranzit.Dakle,kome je lošiji’I uopšte šta misliš o tom meču u širem kontekstu aspekata?

 389. Milan Atlić

  Federer igra pod snažnim prilivom energije jer mu je ovo godina u znaku broja 8, kojim vlada Mars. To je bio slučaj kod Novaka u 2015, kad je razbijao sve po redu. Daj Bože da ne osvoji AO. Samo da ga ne stigne umor. Vavrinka je jako hendikepiran sa tranzitnim Mesecom u Jarcu, budući da je podznak Rak. Naravno, navijamo za Stena iako nema one talične gaće. 🙂

 390. sokolovo oko

  Nadalu ipak aspekt ju-ma i ma-ju doneli i snagu i sportsku srecu i ali i hrabar je bio kad je najpotrebnije.
  Milane u vezi Gofana,mise zvereva i jos ponekih igraca, mislim da jeste astrologija pogodila ali mi zanemarujemo cinjenice da je za njih uspeh i to sto su uradili nekome je uspeh sto je stigao medju 8 najboljih a nekome sto je pobedio prvog igraca na svetu(Misa Zverev) ili drugog (Istomin) pa otud nauzgled nas „promasaj“

 391. Milan Atlić

  U pravu si. Gofan će biti dobar u ovoj godini a bogami i sledeće.

 392. Nadau će ići na ruku sutrašnji ulazak Marsa(njegovog vladara ASC)u znak Ovna.Ovo će mu doneti snazan priliv energije i uprkos današnjem iscrpljujućem meču od 5 sati igranja i samo danu pauze(Federer će imati dva dana pauze)nalovu pobedu.U ovom trenutku čini mi se da Federeru dosta više zavisi od dobrog ili lošeg dana,

 393. Marija....

  Šta li je „fijuknulo“ ovogodišnjim AO: četvero finalista i 137 godina:od 31 do 37….a vidim da je fijukalo i u ovim mladjim kategorijama….

 394. Milan Atlić

  Dobro zapažanje Marija. Nisam razmišljao u tom pravcu, ali svakako ima veze sa položajem Saturna u trenutku početka AO. I prošlih godina je u prvom planu bio Saturn(Novak je podznak Jarac). Ima i veze sa time u kom je znaku Melburn.

 395. Marija....

  Fijuk je zaštitni znak kompanije“ Najk“ .Troje od četvero finalista su njihovo zaštitno lice, Serena, Rodžer i Rafa, kao i ona dva momka ,koji su igrali finale u juniorskoj konkurenciji….Nisam upratila ove druge kategorije, ali vjerujem da je slično….Zanimljivo bi bilo istražiti koliko su ,u prosjeku trajali mečevi ove godine u Melburnu. Dugo gledam tenis i mislim da nikada nisu bili kraći, računajući i ovogodišnja polufinala. Vjerovatno je , da, osim Saturna , ima nešto i u podlozi….PS;Mala šala: a možda su bili kraći i zato što su Novak i Endi rano ispali….nije im se svidjela podloga…

 396. Milan Atlić

  To i ja pričam: Najki je „ubrzo“ podlogu za svoje pulene.

 397. Milan Atlić

  Dobija Nadal. Sad tek vidim da moja prognoza od jutros nije ažurirana. Nije bitno, navijam za Rafu zbog Novaka.

 398. Sonja Kalezic

  Pobedio Federasti! Kakav horor film! 😉 Ovo će mu sigurno dati vetar u leđa,ima da igra do 40e…

 399. Milan Atlić

  Nažalost rekoh da ove godine Feki je u bioritamskoj 8, kao Novak 2015. Plus je i u rođendanskoj 1.

 400. Milan Atlić

  Ne bih se kladio u to. Neće Novak skoro u penziju. Kad može Feki u ovim godinama da igra dobro, zašto ne bi i Novak?

 401. Sonja Kalezic

  Ja verujem da će Novaku ponovo krenuti kada tranzitni Saturn uđe u jarca…A to će biti cela 2018., 2019. i dobar deo 2020. godine…

 402. Milan Atlić

  Prosto je čudno da je Federer dobio finale sa Suncem i Mesecom u znaku kroz koji prolazi Južni Čvor. Tranziti baš znaju da sakriju suštinu. Numerologija mora da potvrdi astrologiju!

 403. Baš je šteta što je dobio Feki. Mislim zbog Noleta, jer sam potajno mislio da može da ga stigne, ovako teško. Beži mu sad 6 GS a ni Nole nije više tako mlad. Teško je očekivati da uzima po 2 do 3 GS godišnje. Plus kako kažete da će mu ova godina biti loša. Ja sam se nadao da ove godine uzme AO jer tu ima najviše šanse ali sad teško da može da uzme neki GS ove godine (možda US). Nadal se vratio u formu, biće sigurno dobar na RG, a Feki ako ovako igra može ladno da uzme WB. Ma nije ni bitno, neka je Nole živ i zdrav, dosta je učinio i postigao.

 404. sokolovo oko

  Kladio sam se na Nadala i to 1 i prvi set 10-12 gemova kvota je bila 6,30 kada je poceo peti set i brejk Nadala stavio sam pare na Federera da „branim “ tiket i svakako da dobijem nesto medjutim malo mi je cudan poraz Nadala pa i Mareja i naravno Novaka.A saturn na MC-u pocetka turnira jeste ukazao na nekog „starijeg“ pobednika ali sam bio ubedjen da ce pokazati i nekoga kome je vladar (Novak). Ipak videcemo kako ce teci godina dalje.Novak je svake godine na pocetku sezone govorio o prioritetima za tu godinu ali ove nije ni rekao sta su mu prioriteti osim sto je prosle godine rekao da mu prvo mesto nije prioritet?
  A da ce trajati hoce sigurno ko je mogao 2010 da predvidi da ce imati 12 GS za 6 godina?

 405. Milan Atlić

  Tako je Nenade, neka mu zdravlje bude prioritet jer kad si zdrav imaš mnogo želja a bolestan: samo jednu- da ozdraviš! Četiri vezaa GS, skoro niko neće osvojiti.

 406. Milan Atlić

  100 posto sam siguran da je ubrzana podloga nameštena protiv Novaka a možda i za Federera. Nema ništa slučajno kada su velike pare i velike korporacije u pitanju! Tu strada i Mari. U svakom slučaju biće neizvesno u nastavku ATP a.

 407. Podloga je sigurno namještena protiv odličnih defanzivaca, Novaka posebno. Ali mislim i da je žrijeb projektovan tako da Novaka u ranoj fazi, na takvoj podlozi „zaskoče“ dobi serveri …Isto se desilo i Mareju……Previše je Najk postio proteklih godina/malo je Serena/ i trebalo mu je jedno ovako projektovano finale….Da je nešto“trulo“ vidi se i po umjerenim reakcijama na tradicionalnim teniskim forumima..nema toliko euforije , mada se Federer slavi…Ali malo se i velikih teniskih zvijezda bivših i sadašnjih oglasilo, i ako jesu, umjereni su…a vidim da ni Novak , a ni Endi nisu požurili sa javnim čestitkama…

 408. Milan Atlić

  Tako je Marija. Nije niko lud da vidi da „nešto je trulo u državi Danskoj“. I bolesno.

 409. sokolovo oko

  Jelena u drugom mesecu trudnoce znaci ipak progresije rade kod njega ……………..pre 20 dana
  “Znaci od RG pocinje upliv te energije na novaka i potrajace.Ta direkcija takodje moze doneti i novog potomka na putu,itd svakako vrlo bitno za Novaka.Napomenuo sam da posle nje idu i druge egzaktne direkcije a mislio sam na direktovanog meseca na veneru,…….”

 410. sokolovo oko

  Jelena u drugom mesecu trudnoce znaci ipak progresije rade kod njega ……………..pre 20 dana
  “Znaci od RG pocinje upliv te energije na novaka i potrajace.
  Ta direkcija takodje moze doneti i novog potomka na putu,itd svakako vrlo bitno za Novaka
  .Napomenuo sam da posle nje idu i druge egzaktne direkcije a mislio sam na direktovanog meseca na veneru,…….”

 411. Sokole,kad si već pomenuo progresije,Kad je Novak osvojio RG progresivni Mesec mu je bio na 29.stepenu Ovna i bio u egzaktnom sekstilu sa progresivnim Suncem koje je bilo na 29.stepenu blizanaca.Kako mu je progresivni Mesec otišao u znak Bika od tada j loše.Istovremeno progresivno sunce je otišlo u znak Raka.

 412. Može li ko malo pogledati kartu Nikole Jokića ? Nigde nisam našao sat rođenja …

  19.2.1995, Sombor.

 413. Nole ce igati u Akapulku. Ima tezak zreb ali mislim da je tamo otisao zbog uigravanja i aklimatizacije. Dugo nije igrao a ostali igraju vec uveliko. Prvo kolo Klizan, drugo Delpo….

 414. Milan Atlić

  Zbog samopouzdanja kreće. Neće mu biti lako, ali: sve je to život.

 415. Idu dva mastersa u SAD-u, a niko jos ne prognozira ishod!!!!!!

 416. Milan Atlić

  Bruka Nenade, mada je razlog evidentan: narod je upao u „depru“.

 417. Žreb je katastrofa, odavno nije imao ovakav žreb. Novaku treba ritam i kontinuitet, a teško da može to da ostvari sa ovakvim žrebom. Ako stigne do Kirjosa voleo bih da ga odere da ga malo spusti na zemlju.

 418. Milan Atlić

  Novak je do sredine oktobra dobar samo da se ne povredi. Treba mu jaka psihološka podrška a to bi mu Bahove kapi mogle priuštiti. Garantujem.

 419. U naredna 3 meseca bice odredjen Novakov put karijere, ili ce odustati ili ce nastaviti dalje, nije potpisao ni jedan sponzorski ugovor a u maju mu istice sa UNICLO….pouzdana informacija!

 420. Milan Atlić

  Pavle, pare nisu bitne ako čovek ne uživa u onome što radi. Novak ima jaku potrebu da bude No. 1. Dokle god postoji mogućnost za to, Novak će igrati. Moraće psihološki da pregura to što više nije na prvom mestu ali ne sumnjam da će, kad se planete slože, ponovo biti onaj stari.

 421. Takvu ambiciju mu daje podznak Jarac(prirodno 10.polje zodijaka-karijera,vrh)zar ne?A daje i dugu karijeru.

 422. Milan Atlić

  Svakako. Jarac=Ambicija. Plus Mesec(publicitet, slava) u Ovnu(prvi po svaku cenu).

 423. sokolovo oko

  IW pobedio je napaljenog edmunda i ide na Del Potra cini mi se da je mesec u vagi sutra i danas tako da ce imati tezak mec,nadamo se da ce prevazici taj period.

 424. Milan Atlić

  Ako igra 13 og ima šansu, ako ne: loša je prognoza. Monfis bi trebalo dobro da odigra.

 425. Sonja Kalezic

  Nole igra 15. marta u 3 ujutru po našem vremenu. Po njihovom vremenu je to valjda 14. mart u 19h. Mesec će tada biti u vagi,u praznom hodu – teško će on sa tim aspektom!

 426. Milan Atlić

  Gledam drugi set: totalan psihološki pad Novaka. Raduje ribrejk na 4:1. Napred Nole!

 427. Milan Atlić

  Bravo Novače. Venera je retrogradna. Hm, kako to utiče na Južni Čvor u Vagi?

 428. Sonja Kalezic

  Ovo je stvarno iznenadjenje! Bila sam ubedjena da će doći do poraza! Milane,neki komentar.

 429. Milan Atlić

  Rešenje je u lošijim planetarnim okolnostima u Delovima horoskopu. Ne znam mu Natalnu kartu da bih je tumačio. Ako neko zna neka javi.

 430. Milan Atlić

  Nije to dovoljno. Inače, sa Delpoom je igrao u danu broja 9(vidi moj dnevni numerološki Horoskop) a Delpo u svom broju(5). 9 je jača od 5, pa je to objašnjenje.

 431. Milane,pomenuo si retrogradnu Veneru,inače vladara novakovog polja gubitaka Vage.Pa kaka utiče?Ne bi trebalo da je to srećan tranzit,retrogradnost donosi neko vraćanje unazad,zar ne?U ovom slučaju „vraćanje gubitaka“ jer je Vaga polje gubitaka.A još se i tranzitna Venera nalazi egzaktno na novakovom Severnom Čvoru u Ovnu,a u opoziciji s novakovim Juznim Čvorom U Vagi.Ovo je još nepovoljknije,zar ne?

 432. Milan Atlić

  Najracionalniji odgovor za Delpoov neuspeh je taj da je Venera retrogradna a da ona vlada njegovim poljem psihe jer je Vaga. Ono lupanje reketom po glavi, najbolje to ilustruje.

 433. sokolovo oko

  Kirgios mu u dva meca nije dao nikakvu sansu ni za brejk? A End Mari ima protiv njega 5:0?

 434. Auu, pa Novak je bas u cabru….mislim da cu pre ja biti u pravu nego vi Milane….zavrsice Novak karijeru brze nego sto kazete.Rekoh da ce naredna 3 meseca biti presudna, gubi dva puta od Nika, bez mogucnosti za brejk,pasce do kraja oktobra na 10 mesto a to njegov ego nece moci da prihvati….

 435. Milan Atlić

  Trenutno mu loše stoje planete. Nikome ne mogu stalno dobro da stoje. To nije razlog da padne u očaj i napusti ono što najviše voli. Veličina čoveka se vidi u spremnosti da izdrži iskušenja i digne se posle pada. Verujem u to da će se Novak dići i opet „deljati“ ostale. Napred Novače, izdrži i izbori se sa naletima depresije!

 436. Sve je to ok ali …postoji i druga solucija…da se ne digne posle pada! Nekako mi ne deluje da Novak voli da bude u aut poziciji,
  vec je govorio da je 2010 hteo da napusti tenis posle susne godine.Tada je bio mladji bez porodicnih obaveza ali sada..?

 437. Politicki korektno…Kada nam dobro ide u zivotu to znaci da nam planete dobro stoje i obrnuto…

 438. Milan Atlić

  Ne možemo ništa bez nebeske podrške, osim da budemo filozofi. I da se, stoički, borimo protiv depresije.

 439. Pa na kraju, niko ne moze znati sta ce Novak da uradi…, da li ce potonuti i povuci se ili isplivati!

 440. Milan Atlić

  Pouzdano, niko. Samo da pretpostavimo ili prognoziramo. Moja je prognoza pozitivna, jer verujem da može i hoće da se izbori sa nedaćama. Verujem da me neće demantovati.

 441. Što tako brzo gubite nadu i veru u Novaka. Biće Novak vrlo brzo dobar. Protiv Delpa je delovao ok, na momente je igrao fenomenalno. Mislim da njemu samo treba par pobeda da poveže i sve će biti ok. Nije imao sreću sa žrebom u Akapulku i IW, ali će je možda imati koliko već u Majamiju. Kirijos mu iz nekog razloga ne odgovara zbog servisa, rekao je da je imao problem da mu čita servis jer nije igrao nikad do sada sa njim. Niko ne voli servere za protivnike.
  Biće Nole ok, pogotovo posle šljake.

 442. Da se nadovezem na nenadovu prognozu.Ja prognoziram da će se Novak vratiti i oboriti federerov rekord od 302 nedelje provedene na prvom mestu.i to u perodu koji će Novaku biti izuzetno povoljan-kad Jupiter bude tranzitirao znakom Škorpije,Strelca,Jarca,Vodolije i Riba,a Saturn bude tranzitirao Znakom Jarca i Vodolije,tj u oba znaka kojim vlada,u svom sedištu.Pred Novakom je 5 godina veoma povoljnih astrološki,neće on klonutii povući se ove godine.

