Novak Djokovic & Pepe Imaz

Pepe i Novak

Pepe i Novak

 • Ovim postom želim da se sa astrološke strane osvrnem na odnos: Novak Djokovic & Pepe Imaz. Pre nedelju dana Novak napravi kardinalan potez: raspusti kompletan stručni štab. Sigurno je pogrešio, budući da je tu odluku doneo na dan retrogradnog Merkura. Verovatno je da mu je trebao psihološki ventil, mada ni ekonomski momenat, u svemu tome, nije zanemarljiv. No, šta je, tu je, nadajmo se da će to imati i pozitivnih efekata. Istog dana Novak Djokovic je izjavio „da nije raskinuo saradnju sa Pepe Imazom“! Šta je to što drži odnos: Novak Djokovic & Pepe Imaz? „Kako na nebu, tako i na zemlji“, kako rekoše Kinezi u Ji Đingu. Da ne bih više odugovlačio, otvoriću vam sinastrijsku kartu Novak Djokovic & Pepe Imaz:Ključni aspekti koji definišu odnos Novak Djokovic & Pepe Imaz su:
 • Saturn(Novakov) konjukcija Severni Čvor(Imazov)
 • Jupiter(Novakov) trigon Severni Čvor(Imazov)
 • Pluton i Mesec(Imazovi) u kući psihe(8.a) Novaka

Ovo su ključni aspekti koji su doveli do odnosa Novak Djokovic & Pepe Imaz. Naime, Severni Čvor u sinastriji deluje kao usisivač(može i magnet) na planete drugog u tom odnosu. U ovom slučaju imamo da je Novakov Saturn,  vladar prirodne kuće psihe, u egzaktnoj konjukciji što u prevodu znači da mu je Imaz vladalac psihe. Otuda ta njegova vezanost za Imaza. Novakov Jupiter je takođe vladar psihe(12. a kuća), pa je prvobitni aspekt samo pojačan. Napraviću malu digresiju. Ako vam se desi da ste „opčinjeni“ nekim, da vam je stalno u mislima ili da vas „fatalno“ privlači, znajte da je Severni Čvor umešao svoje prste! Specijalna kombinacija Bahovih preparata, od velike je pomoći i spašava vas od Tantalovih muka!

Videli smo, dakle, ključ odnosa Novak Djokovic & Pepe Imaz. Kao i to zašto je Novak sve odbacio a Imaza ostavio. Nema sumnje da Imaz blagotvorno deluje na Novakovu psihu. Pogledajmo malo dublje sinastriju Novak Djokovic & Pepe Imaz:

 • Aspekt Merkur(Novak) kvadrat Jupiter(Imaz) nije dobar jer govori o neiskrenosti, plagiranju i mogućem iskorišćavanju
 • Aspekt Saturn(Imazov) konjukcija Mars(Novakov) NIMALO nije povoljan i deluje kao kočnica(aspekt depresije) na Novakovu energiju! Ako je poznato da je za sportistu najbitnija planeta Mars, onda je ovo najmanje poželjan aspekt. Možda je upravo ovo to što trenutno koči Novaka! Možda je Pepe Imaz trebalo prvi da bude otpušten! Pa, pogledajte Novaka: ne liči više na sebe. Najbolja ocena nekog odnosa je kako te osobe funkcionišu. Sudeći po tome, Imaz nije ispunio očekivanja. Moram i ovo da kažem: pošto u tome imam velikog iskustva, Pepe ima 2 izuzetno jaka aspekta depresije(Merkur konjukcija Saturn i Saturn u Raku), pa je, zbog toga, jako opterećen depresijom. Teško da osoba sa takvom mentalnom „kondicijom“ može da bude nekom od koristi. Mora se reći i ovo: kad god je u neka događanja umešan Saturn, po pravilu, uvek se radi o nekom karmičkom dugu, te će Novaku teško pasti na pamet da da otkaz Pepe Imazu. 

Nadam se da sam vam približio tajne odnosa Novak Djokovic & Pepe Imaz. Takođe, ako imate odnos s nekim u svom okruženju koji vas iscrpljuje, javite se da pokušamo zajednički da ga rešimo.

Posle ovog mog posta Mekinro je, kao da ga je čitao, isto potvrdio: http://www.b92.net/sport/wimbledon2017/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&dd=26&nav_id=1276043

Milan Atlić

Jedan komentar

 1. Dobro vece.

  Pa sta ce biti sa Noletom? Hoce li se vratiti sebi? Kako mu njegova mama ne pomogne da uvidi sta je dobro za njega?

  Veliki pozdrav,
  Aleksandra

Slobodno komentarišite