Numeroloski horoskop za 2018

 

Pre nego što saznate šta vas očekuje u 2018 oj godini, toplo ću vam preporučiti Bahove cvetne kapi, koje vam mogu pomoći da u sebi nađete sreću, mir, mentalnu i emotivnu ravnotežu. Kategorije, koje su od presudnog značaja za vaše funkcionisanje.

2018 a je godina broja 2. Ključni pojam  je empatija. Kome ona bude na prvom mestu, najdalje će dogurati u ovoj godini! To je ženski princip(Jin) koji zahteva rešavanje problema diplomatijom, mirnim putem. Drugačiji način rešavanja problema, samo će nas udaljiti od željenog cilja. Devalvacija porodičnih vrednosti biće nastavljena i u ovoj godini. Trend razvoda i raspada porodice, kao osnovne društvene ćelije, nastaviće se i u ovoj godini. Osmica, na kraju broja, kojom vlada Mars, učiniće da nam ova godina ne bude nimalo laka ni jednostavna. Najbolja strategija za ovu kontradiktornost biće da uložimo maksimum energije na postizanje dogovora. 

Budući da ovaj sajt preferira psihološku stabilnost, daću vam savet kako da osnažite vašu psihu, kao i kako da se rasteretite stresa u 2018. Ovaj savet je posebno bitan za one koji u svom numerološkom kodu imaju broj 2 ili im je to duhovni broj. Dvojka daje krajnje osetljivo zdravlje. Osobe sa ovim brojem su nežne, preterano osetljive, melanholične, depresivne i preterano izložene stresu. Sve ovo moguće je minimizirati ako se šetate pored vodenih površina, fontana i uz neizostavno tuširanje barem jednom dnevno. Ovaj savet bi, posebno, trebalo da poštujete ako imate osetljivo srce, pluća, oči, čir na želucu ili na dvanaestopalačnom crevu. Za one koji po svaku cenu žele da drže stvari pod kontrolom, imam lošu vest. Ovo je godina u kojoj će im to najmanje polaziti za rukom. Dobro je da unapred budu svesni toga. Iako je ovo godina broja 2, dvojkama će biti najteže ali, ako budu spremni na strpljivost i da neki potez ponove, biće im mnogo lakše. Da nabrojim neke subjekte sa bioritamskom dvojkom koje očekuje komplikovana godina: Srbija, SAD, Tramp. Tramp će i u ovoj godini trpeti pritisak od svojih oponenata. Da li će se s njima izboriti, ostaje da se vidi. S tim u vezi, savetujem vam da se otarasite dolara ako ih imate. Ni dinar, po meni, neće biti stabilan.

Da bi sebe pronašli u tumačenjima ispod, potrebno je da znate vaš bioritamski broj. Primer: osoba je rođena 17.03.1961. Njen je bioritamski broj 2  (17+03=20, 2+0 =2). Na ovaj broj dodajte broj 2(kad se saberu cifre u broju 2018) i tumačenje za ovu godinu nalazi se pod brojem 4. Za prvo sledeće tumačenje imamo bioritamski broj 8 plus 2(8+2=10, 1+0=1), jednako 1. Dakle, vaš broj u nastavku posta, naći ćete kada broj 2 dodate na vaš bioritamski broj(Napomena: ako zbir nije jednocifren, svodi se ovako: 2+9=11, 1+1=2, itd).

