Mesecni horoskop za avgust 2017

Avgust je mesec kada će, na psihološkom planu, biti najugroženiji Lavovi, zbog Marsa u Lavu, koji će im generisati stres, kao i svi promenljivi znaci(Blizanci, Device, Strelci i Ribe) zbog Saturna i Lilita u Strelcu koji će pojačavati depresiju i anksioznost. Sjajno sredstvo protiv navedenih nedaća su esencije! Dobra vest za vas je da svi korisnici esencija(Bahovih kapi, kalifornijskih i životinjskih esencija) imaju besplatne astrološke savete! Esencije možete naručiti na tel 060 32 35 625.

Ovan: Dve su, veoma bitne planete, u vašem polju ljubavi. Mislite o tome, posebno ako odete na more. Ovo je period u kome možete posvetiti dosta vremena deci, hobijima i omiljenim slobodnim aktivnostima.

Finansije: Porodica, privatan posao i žene su mesta, odakle novac može poteći ka vama. Pokažite istrajnost u poslu. Nije preporučljivo da pozajmljujete novac osobama u koje nemate poverenje. Više novca nego u prethodnom mesecu, predviđa mesecni horoskop.

Ljubav: Na ovom planu, vaš je znak podržaniji od svih ostalih. Nemojte sedeti skrštenih ruku već preduzmite nešto konkretno: ohrabrite suprotnu stranu nekim diskretnim znakom, savetuje mesecni horoskop.

Karijera:  Mada niste zadovoljni karijerom, svi radni zadaci idu vam od ruke. Završite sve započete poslove. Ribe ili Strelac drže konce vaše karijere u svojim rukama. Ukoliko imate sopstveni biznis, ovo je mesec stabilizacije i napretka, predviđa mesecni horoskop.

Zdravlje: Nije mudro da ignorišete signale koji vam govore da ste pod stresom. Prvenstveno se misli na loš san i obilnije obroke. Ostavite više vremena za odmor a takođe i promenite zdravstvenu rutinu ako ne planirate godišnji odmor u ovom mesecu, savetuje mesecni horoskop.

Bik: Ovo je mesec boljitka na porodičnom planu i zato pokušajte da „ispeglate“ sve ono sa čime niste zadovoljni u ovoj sferi. Neka vas ne obeshrabre oni koji se ne slažu s vašim idejama, savetuje mesecni horoskop.

Finansije: Priliv novca u ovom mesecu će zavisiti od toga koliko imate preduzetničkog duha u sebi. Inovacije i hrabrost u preuzimanju odgovornost, stvari su koje će vam najviše trebati u ovom mesecu.  Ukoliko ste sklopili poslovni ugovor i realizujete ga, mogući su problemi, ali nemojte da vas to obeshrabri, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ovo je mesec za stabilizaciju ljubavi sa stalnim partnerom. Ukoliko niste u vezi, pokušajte da poboljšate komunikaciju i da proširite krug osoba sa kojim se družite. Novu ljubav biste mogli naći na nekom mestu za izlaske tipa kafić ili šoping centar. Obratite pažnju na Blizance ili Devicu. Ukoliko ste u vezi, iznenadite partnera sa manjim poklonom, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Vaša želja za okretanjem „nove stranice“ na profesionalnom planu, može da bude plodotvorna ukoliko dobro isplanirate u to u šta se upuštate. Odaberite poslove koji zahtevaju dosta inovativnosti i preduzetničkog duha.  Potražite savet od osobe koja se dokazala u svom poslu, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Vaše je fizičko zdravlje i dalje pod sjajnom zaštitom blagotvornog Jupitera. To, svakako, ne znači da možete jesti šta vam padne na pamet i da, pritom zanemarite fizičke vežbe i rekreaciju. Od izuzetnog je značaja da se odmorite jer je vaš nervni sitem napet. Uvedite jedan dan bez mesa, savetuje mesecni horoskop.

Blizanci:  Ovo je mesec u kome ćete moći da poboljšate komunikaciju sa vašim okruženjem. Kraći put je izvestan za sve one koji imaju privatan biznis. Boljitak na finansijskom planu.

Finansije: Vaše je polje finansija pod blagotvornim nebeskim uticajem i nemojte, niukom slučaju, sedeti skrštenih ruku u ovom mesecu. Moguće je novac od nasledstva ili izdavanja nekretnina. Stranci ili Strelci mogu vam doneti veće novčane sume ako ste sa njima sklopili poslovni dogovor, predviđa mesecni horoskop.