 443. Ja sam samo prognozer i optimista. Jednostavno mi ne ulazi u glavu misao da može da se povuče tek tako.
  Nadam se da može i ova sezona da se „spase“ sa bar jednim GS i 3-4 mastersa i još ponekim polufinalom i finalom.
  Možda će na šljaci i travi da ima polovične rezultate ali zato očekujem drugi deo sezone da bude eksplozivan.

 444. Milan Atlić

  Malo si „pregno“ al bolje i to nego pesimistično.

 445. Optimista jesam ali mislim da je realno da osvoji bar 3 mastersa (recimo Rim, Sinsinati, Šangaj), a za GS se potajno nadam (Njujork). Za povratak na prvo mesto do kraja godine nisam ni pomislio.

 446. sokolovo oko

  Mozda u Majamiju odigra bolje cak sam ubedjen da ce odigrati dobro .A evidentno je da su sada mnogi iz top 10 u krizi.Nije samo Novak vec i Mari,Conga,Berdih,Nisikori,pa i Nadal nije ni blizu…svakako od kraja maja ce Novak polako liciti na sebe i ipak spasti sezonu.

 447. Milan Atlić

  Dokle mu je Jupiter iz 12 e u znaku Južnog Čvor a, moraće da stisne zube i trpi nedaće. Nažalost. Izdržaće on to, i posle toga biti, skoro, onaj stari. Verujem u to. Živi bili pa videli!

 448. Novak zbog povrede lakta odustao od Majamija…Marej takodje. Interesantno…OBOJICA!

 449. Vizionar Rade Zivanovic,,Amerika rusi Novakovu karijeru,….covek je u leto 2015 predvideo da ce Novak osvojiti RG 2016, kad ce dobiti dete i ozeniti se, kad ce postati 1. teniser sveta, itd ,…sve mirise na to da je u pravu za karijeru!

 450. Milan Atlić

  Možda i jeste ali nije bitno. Treba mu bar psihološki oporavak. Nole, glavu gore.Posle kiše, Sunce sija.

 451. Milane , na sta mislite kad kazete da nije bitno? Da li mislite na kraj karijere ili trenutni pad?

 452. Dan 4-ke,hoće li biti dovoljan ovaj povoljan aspekt za Vavrinku da dobije Federera u finalu?

 453. Milan Atlić

  Dan je petice. Feki je u 2 a Sten u 9. Prednost, blaga, Sten. Napred Sten😀!

 454. Odustao Nole zbog lakta. Možda je tako i bolje, što da se muči i pogorša povredu a i zadnji je turnir na betonu. Monte Karlo počinje 15.aprila tako da će imati dosta vremena i da odmori i da se pripremi za šljaku. Nadam se da će od tog turnira krenuti konačno na bolje, i igra i rezulatati.

 455. Milan Atlić

  Gledam Zvezda- Olimpijakos. Jbg, Zvezdi je podznak Rak(zato ima epitet: „Cigani“) a Mesec tamo gde ne treba: u Jarcu. Šteta, Zvezda im je konačno dorasla ali je protiv Neba- teško!

 456. Milan Atlić

  Prognoza za finale Federer-Nadal. Nadal je danas pod vlašću broja 7(Federer ov bioritamski broj!), što možete videti iz mog dnevnog horoskopa, a Federer pod vlašću 5. Zbog toga prognoziramo Federerovu pobedu. U svakom slučaju, biće dobar meč. Uživajte!Zbog mog Meseca u 12 oj kući, uzmite ovu prognozu s rezervom i ne zalećite se s uplatom u kladionici.

 457. Federer je proveo duze vremena na terenu, mada deluje kao favorit u finalu, vidim i astroloski. Imao je bas zanimljiv mec sa Kirgiosom. Bilo bi interesantno pogledati njegovu kartu, na astro nema vreme njegovog rodjenja, ali vidim da ima Mesec u Ovnu. Interesantan lik u svakom slucaju. On i Zverev se izdvajaju.
  Milane, a sta je problem Meseca u 12 pa mora bas zbog toga da se uzima sa rezervom?
  Ja malo koliko pratim astrologiju, nikako ne mogu da uhvatim o cemu se radi kad je Mesec u Ovnu u 12. kuci. Jako malo informacija o njemu, najvise sto sam nasla je da hoce da bude prvi u svemu a onda mu dodje da hoce da bude u senci, opusten. Pa je sad pitanje sta on hoce zapravo i sta je najbolje za njega.

 458. Milan Atlić

  Uh, Neno, ja imam Mesec u Ovnu u Natalu. To je večita težnja za isticanjem i želja da se bude prvi. Nikako prosek. Kad je meni Mesec u 12 oj, prognoze su mi nepouzdane jer je 12 a kuća, kuća Malera i greške. To je danas, pa mi nije pametno da prognoziram ali, ajde, nije bitno. Družimo se.

 459. Tacna prognoza! Federeru jos jedna titula. Kako coveku poce sezona..Dokaz da ne treba potcenjivati ni jednog velikog sampiona dok prolazi kroz svoje probleme. Videcemo sta ce sada biti na sljaci, deluje otvoreno za sve!
  A meni deluje da je 12. previse na zlom glasu. Videh da recimo Madona ima dosta planeta u 12oj i uopste dosta medijskih licnosti, tako da sigurno nije sve tako lose. Pa sta onda ispada za Meseca u Ovnu u 12oj, da li mu je bolje da tezi ili ostavi tu teznju? To ne mogu da uvezem jos, sta je najbolje za takav Mesec. Ja pomalo proucavam iz radoznalosti simbolizam astrologije, sve je interesanto, pa zato pitam.

 460. Milan Atlić

  Još će Federer da razbija u ovoj godini jer mu je bioritamski broj za ovu godinu 8, što je u vlasti planete Mars. Novak je imao taj slučaj 2015, pa se sećamo kako je razbijao protivnike. Numerologija i astrologija precizno govore da je sve određeno i determinisano ako normalno treniraš. Ako nebo da svi su geniji. Toliko u mom nastojanju da demistifikujem „bogom dane“ velikane.

 461. Cini mi se da pobednicki Novakov horoskop prestaje ove godine!

 462. Milan Atlić

  Ne postoji Horoskop gde se uvek pobeđuje, ma koliko bio dobar. Nije Novak sve rekao u tenisu.

 463. Prodjosmo u polufinale Devis kupa….Novak dobro igrao, bio je vidno motivisan videlo se iz aviona….onaj njegov Kiron je malo popustio!,

 464. Milan Atlić

  Mesec nije bio ni u Vagi ni u Jarcu. U prevodu, tada mu ni Kiron ne može ništa.

 465. sokolovo oko

  Sa mesecom u jarcu je juce pobedio dosadnog Simona,onaj covek izludjuje kako sve stize i vraca jos bolje od Marija.Ipak Novak vec nekoliko puta i pored meseca u jarcu dodje do pobede nadamo se da ce vremenom i ostale aspekte pobediti .

 466. Milan Atlić

  Simon je II b, liga. Nije on merodavan za testiranje Meseca u Jarcu. Zvezda, koja je podznak Rak, bi žrtva, neko veče ovog planetarnog položaja.

 467. Milan Atlić

  Rekoh ja, još jesenas. Problem je u glavi, muči ga psiha i to će biti skoro do kraja godine. Neka mu je Bog u pomoći. Siguran sam da bi mu Bahove kapi bile od velike pomoći.

 468. Milan Atlić

  Gago, Novak nije mogao tako brzo da zaboravi tenis. Ako iznađe način da stabilizuje psihu, moguće. Ako ne, proći će kroz katarzu. I dalje sam siguran da bi mu Bahove kapi, koje nisu doping, mogle pomoći.

 469. Novak ima mnogo teških aspekata,osim što je Jupiter u Vagi,trenutno je u egzaktnom kvadratu na novakov ASC,tranzitni Saturn je trenutno na vrhu 12.kuće,Venera(vladar juznog čvora i vladar 12.prirodne kuće je retrogradna)u Ribama(12.kuća od novakovog mesečevog polja-psiha koji je u Ovnu)…

 470. Milan Atlić

  Svakako da i to nije sjajno po njega ali mu je Jupiter, kao nosilac prosperiteta i slave, odlučujući budući da mu je dobro postavljen u Natalu.

 471. Milan Atlić

  Logičan odgovor na mršave rezultate. Nešto se mora menjati, trener je UVEK kriv. Videćemo da li će uspeti da nadje bolji tim. Svakako mora napraviti dobru priču za vreme kada mu planete krenu na bolje.

 472. Prsli smo nacisto, nikakvih pitanja u vezi Novaka..!?Valjda smo svi shvatili kud ide njegov brod …plop…

 473. Dok mu planete krenu na bolje on ce zaboraviti da igra tenis!

 474. Milan Atlić

  Tačno je Pavle da su forumaši „potonuli“. Verujem da će Novak naći način da opstane. Dobro je što je smenio kompletan štab. Treba mu nova iskra koju mogu da mu daju samo novi ljudi. Ne valja ako je odluku da raspusti štab, doneo pri retrogradnom Merkuru. Bilo, kako bilo, Novače glavu gore, „posle kiše, Sunce sija“.

 475. sokolovo oko

  Vazno je da mu rade progresije sto sam napomenuo pre 3-4 meseca da se podsetimo i nadam se da ce pre RG odabrati novi strucni tim.
  evo sta su rekle progresije :
  „Odgovor Nenadu
  Tu direkciju ce aktivirati i ojacati tranzitno sunce preko natalnog marsa gde se desava direkcija takodj ce je i mars aktivirati jedna od te dve planete a kada su obe onda je jos bolje..
  Mars ce tranzitirati egzaktno 7 juna a sunce 22-23 juna tako da vec na RG novak dobija novu snagu i energiju uostalom videcemo.Tada se vladar novakovog MC-a mars biti u konjunkciji direktovanog sunca i to je direkcija koja ce mu verovatno doneti uspeh moguce i novog trenera koji ce biti dobar za njegovu karijeru i zelju da sam drzi konce i svoj uspeh u svojim rukama.To ne iskljucuje da on vec radi na tome i budite sigurni da ce on sve staviti na svoje mesto pocev od porodice do kompletnog tima.“

  Tako da se mozemo nadati i prognozama Milana da ce prestici Federera po broju GS 🙂

 476. Milan Atlić

  To, Sokole, volim da čujem. Optimizam je taj koji čoveka drži da ne potone. Nadam se da prvi susret u Madridu neće imati sa Mesecom u Vagi.

 477. Milan Atlić

  Stanje psihe je primarno, kada se gleda na to šta čovek može da učini u određenom trenutku. Trenutno stanje psihe kod Novaka je veoma problematično budući da sa sva 4 vladara psihe(Merkur, Jupiter, Saturn i Pluton) nalaze u retrogradnom hodu. Sreća je da će Merkur za početak RG preći u direktan hod ali i loša vest da će Mesec od 3.6-5.6 biti u Vagi, Čvoru gubitaka kod Novaka.

 478. Vazno je da se Nole trgne malo i polako hvata zalet. za bolji perio koji mu sledi. Mozda bude nesto i u Parizu ako prevazidje te dane od 3-5. juna. Ne znam kako ce mu stajati zvezde u septembru kad bude US Open, ali se nesto najvise nadam dobrom rezultatu upravo tamo. Mozda ove godine padne i novi DK koji bi dodatno motivisao Novaka. Novak je upravo eksplodirao posle osvajanja DK 2010. Sto se tice trenera nadajmo se dobrom izboru kao sto je bilo sa Bekerom. Za tri godine 6 GS, taman da stigne Federera. Od svih likova koji se pominju ja bih najradije ponovo voleo da trener bude Beker. On je najlukaviji i deluje mi kao najbolji psiholog. Sampras i Agasi mi deluju mlako, ne znam sta bi oni mogli da ga posavetuju.

 479. Milan Atlić

  Uh, Nenade, ja sam zagovornik teze da je njega Beker upropastio! Novak je u periodu sa Bekerom imao takvu planetarnu podršku, da sam mu i ja mogao biti trener! Ozbiljno. Bekeru je, ni krivom ni dužnom, „sekira upala u med“ a Novak, zbog uspeha, za koji ima da zahvali nebeskoj podršci, nije mogao da prepozna diletanta. To da je Beker lukav, zaista stoji. Neće Novak ništa značajno uraditi sa Jupiterom u Vagi. „Kako na nebu, tako i na zemlji!“

 480. Kako kazete da mu ide period od 5 godina gde ce mu zvezde biti naklonjene, onda i nece biti nesto narocito vazno ko ce mu biti trener. Novaku samo treba dobar psiholog, dobar kondicioni trener i dobar fizio kako bi bio fit i kak ose ne bi povredjivao. Ja sam se zacudio sto je raskinuo saradnju sa Miljanom i sa austrijancem kad je uvek bio spreman i nije delovao iscrpljeno tokom meceva. No pametan je Nole, zna valjda sta radi.

 481. Milane,zašto je i Pluton novakov vladar psihe?Pluton nije vladar niti 8. i 12.natalne kuće,niti prirodne 8. i 12.kuće.

 482. Milan Atlić

  To je Savo zajednički vladar psihe svih nas, pa i Novakov.

 483. Božović napustio Zvezdu. Sledeći trener je Matjaž Kek?!

 484. Milan Atlić

  Jbg, Božović nije trener za međunarodnu scenu a sad se videlo ni za domaću. Mora se priznati i da u našoj lizi treneri nemaju zadnju reč.

 485. Ako zelis napred, dovoljan je samo jedan razlog da to i ostvaris…Novak nalazi puno razloga za svoje posrnuce tako da ta njegova prica da zeli da nastavi da ostvaruje jos podviga u tenisu ne pije vodu …da stvarno zeli do sada bi bilo pomaka!
  Ja sam u vezi njega totalni pesimista, farba nas i filuje raznim glupostima a u stvari ce za 2 meseca da okonca karijeru!

 486. Milan Atlić

  Uh, Pavle, al si ti pesimista! Zreo si za Bahove kapi, baš kao i Novak!

 487. Ja ne vidim kako on to nas filuje i farba. Zasto bi on to uopste radio. On igra zbog sebe, svojih ambicija i snova ili cega vec. Ja ga uopste ne krivim i osudjujem sto trenutno nije u formi. To je sport, desava se, normalno je. Ja ga pratim jer je nase gore list, volim kad je neko uspesan. Retki su ljudi iz nase zemlje koji su planetarno poznati i popularni i takmice za najbolje u istoriji. Na ovom forumu sam iz znatizelje. Kad bi bio kivan na njega ne bi ga pratio na ovom forumu i ne bi mu pridavao toliko znacaja. I meni je krivo sto mu trenutno ide kako ide, ali to nije razlog da sad bacam drvlje i kamenje na njega.

 488. Ne bacam drvlje i kamenje na njega, Nenade. samo iznosim svoje misljenje a ono ne mora uvek da bude kao i vase.
  Podrzavati i postovati nekog ne znaci da ga uvek treba hvaliti . Uostalom, videcemo! Pozrdav!
  Milane, hvala za kapi!

