Nedeljni horoskop

1939432_486625081442330_917068858_n

www.astrologijaibahovekapi.com vam predstavljaju nedeljni horoskop. Pored mesečnog, koji ima, standardno, veliki broj pregleda, i za koji primam mnoštvo pohvala, verujem da imate reči hvale i za nedeljni horoskop jer se on sastavlja u skladu sa astrološkim zakonima i principima i nije, kao svi ostali, ove tematike, zbir lepih želja koje „nikada i nikako da se ostvare“. Po mojoj viziji nedeljni horoskop bi trebalo da ima stvarnu informaciju o tome kakvi nas vetrovi, loše i dobre stvari očekuju tokom sledeće nedelje. Molio bih vas da, ako vam nešto nije jasno u nedeljnom horoskopu, pogledate mesečni horoskop. Ako očekujete nedeljni horoskop u kome kaže da ćete „sledeće nedelje dobiti brdo para“ i da će se u vas „ludo“ zaljubiti „vaša simpatija“, onda ovaj nedeljni horoskop možda neće ispuniti vaša očekivanja jer je apsolutno nemoguće da svi pripadnici jednog znaka sledeće nedelje „dobiju zgoditak na lutriji“, „upoznaju partnera iz snova“ i sl. Glavna karakteristika ove nedelje su bolje psihološke prilike za  Vodoliju  i Škorpije, predviđa nedeljni horoskop  . Astrološki je u pitanju, i dalje, veoma napeta nedelja zbog T-kvadrata u promenljivom i kardinalnom kvalitetu što  izaziva pritisak kojeg nije pošteđen ni jedan horoskopski znak, ali će posebno biti pogođeni: Jarčevi, Strelčevi i Ribe. Koristim ovu priliku da vam, od srca, preporučim i dnevni horoskop, kao ubedljivo najtačniji dnevni horoskop na internetu! Srećnu i berićetnu, sledeću nedelju uz  nedeljni horoskop, žele vam www.astrologijaibahovekapi.com

Dragi čitaoci, drago mi je što prepoznajete kvalitet nedeljnog horoskopa jer se broj njegovih čitaoca povećava po stopi većoj od 20%. Hvala vam na ukazanom poverenju.

Zodiac-Sign-Aries ovan

Zodiac-Sign-Taurus

bik

Zodiac-Sign-Gemini

blizanci

Zodiac-Sign-Cancer

rak

Zodiac-Sign-Leo

lav

Zodiac-Sign-Virgo

devica

Zodiac-Sign-Libra

vaga

Zodiac-Sign-Scorpio

škorpija

Zodiac-Sign-Sagittarius

strelac

Zodiac-Sign-Capricorn

jarac

Zodiac-Sign-Aquarius

vodolija

Zodiac-Sign-Pisces

ribe

Milan Atlić

6 komentara

 1. Postovani,
  bilo bi dobro da kod dnevnog i tjednog horoskopa navedete datume na koje se odnose prognoze. Isto kao sto kod mjesecnog navodite ime mjeseca tako bi trebalo navesti i datume kod tjednog i dnevnog horoskopa. Bilo bi to puno lakse za orijentaciju citatelja.
  Srdacan pozdrav

 2. Milan Atlić

  OK za nedeljni ali je Dnevni horoskop univerzalni i ponavlja se svakih 9 dana.

 3. Milan Atlić

  Mirela ako se potrudiš, to bi moglo biti ove godine a sledeće brak. Poz

Slobodno komentarišite