1

Budući da su 2 i 8 kompatibilni brojevi, naklonjeni jedan drugom, ovo je prilično dobra godina za vas. U ovoj godini neizostavno započnite nešto novo ali, prethodno, dobro isplanirajte sve aktivnosti. Može se desiti da ne ispadne sve kako ste zamislili, ali neka vas to ne iznenadi i ne obeshrabri. Sve će, pre ili kasnije, doći na svoje mesto. Za svoje aktivnosti, kao podršku, potražite od osobe u broju 2, porodice ili majke. Posao: Ako ste nezadovoljni postojećim poslom, ne plašite se da „okrenete novi list“. U poslovnim aktivnostima oslonite se na žene, pogotovu one koje su se već dokazale. Poslovi vezani za prehrambene tečnosti, doneće vam veću zaradu. Najbolji mesec za poslovanje je jul. Finansije: Ovo je godina u kojoj ćete imati pristojna primanja, te ne bi bilo zgorega da nešto uštedite za „crne dane“. Najbolji mesec za zaradu je maj. Najbolje se držite brojeva 3, 5, 7 u vezi novca. Po pitanju finansija ulažite u ideje. Ljubav: Ovo je plodna godina za ljubav, kada ste vi u pitanju. To se, naročito, odnosi na one koji bi da pronađu novu ljubav, bilo da je trenutno imaju ili ne. Favorit za vašu novu ljubav je bioritamska dvojka, najbolji mesec za nju je maj a ako bi stupali u brak jun bi trebalo da ima prioritet. Zdravlje: Iako važite za osobu sa vitalnom energijom, ovo je stresna godina i trebalo bi da se prilagodite tim okolnostima. Ograničite se na stvarno zdravu ishranu, lišenu slatkiša, masnoća i alkohola. Rekreirajte se pored vodenih površina, pogotovu ako imate problem sa pritiskom. Loši meseci za vaše zdravlje su mart, jun i decembar kada možete biti na udaru stresa i depresije.

2

Ovo je veoma povoljna godina za vas, u kojoj ćete moći da postignete većinu stvari kojima budete težili. Uspeh je za vas prioritet u ovoj godini. Može se reći da ćete, u odnosu na ostale brojeve, imati najmanje prepreka na putu ka svojim težnjama. Od svih devetki, najviše uspeha će imati oni koji se bave umetnošću. Majčinska ljubav će biti najveća podrška onima koji se suočavaju sa izazovima i preprekama. Budite spremni na to da nećete imati mogućnost da sve okolnosti držite pod kontrolom. Posao: Ovo je odlična godina da poboljšate svoj status na radnom planu. Ključni savet je, ako ulazite u novi posao, da obezbedite podršku porodice i da ne sklapate poslovno partnerstvo jer vam ortak može sve pokvariti. Najveći profit možete dobiti ako je vaš posao vezan za umetnost. Finansije: Veoma stabilna godina na finansijskom planu. Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tokom ove godine doneti lepu zaradu, bez da se mnogo mučite i fizički naprežete. Najbolje da radite više poslova koji zahtevaju maštovitost i kreativnost a su manje zahtevni. Vaša sreća u finansijama, neće vas napustiti ni ove godine. Prištedite nešto, savetuje vam numeroloski horoskop za 2018. Ljubav: Veoma ćete lako naći zajedničke emotivne tonove sa bioritamskom dvojkom. Susret i nova veza, biće posledica okolnosti na koje nemate nikakvog uticaja. Ukoliko budete birali novog partnera, prioritet će imati osobe koje imaju tradicionalna shvatanja po porodičnom pitanju. April je Mesec koji je favorit za novu ljubav. Zdravlje: Osmica iz broja ove godine, stvaraće vam stres tako da ćete cele godine imati nimalo lak zadatak da se izborite s njim. Sve u simbolici vode i njenog okruženja, kao i spremnost da se povučete i jedno vreme uživate u samoći, biće najbolje rešenje za vaše zdravlje.

3

Godina slična sa nekoliko godina unatrag, i za malo kvalitetnija nego prethodna godina. Morate biti spremni na to da na neke rezultate rada morate sačekati duže nego što ste navikli. Ukoliko vam iskrsne problem, ni slučajno ga ne rešavajte naprečac već iskoristite veštinu postizanja kompromisa. Ne reagujte emotivno i nervozno jer bi vas to moglo odvesti tamo gde ne želite. Ovo je godina u kojoj bi trebalo da više vremena provedete sa najbližima i da ojačate porodični duh. Budite otvoreni za nova znanja a odlazak do inostranstva veoma bi vam pomogao. Posao: Ovo je godina u kojoj ćete steći dodatnu zrelost koja će vam pomoći da se bolje postavite prema problemima koji vam se pojave na poslovnom planu. Najbolji način da uspete biće empatija. Kad okolina shvati da niste osoba koja sve radi zarad ličnih interesa, otvoriće vam se Kapije uspeha. Finansije: Morate pratite literaruru i finansijski se obrazovati, jer je ovo idealna godina za napredak na tom planu. Iako ćete biti u situaciji da radite sa tuđim novcem, budite krajnje oprezni jer bi, zbog godine koja je van vaše kontrole, lako mogli ostati bez tog novca. U ovoj godini ćete imati više sreće sa novcem pa ga prištedite za teža vremena.
Ljubav: Ljubav će najbolje funkcionisati na bračnom planu ali se morate čuvati prepirki, budući da će ih biti i više nego što možete da podnesete, kao posledica osmice iz broja ove godine. Zapamtite da je „jutro pametnije od večeri“ i dozvolite i da druga strana, bar ponekad, bude u pravu. Ako tražite novu ljubav, potražite je u bioritamskoj devetki. Zdravlje: Malo stres, malo probuđene težnje ka hedonizmu, mogle bi vas dovesti u nepriliku sa viškom kilograma. Ograničite slatkiše a idealno sredstvo za dobro zdravlje i dobru liniju, biće poseta bazenu i odlazak na more.