 489. Milan Atlić

  Povodom licitiranja ko će biti Novakov trener, kao i nezvaničnih pretpostavki da će to biti Andre Agasi, uporedio sam njihove horoskope. Mogu vam reći da bi ta saradnja bila prilično uspešna, MNOGO uspešnija nego sa Bekerom. Agasi bi donekle stresno delovao na Novaka jer Agasijev Uran pravi opoziciju na Novakov Mesec ali Agasijev Jupiter pada na Škorpiju koja vlada Novakovom karijerom(MC-om) što je odličan podsticaj i što je Novaku najvažnije. izgleda da je Novak angažovao astrologa, al videćemo da li je to tačna pretpostavka.

 490. Izgleda da ce stvarno Agasi da bude trener. Ali se pominje neka minimalna saradnja od 12 nedelja godisnje , samo za vreme slemova i zavrsnog turnira, tak oda ce mu trebat ijos jedan stalan trener. Videcemo valjda uskoro sta je tacno.

 491. sokolovo oko

  Daleko je njegov jupiter od novakovog MC-a pada mu u 9-tu kucu tako da bi mu vise psihicki i optimizmom mogao pomoci,ali je Samprasov jupiter u 10 novakovoj sunce u 7 i takodje uran u opoziciji na mesec obojica bi ga nekim stavovima nervirala blago receno.Mislim da bi najboje bilo da se tu ubaci jos neko pa da ima dva trenera ali neko poznato trnersko ime poput Muratoglua.

 492. Milan Atlić

  Bitno je da Jupiter aktivira vrh MC-a. Ono što privlači Novaka Agasiju je njegova Venera na Novakovom Suncu, kao i njegova reputacija i drčan stav, što je melem za Novakovu psihu. Podsećam da je Novakova psiha uzrok svih igračkih problema jer je Jarac prirodna kuća njegove psihe.

 493. Evo novih momenata. Muratoglu je bio u Novakovom lozi.

 494. Milan Atlić

  😎. Dobro pitanje. Pa kad sam ga video danas kako se „raspada“ protiv Almagra koji je treća liga, video sam koliko je u velikim mentalnim problemima. Njemu nije tenis problem, već psiha. Zaista. Jupiter, koji mu vlada psihom, nalazi se u Ovnu u Natalu i, sad kad nije prvi(Ovan uvek hoće da bude prvi), njegova psiha je u haosu. Ne može tu Pepe da pomogne.

 495. Plasirao se Nole u polufinale, sto je dobro, ali steta sto nije igrao protiv Nisikorija. Mislim da bi mu znacio jos taj jedan mec, jos jedna dobra partija pre duela protiv Nadala. Moze li neka prognoza Novak-Nadal, pretpostav;jam da ce Nadal da se plasira u polufinalu?

 496. Milan Atlić

  Što se mene tiče, nije bez šansi, problem je što su moje prognoze nepouzdane kad je Merkur u retrogradnom hodu(do 21.5).

 497. Milan Atlić

  Još je novak i dobar, kako mu loše stoje planete, kako ima Imaza i kako nema stručni štab. Pa stvarno, ne zezam se.

 498. Vi ste,Milane, govorili da bi bez Imaza bilo jos gore po njegovu psihu!

 499. Milan Atlić

  To je donekle istina. Ipak, Imaz na njega deluje destruktivno, sto se moze shvatiti iz mog posta.

 500. Nije toliko lose odigrao Nole danas. Realno je bilo da ce izgubiti obzirom na Nadalovu formu. Polako se popravlja, ali i u Rimu je isti zreb tako da ako hoce da stigne do finala ili da osvoji trofej, mora da pobedi Nadala u polufinalu. Dve Nadalove pobede u nizu bi mnogo ynacile Nadalu pred RG tako da je on najveci favorit za osvajanje RG. Jedino, po necijoj prognozi, ako Nole pobedi nebo i pregura krizni period pocetkom juna onda mozda napravi dobar rezultat (finale) u Parizu.

 501. Milan Atlić

  Izgleda da je Nadal izbrusio formu. Pošto je psiha osnova svemu, a Novaku planete, po tom pitanju očajno stoje, mislim da bi trebalo Novaku da bude prioritet da se ne povredi, budući da do povreda dolazi zbog lošeg stanja psihe. I, da bude psihički spreman da podnese posrtanja koja su pred njim. Neka mu je Bog u pomoći jer, dobar je čovek a iskušenja su velika.

 502. sokolovo oko

  Novak je ovo izgubio takticki po mom misljenju,po 1-2m je promasivao teren nista nije Nadal spektakularno odigrao ali je Novak bas smesno promasivao,mislim da je cilj „opustanje“ Nadala i ostalih mogucih rivala pred RG. U rimu ce nekako izbeci susret ili ispadanjem ranije ili ako se bas sretno izgubice slicno kao i u Madridu.Merkur ce 21.maja da bude na stepenu sa kog je krenuo retro,tako da cemo za par dana moci i da prognoziramo pouzdanije.

 503. Vidim, Ivanišević je juče bio na Novakovom treningu, valjda je samo svratio!!

 504. Milan Atlić

  I ja se iskreno nadam, budući da mu ovaj NE odgovara za trenera. Po više stvari.

 505. Milan Atlić

  Nego, izgleda da Novak prati naš Forum: Juče ne videsmo Pepea na meču. Bogami sam mu Veliku istinu rekao, pratio on Forum ili ne.

 506. Marej se ne vidi od početka godine,a ubedljivo drzi prvo mesto zahvaljujući ovakvom Novaku.Šteta.Marej je pre tri dana proslavio 30.rodjendan.Da li je nova solarna karta Mareja loša?

 507. Milan Atlić

  Usao u 4. deceniju. 4 je analogno Saturnu a on kocnici. Nema Marej sta da trazi u ovoj godini.

 508. Dobro je Novak igrao danas. Sutra sa Delpom, bice zanimljiv mec.

 509. Jao kišo, gde nađe sad da padaš.
  Baš je Nole bio u elementu da pregazi Delpa.. Sutra je novi dan, ko zna šta će biti.

 510. Milan Atlić

  Baš tako, svaki dan ima svoju sudbinu. Danas je Delpo u znaku Saturna a Novak u znaku Marsa. Ko li će biti jači?

 511. Milan Atlić

  Normalno, kad nema Imaza da „siri ljubav“ i prodaje maglu.

 512. Prija Novaku Mesec u Ribama.Je li to zato što mu je tačka fortune u Ribama?

 513. Milan Atlić

  Više zato što je dispozitor Jupiter a on je u polju Ovna, gde je Severni Mesečev Čvor.

 514. Sta bi ovo danas, TORNADO. Nisam verovao da je u stanju da ovako odjednom zaigra. Mislim ja sam uvek optimista ali opet ovo je preslo moja ocekivanja. IDEMOOO

 515. Milan Atlić

  Juče je bio Novaku dan u znaku planete Mars, što je za njegov Horoskop izuzetno povoljno. Setimo se 2015, kada je bio veoma uspešan: tada mu je godina bila u znaku Marsa(broja 8). „Kako na nebu, tako na zemlji“.

 516. Milane, Vasa prognoza je da Novak osvaja Rim. Pocetak meca pomalo plasi. Videcemo.

 517. Milan Atlić

  Otkako gledam Novaka, ne secam se da je izgubio sa Mesecom u Ovnu. Psiha je cudo. Dobro je i finale, kako mu lose stoje planete.

 518. Milan Atlić

  Mada, kad malo razmislim, Novak je u maju pod kontrolom 6 a Zverev je upravo bioritamska 6. Poraz je bolan ali ima logike.

 519. Steta za ovo finale, ali bice valjda bolje. Od sutra vec mozete da dajete relevantnije prognoze. Uzgred, Agasi je novi trener.

 520. Milan Atlić

  Ma, kad bi se on rešio „bubica“ u glavi, sve bi bilo idealno. Onaj prvi gem u prvom setu, najbolji je pokazatelj problema na psihološkom planu. Agasi će mu doneti i na tom planu ali, da li će to biti dovoljno? Mislim da mu je Mesec u Jarcu u prvoj nedelji RG, valjda mu ne uleti igrač tipa Del Potra, koji mu, nikako, ne leži.

 521. Sad sam bas gledala polozaj meseca za vreme RG i u vagi je prvi vikend 3. i 4. juna, a u jarcu je u 10. i 11. znaci u vreme finala.

 522. Milan Atlić

  Gadno. Sigurno ne moze osvojiti RG. Ali, ko zna.

 523. Vrlo teški aspekti za Novaka na RG,ali je sigurno da ni Nadal neće osvojiti RG.Vladar nadalovog ASC Mars,na dan polufinala i finala boraviće u Raku,gde je Mars jako slab,i to u 8.nadalovom polju,polju psihe.Drugi nadalov vladar ASC Pluton je u retrogradnom hodu.Mislim da je ovo dovoljno da se moze reći da Nadal nema šanse.Milane,šta ti kazeš na ovo?

 524. Milan Atlić

  Prilično nepovoljno. Lično, bilo bi mi drago da Nadal ne osvoji RG jer bi umakao Novaku za još jedan GS.

 525. Danas je proradila i nova solarna karta Djokovića.Jedan sjajan aspekt i dva loša aspekta izazivaju paznju.Solarni ASC je u Blizancima,a vladar solarnog ASC Merkur je u Biku u 12.polju,to je jedan loš aspekt.Drugi loš aspekt je što je MC solarne karte u Vodoliji,a vladar Uran takodje u 12.polju(gubici)Takodje,i tranzitni Juzni mesečev čvor je u Vodoliji.Sjajan aspekt je što je Mars na zvezdi nekretnici Belatriks,gde je Mars izuzetno jak i gotovo uvek donosi uspehe.Ipak,kad vldar MC pada u 12.polje-ne obećava,daj Boze da grešim.

 526. Milan Atlić

  Nadajmo se novoj energiji koju će mu Agasi dodati.

 527. Milane, ako mislite da je uzeo Agasija za trenera onda jeste poslusao. I ja se nadam njihovoj uspesnoj saradnji.

 528. Agasi ce biti trener dve nedelje tokom Rolan Garos – a. Sta ce se desavati pre i posle?

 529. Milan Atlić

  Očito je da je Novak skeptičan. Vreme će mu otvoriti oči.

 530. Pre mislim da je Agasi skeptican i da je njegov predlog dve nedelje da bi se uverio koliko je Novak spreman ozbiljno da trenira.

 531. Milan Atlić

  Greška. Uslove uvek postavlja onaj ko plaća!

 532. Ja lično mislim da je sjajno što je uzeo Agasija za trenera. Prvo,Agasi mi je bio i ostao beskrajno simpatičan. Drugo obojica su sjajni return igrači. Agasi je kao i Novak imao periode pada. Koliko gledam njihovu sinastriju ne vidim neke negativne aspekte. Šta vi mislite?

 533. Milan Atlić

  Sonja, slažem se s tobom. Već ranije sam diskutovao da Agasi odgovora Novaku, najmanje jer u sinastriji Jupiterom aktivira 10 kuću. Ima još dosta dobrih pokazatelja.

 534. Mislis Agasi je pristao bez pogovora na sve sto je Novak rekao. Pa valjda Agasi, trener, treba da doprinese svojim idejama, planovima, savetima. Kada obe strane nadju zajednicki interes onda nastaje dogovor. Ne lici mi da je Agasi neko (a zasto bi) ko je usao u sve to samo zbog para. On je uspesan, ostvaren i zadovoljan covek. I on je skeptican. I on zeli da bude siguran da li saradnja moze biti uspesna.
  Agasi je vec postavio jedan uslov a to je da se moze obavezati odredjeni broj nedelja u godini. i Novak je pristao na to.
  Ja sam rekla sta mislim i nisam nigde istakla da je suprotno misljenje od moga GRESKA ali ti jesi jer uvek mislis da si ti u pravu.

 535. Milan Atlić

  Gordana, previše lično doživljavaš nešto što bi trebalo da bude zabava. To je moje životno iskustvo jer svakog dana stupam u ugovorne odnose.

 536. Milan Atlić

  U principu shvatam i Novakovog budućeg trenera, Ma ko on bio. To sam već opisao u postu o Pepe Imazu koji „propoveda ljubav“ u tenisu i što je, s aspekta sporta potpuna glupost! Da, i ja bih se, kao trener, dobro zamislio da sam osuđen na takvog „mutivodu“.

 537. Novak potpisao ugovor sa novim sponzorom vredan 75 miliona,petogodišnji ugovor,što znači da će igrati još najmanje 5 godina 🙂 Eto šta ti je podznak Jarac,daje dugo trajanje,to je valda jedina pozitivna strana ubedljivo najgoreg i najtezeg znaka u zodijaku.

 538. Pet godina, nadamo se bericetnih godina. Sta mislite jos koliko moze tu GS da osvoji Nole? Ja duboko verujem da ce prestici Nadala i Samprasa, a za Federera ne usudjujem se da prognoziram,

 539. Milan Atlić

  Ma čim jupiter uđe u Škorpiju, stiže novo proleće za Noleta.

 540. Znaci ove godine da se nadamo samo za zavrsni masters i eventualno za Salataru ako Srbija udje u finale.

 541. Milan Atlić

  „Kako na nebu, tako na zemlji“, rekoše pametni kinezi.

 542. Moze li da se desi i da pored loseg horoskopa , izvuce neku titulu. Na primer da igraci protiv kojih igra stoje losije numeroloski od njega tog dana? Cini mi se da mu se desavalo nesto slicno proslih godina.

 543. Milan Atlić

  Moglo bi da se desi, naravno, jer ima dobru Natalnu kartu.

 544. Zreb je katastrofa, Nadal i Tim su u Novakovoj polovini.

 545. Milan Atlić

  Mislim da može Nadal a da dobije, al trebalo bi doći do njega.

 546. Pa pre cetvrtfinala stvarno ne bi trebalo da ima probleme bez obzira na Novakovu formu. Ipak se igra u tri dobijena seta. Tim stvarno igra dobro na sljaci i u odlicnoj je formi ali nekako mi ne deluje da je stabilan za tri seta protiv Novaka. Jeste ga Novak isprasio u Rimu i tesko je ocekivati da ce biti isto u Parizu ali opet racunam da ce se Novak trgnuti jer se igra RG i zbog Agasija. Dao je izjvau kako ga je vec Agasi motivisao i pokrenuo plus videli smo i sami da mu je forma u uzlaznoj putanji.
  Druga polovina zreba je totalno nezanimljiva plus verovatno Marej ne igra. Prvo sam pomislio da je zreb los ali sto vise razmisljam sve vise mislim da je ok. Ako Nole prodje Tima i Nadala ima veliku sansu da osvoji RG.

 547. Milan Atlić

  Lično: bio bih zadovoljan i sa Ulaskom u finale. Vidimo kako se Mari raspada.

 548. Sutra u 13.00 igra Nole. Obzirom na novog trenera treba reci da pocinje nova etapa u Novakovoj karijeri. Sta kazete na tranzite za sutra i naredne dane (poned. sreda, petak)?

 549. Milan Atlić

  Nenade, očekujem da sutra odigra dobro. Agasi mu je novi impuls. Napred Novače!

 550. Ispao je mladi Zverev ipak je on jos zelen. Ja mislim da nece biti velikih iznenadjena ove godine. Marej i Vavrinka ce stici do polufinala, a na drugoj strani Nadal i nadamo se nas Nole.

 551. Milan Atlić

  Ma Zverev je tanak s zivcima, stvarno sam se iznenadio kad je dobio Novaka.

 552. Mali je talentovan, ali ima jos da uci. Kad se budu povukli Nadal, Nole i Marej mozda i uzme nesto. Marej i Vavrinka se izgleda bude. Znaju oni da proigraju kad treba.