Ljubav: Vaš znak, s obzirom na Jupiter u Vagi, poseduje najveći potencijal za sreću na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi ili ne. Ipak, ako u ljubavi nešto ne funkcioniše, prilika je da se zapitate da li ste dovoljno dali sebe. Povećajte nivo tolerancije, naročito u drugoj polovini meseca, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Vaša je sreća na profesionalnom planu vezana za inovativnost i spremnost na preuzimanje rizika i odgovornosti. Pre nego sklopite poslovni dogovor, dobro proučite sve njegove elemente, savetuje mesecni horoskop. Težite saradnji sa Vagama.

Zdravlje: Ne zaboravite da vaše zdravlje umnogome zavisi od hrane koju jedete. Zaboravite, bar ovaj mesec, tzv „brzu hranu“ i bacite se na onu pripremljenu u kućnim uslovima. Ako je ikako moguće, otidite na godišnji odmor ili bar promenite sredinu u kojoj boravite, savetuje mesecni horoskop.

Rak:  Ovo je mesec koji će vam doneti novčani prosperitet. Ukoliko tražite novu ljubav, lako biste je mogli naći, spustite li kriterijum koji ste postavili.

Finansije: Sa Venerom u vašem znaku, kao i Marsom i Suncem u vašem polju finansija, vi ćete, od svih znakova, imati najveću nebesku podršku. S obzirom da ovoliko sreće nećete imati u narednim mesecima, ostavite nešto novca na stranu i ne pozajmljujte ga svakom ko to od vas zatraži. U ovim se aktivnostima oslonite na Ovna i Lava, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Stupate li u novu vezu ili pokušavate li da „izgladite“ nesporazume sa stalnim partnerom, svakako to učinite u prvoj polovini meseca, dok Merkur ne pređe u retrogradni hod. Vaša emotivna povredljivost, često zna da bude kamen spoticanja u vašoj vezi. Imajte to u vidu, pre nego se naljutite na partnera, savetuje mesecni horoskop. Nekad je pametnije ne odgovoriti na partnerovu provokaciju.

Karijera: Povezanost polja karijere i finansija, govori da, bar u ovom mesecu, vaš će trud i zalaganje, naići na zadovoljavajući tretman i da se „nećete uzalud mučiti“ već ćete za to imati adekvatnu satisfakciju. Posebnu podršku možete očekivati od pretpostavljenih kao i od osoba u znaku/podznaku Lav. Ne sklapajte dogovore i ne potpisujte ugovore u drugoj polovini meseca jer su, zbog retrogradnog Merkura, mogući nesporazumi, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje:  Vaše je zdravlje, već duže vreme, na ispitu i vi ste, bez sumnje toga svesni. Ako niste bili na zdravstvenim kontrolama, ovaj mesec je idealan za to. Ne izlažite se prevelikim naporima i trudite se da sanirate posledice kontinuiranog stresa, prvenstveno dajući šansu organizmu da predahne i da se odmori, savetuje mesecni horoskop.

Lav: Spremite se da pametno iskoristite najpovoljniji mesec u godini za vas. Ovo je vreme u kome možete iskazati svoju punu snagu. Ne bojte se da se usprotivite i „pokažete zube“ svima onima koji pokušavaju da se okoriste o vas. Mars, u vašem znaku, daće vam energije da završite sve što započnete.

Finansije: Vaši prijatelji mogu biti ključna spona u vašem naumu da popravite stanje vaših finansija. Pokušajte da svoje ideje realizujete u prvoj polovini meseca jer je to mnogo povoljniji period. Device i Blizanci, mogu vam biti od pomoći. Do novca možete doći i ako odete na kraći put ili poboljšate poslovnu komunikaciju, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Vaša će ljubav, u ovom periodu, imati odlike tajnosti. Zgodan period za neki flert, ukoliko ste njemu naklonjeni. Novu ljubav možete naći u znaku Raka ili Ribe.  Ako ste u vezi, pričuvajte se nesuglasica, zbog retrogradnog Merkura, naročito u drugoj polovini meseca, predviđa mesecni horoskop.

Karijera: U ovom mesecu možete naići na nepredviđene prepreke, pogotovu ako ste skloni verbalnim duelima. Dobra komunikacija, ključ je za dobrobit i u ovom mesecu. Podršku za poslovne poduhvate potražite u osobama u znaku Raka. U ovom periodu isplanirajte aktivnosti do kraja godine, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Mars, u vašem znaku, povećaće enormno količinu stresa. Krajnje je vreme da izbalansirate odmor, ishranu i fizičke aktivnosti. Srce je organ koji vam je najugroženiji: učinite nešto dobro za njega, savetuje mesecni horoskop.