4

Drage dvojke pred vama je godina koju ćete, po završetku, rado voleti da zaboravite. Ne, nemojte se plašiti, budući da je to prva emocija koju ste osetili, pročitavši prethodnu rečenicu. Reći ću vam nekoliko saveta kako da sa što manje „ogrebotina“ izađete iz ove „nezgodne“ godine. Prvo: ojačajte porodični duh, koji će vam pomoći da lakše(sinergijom) prevaziđete napore i teškoće. Drugo: naoružajte se sa strpljenjem jer će biti: „strpljen-spašen“. Treće: budite spremni da neke(čak i većinu) poteze ponovite. Četvrto: naoružajte se Bahovim kapima jer će vam one sačuvati živce i prisebnost u kriznim situacijama. Peto: ako se budete bavili nekim konkretnim poslom(adaptacija, zidanje) najlakše ćete eliminisati simboliku četvorke(Saturna). Na kraju, najbitniji savet: nikako se ne osamljujte već se trudite da stalno budete u komunikaciji sa okruženjem, savetuje numeroloski horoskop za 2018. Posao: Ovo je godina u kojoj će biti istestirana vaša snaga i spremnost da završite posao koji ste započeli. Da započne posao može svako, da ga završi može samo osoba sa stabilnim i jakim karakterom. Pribegavajte poslovima koji su prethodno pažljivo isplanirani, budući da je to u simbolici četvorke. Svaki olak i lakomislen pristup poslu, biće kažnjen. Vrlo lako je moguće da u ovoj godini promenite posao, bilo zbog vašeg, bilo zbog nezadovoljstva vašeg pretpostavljenog. Ključni pojam za ovu godinu: odgovornost. Finansije: Novca u ovoj godini neće biti previše. Ustvari, biće ga u onoj meri u kojoj budete spremni „da zavrnete rukave“. Budite štedljivi i nikako se ne izlažite investiranju jer ovo nije godina povoljna za trošenje. Zarađeni novac će često imati tendenciju kašnjenja. Ne pravite poslove sa četvorkama, budući da će privući više novca od vas. Najviše novca možete zaraditi u februaru i novembru. Ljubav: Ukoliko ste u braku ili vezi, ovo je period u kome možete očekivati učvršćenje emocija sa partnerom. Morate imati u vidu da će često biti „varnica“ koje će iziskivati tolerantan pristup i pomirljivost. Ako niste u vezi, ovo je godina u kojoj bi mogli sresti osobu koju vam je podarila sudbina i tu vam pamet neće biti od pomoći. Povoljni meseci za ljubav su februar i novembar. Zdravlje: Zbog osetljive psihe koju posedujete, kao i zbog stresne godine, često ćete imati utisak da ste bez energije i na ivici strpljenja. Posebno stresni meseci su mart i decembar. Zbog stresa u maju možete biti anksiozni a u septembru i depresivni. Zapamtite: svakodnevno oslobađanje od stresa, moralo bi da bude u vašem prioritetu želite li da očuvate vaše zdravlje. Šetnja pored vodenih površina kao i svakodnevna konzumacija opuštajućih čajeva u popodnevnim satima, jako će pomoći.