 553. Milan Atlić

  Mari nema sansi, Sten ne lezi Novaku. Valjda ga ne krene.

 554. Milan Atlić

  Troicki o Agasiju i Novaku(potvrda mog suda da Agasi, astrološki(što je najbitnije!), odgovara Novaku: „Krenuo je bolje da igra, a i na treningu sam osetio da se promenio. Krenuo je sa više samopouzdanja, agresivnijom igrom i baš kao da mu je Agasi trener. Vidim da ga je savetovao da igra agresivnije, da ‘ulazi’ u ritern jer su obojica prepoznatljiva po tom udarcu. To su dva najbolja riterna u istoriji tenisa. Najviše će mu pomoći na psihičkom planu – Andre je prošao kroz svašta. Bio je prvi, pa je ispao van 100, pa se vratio na vrh, što nikome u tenisu nije pošlo za rukom“, istakao je Troicki.

 555. Milan Atlić

  „Kada sam video Novaka u Rimu, rekao sam mu – ‘Novače, imaš sve što je potrebno, čoveče. Bio si najbolji i još uvek si najbolji. Nemoj da menjaš ništa. Znaš da si pobednik, samo izađi i pokaži to ponovo. Izađi i pokaži im. Samo igraj igru'“, otkrio je Boletijeri.

 556. Sledi Svarcman, nezgodan je sljakas. Ko je bese rekao da su pocetkom juna nezgodni dani za Novaka? Vidi se napredak u igri, dize se forma polako ali opet moze da protivnik bude nadahnut pa da bude neizvesno.

 557. Milan Atlić

  Uh, Mesec u Vagi a ni ime nije ohrabrujuće: „Crni Čovek“(što je sinonim za Saturna). Neće Novaku biti lako ali ako psihološki bude stabilan, dobiće ga. Ohrabruju dve stvari, koje će verovatno prelomiti na Novakovu stranu. Prva je da Švarcmanu Južni Ćvor(gubici) prolazi kroz Blizance(Novak) a druga je da u svom horoskopu ima Saturn(vladar Novakovog podznaka) opozicija Kiron(trauma). Zabrinjava Novakov Mars u konjukciji(2 stepena) sa Švarcmanovim Južnim Čvorom(ovaj mu crpi energiju!)

 558. Ma samo neka prođe, nije bitno ako se malo pomuči jer se tako razigrava.

 559. Gledao sam danas Vavrinku, igra veoma dobro. Cak mi deluje opasnije od Nadala. Kakvi su njegovi tranziti?

 560. Milan Atlić

  Ispravka, oni igraju 2.6 a tad je Mesec u Devici. Ne bi trebalo da bude nikakvih problema sa Švarcmanom.

 561. Milan Atlić

  Vavrinki prija šljaka jer je bioritamska 4(analogija sa Jarac i Saturn). Ipak, on je u ovom mesecu u bioritamskoj 2(okolnosti nisu pod našom kontrolom), te sumnjam da može da osvoji GS.

 562. Sledeci mec sa Ramos-Vinjolasom mene najvise brine i zato sto ce mu u nedelju mesec biti u polju gubitaka, u vagi i zato sto mu je protivnik bas tezak. Pobedio je Marija nedavno i dobar je ove sezone, narocito na sljaci. Nadam se da nisam u pravu, ali po meni ce taj mec biti najkriticniji za Novaka do finala.

 563. Bilo je neizvesno danas. Ali kad god je Nole imao ovakav mec obicno bi posle proigrao dosta bolje i osvojio turnir.

 564. Milan Atlić

  Svaka ti je na mestu. Nadajmo se kiši, pa da se meč odloži za ponedeljak. Posebno ne valja što je u nedelju u broju 2(nešto što nije pod našom kontrolom).

 565. Milan Atlić

  Vinjolas je Jarac a oni ne odgovaraju Novaku jer u Natalu ima Saturn opozicija Kiron. Za navijače Novaka, moram reći da sve nije tako crno kako izgleda. Video sam „svetlo na kraju tunela“. Nadam se da će ga i Novak spsziziti i eliminisati nezgodnog Vinjolasa . Napred Novače, ne gubi nadu da ga možeš pobediti.

 566. Milan Atlić

  Pazi, stvarno pobedi 😎. Meč je počeo taman pri ulasku Marsa u znak Raka, što je, inače, Novakov Natalni položaj Marsa. Videlo se i da se Novak baš „,razmahao“ kao da mu je nešto dalo vetar u leđa. Može li neko da odgovori zašto Novak uglavnom dobija u taj breku? Ja znam.

 567. Aleksandar

  Dobro prodje ipak. A Nadal je neumoljiv. Nadati se da ako dodje do susreta izmedju Noleta i Nadala da Noleta malo vise sreca posluzi. A nemoguce da Nadal igra nepogresivo bas svaki mec….

 568. Aleksandar

  Sa tehnicke strane gledano, kada su sve kockice na svom mjestu ritern je taj koji cini prevagu jer je najkvalitetnije od ostalih…

 569. Milan Atlić

  Izgleda da je Nadal premirao Vinjolasa da Novaka što više izmori. Kako, drugačije, tumačiti izjavu „da će se boriti do smrti“? Kao da su u našoj fudbalskoj ligi(Voždovac i Partizan).😀

 570. Gledajući mesečeve tranzite(da zanemarimo druge aspekte)posle Meseca u Ovnu,najbolji polozaj za Novaka je tranzit u škorpiji,zar ne Milane;bez obzira što je Mesec u Škorpiji slab?U čtvrtfinalu sa Timom,Mesec je u Škorpiji.

 571. Milan Atlić

  Tako je Savo. U oba slucaja je dispozitor Mars.

 572. sokolovo oko

  Posto imaju izmnjena sedista to se posmatra kao da su i mesec i mars u svom znaku(malo slabije ali u principu je tako).
  Sada mars polako aktivira direkciju sunca na mars sto je po mom misljenju jako dobro za Novaka.
  Takodje u vreme meca sa Timom ce mu tranzitni mars biti egzaktno na natalnom a mesec na MC-u ako se mec igra oko 15h popodne a ako je kasnije opet mesec u desetoj kuci.
  Zanimljiv mi je horoskop pocetka RG ja uvek uzimam vreme 10 minuta posle zvanicnog vremna jer dok se igraci zagrevaju mec uvek pocne deset minuta kasnije kao i turnir. ASC turnira je na 13 lava,MC na 26 ovna a interesantno je da i ove godine
  uran je egzaktno na mc-u pa zato i ovolika iznenajenja,porazi kerber,Muguruze,Zvereva,Raonica ,Del Potra,(i to je iznenadjenje ),Izner itd….Obicno uran ukazuje na nekog „neobicnog pobednika“ nekoga ko je „cudan ko se menja i odudara od okoline a u tu pricu svakako spada Novak koji je napravio revolucionarne promene u svom zivotu,upravo sada promenio tim, ima duhovnog vodju ili maga u svom boksu,pa je iznenada uzeo za trenera Agasija,pa je promenio sponzora,i nekako se uklapa u urana ove godine kao sto je Wavrinka sa onim sorcem bas bio u tom fazonu…I uran predvidja iznenadjenje a svi osim Nadala u ovom trenutku su neocekivani pobednici.
  Druga situacija koja mi uliva optimizam je sto je opet novakov uran kao vladar vodolije koja je umetnuta u Novakovu prvu kucu aktiviran saturnovim prolaskom preko njega,pa to posmatram kao neko „budjenje naseg sampiona i otkrivanje unutrasnje snage koje mozda nije svestan i svakako ce taj deo njegove licnosti izaci sada na povrsinu.
  Pozdravljam vas do sledeceg meca.

 573. Milan Atlić

  Sokole, bas lepa analiza. Nadajmo se ostvarenju. Poz za „onog sto sa visine gleda“.😎

 574. Ja mislim da ce sa Timom biti ona poznata izreka „tresla se gora, rodio se mis“. Igra on dobro sa ostalima, ali sa Novakom nece biti tako.
  Sokole ala si analizirao svaka cast. Ako bi Novak uzeo ovaj RG to bi bila senzacija za sve osim za optimiste.

 575. Milan Atlić

  Opservacija za današnji meč. Neće biti Novaku lako sa Timom kao što je bilo u Rimu. U Rimu je Novak imao pomoć Marsa(igrao je u danu pod brojem 8) dok danas igra pod uticajem Saturna. To nagoveštava duži meč i Novakovu defanzivu, koja je pod uticajem Saturna. Retrogradni Saturn izlazi iz 12.e kuće, što će uticati na osnaženje psihe, Mars aktivira aspekt snage Mars kvadrat Mesec te očekujem da će Novak proći Tima. Idemooo!

 576. Ovaj RG je baš neizvestan. Nikad favoriti nisu došli u goroj formi ali im se igra poboljšala tokom turnira. Ja prognoziram danas 3-1 za Novaka. Idemoooo!!

 577. Aleksandar

  Novi dan. Da li su prognoze za sutra povoljnije za Novaka?

 578. Da, igra se sutra u 11.00. Valjda nije losiji dan nego danas.

 579. Milan Atlić

  Novak igra u danu Merkura (razum na prvom mestu) a Tim u znaku Marsa(sila i energija u prvom planu). Da je obrnuto, rekao bih Novak sigurno pobeđuje. Ovako, biće čipavo za Novaka ali verujem u njega. Napred Novače!

 580. sokolovo oko

  Novak 988
  Tim-347
  meč-415 Ko ovde ima vise sanse da li Tim zbog četvorke u svom kodu il je u utorak sa kodom 314 imao vece sanse?
  Mesec ce biti u skorpionu i ostale aspekte ima dobra venara sekstil mars mars 0 mars…ima jedna interesantna situacija ako prodje tima (mislim da hoce) onda u cetvrtak ima od tranzita dve interesantne konjunkcije: sunce na merkuru a merkur na suncu sto bi mu trebalo dosta pomoci u vezi meca sa Nadalom.
  A Tim ima od tranzita ulazak merkura u znak gde mu je JMĆ blizance i mesec mu je u vreme meca na natalnom plutonu?
  Jupiter mu je i dalje na natalnom marsu i jupiteru ali jos uvek retrogradan .Mislim da nece imati srece ni sutra.

 581. Aleksandar

  Sto dalje implicara da Novak nece imati problema sa psihom sto je jako bitno za njega, mozda i najbitnije. Sa druge strane Tim je igrac koji igra silovito. Mozda bas ta dodatna silina nece moci da se kanalise tako da se nadam da ce dosta promasivati. I poznato je da je jako nestrpljiv igrac.

 582. Ako Nole prođe danas, polufinale mislim da igra u petak. Oba polufinala su u petak.

 583. Bice bolje iduce godine…ako nadje trenera…

 584. Milan Atlić

  Mars je, nazalost, ovog puta pomogao Timu. Bice bolje. Nije ovo dzabe godina broja 1: Neko novi.

 585. Ovo nama ne treba da bude iznenedjenje…..ali od goreg moze i gore!

 586. Milan Atlić

  Ko je pratio Forum, ne bi trebalo da bude iznenadjen. Novak mora da nadje st. trenera i da se otarasi Pepea. Ako mene hoce da poslusa.

 587. Apsolutno si u pravu Milane. Ali Novak nikog vise ne moze da slusa sem Pepea. To misli citav teniski svet. Neki komentatori otvoreno govore sa podsmehom o Pepeu a spominju i da su ogromne pare u pitanju.
  Novakov stav na terenu je bio takav da Mars takvima ne pomaze vec onima koji se bore da pobede. Normalno je izgubiti ali ne boriti se nije ako si vec izasao na teren a to se desava vrlo cesto. Vreme ce pokazati svoje ali u ovom slucaju ne radi u korist Novaka „tenisera“. Koncept ljubavi i mira moze duhovno uzdizati licnost Novaka ali samo van sveta tenisa. Na terenu to je padanje u ponor.

 588. Milan Atlić

  Apsolutno se slažem. Tvorac, očigledno, nije bio na Novakovoj strani: da su juče igrali, Novak bi ga dobio. Danas je Tim dobio najbolju kartu u sportu: 8. Videlo se da je pun snage i samopouzdanja, što je odlika 8 i Marsa. Otpuštanje kompletnog stručnog štaba u vreme retrogradnog Merkura, takođe je velika greška. Tome je doprineo njegov Mesec u Ovnu (nestrpljivost). Još ova sezona nije izgubljena ali mora da se uozbilji i nađe stalnog trenera. Još nešto, na kraju. Bio sam siguran 100 posto da Novak neće proći Tima ali nisam hteo da kvarim forumašima i da pomažem kladioničarima. 5(Novak) nema Nikakve šanse protiv 8(Tim) kad se radi o ujednačenim teniserima, kao što je bio slučaj danas.

 589. Znali smo svi da mu zvezde nisu naklonjene, ali opet smo se nadali. Ide 3 nedelje pauze da se konsoliduje i upozna bolje sa Agasijem. Verovatno ce naci i drugog trenera. Bice bolje na WB. Bio bi uspeh i polufinale.

 590. I Dzim Kurijer u danšnjjoj izjavi,naravno indirektno ne spominjući imena,tvrdi da je „onaj u novakovom timu što zagovara ljubav“ uništio Novaka

 591. Milan Atlić

  Trojanski konj, kojeg je ubacio Rafa! Možda nije tako ali je efekat isti.

 592. sokolovo oko

  Idemo dalje Wawrinka otkida kako igra,ipak mislim da ce izgubiti od Mareja.petak se igraju polufinala
  617
  Marej – 279
  Wawrinka- 459 Kome je numerologija naklonjenija?
  Nadal- 966
  Tim 347 A ovde nece valjda opet Tim pobediti ?U sustini jedino bi on bio praco iznenadjenje posto je uran u horoskopu pocetka RG ukazivao na nekoga ko bi predstavljao iznenadjenje i on ima tog retro jupitera na natalnom mars/jupiteru mozda mu se i posreci
  Novak ce biti sve bolji i bolji i opet jeste imao dobre tranzite ali verovatno ih ne koristi na sportskom polju.
  Danasnja igea me podseca na onaj mec u rimu protiv Zvereva mlako bez zelje i ubedjivo je izgubio a u 12 kuci mu je saturn na samom vrhu(sam sebi neprijatelj) .

 593. Sokole hoće li WB biti uspešniji? Plasim se da ce naleteti na servere(Izner, Kirjos, Anderson). Valjda će se trgnuti i zaigrati bolje. Četvrt finale i nije lose u odnosu na 2 ili trece kolo na AO ili WB prosle godine. Brine igra a plasman je trenutna situacija. Ako kazete da idu bolji dani i bolji drugi deo sezone on ce brzo da vrati poziciju i vratiti se bar na drugo mesto na kraju godine.

 594. Hahahahah…….dosli smo do toga da je i drugo mesto premija….Novak je izgubio ostrinu,psihicku stabilnost a iz pouzdanih izvora znam da mu je psihicka labilnos u porodici,sa oceve strane,prisutna. Tako, nemojte previse ocekivati u nastavku, nece se Novak vratiti nikad vise na vrh,ide dole. Pogledajte Marka npr,covek se bori sa depresijom,…pato sto nije poznat kao brat,,…geni su cudo!,.

 595. Milan Atlić

  Pavle, neće baš biti tako. U nekom od komentara sam objasnio da se radi o prolaznik krizi, kao i da će se Novak vratiti iz jednostavnog razloga: ima strašnu želju da bude prvi. Ima i Horoskop za to.