Devica: Ovo je mesec mentalnog oporavka svih osoba u ovom znaku. Pokušajte, u najmanju ruku, da se rešite nagomilanog stresa. Više se odmarajte ali ne zanemarite i rekreativne aktivnosti, koje su bitan preduslov za mentalno i fizičko zdravlje.

Finansije: Ugovori, njihova realizacija i naplata, ključ su dobrog finansijskog stanja. Mogući su problemi sa naplatom, naročito u drugoj polovini meseca. Lavovi i Vage su znaci koji imaju najviše uticaja na vaše finansije, poručuje mesecni horoskop.

Ljubav: Venera, planeta ljubavi, u opoziciji je sa vašim poljem ljubavi. To je nagoveštaj, ako ste u vezi, mogućih problema i to u drugoj polovini meseca, kada planeta komunikacije Merkur krene u retrogradan hod. Ako tražite novu ljubav, spremite se na izazove koji vas, zasigurno, neće mimoići u ovom periodu.  Partnera možete potražiti u znaku Raka, Vodolije ali ga možete upoznati uz pomoć vašeg prijatelja, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Dobri trendovi na ovom planu, mogu biti usporeni u drugoj polovini meseca, ponajviše zbog slabije komunikacije sa vašim poslovnim okruženjem. Rešenje će biti u tolerantnijem odnosu prema greškama, kako vaših saradnika, tako i partnera. Ako ne morate, u ovom mesecu ne započinjite novi posao, budući da bi se mogle stvoriti neprilike na koje ne možete imati previše uticaja, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Mars u vašoj kući psihe, generisaće vam ceo mesec jak stres. Unošenjem lakše hrane i uzimanjem odmora, pogotovu u drugoj polovini meseca, možete lako potreti negativne efekte stresa, poručuje mesecni horoskop.

Vaga: Ovo je mesec u kome će vam prijati druženje s prijateljima ali i u kome morate posvetiti pažnju zaradi od profesije, budući da ćete, na tom planu, imati nebesku podršku.

Finansije: Bićete, više nego, zainterosavani, da valorizujete trud koji ulažete u vašu profesiju. U tome ćete imati nesebičnu nebesku podršku pa je ovo mesec u kome možete očekivati deblji koverat i povećan bankovni saldo. Lavovi i Ovnovi su znaci koji vam mogu najviše pomoći, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Tražite li novu ljubav, najpre je potražite u vašem profesionalnom okruženju. To je glavni savet za ovaj mesec. Ukoliko ima nesporazuma sa partnerom, pokušajte da ih izgladite u prvoj polovini meseca, budući da će vam to biti mnogo teže kasnije. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Raka, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Venera, planeta dobrobiti, zadovoljstva i uživanja, boraviće skoro ceo mesec u vašem polju karijere. Spremite se za proslave, novčane nagrade a neko može dobiti i bolje poslovno rešenje. Bićete ambiciozniji no inače što će naići na pozitivan odjek u vašem poslovnom okruženju. „Karijera, to sam ja“, biće vaše geslo u ovom periodu. Rakovi i osobe lepšeg pola imaće značajnog uticaja na vašu karijeru, predviđa mesecni horoskop.

Zdravlje: Imaćete povećan interes da vaše zdravlje funkcioniše u najboljem mogućem redu. Jedan od sigurnih puteva vodi preko ishrane orijentisane na jela spremljena u kućnom ambijentu, nikako preko tzv „brze hrane“. Izbegavajte više od jedne kafe dnevno, kao i sva jela u kojima dominira industrijski šećer,  poručuje mesecni horoskop.

Škorpija: Sunce u Lavu, osvetliće do maksimuma sve aspekte vaše karijere  i dati vam neophodni podsticaj. Ne libite se da potražite nagradu za vaš rad, ukoliko smatrate da ste je zavrednili.

Finansije: Saturn, u vašem polju finansija, često vam donosi besparicu. No, vi ste se prilagodili na te okolnosti i shvatili ste da „nema lake love“ i da se „rukavi moraju zavrnuti“, želite li da vam promaja ne duva kroz novčanik. U prvoj polovini meseca, mogli biste imati podršku prijatelja, Devica i Vodolija. Dobra komunikacija u poslovnom okruženju, podrazumeva se, poručuje mesecni horoskop.