5

Posle naporne, prošle, godine ulazite u mirnije tokove. Nije ovo godina u kojoj će baš sve ići kako zamislite, ali vas izmene neće mnogo pogađati. Za sve aktivnosti možete naći podršku u porodici. Porodici, takođe, morate podariti dužno poštovanje kao i odvojiti dovoljno vremena. Svim problemima prilazite pažljivo i rešavajte ih diplomatskim putem, bez negativnih emocija. Ovo je godina koja će obilovati stresom te vam se preporučuje da što pre, ako već niste, napravite strategiju za borbu protiv istog. Ovo je prilično naporna godina za one koji se bave učenjem. Samo napornim radom možete očekivati dobre rezultate.  Posao: Morate biti oprezni u komunikaciji sa poslovnim okruženjem jer bi vas i manja nepromišljenost mogla dovesti u ozbiljne teškoće. Odmeren, hrabar i vredan odnos prema poslovnim izazovima, mogao bi vas vinuti u visine. Probleme rešavajte dogovorom i diplomatijom. Dobre poslovne aranžmane možete sklopiti u februaru i novembru a najviše energije ćete imati u martu i decembru. Finansije: Bićete skloni optimizmu što bi vas moglo odvući na pogrešan kolosek. U ovoj godini se morate osloniti na intuiciju ali ni razum ne bi trebalo da zanemarite. Za svaki veći trošak morate se posavetovati sa porodicom jer bi vas lakomislenost po pitanju kupovine nepotrebnih stvari mogla skupo stajati. Odlični meseci za finansije su januar i oktobar a za saradnju se odlučite sa dvojkama i peticama. Ljubav: Želite li očuvati porodicu i partnera, odnose morate začiniti ljubavlju. Budite spremni na kompromise jer će biti dosta prilika za nesuglasice. Ne morate uvek vi biti u pravu. Ukoliko tražite novu ljubav, naći ćete je iznenada a najpovoljniji mesec je oktobar. Novu ljubav potražite u dvojki ili petici, pored neke vodene površine, jer vam omiljena sedmica neće biti dostupna, savetuje numeroloski horoskop za 2018. Zdravlje: Laganom, svakodnevnom gimnastikom, kao i uravnoteženom ishranom u kojoj su zastupljeni voće, povrće i crveno meso, možete preduprediti sve zdravstvene probleme. U ovoj godini su vam ugroženi ruke, noge i pluća. Neophodan mir i oslobađanje od stresa potražite u šetnji pored vodenih površina.

6

Godina okupljanja, druženja sa ljudima do kojih vam je stalo. Posete institucijama koje favorizuju umetnost i lepe stvari. Sklonost trošenju na lepe stvari. Vi ste najsretniji broj kada je ljubav u pitanju. Nemojte bespotrebno tragati za njom, ona će doći kada je ne budete očekivali. Možda ćete samo malo kasnije shvatiti da je došla. U ovoj godini posvetite malo više, no uobičajeno, pažnje i ljubavi majci. Značiće joj to. Biće prilike da rešavate i ljubavne probleme jer je to u ovoj godini neminovnost. Žene u ovom broju moraju posvetiti više pažnje reproduktivnim organima, što podrazumeva i preventivne preglede. Veći priliv novca je moguć ako imate više od 40 godina, mlađi će, ako budu vredni, imati toliko koliko budu vredni. Svaki gest ljubavi prema partneru biće više nego nagrađen. Posao: Ova godina će obilovati životnim lekcijama, tako da ako se i malo opustite, moguće je da neku lekciju ne položite. Preterano proračunat stav, koji vi zagovarate, mogao bi naići na neodobravanje i nesimpatije. To bi vas moglo udaljiti od cilja kome težite. Uzmite u obzir i tuđe interese i nađite zajedničke tačke u poslovnoj strategiji.  Januar i oktobar su povoljni za sklapanje poslovnih dogovora a februar i novembar za njihovu realizaciju. Novi posao ne započinjite u martu i decembru jer će se pojaviti komplikacije koje nećete moći da nadvladate, savetuje numeroloski horoskop za 2018. Finansije: Ako obuzdate vaš potrošački mentalitet, novca će biti dovoljno. Možda i više nego što očekujete. Dobro promislite šta vam je neophodno i dobro je da to što kupite bude vezano za vaš dom. Najveći priliv novca možete očekivati u septembru. Ako sklapate finasijske aranžmane, tražite dvojke i šestice za saradnike. Svakako izbegnite trošenje u januaru i oktobru. Ljubav: Godina u kojoj ćete biti dosta emocija. Uprkos tome što to nije kategorija u kojoj se najbolje snalazite, pored iskušenja imaćete dosta lepih trenutaka koji će vas ispuniti. Ako ste u vezi, morate ispoljiti emocije ako vam je stalo do partnera. Ako tražite novu ljubav, najlakše ćete je naći u septembru i brojevima 2 i 6. Ako ove godine ostvarite ljubavnu vezu, u sledećoj je možete i ozvaničiti. Zdravlje: Vaše će zdravlje dobro funkcionisati, ne dozvolite li emocijama da preuzmu kontrolu nad razumom. 8 u ovoj godini će imati tendenciju da vam stvara nervozu. Previše nervoze(stresa), moglo bi vam napraviti hormonalne probleme a ovi aktivirati štitnu žlezdu, koja je vaša slaba tačka. Štitna žlezda je bolest duše i najpre posledica preterano ozbiljnog(psimističkog) pogleda na život. Šetajte ili trčite pored vodenih površina, jedite hranu bez masnoće i alkohola, savetuje numeroloski horoskop za 2018. Posebno stresni meseci biće januar i oktobar.