 596. Mislio sam na drugo mesto na kraju godine. Nisam pravio racunicu oko bodova ko bi mogao koliko da osvoji do kraja godine ali je realno da se vrati na bar na drugo mesto na kraju sezone sa sadasnje trece ili cetvrte pozicije.
  Da ce biti prvi ponovo u to ne sumnjam.
  Lepo Milan kaze da ima dobre predispozicije za to u vidu horoskopa, zelje, motiva i pre svega dobrog zdravstvenog stanja.
  Ima Nole u sebi bar jos 4 ili 5 GS.

 597. Milan Atlić

  Navijam za Vavrinku ali je nebo naklonjenije Mariju. Navijam za Tima(da Nadal ne osvoji GS) i mislim da će on dobiti.

 598. Milan Atlić

  Čitam kako kritikuju Novaka zbog otkaza Bekeru. To mu je bio MNOGO pametan potez, što se da videti iz sinastrije Bekera i Novaka. Novak je, to sam već rekao, pogrešio što je raspustio tim sa Vajdom na čelu u vreme retrogradnog Merkura. Inače, sa podznakom Jarac, Novak je sam kreator svoje sudbine. Za kraj: Novaku će biti uspešan mesec jul!

 599. Kreator svoje subine…znaci, sam ce odrediti kad i da li dalje da igra ili nesto drugo?

 600. Milan Atlić

  Ne brini se, Pavle, za njega. Daće on zadnji atom snage da osvoji „još 4-5 GS“. Ne mora da juri 1. mesto na ATP listi, kao što funkcionišu Rafa i Feki.

 601. To i ja kažem. Bitni su GS i mastersi, a prvo mesto ce doci samo po sebi.

 602. Ne bih ni napiso prethodni komentar da se videla zelja za pobedom,da se borio kao nekada….osam poena u 3 setu….ako vama
  to nije alarm, svaka cast! PUSTIO JE DA SET PRODJE PORED NJEGA! NIJE GA BILO BRIGA! E ,TO je za grigu! Kakvo prvo mesto spominjete,,…njemu je sve jedno!

 603. sokolovo oko

  O promenama sam pisao ranije i o njegovim direkcijama i sekundarnim progresijama,sada se upravo aktivirala vazna direkcija i za trenera pa prinovu i da ce sve staviti na svoje mesto(a i Pepea ce sigurno).
  I numeroloski kako Milan kaze je godina pod brojem 1 sto opet znaci neki novi pocetak,prakticno od stavljanja sva 4 GS u dzep on nije ni igrao tenis,I jedino gde je zaista hteo nesto da uradi su OI a tu je Delpo zaista odigrao najbolje sto ume,posle je odradjivao turnire.
  Sada ima novog sponzora,trenera i kupio je nekoliko nekretnina ima on zivot i van tenisa.
  Ali nas zanima teniski uspeh a licno mislim da ce on kroz vreme(jarac) postizati sve vece uspehe naravno kroz rad jer jarcu nista ne pada bez rada ali lagano kroz igru(blizanac) .
  Do pocetka W -2017. on ce vec naci balans u svojoj glavi i resice neke dileme,Mislim da je jucerasnji poraz nekako za njega dobar jer nekad se tak kasnije shvate neki dogadjaji.Setite se da je posle poraza u finali RG-2015 od Wavrinke i uzleteo najvise sto je ikada neki teniser uspeo.Citao sam pre 4-5 godina predvidjanja nekog indijskog astrologa koji je rekao da ce Novak osvojiti 13 GS titula a tada je imao mozda 5 GS izgledalo je neverovatno a sada vidimo da ce ih imati i vise(ja sam siguran da ce on imati jos nekoliko pehara.
  Mislim da su mu tranziti na W prilicno dobri jer ce u to vreme mesec biti u skorpiji i da do kraja turnira ce mu biti problematican samo u 12 kuci a to je samo jedan mec na samom pcetku ali o tim detaljima cemo kasnije…
  Ko zna tacno vreme pocetka neka napise cini mi se da je oko 12h po londonskom vremenu pa da razmotrimo horoskop ovogodisnjeg W.

 604. WB pocinje u ponedeljak 3.jula u 13.00 po lokalnom vremenu. Turnir traje do 16.jula.

 605. Mecevi na centralnom i terenu br. pocinju u 13 po lokalnom(u 14 po nasem), a na ostalim u 11.30.

 606. Bice Novakova eksplozija sad na WB. Isto kao 2015. posle RG kad je nanizao 4 GS u nizu. Dobro sad je tesko ocekivati da to ponovi jer to neko uradi jednom u 30-40 godina. Vidim i na drugim forumima da su ljudi klonuli duhom i omalozavaju Novaka i pricaju kako je gotov, da treba da se penzionise, da vise od njega nema nista i slicno.
  Ne treba gubiti nadu tako olako. Vratice se on jos jaci nego sto je bio.

 607. Milan Atlić

  Svi pesimisti su depresivni! To je 100% tako.

 608. Bravo Milane za prognozu da Marej nema sanse da osvoji RG.

 609. Milan Atlić

  Da, ali me Vavrinka iznenadi: ovo je godina Ovna a on je upravo to.

 610. Ne znam za koga da navijam sad. Ne bih voleo da pobedi Nadal zbog Novaka ali bilo bi lepo zbog 10.jubilarne.

 611. Što se tiče Mareja,pomeno bih jedan tranzit nimalo bezazlen po njega.Naime,tranzitni Jzni čvor u Vodoliji nikako ne prija Endiju koji je Bik-Devica.{to se ti;e Dominika Tima,njegov vladar prirodnog polja psihe( Ovan)Mars je pravio kvadrat na njegov Mesec(psiha)vrlo verovatno egzaktan kvadrat,jer ne ynamo tacno vreme rodjenja,a time i stepen natalnog meseca Tima.Sto se tice finala,Vavrinka,koji je bioritamska 4-ka nema nikakve sanse u danu 8-ce.Voleo bih da gresim,Milane,demantuj me.

 612. Milan Atlić

  U nedelju Sten je u četvorci. Vidi moj dnevni horoskop.

 613. Sta kazete o mogucoj saradnji Stepaneka i Novaka? Pominje se po netu ta vest.

 614. Aleksandar

  Ne znam ljudi moji, stvarno mi je zao Novaka. Taj covjek moze jos sigurno. Iako je sve osvojio i jedan je od najboljih u istoriji sto je ova igra imala. Bojim se da ce mu biti sudbina kao Bjorna Borga. Steta je to, on stvarno moze ali eto u glavi je nesto kliknulo. Zao mi je i zbog Vajde. Nema mu se sta zamjeriti, radovao sam se njegovom uspjehu vise nego svom. Daj Boze da grijesim…

 615. Milan Atlić

  Ne brini se Aco, vratiće se Nole. Siguran sam u to. Nije on od slabog materijala sazdan. To mu i horoskop kaže. Sada se u njemu taloži inat i želja za ponavljanjem uspeha. Ima on pobedničku filozofiju al, protiv planetarnih(trenutnih) nepogoda, ne može niko, pa ni on. SIGURNO se vraća!

 616. Aleksandar

  Dace Bog da bude tako. Novak ima milione navijaca, ali mi ovdje sa foruma ga bas gledamo kao svog brata, kao krv nasu. Nismo sr bez razloga nasli ovdje. Jer nas pored svega ostalog interesuje sta ce biti sa njim sutra. Opsesivno tragajuci za informacija naidjosmo na ovaj sajt. Normalno svu mi imamo svoje zivote, neko bi rekao „ah ne sekiram se ja za njega ima on sve“ ali nije to poenta. Poenta je da uzivas u uspjehu jednog covjeka i to planetarnog uspjeha, sto vecina nas nece dozivjeti, ali nas je i zato se radujemo. I prvenstveno sto je takva pozitiva sam on kao licnost. Stvarno ga volim i zelim mu svu energiju ovog univerzuma i celicne zivce. Live long and prosper Novak!!!

 617. Milan Atlić

  Današnji meč Vavrinka-Nadal? Iako imam 2 bitne planete u 12 oj kući, pokušaću. Nadal je u odličnoj formi i rešen je da „izgine“(tako razmišlja njegov podznak Škorpija), da posle 3 godine osvoji RG(GS). Problem mu je Mars u Raku i vrh Solarnog ascendenta u 12 oj kući a prednost Mars u Jarcu(Natalni) i odlična forma kao i mnogo manje provedenog vremena na terenu od Vavrinke. Vavrinka igra odlično, ovo je godina Ovna(on je Ovan) ali je danas Mesec(on je Rak podznak) u Jarcu(izgnanstvo) što je Veliki peh. Stvarno nisam pametan ali se bojim, kao i većina vas, da će Nadal dobiti. Napred Sten!

 618. Zasto se bojite sto ce pobediti Nadal?Covek se bori vec 3 godine da nesto bitno osvoji, nije klonuo duhom i digao ruke od sebe nego je radio i dosao dovde.To sto je Novak,,jedan korak napred dva koraka nazad,, nije kriv ni Nadal ni Vavrinka.Postujem Novaka i sve sto je uradio ali ipak on nije toliko ambiciozan….do pre par dana sam ga podrzavao i verovao u zelju za povratkom,ali….mec sa Timom je razocarenje…..ne poraz,…. vec nacin na koji je doslo do njega!

 619. A fudbal ? 🙂 I vi digli ruke od srpskog fudbala kao ja. Nekad sam se strašno nervirao zbog tih starletana. Sad uglavnom pogledam samo rezaultate

 620. Pavle, cemu toliko razocarenje u vezi Djokovica? On samo godinu dana ne postize rezultate na koje smo navikli, mada je i osvojio par turnira, stizao do nekoliko finala, a Nadal je gubio od razno raznih anonimusa i nista znacajno nije osvojio skoro 3 godine, ispadao rano na skoro svakom turniru, pa je dokazao svima da sampione kao sto su on, Federer ne treba nikad otpisivati, a mnogi su ih optpisivali i govorili kako nista vise nece osvojiti. Federera su mnogi slali u penziju poslednjih nekoliko godine,jos od 2013. a on igra sve bolje. Oni jedan drugog vuku i mene raduju ova dobra izdanja Federera i Nadala, jer ce to povuci i Djokovica da se i on vrati. Vidi se da zeli i hoce, samo mu treba vremena, kao sto je i njima trebalo. Nama ostaje da uzivamo u tenisu, njihovim dostignucima i bodrimo Djokovica i kad mu ide i kad mu ne ide.

 621. Milan Atlić

  Jbg, od njega koristi imaju samo srpski politicari, jer ga oni kontrolisu.

 622. Milan Atlić

  Znate kad bi Nadal dobio Stena, da Mesec nije bio u Jarcu? Nikad, a možda ni tada. Jbg.

 623. Likice, sve je tacno sto si napisala,slazem se.
  Luti me nacin na koji gubi meceve, malodusno,nezaineresovano….Ni malo postovanja prema ljudima koji navijaju za njega. Ne smeta mi kad gubi a bori se, Naravno, sve ovo je moj utisak i misljenje!

 624. Pavle, razumem, jer i mene je iznenadio treci set protiv Tim-a i naravno da tesko pada kad deluje kao da mu nije stalo, ali ja verujem da njemu to pada jos teze i da ce ga upravo to naterati da se vrati na svoje stare staze, borbenost i odlucnost da ponovo pobedjuje.

 625. Vavrinka nije imao šanse.Dva teška aspekta.Vavrinka je u odznaku Rak.Tranzitni Saturn u Strelcu tuče egzaktnu opoziciju na vavrinkin vladar ASC Mesec u Blizancima-natalni.Drugi,mozda još tezi aspekt:u sekundarnim progresijama vavrinkin Mesec u egzaktnom kvadratu na natalni Saturn.Ima još ,ali ovo je i više nego dovoljno.

 626. Pobedio je Rafa i vise nego zasluzeno. Odigrao je ceo turnir besprekorno kao u najboljim igrackim danima. Ali sad sledi trava i WB gde ga ne vidim dalje od 1/4 finala. Bice Feki dobar, kao i ostali serveri. Ja nesto ne volim taj tenis gde raspale servis koliko mogu jace. Nadajmo se da ce i nas Nole procvetati. Vec su prognoze da ce jul mesec biti uspesan za Noleta tako da jedva cekam da pocne WB. Idemoo!

 627. Milan Atlić

  Imace Novak podrsku Marsa, Nenade. Ocekujem, najmanje, plasman u polufinale. Pozdrav za sve Forumase. Idemooo!

 628. Jeste li citali izjave onog Vilandera. Kaze Nadal je favorit na WB i veruje da moze da spoji 4 GS u nizu kao Novak. Poceo da lupa zesce.

 629. Milan Atlić

  Novakomrzac. Puk’o čovek načisto. Nego mi je interesantno kako Feki „brani“ Novaka. Počele su psiho igre pred VB. Ništa novo.

 630. Milan Atlić

  Tomi Robredo(španski teniser, za neupućene): “Iako je Mari broj 1 i fenomen, Nadal je ikona ovog sporta zbog svega što je postigao – godina u vrhu, Grend slem titula, Masters trofeja, medijske popularnosti, autograma… Ako ga uporedite sa Đokovićem, koji je takođe bio prvi na ATP listi, svetlosnim godinama je ispred. To je moje mišljenje”. Vala, Robredo, kako misliš, bolje to ostavi onima koji to umeju. Smem u opkladu da će Novak u GS da prešiša Nadala a onda možemo da ga pitamo: „šta znači svetlosna godina?“.

 631. Smešna i jadna izjava Robreda. Inače Nole igra Istborn. Pametna odluka da malo provezba protiv dobrih servera.

 632. Milan Atlić

  „Protiv Nadala i Federera morate da igrate bez razmišljanja. To je jedna od najtežih stvari kada se sastajete sa njima. Nisam prvi, ni pooslednji koji je izgubio na Rolan Garosu od Nadala. Rafa je cele godine igrao neverovatno. On je sjajan borac i tako je teško igrati protiv njega. Hteo sam nešto da promenim u igri, kako bih ga pobedio, ali on mi jednostavno nije dao šansu“, završio je Vavrinka.
  Možda nisam u pravu ali da Nadal osvoji RG sa Marsom u Raku, to mi dosta liči na neku „hemiju“, koju on vešto koristi i ima podršku Najkija.

 633. Puca Marej po savovima bas kako ste i predvideli, a i sam je vec nagovestio. Bice zanimljiva borba za prvo mesto do kraja godine. Valjda nece Nadal i Feki da nastave ovako inace moze neko od nih dvojice. Nole nema ni mnogo ali ni malo da brani ali Federer nema nista da brani do kraja godine.

 634. Milan Atlić

  Keš o favoritima na Vimbldonu: Kada su u pitanju glavni konkurenti Švajcarca, Australijanac ne pominje Novaka Đokovića.

  „Mislim da jedino Endi Mari ima šansu da ga zaustavi, ali ima tu još igrača koji mogu biti opasni. Tu su Stan Vavrinka, Miloš Raonić, Marin Čilić, i slični momci. Tu je i Rafael Nadal, igra neverovatno, ako uspe da prenese igru sa šljake na travu“. Moj favorit je ipak Federer“, dodao je Keš.

  Živi bili, pa videli.

 635. Za Fekija se slažem da je jedan od favorita, ali ne pomenuti Noleta je bruka i sramota. Ali svi oni biće iznenađeni!!

 636. Biće mu najteži meč sa Delpom ali možda je on bolji nego Izner, Kirjos. Mislim da je pametno odlucio sto igra u Istbornu, da se navikne na podlogu, kaki bi bio spreman za WB jer tamo nema lakih protivnika.
  Uzgred ovaj Vilander ne može da živi dok ne pomene Novaka. Savetuje mu da uzme odmor posle WB do početka nove sezone. Samo da bi njegovi mezimci Feki i Nadal bili pinovo prvi na listi.