Ljubav: Flertovi su, i nadalje, vaš najjači ljubavni adut. Što kažu: “ kad vam život da limun, napravite od njega limunadu“.  Ako nemate stalnog partnera(a želeli bi da ga imate), potražite ga u znaku Raka ili u osobi koja je iz inostranstva. U drugoj polovini meseca mogući su nesporazumi sa partnerom. Ne pokušavajte da „isterate istinu na čistac“ jer će vam ostati gorak ukus u ustima, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Sunce i Mars u polju karijere, daće vam snage da situaciju stavite u okvire kakve ste zamislili i koji vam odgovaraju. Ovo je najpovoljniji mesec za vašu karijeru u celoj godini i zato se spremite da radno vreme upotrebite maksimalno korisno. Krajem meseca otvara se mogućnost efikasne naplate poslova koje ste obavili.  Za poslovne saradnike, ako ste u mogućnosti, birajte Ovnove i Lavove, poručuje mesecni horoskop.

Zdravlje: U drugoj polovini meseca, nećete biti naročito raspoloženi što je posledica retrogradnog kretanja Merkura. Družite se više i pokušavajte da budete tolerantniji nego što jeste jer će to biti najbolji način da ostanete u dobroj zdravstvenoj formi. Izbegavajte pikantnu hranu zbog potencijalnih problema sa debelim crevom, savetuje mesecni horoskop.

Strelac: Pitanja u vezi sa inostranstvom i strancima, mogla bi doći u prvi plan dešavanja kod vas. Dolazi i do stabilizacije narušenih odnosa u porodici. Razmislite o odlasku na odmor u inostranstvo jer ćete se lepo provesti.

Finansije: Vrlo ste motivisani za poboljšanje na finansijskom planu. Idalje je najbolji način za zaradu je sklapanje ugovora, njegova realizacija i naplata. Prvi deo meseca, doneće vam više novca. Pričuvajte nešto novca za sledeći mesec, koji će obilovati izdacima. Bikovi i Vage vam mogu doneti najviše dobiti u ovom mesecu, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Plaža, u inostranstvu, okupana suncem, fantastično je mesto koje vam može doneti ili ojačati ljubav u ovom mesecu. Druga polovina meseca, može vam doneti nesuglasice na ljubavnom planu, zato budite tolerantniji. Neka Škorpija ili Lav, misli na vas, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Ovo je mesec u kome morate sve važne i bitne aktivnosti uraditi u prvoj polovini meseca, budući da je ostatak meseca planetarno nepovoljan. Budite spremni na to da će vaše poslovno okruženje imati zamerke na vaše aktivnosti. Shvatite mudro da je to prolazni period i da ćete se ubrzo vratiti na stare relacije poštovanja i saradnje. Ne sklapajte ugovore u drugoj polovini meseca, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Zbog Venere u Raku, vaše će fizičko zdravlje biti u odličnoj kondiciji. Družite se više sa prijateljima da bi poboljšali psihičko zdravlje. Uzdržite se od rasprava u drugoj polovini meseca, savetuje mesecni horoskop.

Jarac: Ovo je mesec u kome možete, više no uobičajeno,  računati na podršku okruženja. Možete i dobiti, ako vam zatreba neki kredit, imati koristi od izdavanja nekretnina. Mentalno ćete biti znatno jači i nećete imati moralnih dilema.

Finansije: Nadajte se novcu koji ćete dobiti a da niste uložili konkretan rad. Može to biti od rentiranja(neke nekretnine ili bilo čega drugog), kredita, nasledstva ili finasijske mahinacije. Ugovori, sklopljeni u prvoj polovini meseca, takođe vam mogu doneti finansijske koristi. Strelac i Rakovi će imati najviše pozitivnog uticaja na vaše finansije, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Planeta ljubavi je u vašoj kući partnerstava, pa je ovo idealan mesec za novu vezu, bilo da niste u vezi, bilo da ste se „smorili“ postojećom. Posebnu pažnju obratite na osobe u znaku/podznaku Rak. Druga polovina meseca je problematična kad je u pitanju komunikacija sa partnerom, te izbegavajte rasprave, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Vi ste osoba koja bi, astrološki, trebalo da bude najzadovoljnija stanjem u profesionalnom životu skoro godinu dana unatrag. Ukoliko to sa vama nije slučaj, spadate u kategoriju „statističke greške“, gde izuzetak potvrđuje pravilo. U svakom slučaju, nastavite sa napornim i prilježnim radom a rezultati i nagrade će stići pre ili kasnije. Ne morate da „čekate na krivini“ svakog ko vam se zameri, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Poboljšanje na mentalnom planu, uzrokovano dobrim planetarnim položajem, uticaće na stabilizaciju kompletnog zdravstvenog stanja. Ipak, zbog nagomilanog stresa, toplo vam preporučujem odlazak na godišnji odmor ako ga već niste iskoristili. Jedite tradicionalna jela, malo kalorična(pasulj, kupus, spanać) bogata sa kalcijum fosfatom i vitaminom E(sve vrsta grožđa), savetuje mesecni horoskop.