7

Ključni pojam za ovu godinu je stres. Može se reći: više onaj konstruktivni nego destruktivni. Ovo je veoma dobra godina za vas. Malo je oblasti u kojima nećete biti zadovoljni na kraju godine. Posebno će vam biti dobra godina ukoliko ste u prethodnim godinama radili na svom ličnom usavršavanju i ukoliko ste drugima činili dobro. Ovo je za vas godina žetve, u kojoj ćete žnjeti ono što ste posejali. Mogućnost duhovne nadgradnje biće više povoljna. Znači: došlo je vaših 5 minuta. Posao: Ako vašim prirodnim sposobnostima funkcionisanja, zasnovanim na razumu, dodate i intuiciju, koju će vam podariti godina dvojke, zaista vam ništa ne može stati na put. U opštu strategiju nastupa na poslovnom planu dodajte malo diplomatije i nema posla koji ne možete položiti na leđa. Najviše energije ćete imati u januaru i oktobru. Ništa novo ne započinjite u februaru i novembru a u septembru budite spremni na sklapanje jako dobrog poslovnog ugovora. Finansije: Kao što ste navikli, i ove godine imaćete puno sreće s novcem. Problem je što se on teško zadržava kod vas, jer vi jednostavno obožavate da ga trošite. Ali, što da ne? Vaš je, vi ste ga stekli, vi najviše imate prava na njega. Ipak, ako mene slušate: stavite nešto na stranu i zaboravite da postoji. Biće godina kada vam neće ići kao u ovoj godini.  Najviše novca očekujte u avgustu a najmanje trošite u februaru i novembru. Ljubav: Ako niste u prošloj godini, koja je za vas po tom pitanju bila idealna, našli pravu ljubav, u ovoj ćete morati malo više da se pomučite. No, nije nemoguće ako bar na trenutak „isključite vaš biznis program“ i predate se emocijama koje u ovu godinu unosi dvojka. Najbolji mesec za novu ljubav, ako je tražite, biće avgust, kada možete biti na nekom uzbudljivom letovanju. Nikako ne ulazite u vezu u februaru i novembru jer ona neće biti dugovečna. Zdravlje: Što se vas tiče, za vaše je zdravlje najbitnije upražnjavanje fizičkih vežbi u prirodi. Za ovu godinu pokušajte s vežbama pored vodenih površina jer ćete se tako najlakše opustiti i regenerisati. Najviše stresa očekujte u septembru i budite spremni na te okolnosti, savetuje numeroloski horoskop za 2018.