 637. Milan Atlić

  Svi su oni tu negde blizu. Bitno je ko će se Novaku namestiti kad mesec bude u Jarcu.

 638. Milan Atlić

  Nego, Mario Ančić kao podrška na Vimbldonu je PROMAŠAJ. Slabog astrologa ima Novak.Ako ga ima.

 639. Milan Atlić

  Da, Gaga je bila uspešna sa prognozom. Svaka čast. Sutra počinje Vimbldon, napred naši!

 640. Milan Atlić

  Znači, biće iznenađenja i sigurno neće biti isti pobednik kao prošle godine.

 641. Milan Atlić

  Danil Medvedev rođen 11.2.1996, numerološki kod 4(2) 7 2. Interesantno: Južni Čvor prolazi kroz znak Ovna, što znači da su mu gubici kroz planetu Mars. Prvi put vidim sportistu sa ovim položajem te mu ne dajem izglede za sjajnu sportsku karijeru!

 642. Baš u trećem kolu protiv Del Potra, 8 juna, mesec će biti u Jarcu, tako da ako i Novak i Del Potro stignu dotle, kakve su šanse Novaku da pobedi?

 643. Milan Atlić

  Likice, dobro si izračunala. Goreg rivala nije mogao da dobije. Prošle godine na Olimpijadi dobi baš njega sa Mesecom u Jarcu. I izgubi jer Potro ima u numerološkom kodu četvorku(Jarac). Pre moje prognoze, voleo bih da čujem druge forumaša.

 644. Mozda bude neka kisetina pa se igra 9. 🙂
  Tesko da bude odlaganje zbog krova, nego mozda bude drugacije ovog puta. Mozda ce Nole imati neke dobre tranzite.

 645. Milan Atlić

  Delpo je Vaga a Novaku je to gubitni znak. Najgore je što je Jupiter u Vagi. Novaku je to dan broja 7 a Delpu dan broja 3. Sve zavisi od toga koliko će Novak biti psihološki stabilan a Mesec(psiha) je u prirodnom polju psihe Blizanaca: Jarcu. Stvarno će mu biti teško da pobedi Delpa jer ovaj ima Jupiter na svojoj strani.

 646. Biće valjda sve ok. Na klipovima deluje opušteno i baš se zabavlja sa svojim timom. Tako da mislim da mu je psiha na visokom nivou.

 647. Milan Atlić

  Medvedev izgubio u drugom kolu! Rekoh ja da od njega neće biti valjanog tenisera jer mu Južni Čvor prolazi kroz Ovna.

 648. Neće novak izgubiti od Delpa 08.jula 🙂 mozda od Gulbisa 🙂 Šalu na stranu Delpo je u julu mesecu pod 4-kom,nije iao šanse za nešto krupno,Novak,Nadal i Marej ,po ovom kriterijumu,bi bili glavni favoriti,mislim da Federer pod 6-om nije favorit.

 649. Milan Atlić

  Ako bi ja rekao da je Novak u većem problemu sa Gulbisom, nego sa Delpom, šta bi mi vi na to odgovorili?

 650. Milan Atlić

  Necete verovati, doslo je Gulbisovo vreme. Videli ste kako je „oduvao“ Delpa.

 651. Ja ti verujem Milane,jer je vrlo nepovoljan period po Delpa,Novak bi ga oduvao ko zeca,a Gulbisu je mesec jul vrlo povoljan period,pod energijom Marsa,kao i Novak,sa povoljnijim astro-aspektima.Ipak,Novak dobija 🙂

 652. Milan Atlić

  Novak igra u mesecu pod vlašću Marsa(8) a Gulbis u mesecu pod vlašću Marsa i Sunca(1). Mesec, od koga Novak mnogo zavisi, nalazi se u znaku depresije(Jarcu) i ako ne uspostavi psihološku ravnotežu, LAGANO će izgubiti. Gulbisa muči sinastrijski aspekt Mesec(Novakov) kvadrat Kiron(Gulbisov) ali ima tranzitnu podršku. Ukoliko bih se kladio, pre bih stavio neku sumu na Gulbisa. Ipak, napred Nole, sredi se pa „sredi“ Gulbisa.

 653. Kod Gulbisa se desilo nesto jako poiztivno nedavno i sam je to izjavio posle meča, ali nije hteo da ulazi u detalje. On meni deluje jako smireno i samouvereno, baš kao da se nešto bitno promenilo kod njega u životu i on će u meč s Novakom ući opušteno i s velikom verom u sebe, pa može baš da bude iznenadjenje za mnoge, pa i Novaka, jer mentalno nije to onaj isti Gulbis kao pre, vec mnogo jači, a teniski talenat je bio oduvek, samo se nikad nije baš maksimalno trudio. S druge strane, Novak mi deluje previše opušteno i liči kao da mu je krenulo, ali nije zapravo ni imao pravi test do sada, a u poslednje vreme kad god deluje uverljiv i kao da nam se vratio stari Novak, dodje do nekog neočekivanog poraza i šoka za njega i navijače. Zato mi se baš čini da je Milan u pravu kad kaže da je Gulbisovo vreme došlo, samo se nadam ako već pobedi Novaka, neće stati kad stigne do Federer-a, mada mnogi astrolozi tvrde kako je astrologija za Wimbldon jako povoljna Federeru i da ima najviše šansi da ga osvoji.

 654. Milan Atlić

  U pravu si Likice. Samouverenost je do sada falila Gulbisu, vise ne.

 655. Sve smo sami strucnjaci do strucnjaka….hajde da sacekamo sutrasnji mec…Milane, zar niste rekli da ce juli mesec biti ok za Novaka i da ocekujete plasman u polufinale bar?

 656. Milan Atlić

  Jesam, Pavle, rekao. Bilo je to pre, moramo se složiti, jakog žreba. Gulbisa niko nije ozbiljno shvatao, ni ubrajao u ozbiljne protivnike u trećem kolu. Ne znam, nema njegove tačne Natalne karte, ali sam siguran da će u narednom periodu biti nevolja za svoje protivnike. Napred Novače!

 657. Milan Atlić

  Ne znam koliko će uticaja imati činjenica da će danas Novak igrati pod vlašću broja 7 a Gulbis pod kontrolom broja 9(Novakov broj) ali malo navlači na Novakovu stranu.

 658. Milan Atlić

  Izgleda da smo došli do bitnog podatka: Gulbis je podznak Rak. Ima logike, sav je emoivan i smušen. To je jedino što može Novaka da spasi. Pod istim uslovima je Vavrinka(podznak Rak) izgubio finale RG od Nadala(Mesec u Jarcu).

 659. Aleksandar

  Prosao je krizni period. Mogao bi Nole osvojiti. Vrlo vrlo moguce.

 660. Milan Atlić

  Pa objasnismo, Maro. Gulbis je, otkrismo, podznak Rak i to je Jedino što spasi Novaka sa Mesecom u Jarcu. Izvesno je i da je kvadrat Novakovog Meseca sa Gulbisovim Kironom(trauma) teško oboriv. Hvala ti što nas pratiš.😎

 661. A i ovaj tranzitni mesec u Jarcu gradio je jak kvadrat na gulbisov natalni aspekt Mars0Mesec u Ovnu,a Gulbis je i bioritamska 2-ka.a i novak je izglkeda uspeo da popravi psihu.

 662. Ako je Gulbis zaista Rak u podznaku,onda je veoma loše što mu je natalni Kiron u Raku,a loš aspekt mu je i Sunce0juzni čvor u Devici.To su brutalni natalni polozaji,nije čudo da sa Marsom u Ovnu nije daleko dogurao u karijeri,a ima potencijal,ima jake razorne udarce.

 663. Milan Atlić

  Sve je stanje psihe. On je ima slabu jer je konjukcija Meseca(psiha) i Marsa koji je kod Device takođe vladar psihe, katastrofalan. To objašnjava njegovu lošu karijeru a ima Mars u Ovnu, što je jako poželjno za sportiste.

 664. Milan Atlić

  Savo, ne slažem se s tobom da je Novak popravio psihu. Bio je totalno izgubljen u prvoj polovini prvog seta. Sreća je da je Gulbis bio u još gorem stanju. Igra je dobra ali mu je psiha, Mnogo slaba tačka.

 665. Nije besneo i nije mnogo grešio i uglavnom je bio dobar procenat prvog servisa.

 666. Milan Atlić

  Da, ali mu je lice bilo u grču i gledao je često ka svom boksu. No to je razumljivo s obzirom na položaj Meseca u polju psihe, gde je u egzilu. Bila je tu u vazduhu i Gulbisova, provokativna, izjava. Ovo će mu mnogo pomoći da povrati, poljuljano, samopouzdanje.

 667. Sada kada je prošao minu u liku Gulbisa valjda može do očekivanog polufinala. A možda i dalje? Kakva je situacija sa horoskopom Federera, Nadala i Mareja? Nije kao da blistaju i mnogo bolje igraju od Novaka..

 668. Milan Atlić

  Marej nema šansi, ovo mu je mesec početaka. Ova dvojica imaju nebesku podršku.

 669. Nadal ispade.Tranzitni Neptun90Sunce(natalno)Taj problem ima i Marej,tranzitni Neptun180 ASC

 670. Milan Atlić

  Mesec pod brojem 7(jul) koji vlada Uranom i iznenađenjima.

 671. Ako prođe danas Manarina, Novak ide na Berdiha koji je rekao bih stara musterija. Cini mu se kad kod je Nole imao Berdiha y zrebu dobro je prolazio da ne kazem osvajao turnire. Zamislite da Marej ispadne u 1/4 i Nole posle WB bude prvi.

 672. Milan Atlić

  Ne volim da zamišljam previše lepe stvari, pa da se posle razočaram. Činjenica je da mu do finala ne postoje jaka planetarna ograničenja, jedino ovi kvarnjaci

 673. Slepci nisu ga prebacili na centralni, a mogao je tamo da zavrsi posao jos juce. Ovako igrace dva dana u tri seta. Osecam da ce proraditi inat u sto Beker rece da bolje igra kad ga iznerviraju.

 674. Aleksandar

  Znaci nije bas sjajno na dan finala? A Federeru dobro stoji. Hm mozda svjezina u godinama odivra ulogu.

 675. Aleksandar

  Kako god, Britanci stimaju veliko finale izmedju federera i mareja. U pitanju je prestiz, i ko god od njih dvojice uzme ti isti britanci ce trljati ruke. Samo da ne uzme srbin jer nije plave reptilske krvi. Zato mu i smjestaju ovako ne bili ga izmorili i psihicki i fizicki. Dace Bog da karma odradi svoje i da im nole poremeti planove…. Izvinjavam se zbog gramatickih gresaka, komentar je nastao u stanju isfrustriranosti .

 676. Milan Atlić

  Stari su to kolonizatori koji nikako da se naviknu da se svet ne vrti oko njih. Valjda ih stigne karma.

 677. Mari je danas bio u danu 4-ke,uz teške asekte koji ga već dugo prate-Trnzitni Neptun180ASC,trnzitni Saturn0Mesec-natalni-uzasan aspekt.

 678. Hoće li neko, napisati nešto o Berdihu, da razumijem zašto me nervira !

  PS: Marej ili krunjenje nabildovanog rezutata. Čim ne bude prvi, niko se, u svijetu tenisa neće ni sjećati te epizode …..

 679. Novak će u petak na dan igranja polufinala biti u danu 4-ke.

 680. Milan Atlić

  Federer u znaku dvojke (okolnosti nisu uvek pod kontrolom).

 681. Milan Atlić

  Nervira te što je bezlična Devica. Poklopio mu se jul sa trenutnim bioritamskim brojem(7). Ne verujem da može dobiti Novaka.

 682. Ne može Novak protiv povrede. Šteta, poklopile su se kockice da vrati prvo mesto već na WB ali ne vredi, viša sila.

 683. Zao mi je samo što će Federer,ni kriv ni duzan,osvojiti 19 GS titulu i time definitivno Novak neće imati šanse da ga dostigne,kakve god da mu budu naredne godine.

 684. Novak je povredjen (povredu vuce godinu dana).
  Novak ne trenira dovoljno(ili zato sto je povredjen ili zato sto zeli da se posveti za njega vaznijim stvarima u zivotu ili zato sto jednostavno tenis mu vise nije prioritet u zivotu inace bi vec nasao stalnog trenera i ostale clanove tima).
  Novak je okrenut tenisu trenutno samo onoliko koliko mu donosi zabavu (ne znam da li ce mu biti isto tako zabavno i kad ispadne iz prvih 10 na svetu).
  Astroloski Novaku sledi uspesna sledeca godina …. da li stvarno verujete da ce osvajati turnire sa ovakvim stavom.

 685. Milan Atlić

  Po meni, Novak ne voli da izgubi ni u igri vi „Ne ljuti se čoveče“, a kamoli u onome što mu život znači: tenisu. Te njegove priče, uz svo uvažavanje Novaka koga poštujem, nisu 100 posto iskrene. I tu ga razumem, verovatno bih se i ja na sličan način „vadio“ da ne znam astrologiju. I da sam ranjive prirode kao on. Fakat je jedan: vladar 12 kuće je u Južnom Čvoru i to su nevolje, porazi i povrede. Rekao sam to u oktobru prošle godine i to se dešava.

 686. Rece da ce verovatno uzeti pauzu do kraja godine….Kada ce kraj njegovoj novolji ?

 687. Saturn u Strelcu u retrogradnom hodu trenutno gradi skoro egzaktnu opoziciju na natalni aspekt Merkur(ruka)0Kiron(trauma)i snazno aktivira novakov tezak natalni aspekt Saturn180Merkur(ruka)0Kiron.ametno bi bilo da pauzira najmanje do oktobra,dok tranzitni Saturn u direktnom hodu ne ode iz egzaktne opozicije,a jošnajbolje do kraja godine jer ovaj natalni aspekt daje mogućnost teze povrede ruke,gde bi onda karijera došla u pitanje.

 688. Ucena 100%

  Zeleo bi da predocim jednu malu stvar.Zar vam nije upitno da Novak kao da drzi ledja Mareju,jednostavno ne sme da bude ispred ovoga.Meni se cini da je Novak na neki nacin ucenjen.Za ucenu ne mora covek da bude kriv nego mu zaprete to i to…Pitanje je. da li se moze videti u natalu da li postoji neka ucena, neka povezanost sa Englezima ma ovaj drugi nacin ,sa Marejem?…Kako se to vidi i da li se vidi? Molim najozbiljinju analizu.Da li neko sme.?Izvolite…Hvala…

 689. Milan Atlić

  Dobrodošao na Forum. Interesantna teorija. Čak, veoma moguća. U Novakovom Natalu, u 12.oj kući(kuća tajni) se nalazi Neptun(tajni i pokvareni neprijatelji). To govori o mogućnosti tvoje pretpostavke. S druge strane, evidentno je da Novak ima problem sa rukom, koja mu pravi traumu i koju je nemoguće izlečiti jer je u igri Kiron. Kiron, takođe, može biti u vezi sa ucenom. Ne bih, dalje, razrađivao ovu tezu jer se izlazi na klizav teren o kome nemam konkretne podatke.

 690. Ako je povredu nemoguce izleciti da li je i karijera dovedena u pitanje? Da li mozete videti u natalu Novakovom jel sledi prekid karijere?

 691. Milan Atlić

  Kada je Kiron u pitanju, povreda se sanira ali se, ako čovek nije oprezan, posle izvesnog vremena obnavlja. U prevodu, Novak ne sme da ide na asove već na tehnički doterane udarce kojima će da nadmudri protivnika, što za lucidnog Novaka, ne bi trebalo da bude problem.

 692. Ucena 100%

  Kako mi znamo da je povreda?Iscenira se sve ,pod moranjem.Nadal?????Pa mi ljudi smo skloni da verujemo ono sta vidimo na TV-u.Da ne nabrajam primere…Previse posmatrate aspekte sa jedne ciste pozitivne tacke i kao da je sve lako objasnjivo.Iskreno mi kazite ,da li je iko video,predvideo povredu bas sada?Tesko?Pa opet ja ,dosadan, a verujte da ovo nije bez osnova,da li postoji neko dublje posmatranje aspekata?Milan je objasnio neke stvari ali ga razumem zasto ne ulazi dalje,apsolutno…Hvala …..

 693. Endi Marej svakako pada sa prvog mesta,na koje se,verujem,neće nikad vratiti ponovo.To će se desiti već na jednom od sledećih mastersa.Da li će ga smeniti stari Federer ili Nadal ili neko treći,to je jedino upitno.Inače,odlične predikcije ima Čilić za osvajanje Vimbldona,bolje nego Federer,medjutim mnogo puta smo videli da psiha igra glavnu ulogu,a ona kod čilića nije za reprezentaciju.
  Soko je odlično zapazio da karta početka turnira funkcioniše.Tranzitno Sunce i MC karte turnira je u konjukciji sa zvezdom Sirijus,a na sirijusu je natalni Mars Rodzera Federera.

 694. Ucena 100%,pozdrav!Niko ne moze predvideti tačan dan ili sedmicu dana povrede.Ipak,velika mogućnost je u perodu od oko 2 meseca KADA JE SATURN U RETROGRADNOM HODU U JAKOJ OPOZICIJI SA NATALNIM ASPEKTOM MERKUR(RUKA)KONJUKCIJA KIRON(TRAUMA)A TO JE OVAJ PEROD,NA ZALOST.Isto tako,rizičan period je sve do oktobra 2017.god. doj je tranzitni Jupiter(vladar 12.pola-maleri,pehovi,gubici)u znaku Vage(polje gubitaka Novaka ,jer mu Juzni Čvor u znaku Vage)To je već jako,prejako astrološki prikazano,a tačan dan ti niko ne moze reči.

 695. Milan Atlić

  Bravo za Ucenu, uneo si dinamike na Forum. Vrlo je jasno ko je favorizovan na WB u: to su oni koji su igrali na Centralnom terenu. Isto je bilo i na AO. Što se tiče Fekija, očigledno da Nike ne bira sredstva da „pokaže“ da je njihova oprema superiorna i sve to sprovode, najmanje, preko organizatora GS.

 696. Aleksandar

  „Reptili“ ne mogu da mu oproste kada ih je odbio za ponudjeno drzavljanstvo.

 697. Ja mislim da je Cilic to iznenađenje o kom pričate.
  Što se Novaka tiče, pauza ide duža ali mislim da neće propustiti Njujork i Dejvis kup. Kinu može slobodno da preskoči, a Pariz i London možda odigra pošto je u Evropi i ako se bude dobro osećao. Na Sinsinati ćemo morati da sačekamo još bar godinu dana.

 698. Da li ima šanse da sanira hroničnu povredu lakta dok je još u stanju da postiže vrhunske rezultate. Ili je ovo kraj. Valjda to astrologija može da nam kaže

 699. Milan Atlić

  Rekoh ja da nije kraj, nisi pratio Forum Đorđe.

 700. Čitam komentare nekih da je u pitanju teniski lakat i da se tesko i dugo leči. Ja opet nešto mislim da nije to u pitanju jer bi to odavno otkrili i ne bi Nole započeo ovu sezonu. Verujem da je u pitanju istegnuće tetiva zbog napora i da će odmor i duža pauza rešiti problem.

 701. Osvrnuo bih se na sličnost natalnih i tranzitnih aspekata Djokovića i Mareja i obojica su povredjeni.Oni su rodjeni u razmaku od 7 dana i obojica imaju natalni aspekt Saturn180 Kiron,egzaktno.Razlika je što Marej ima „samo“ Saturn180 Kiroon,a Novak Saturn 180Merkur0Kiron.Iz ovih aspekata je jasno i logično i zašto Marej ima problema sa kičmom ili kukom,a Novak sa rukom.Marej:Satiurn( kičma,kosti,kuk)180Kiron(trauma),A Novak:Saturn 180 Merkur(ruka )0 Kiron(trauma)O bojici je tranzitni retrogradni Saturn snazno aktivirao natalni aspekt.

 702. Milan Atlić

  I obojica su u promenljivim (pod)znacima koji su na udaru od Saturna do kraja godine.

 703. Ma treba Nole kao Feki i Nadal da prekine sezonu i da se spremi za narednu. To bi bili pametno i racionalno resenje ali mi, njegovi fanovi i navijači ne bi voleli to zbog trofeja. Ja sam ubeđen da bi osvajanje Dejvis kupa bio ogromni vetar u leđa za naredny sezonu.

 704. Milan Atlić

  Gledam anemičnog i flegmatičnog Berdiha protiv Federera i- nije mi dobro. Kakav smor, strašno. I, baš mi još žalije što Novak nije tu.

 705. Nije lakat jedini problem. I rame je otišlo. Sa s*anim laktom i ramenom teško da nešto može biti. Mada nada umire poslednja.

 706. Federer će biti u nedelju u danu4-ke.Ima li Ćilić šanse?Federer,najbolji teniser svih vremena,a toliko antipatičan čovek,bez imalo harizme(jedino je Berdih gori po tom pitanju)Jel to zbog Venere u Devici ili Sunce u 12.kući?

 707. Milan Atlić

  Njegova prepotentnost bode oči. I to što je loš čovek: na mreži gađa protivnika u telo(cilj opravdava sredstvo). Toliko me nervira da nikad nisam ni hteo da mu analiziram Horoskop i psihu.

 708. Aleksandar

  Vratice se Novak jos jaci i opasniji sa novim stilom igre. Stajace na sredini osnovne linije i gadjati same uglove i setati protivnike. Bez puno kretanja i trosenja. Zivi bili pa vidjeli.

 709. Milan Atlić

  Slažem se s tobom Aco. Vratiće se sa racionalnom igrom i neće ići na mnogo turnira već će se koncentrisati na GS.

 710. Milan Atlić

  U danu finala VB Čilić igra u danu broja 7(Uran) Feki u 4(Saturn). Budući da nijedan od njih u svom kodu nemaju te brojeve, teško je osloniti se na brojeve. U mom navijanju protiv Federera, uzdam se u 4 koja zna da predstavlja Kočnicu i uskraćivanje i to što je Čilić Vaga a trenutno je Vaga blagoslovena Jupiterom. Idemo Čiliću!

 711. Neverovatno i cudno……povreda datira od pre 1,5god, dana….cudno da novi sponzor nije proverio njegov zdravstveni karton pre potpisivanja milionskog ugovora, a u pitanju je vrlo ozbiljan sponzor i ozbiljne pare….Novak i sve oko njega je misteriozno!

 712. Muguruza osvojila Vimbldon.Muguruza je Vaga(Jupiter tranzitira Vagom)a i natalni Jupiter joj je u Vagi.Ima jaku natalnu kartu,Mesec u Raku na Sirijusu,Mars u Škorpiji,Saturn(odbrana)u Vodoliji u svom sedištu.Venus je u podznaku Vaga(Jupiter u Vagi)medjutim sunčev znak ima primat nad podznakom,eto lepog primera,ali nije samo to.Venus ima konjukciju Marsa i Saturna,tezak aspekt,potpuno si u pravu Milane.I Sereni je bilo nameštano i štelovano,kao i Federeru,da osvoji turnir,ali…Nadamo se da će i sutra jedna Vaga uzeti trofej,ali mnogo su šanse manje da se to dogodi.

 713. Inačle,Muguruzi je tranzitni Jupiter egzaktno na natalnom Suncu,velika sreća za nju.

 714. Milan Atlić

  Ne brini Pavle, u njihovom ugovorima je iznos ugovora u srazmeri sa pozicijom na ATP listi. Te korporacije se igraju sa sportistima, nikad suprotno.

 715. Milan Atlić

  Čilić je mentalni invalid. Žao mi je što ti kažem ali se istini mora pogledati u oči.

 716. Milan Atlić

  Nažalost, kad je gusto: uvek uprska. Mentalna snaga za tenis je više nego neophodna. Smem da se kladim da Feki ima tim psihijatara. Ipak, ni oni ne mogu od njega da naprave dobrog čoveka, samo dobrog tenisera.

 717. Čilić ima u kardinalnim znacima egzaktne kvadrate i opozicije Sunca,Marsa,Neptuna i Kirona i egzaktnu opoziciji Plutona Sa Mesecom.Nigde nisam video kartu sa toliko egzaktno napadnutim Kironom.

 718. Milan Atlić

  Kiron je psihička bol koju ne možemo da pobedimo, samo da je umanjimo i trenutno zaboravimo. Baš je bilo potresno kada je danas zaplakao.

 719. Aleksandar

  Aaa bice vrlo tesko stici svajcarca u gs. Ali ce nole imati pozitivan skor sa najvecim rivalima. Vodi i protiv Nadala, Fekija i Mareja.

 720. Skoro je nemoguće da ga stigne jer treba osvojiti još 7 GS. To je teško uraditi posle 30.godine. Jedino da u naredne 3 godune uzme po 2 godišnje pa da se nada da kao Feku u poznim godinama otkine jedan ilu dva. Ali sve je to veliko ALI………

 721. Nema smetnji na astrološkom planu u narednim godinama ali treba biti motivisan i pre svega zdrav. Na drugom poznatom forumu(sportskom) razvile su se dve teorije. Da sumulira povredu iz nekog razloga i da je povreda ozbiljna, da je u opticaju operacija koja nema veliku verovatnoću uspeha i da je kraj karijere najverovatniji.

 722. Milan Atlić

  Gledam na Netu kako Hrvati pljuju po Cilicu. U tom „sportu“ su nam ravnopravni.😎

 723. „Federer je uspešan jer ima iskrenu podršku u ljubav od onih do kojih mu je stalo,za razliku od bivšeg Bekerovog štićenika,koji deli ljubav koju nema.“
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr, 17. jul 2017 08:36)

 724. Ovo je dobrim delom istina,ovaj komentar koji je citirala Gordana.Federerova zena,na svakom turniru,gricka nokte i tu je uz njega,vidno nervozna kad gubi,vidi se koliko joj je stalo,tu je sa celom porodicom,svekrvom ,svekrom.A gde je novakova zena?Ako je nekad slučajno na nekom turniru,onda je obavezno na suprotnoj strani stadiona od svekra i svekrve.Novine pišu da sa njima neće ni da razgovara,i verujem u to,sve na to ukazuje.Federer ima punu podršku i ljubav svoje porodice,naš Novak nema,na zalost.

 725. LJudi kada vam vladar 1.kuce tranzitira kroz 12 kucu, to je tezak period pa makar to bio i mesec/a on traje 2,5 dana/
  a zamislite kako je Noletu kada je tu saturn 2,5 GODINE/to je nj. vladar 1./Valja biti strpljiv jer jos malo a to je kad SATURN udje u svoj znak jarca/od 12.12.2017./.Eto nama opet radosti.Ja sam siguran 2018,2019,2020 necemu moci niko nista i za te 2,5 godine dostici ce FEDA.Siguran sam ko 2+2 da je 4.DAKLE citam vase komentare ali sve te price se uklapaju o neprijateljima, zaverama,gubicima, neuspesima,promene staba,povrede,sudski sporovi,i jos kojekavim glupostima jeste proizvod tranzita SATURNA kroz 12.polje.DA, gospodine Milane vidim da ste optimista ,ali sam ja morao da kazem da ta kriza ima i svoj kraj a ona je 12.12.2017.Hvala. Toma.

 726. Milan Atlić

  Takoooo je, Tomo. To sam i ja davno rekao: to je najtezi period u ciklusu Saturna od 28-30 godina. Takvi nam optimisti trebaju, ne samo na forumu!

 727. Odavno nisam pročitao bolje postove. Nadamo se Tomo da će tako biti.

 728. Da,Tomo,sve je istina,ali Saturn trenutno tranzitira 11.novakovom kućom,i tek na 25.stepenu Strelca počinje tranzit Saturna kroz 12.kuću.I kada sarurn udje u znak Jarca krajem godine on će i dalje dugo tranzitirati 12.kućom,sve do 16.stepena Jarca kada ulazi u 1.polje.Istina,kad Saturn udje u Jarca biće daleko lakše ali će i dalje to biti tranzit kroz 12.polje.V0eće će olakšanje biti kad jupiter udje u Škorpiju.

 729. U ovom periodu veći problem je što Saturn tuče jakom opozicijom natalne planete u Blizancima.

 730. Nole se povlaci iz tenisa na neodredjeno vreme,povreda je ozbiljna i zahteva dug oporavak…zato je sazvao konferenciju za stampu za sl. nedelju

 731. Doktor iz reprezentacije je rekao da se radi o kostanoj modrici i da sledi odmor 6-12 nedelja. Ne moze da radi sa reketom ali moze da radi na kondiciju bez ogranicenja i u teretani. Verovatno zavrsava sezonu ili se mozda vraca na zavrsni turnir i masters pre toga u Parizu. Polufinale DK bez njega ne mozemo da dobijemo tako da finale ne planira.

 732. Milan Atlić

  Evo zašto je Novak „the best“: Naime, francuski list „L’Ekip“ je uradio istraživanje po kojem je Đoković imao najteže puteve na turnirima koje je osvojio. Nikada nije trijumfovao na grend slemu bez igranja s nekim od igrača iz prve petorke ili bez trijumfa nad barem jednim članom „velike četvorke“.

  Takođe, u tri navrata je slavio na turniru kada je pobeđivao po trojicu top 10 igrača na svakom od Grend slemova.

  Kada se pogleda prosečan renking protivnika s kojima su se susretali, lista je sledeća: 1. Novak Đoković, 2. Rafael Nadal, 3. Rodžer Federer, 4. Pit Sampras.

 733. Novak je zavrsio sezonu. Racionalna i ocekivana odluka. Mislim i da je pametno sto ne ide pod noz. Sad ide oporavak i spremanje za sledecu sezonu. Osecam da ce povratak biti ubitacan za konkurenciju, nece znati sta ih je snaslo. Mozda se i ponovi 2011.

 734. Milan Atlić

  Kad se vrati, ima da ih „delje“ sve po redu!😎

 735. Konferencija za stampu…neiskreno…na granici anoreksije ..sa cudnim pogledom…

 736. Novak je bio vidno nervozan na konferenciji.Usiljeni osmeh,snazna gestikulacija rukama i glavom prilikom govora i nije ga drzalo mesto na stolici,bukvalno je cupkao na stolici.Nadamo se da će se vratiti u starom sjaju,aspekti će mu sledeće godine daleko više ići na ruku.

 737. Meni je baš delovao opušten. Ja mislim da bi mogao da zaigra već na US ali čovek hoće da napravi novi početak. Razmišlja na duže staze. Promena tima i glavnog trenera je nespretno urađena u toku sezone pa je ovo prilika da sve postavi na svoje mesto. Ide zadnja trećina njegove karijere, verovatno će raditi na nekim aspektima u igri, radiće na svom telu, psihi, samopouzdanju. I sam je rekao da je veoma analitičan, da smatra da je sve povezano. Iskoristiće on pametno narednih 5 meseci i biće jači i bolji nego pre.

 738. Nenade,
  Ne nadaj se uzalud,Novak se ne vraca….bar ne onako kako tii ocekujes!

 739. Pa ne može da igra kao u 25 godina ali može da igra racionalno i pametno. Pritom sačuvao je telo, svi kažu da mu je telo kao da ima 25 godina. Može da igra još dugo, duže nego što mnogi misle. Vidite primer Fekija, čovek će ove godine uzeti 3 GS(doduše spletom srećnih okolnosti). Daleko od toga da očekujem da će Nole osvajati sve redom ali će dominirati sigurno u naredne 3 godine. Jednostavno je talentovan, vredan, posvećen i ima odličan horoskop.

 740. Aleksandar

  Pustimo neka vrijeme odradi svoje. Ono mu je sada najveci saveznik…

 741. Za par dana Merkur kreće u retrogradni hod,pa bi bilo lepo da pre toga čujemo šta će nam Milan(a i ostali forumaši)prognozirati za US Open.Moja prognoza je da Federer i Marej neće osvojiti US.Večerašnje pomračenje Meseca na 15.stepenu Vodolije(a federerovo Sunce je na 15.stepenu Lava)a još više pomračenje Sunca,koje će da se desi 21.avgusta,takodje u Lavu,su dovoljno teški aspekti da Fed ne uzme 3-ći GS ove godine i ne preuzme prvo mesto.Po mom dubokom uverenju Fed neće više nikad na prvo mesto ATP liste.

 742. Milan Atlić

  Savo, Matorog može samo povreda da sputa jer će Najki učiniti sve što je potrebno (između ostalog napraviće podlogu koja Fekija najviše odgovara, kao u Australiji zimus na AO) da bi pokazali da je njihova oprema superiorna. Sve ostalo, osim pomračenja Sunca, Fekiju odgovara. Ostaje nam samo da navijamo protiv njega. Što se tiče dopinga u tenisu: nevini su svi oni koji nisu uhvaćeni u njemu. Pozdrav za sve forumaše.

 743. Najki je njemu uvek činio ovo što i sad čini pa u zadnjih 7ili 8 godina(do 2017)nije osvojio gotovo ništa.Nije to uvek dovoljno.

 744. Milan Atlić

  Feki ima jaku 12.u kuću i koliko se sećam, Sunce u njoj. Zbog toga on(,kao i Nadal), nikad nije imao problem sa doping kontrolom a odigrao je toliko mečeva!

 745. Da,ali Sunce u 12.lući se smatra apriori katastrofalnim aspektom,zar ne?Ubedljivo najtezi polozaj Sunca.Meni je fekijeva karta sumnjiva u smislu tačnog vremena rodjenja i stepena ASC.Ko ima Sunce u 12.kući ne bi smeo biti lider,niti političar predsednik drzave,niti ekonomista generalni direktor neke kompanije,niti neki sporski radnik glavni trener kluba niti reprezentacije.jer pod njihovim rukovodjenjem gubici su neminovni.

 746. Navijamo protiv Fekija u tenisu ali za Srbiju u kosarci. Sta mozemo da ocekujemo od njih na EP?

 747. Feki izgubio.Vladar ASC Merkur danas krenuo retrogradno.Upravo ono o čemu sam iao pre nekoliiko dana.Na US openu biće još teze,imaće i aspekt,za njega jako teške solarne eklipse,21.avgusta u Lavu(Feki-Lav)Nije ovo period u kom će se on proslaviti,ove godine što je uradio do sad,to mu je.

 748. Milan Atlić

  To su, Pavle, reakcije na njegov povlašćen položaj u svetu tenisa. Nikom to nije simpatično, mislim u Srbiji.

 749. Milan Atlić

  A mogli bi i da navijamo za Krinićevu. Ima srce, svaka joj čast.

 750. Ostadosmo i bez Teodosića. Sad su očekivanja dosta manja, ali borićemo se junački. Ove pripremne utakmice su dobro prošle, odlično su igrali bez njega ali prvenstvo je nešto drugo.

 751. Racun i ja na taj nas timski duh i inat. Ali moderna kosarka se igra sa svih 12 igraca, mnogo rotacija. Mada sad moze da se kaze da su svi jednaki osim mozda Bogdanovica i Marjanovica. Mozda ce to biti nesto sto niko ne ocekuje od nas.

 752. Milan Atlić

  92:82 protiv Letonije. Tvrda utakmica. Raduje smirenost koju im je ulio Đorđević, kao i to što je krenulo najboljeg: Bogdanovića. Da još krene i Gudurića i: nema zime. Idemoooo

 753. Milan Atlić

  Izgubiše i košarkaši i odbojkaši. Još jedan dokaz da za Srbiju funkcioniše karta berlinskog kongresa, po kome smo mi u znaku Raka. Da podsetim, popodne je Mesec bio u egzilu,u znaku Jarca.

 754. A inače je i tranzitni mars u Lavu(polje gubitaka berlinske Srbije)Milane,nije tema,al u 2 reči:koliko će trnzitni Jupiter u Škorpiji (asc brlinske Srbije)biti od koristi i ublaziti tezak progresivni aspekt(progresivni Mars) koji će jako delovati krajem godine?

 755. Milan Atlić

  Svakako će manji biti pozitivni uticaj Jupitera. Ipak, Jupiter donosi sreću pa će neprilike biti manje. Čuveno „sreća u nesreći“.

 756. Novak sinoć dobio ćerku.Nek mu je ziva i zdrava!Kako se to vidi astrološki?

 757. Milan Atlić

  Da, nek je živa i zdrava. Moraju biti aktivne 5(deca) i 7(drugo dete).

 758. Novaku čestitke na prinovi, sve najbolje u životu. Očekujem da će mu dati novi elan za nastavak karijere.
  Odbojkaši su uzeli bronzu. Šteta što nisu igrali finale jer su zaslužili.
  Šta će biti sa našim košarkašima? Najveći smo nesrećnici, toliko igrača nam ne igra da je to strašno. Bilo bi dobro da proradi Jović sa svojim asistencijama i Gudurić, inače ne piše nam se dobro.

 759. Milan Atlić

  Jbg odbojka se igra na 3 dobijena seta, inače bi igrali finale. U košarci nam fale „pametne“ asistencije. Vidi se i da nema vođe, Bogdan Bogdanović nije sazreo. Šta je tu je.

 760. Pa zato i kažem da treba Jović da proradi. U Zvezdi je bio odličan u asistencijama. Koliko toliko da nadomesti izostanak Teodosića. Problem je i što nema ni on zamenu, Micić je izgleda tu samo da prenosi loptu. Fali nam i trojkaš kao Simonović. Lazić treba da zameni Kalinića ali teško pošto je niži i slabiji.

 761. Možemo dobro da prođemo samo ako Bogdan i Marjanović daju zajedno 50 poena a ostali da skupe oko 30-40. I mora odbrana da bude odlična.

 762. Federe izgubio.Baš kako sam i piso u jednom od prethodnih postova,nije imao šanse na US openu.Solarna eklipsa u Lavu je bila kobna za njega,a i Neptun tuče gotovo egzaktnu opoziciju na njegov ASC.Nego,moze li Delpo(Vaga)da uzme US open,ide mu na ruku tranzitni Jupite u Vagi,ili će Nadal da ga zaustavi?

 763. Mars-vladar ASC a i 5.kuće karte berlinske Srbije(koja funkcioniše,na zalost jer je kartajako loša)u tranzitu je na mC karte Srbije u Devici.Mars je i planeta koja vlada sportom uopšte.Moja prognoza je da će naša košarkaška reprezentacija doći najmanje do srebra.Milane,šta ti kazeš?

 764. Ima li Anderson ikakve šanse protiv Nadala?Ne znam kad je rodjen,nisam trazio,ali ne verujem da ima i promil šanse.

 765. Milan Atlić

  Merkur je retrogradan, nije vreme za prognoze. Teško je poverovati da ima šansu.

 766. Uh kakva godina , Rafa i Feki po 2 komada.
  Nole izgleda vredno trenira, radi na kondiciji.
  Sta kazete za kosarku kakve su sanse protiv Italijana, bice gusto.

 767. Citam sad izjavu Vilandera, kaze Nadal stize Fekija po broju GS. Optimisticna tvrdnja ali Nole je tu iza ugla, trenira, sprema se , ne dirajte ga bice svasta…..
  A za Zabare ne brinem, brinem od njihovog trenera. Po meni najbolji basket su pokazali Slovenci i Spanci. Ako mi ne uradimo nista , voleo bih da Slovenci uzmu zlato.

 768. Milane, svaka čast na prognozi, ubismo Žabare. Ovo sam potajno priželjkivao zbog Rusa. Oduvek smo u drugom meču pobeđivali one od kojih smo gubili. Kako bi bilo dobro finale Srbija-Slovenija.

 769. Mnogi Srbi su radosni što su pobedili slovenci. Neki zbog poraza Španaca, neki zbog dragića i donćića.
  A ne pomisle da li su slovenci ikad navijali za Srbiju.
  Živim u sloveniji i svim srcem sam bio za španiju.

 770. Napisao sam nedavno ovde:Najmanje srebro 🙂 Moj prognoza se bazirala na tranzitni Mars(ASC,5.plje-sport,i Mars kao signifikator sporta)na MC berlinske Srbije,kao i na trantit Venere-7.polje-Bik-protivnici,suparnici u toj istoj karti.Venera-tranzitna-je u Lavu(gubici) 🙂

 771. Milan Atlić

  Da Jovic nema povredu, ne bih sumnjao u pobedu. Skepticni sam optimista a astrologiju, do 22 og ne vredi da gledam. Idemoooo!

 772. Najnovija informacija da Jović igra i da povreda nije ozbiljnije prirode.Mada,realno,nije on igrač tog kalibra da bi to bilo presudno,to neće biti ključno,kako god da prodjemo.

 773. Da, Jović je mnogo bitan, faktički je jedini play. Igrao je i sa Kuzmićem i sa Bobijem i to se osetilo protiv žabara i Rusa. Bogdan dosta preuzima ulogu pleja ali se zato umara. Slovenci igraju istu košarku kao mi ali mislim da možemo da ih nadvladamo jer imamo fantastične centre i tu ćemo da napravimo razliku.

 774. To jeste.Sutra je tranzitni Mesec u Lavu(gubici)Srbija je Rak.Ni Slovencima nije naklonjen sutrašnji dan.Napred Srbijo!

 775. Znači biće neizvesno. Tako i treba da bude finale. Biće valjda treća sreća, treće finale za tri godine.

 776. Mesec u Lavu(Lav-polje gubitaka u karti berlinske Srbije)zato je moja prognoza i bila:“Najmanje srebro“.

 777. Milan Atlić

  Ključ pobede: Kokoškov rođen 17.og, juče bio 17.i. Namestilo mu se. Opet, Sale stalno drugi: loš mu je Natal, neće on nikad uzeti zlato.

 778. Milane, zaboravili ste koliko je puta Sale bio prvi? A za Kokoskova ste i pre finala znali da je rodjen 17-og tako da nema smisla sad to pominjati. Svaka cast nasim kosarkasima na celu sa Aleksandrom Djordjevicem!
  Pozdrav! 🙂

 779. Milan Atlić

  Tako je Mima, svaka čast našim košarkašima i Saletu. Čini se da je ipak sve određeno i da je sudbina nepromenljiva. Što se tiče Saleta, nije isto igrač i trener. To se najbolje vidi na primeru Obradovića, koji nije bio neki igrač ali je fenomenalan trener.

 780. Kokoškov je odličan stručnjak,znalac,ali je čovek bez imalo harizme,bez energije da bi pokrenuo i motivisao tim,i zato je večiti asistent-pomoćni trener.Slovenija je imala mnogo jači tim i dan odmora više,i naravno povoljan dan.Da je danas igrana utakmica Srbija bi pobedila.

 781. Generalno, Slovenci nisu nezasluzeno uzeli zlato kad se pogleda ceo sampionat i kako su odrali Spance. Ali kad bi gledali samo sinocnu utakmicu imali su veliku pomoc sudija i naravno srecu. Ostaje gorak utisak zbog tih stvari.
  Nego da li je neko primetio jednu zanimljivu situaciju. Na sportklub sajtu je sinoc pre meca bio intervju Ilije Kovacica sa Doncicevim ocem. I na semaforu je stajao tacan rezultat meca, mada ima objasnjenje , Istim rezultatom se i zavrsila utakmica za trece mesto i samo su promenili grbove drzava ali nisu resetovali rezultat.
  http://sportklub.rs/Video/Kosarka/Eurobasket/a204459-Tacan-rezultat-FINALA-EP-na-semaforu-PRE-MECA-VIDEO.html

 782. Sta mislite kako ce proci nasi kosarkasi koji su otisli ove godine u NBA, teodosic, bogdan i zagorac?

 783. Milan Atlić

  Prva dvojica, sigurno dosta dobro. Zagorcu će sigurno biti mnogo bolje nego da je ostao u Evropi.

 784. To za decembar zvuci kao da se vraca dosta ranije, a u sutini je egzibicija svega par dana pre Bizbejna. Te brojke znaju da nas navedu na pogresne zakljucke. Mnogo bitniji su tranziti. Ja sam prvi veliki optimista u vezi AO ali videcemo u Brizbejnu stanje stvari. Koliko stizu informacije Nole vredno radi na snazi i kondiciji ali jos ne znamo da li je uzeo reket u ruke. Videcemo korak po korak.

 785. Nesto smo se uspavali!!! Sta kazete za Radeka i Novaka? I za grupu u fudbalu, mislim da smo dobro prosli.

 786. Milan Atlić

  Zdravo Nemade. U pravu si. 😎 Mislim da su oba događaja dobra vest. Štepanek je pravi antidepresiv a to je ono što Novaku treba! Ovo je mentalni aspekt. Astrološki, kasnije.

 787. Milane,veoma mi je zanimljivo ovo što kazeš da je Štepanek dobar izbor za Djokovića.S obzirom da je Štepanek Strelac i ima 4 planete i stelijum u Strelcu-novakovo 12.polje(gubici)je u Strelcu,a štepanekov Mars iz Strelca je na novakovom vladaru ASC Saturnu i taj štepanekov Mars tuče jaku opoziciju na novakov Merkur i Kiron-to i nisu baš povoljni uporedni aspekti,zar ne?A još Štepanek ima Pluton i Mesec u Vagi-novakovom polju gubitaka jer mu kroz Vagu prolazi Juzni Čvor.Ovo nije baš zgodno.

 788. Milan Atlić

  Jasno je zašto je Novak odabrao Štepaneka. On mu, kao Strelac, odgovara na partnerskom planu. Nije mu Štepanek baš najbolje rešenje, ali nije loše. Bitno je da se oni razumeju a Novak je prepoznao u Štepaneku svoju vrlinu: srčanost i istrajnost.

 789. Inače mi je zanimljiv Štepanek sa astrološke strane.Jedan od retkih sportista koji ima aspekt Mars-kvadrat-Saturn,a opet jedan od najvećih boraca i veseljaka na sportskoj sceni,sve suprotno od simbolike ovog teškog aspekta.

 790. Milan Atlić

  Kažu: najveći švaler među teniserima. Jelena se sigurno „oduševila“ zbog te njegove titule!😎 Ne znam vama, meni je on super lik.

Slobodno komentarišite