Vodolija: Ovo je mesec u kome možete zablistati u javnosti, sklopiti dobar ugovor, bilo poslovni bilo lični a, takođe, i ući u  intimnu vezu.

Finansije: Kontakti sa strancima, inostranstvo, novac od sudske presude, sve su to mogućnosti koje vam u ovom periodu mogu doneti novčani priliv. Ako birate saradnika ili osobu sa kojom ćete ući u poslovni aranžman, neka to bude osoba u znaku Vage ili Strelca. Ugovaranje posla završite u prvoj polovini meseca, budući da je ostatak nepovoljan i da bi moglo doći do nepredvidivih teškoća i nesporazuma. Utrošite dosta energije da bi napravili dobar poslovni ugovor, budući da vam je ta oblast funkcionisanja jako naklonjena u ovom periodu, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Kuća ljubavi i kuća veza su direktno povezani, pa je ovo sjajna okolnost za novu ljubav! Skoro ceo mesec će Venera, planeta ljubavi, boraviti u vašem prirodnom polju radnog okruženja, te je to mesto gde možete naći novu ljubav. U novu vezu stupite pre druge polovine meseca. Ako ste u vezi, izbegavajte rasprave u drugoj polovini meseca jer vam ništa dobro doneti neće, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Dobri dani za vašu karijeru su stigli! Vaš je uspeh, u ovom mesecu, zasnovan na umešnosti da sklopite a zatim i realizujete poslovni ugovor. Na tu ćete aktivnost trošiti dosta energije ali ćete imati i obilatu nebesku podršku. Lavovi Vage će imati presudan uticaj na vašu karijeru u ovom periodu. Ne započinjite novi projekat u drugoj polovini meseca, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Venera, planeta hrane, u vašoj kući zdravlja, više će nego povoljno uticati na vaše sveukupno zdravlje. Ipak, učinite i vi nešto za njega putem izbalansirane ishrane. Dobri izvori natrijum hlorida(koji je osnov vašeg zdravlja) su u spanaću, sočivu, jagodama, kupusu, celeru, šargarepi, kukuruzu (pogotovo kuvanom), smokvama, okeanskoj ribi i morskoj hrani uopšte. Sveže voće kao sto su ananas, groždje, kruške, jabuke, limuni i pomorandže, bi trebalo biti sastavni deo svakodnevne ishrane, savetuje mesecni horoskop.

Ribe: Ovo je mesec u kome možete zablistati na poslovnom planu, ukoliko vam do toga bude stalo. Ako ste imali hroničnih zdravstvenih problema u prošlom periodu, doći će do bitnog zdravstvenog poboljšanja.

Finansije: Zbog Marsa, vladara vaše kuće finansija u 6 oj kući, nema vam druge: morate zavrnuti rukave i prionuti na rad, želite li da poboljšate svoju materijalnu situaciju. Venera, planeta finansijske dobiti, biće ceo mesec u polju preduzetništva te će vaša inovativnost imati bitnu ulogu u poboljšanju vašeg novčanog stanja. Lavovi i Rakovi će imati bitnu ulogu u ovim aktivnostima te, zbog toga, morate ih ozbiljno shvatiti,  savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Venera, planeta ljubavi, nalaziće se ceo mesec u vašem prirodnom polju ljubavi. Ovo su sjajne planetarne okolnosti, pogotovu ako ste rešeni da pronađete novu ljubav. Prva polovina meseca je znatno povoljnija za uživanje u ljubavi. Ne pokušavajte rasprave sa partnerom u drugoj polovini meseca. Među Rakovima ćete najlakše naći novu ljubav i to na odmoru ili na mestima za izlazak ili opuštanje, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Na vašu će karijeru bitno uticati ženska populacija i osobe u znaku Raka. Može se reći da imate sjajne planetarne okolnosti u ovom mesecu. Ipak, uzdržite se od pravljenja ugovora i pokretanja novog projekta u drugoj polovini meseca. Obezbedite podršku za nove projekte, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Podesite vaš jelovnik, želite li bolje zdravlje. Za vas su jako bitni fosfati gvožđa kojih ima u spanaću, džigerici, pasulju, govedini, jagodama, suvom grožđu, bademima i orasima. Mislite o tome kada budete pravili dnevni meni, poručuje mesecni horoskop.

 

 

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite