Nataša Bekvalac i Lazukić, šta je istina?

Nekim osobama brak jednostavno ne funkcioniše. Uprkos tome, one ga po žele po svaku cenu! Sudbina, šta li je. Astrologija tvrdi da na izbor partnera, jer je u pitanju 7. kuća, nemamo uticaja.  Ovih se dana odvija medijsko prepucavanje između, verovatno, bivših partnera. Nataše Bekvalac i Luke Lazukića. Po njenoj verziji on je nju istukao a po njegovoj „ona je sama sebi nanela povrede“! Astrologija(i numerologija) ima svoje mišljenje, pa čujmo ga.

Nataša Bekvalac je rođena 25.9.1980(numerološki kod  7 9 7), Luka 1.8.1981(numerološki kod 9 1 1). Ključna rečenica u numerologiji je:“ Okolini nije lako sa vama, vama još teže sa sobom. “ Za Lazukića: „Glavna osobina je želja i ljubav prema moći.“ Odmah da kažem da numerologija apsolutno ne preporučuje ovo partnerstvo, budući da su oboje sa duhovnim brojevima koji ne tolerišu partnera. Natašina 7(2+5) podrazumeva želju za slobodom, vladar Uran a Lukina 1, vladar Sunce, podrazumeva snažnu individualnost. To su nepomirljivi karakteri koji ne mogu sa partnerom. To se vidi iz činjenice da su oboje došli iz razorenih brakova. Dakle, ovo dvoje bi trebalo da žive sami ili u neformalnim vezama. Pre nego dam sud sa mentalnog aspekta ovih dvoje aktera, moram reći da Lazukić ima Mars u Raku koji govori o nasilju prema ženskom principu. Takođe je očito da  je Mars osnažen kvadratom Saturna i Jupitera.

Interesantno je napomenuti i da Nataša Bekvalac ima veoma složen horoskop. Pluton(sila nasilje) iz Vage(partnerstvo) je u opoziciji sa Mesecom(duša, psiha). To govori i o njenim bivšim partnerima koji su bili poznati a neki i moćni. Svakako je bitan Veliki krst u Natalu Nataše Bekvalac i u kome, verovatno, leži ključ nemilog incidenta. „Fiksni veliki krst predstavlja sposobnost da se izdrze veliki napori i odrade velike aktivnosti. Ove osobe imaju veliku kolicinu energije koja nije formirana. Posedovanje ovakve konfiguracije daje veliku odlucnost u svojim namerama. Ove osobe vole da planiraju i izvrsavaju isplanirano jer je akcija za njih pokretač svega. Jaka volja i strast je kod ovih osoba poput atomske energija koja pomera brda. Sa ovom pozicijom moze se reći da čvrstim stavovima idu ka cilju. Njihov glavni motor je jak unutrašnji motiv i ako ga nema ili ga je nemoguće ostvariti ove osobe mogu biti jako frustrirane.“ 

Na kraju, moram da skrenem pažnju na činjenicu koju sam iskusio u permanentnom radu sa klijentima koji imaju bračne probleme. Činjenica je da se partnerstva raspadaju kada partneri u svom Natalu imaju jake aspekte depresije. Koji su to aspekti? Kod Lazukića to je aspekt Saturn kvadrat Mars a kod Nataše Bekvalac to je aspekt Saturn konjukcija Sunce(ograničavanje muškog principa, na šta se Lazukić i iznervirao). Oba aspekta depresije su veoma jaki! U ovom trenutku maksimalni problem sa depresijom ima Nataša Bekvalac budući da Saturn iz Jarca pravi jak kvadrat sa Natašinim Suncem iz prve dekade Vage. Bahove cvetne kapi, naročito Sweet Chestnut, bi im pomogle da se barem u miru i ljudski rastave. Nije bez značaja i činjenica da oboje imaju Kiron(trauma, neizlečiva psihološka rana) u Biku, čiji je dispozitor Venera, planeta ljubavi. Kad se voli, mora da se i pati. U prevodu. U sudskom sporu, inače, Luka nema nikakve šanse. Razlog je Južni čvor u njegovoj prirodnoj 7. kući, znaku Vodolije.

Stop nasilju nad ženama!

Milan Atlić

3 komentara

  1. Lazukic ima mnogo jacu kartu od Nate.Ne znam vreme rodjenja,ako je rodjen pre podne ima Sunce na 8.stepenu Lava,to je izuzetno jaka pozicija sunca.Znam dosta ljudi koji imaju severni cvor u suncevom znaku(kao i Lazukic)i gotovo svi imaju propale brakove i najcesce vise brakova(juzni cvor u prirodnom 7.polju)Ovde je interesantan lazukicev Mars.Vrlo slab Mars u kvadratu sa prejakim Saturnom u Vagi.Milane,kazes da je Mars osnazen sa kvdratom Saturna.Zar ne bi trebalo da je oslabljen tim nesrecnim aspektom?Takodje ovo je vrlo losa predispozicija za bavljenje sportom

  2. Milan Atlić

    Da slabo za sport, zato i nije upamćen po tome. Mars u Raku je slab a Saturn i Jupiter mu daju snagu veću nego da je bez aspekata.

  3. Sonja Kalezić

    Milane,u potpunosti se slažem sa vašom analizom. Dodala bih da Lukin Mars i Saturn prave loše aspekte prema Natašinom Mesecu, a to baš može ukazivati na nasilje, pogotovo što je Lukin Mars u raku ,a to je čest pokazatelj nasilnika prema ženama. Iz Natašinog horoskopa se vidi da nju kroz život vodi strast (vladar ASC Merkur 0°Pluton u vagi-.partnerstvo).Ovakav aspekt dispozitora Ascedenta ukazuje na jedan unutrašnji nemir i ona pre svega treba naći način da nađe mir, a ne da ulazi iz veze u vezu a još brže u brak. Brak treba da se zasniva pre svega na prijateljstvu i poverenju,a to se gradi godinama.

Slobodno komentarišite