Povećanje libida i povratak u mladost

Smanjen libido negativno utiče na sve naše životne aktivnosti. Na oba pola. Bez libida smo niko i ništa. Probušen balon. Prvi znak da će u postelji biti problema je loš san. Buđenje noću, odlazak u kupatilo ili do frižidera. U fizičkom smislu(endokrinološkom), radi se najpre o manjku hormona testosterona. Zbog čega je važan nivo testosterona i kakve posledice može da ima manjak tog hormona?

„Testosteron značajno utiče na zdravlje, učestvuje u radu srca, mozga, kostiju, polnih žlezda. Dakle, nivo je važan najpre zbog zdravlja“. Uravnotežen nivo testosterona vraća libido na željeni nivo.

Uzimanje suplemenata u prodavnicama, lečenje je posledica a ne uzroka. Ustvari, nastupili su mentalni problemi. Pojačan stres, depresija i/ili anksioznost. Kada se jednom „omane“ u krevetu, osoba upada u začaran krug nedostatka samopouzdanja, iz koga se veoma teško izlazi. Problemi u postelji, gotovo, uvek se reflektuju na sve porodične i životne aspekete. Često se dešava, da supružnici(oba), potraže alternativu u bračnim „izletima“. Da brak pukne u paramparčad. Povećanje libida, spasonosno je rešenje za ove okolnosti. Mnogi misle da su „plava pilula“ i ostala „rešenja“ kojima nas bombarduju sa malih ekrana, najbrže i najefikasnije rešenje za povećanje libida. Ima tu jedno veliko „Ali“. Malo, po malo, neki od tih konzumenata završe u bolnici. Neki i na mestu odakle nema povratka. Neka je njihov broj na nivou „statističke greške“(a nije, mnogo je veći), pa mnogo je. Sva „ad hok“ rešenja su loša. I neprimerena. Osvetliću tematiku povećanja libida sa psihološke strane. I iz aspekta primene Bahovih cvetnih esencija. One su apsolutne neškodljive za naš organizam jer su na biljnoj bazi. Deluju na energetskoj bazi. Postoje tri grupe Bahovih cvetnih esencija koje utiču na povećanje libida. Ovo se odnosi na pripadnike oba pola.

  • Prva grupa Bahovih kapi za povećanje libida: u pitanju su dnevne kapi koje se piju tri puta dnevno i služe za uspostavljanje mentalne i emotivne ravnoteže(eliminišu se stres, depresija i anksioznost)
  • Druga grupa Bahovih kapi za povećanje libida odnosi se na kapi koje nam pomažu da spavamo 6-8 sati da bi bili odmorni
  • Treća grupa Bahovih kapi za povećanje libida služi za uzimanje neposredno pre seksualnog čina. One služe da osobi odstrane negativan način razmišljanja(šta ako ne uspem?)

Većini onih koji se suoče sa problemom libida, budu dovoljne samo Bahove kapi iz treće grupe. I kod najtežih slučajeva, kojima je neophodno povećanje libida, upotreba sve tri grupe Bahovih kapi za povećanje libida, sigurno pruža efikasno rešenje njihovih problema. Iza sebe imam veliki broj zadovoljnih klijenata. Javite se i slobodno komentarišite. Život bez libida ništa ne vredi. Verujte. To znaju oni koji su ga izgubili.

Milan Atlić

Slobodno komentarišite