8

Očekuje vas nimalo laka godina. Ključne reči za ovu godinu su empatija i strpljenje. Moraćete da se bavite stvarima koje prezirete iz dna duše. Za sve što poželite, moraćete dobro da zasučete rukave. Uravnotežen pristup, pun diplomatije ali i energije koju zahteva Mars, jedini je pristup koji će vam pomoći u ovoj godini. Dakle, poslovični šarm, kojim ste „razoružavali“ okruženje i postizali ciljeve, ovog puta neće biti dovoljan. Očekujte kašnjenje po pitanju pokretanja novih projekata. Možda će vam se, u nekim situacijama, učiniti da je život nepravedan prema vama. Ne padajte u očaj, svi imaju te životne ispite. Posao: Ako pravilno iskoristite energiju koju vam nebo daje ove godine, postići ćete mnogo više nego da jadikujete nad sudbinom. U poslovne saradnike uvrstite žene i bioritamske dvojke, praktikujte pregovore i diplomatiju i naoružajte se strpljenjem. Uzdržite se od započinjanja novih poslova u januaru i oktobru jer ih ne možete privesti kraju. Obratite pažnju na ugovor koji budete sklapali u avgustu, savetuje numeroloski horoskop za 2018. Finansije: U ovoj godini se nemojte nadati velikom dotoku novca. Radićete dosta za njega i budite zadovoljni ako ga bude za uobičajene troškove. Ključna reč je štednja. Uzdržite se od investicija. Novac ne pozajmljujte i ne radite s tuđim novcem jer možete ostati bez njega. Kupovine skupocenih stvari, jednostavno se odrecite. Najbolji mesec za finansije je jul. Ljubav: Stres je obezbeđen za svaki deo vašeg funkcionisanja, pa tako i za ljubav. Trebaće vam dosta energije, diplomatije i kompromisa da održite miran i skladan život u porodičnom okruženju. Ukoliko tražite novu ljubav, potražite je u znaku bioritamske dvojke ili  osmice. Idealan mesec za novu ljubav je jul. Zdravlje: Savetuje vam se, da zbog jakog stresa, postignete umerenost u ishrani, konzumiranju alkohola i duvana, jer bi u suprotnom, moglo doći do problema sa gušteračom, žučnom kesom, kao i cirkulacijom. Dakle, vaš poznati hedonizam morate staviti pod kontrolu. Plivanje, šetnja pored vodenih površina i tuširanje najmanje jednom dnevno, neka budu deo vaše rutine. Posebno stresan biće mesec avgust, budite spremni na to.

9

Veoma prosperitetna godina za vas. Sve će se, prilično dobro, uklapati u vaše zamisli i htenja. Zdravlje ove godine neće biti problem. Odlična godina da zdravlje dovedete u top-formu, izborom zdrave hrane i fitnesom. Na profesionalnom planu sve teče kako ste zamislili a ako ste prethodnih godina bili vredni, stižu zaslužne nagrade. Jaka samouverenost, koja će vas krasiti, biće dovoljna da pridobijete okruženje za vaše ideje i interese. Posao: U ovoj godini završavajte ranije započete poslove i planirajte nove poslove za sledeću godinu. Nove projekte nikako ne započinjite u ovoj godini jer će biti osuđeni na neuspeh. Strpljivost i diplomatski pristup, biće dovoljni za rešenje svakog poslovnog problema. Najpovoljniji mesec je jul. Finansije: Sasvim dobar dotok novca, može vas opustiti da uđete u rizične investicije. Ne ulazite na rasprodaje i sezonske akcije jer biste mogli ostati bez veće količine novca. Ne pozajmljujte nikom novac u ovoj godini jer će vam ga teško vratiti. Najveći priliv novca očekujte u junu.  Ljubav: Ovo je sjajna godina za vas kada je u pitanju ljubav. Znajte samo jedno: svaka nova ljubav u ovoj godini nema dugotrajnu perspektivu. Na porodičnom planu će biti i manjih trzavica ali ćete ih lako prevazići staloženošću i diplomatijom. Najbolji mesec za ljubav je jun ali se ne nadajte sjajnoj perspektivi ukoliko započnete novu vezu. Zdravlje: Ako niste skloni čestim proverama zdravlja, u ovoj godini izvršite sve kontrole, naročito proverite vaše mentalno stanje. Stres je vaš hroničan problem ali izbalansirana ishrana i svakodnevna rekreacija, poželjno pored vodenih površina, staviće ga pod punu kontrolu. Jul je mesec koji će obilovati stresom, budite spremni na tu okolnost i, ako možete, planirajte godišnji odmor u to vreme, savetuje numeroloski horoskop za 2018. 

Srećna vam i berićetna 2018 godina!

 

 

 

 

 

 

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite