Novo: besplatne Bahove kapi protiv depresije

background-beach-pathPoštovani pratioci mog sajta,

U zadnje vreme dobijam priličan broj mejlova u kome su iskazani vaši problemi sa depresijom. Depresija (lat.depressio = spuštanje,opadanje,snižavanje) predstavlja stanje bezvoljnosti, bespomoćnosti, beznađa, sa usporenom motoričkom i mentalnom dinamikom, izgubljenom motivacijom, praćeno sumornim, teškim mislima kao i telesnim poremećajima. Zajedničko za te dopise je da: osobe nisu našle adekvatan lek protiv depresije, iako godinama posećuju psihijatra. Depresija je mentalno oboljenje koje je u porastu i nalazi se na prvom mestu mentalnih oboljenja u svetu. Nažalost, za nju ne postoji siguran lek koji bi pomogao svima a čest je slučaj da nekima ni jedan od antidepresiva ne može da pomogne, o čemu imam svedočenje mojih klijenata koji koriste Bahove kapi protiv depresije i kojima su one lek od ove pošasti. Ako ste i vi iz te grupe, kojoj klasični antidepresivi ne mogu da pomognu, javite se i dobićete bocu BESPLATNIH Bahovih kapi. Ako vam pomognu, a siguran sam da će pomoći više od klasičnih antidepresiva, onda možemo da razgovaramo o nastavku borbe protiv depresije uz pomoć Bahovih cvetnih kapi. Jedini uslov za dobijanje besplatnih Bahovih kapi je neki dokaz da ste se lečili u zvaničnoj ustanovi(može kopija dijagnoze).

Takođe, besplatne Bahove kapi mogu dobiti oni koji su potonuli u duboku depresiju i koji smatraju da za njih više nema nade u izlečenje(skloni suicidu, u prevodu).

Napomena: nije u pitanju nikakva „kvaka“, ovo je samo moj skromni poklon onima slabijeg psihološkog stanja, koji nemaju novca i koji su žrtve ovog tranzicionog vremena.

43730_1

Hvala vam što me pratite.

Milan Atlić

3 komentara

  1. Jovanovic Ljilja

    Posto nemamo skener da vam posalje dokaz o svojoj bolesti kako mogu da Vas kontaktiram. Ja sam jedna od mnogobrojnih depreivni bolesnika koja se deset godina bori ali nazalost bezuspesno. Kontakt sa vam mi je velika nada, jer sam na ivici snage, da ne kazem ponora, Unapred zahvalna. ja bi kapi i platila samo da probam da pomognem sebi. Moj telefon je 061/600 36 27, a moja adresa Ljilja Jovanovic, ul. Dr, Sretena Gajica br. 10, 19 300 Negotin. Unapred zahvalna.

  2. moja cerka je depresivna, bezvoljna sa losim snom i losim mislima da li mozete da nam posaljete kapi na adresu Dzelebdzic Biljana, Pavla Vujica 13, 31000 uzice

  3. Milan Atlić

    Takvih je 2 trecine u Srbiji. Imate li neki dokaz da ona ima suicidne namere, jer samo tako saljem besplatne kapi

Slobodno komentarišite