Kako osvojiti Strelca

unnamed

 

  Kako osvojiti Strelca?               

Iskrenost do bola(ili laž): kada sam Strelca(devojku!), pre mnogo godina, pitao koji sam joj po redu, nije trepnula već je rekla: osamnaesti! Jbg, pomislih, šta mi je trebala radoznalost. Kako je imala tek 20.ak godina i dan-danas sam u nedoumici: Da li ih je stvarno toliko imala ili je htela da me impresionira(slagavši o tome). Ova mala epizoda mnogo govori o Strelčevima.

 • Strelac je izrazito seksualno biće. Strelci vole seks i za njega su uvek . Takođe, vole da probaju nove stvari i u seksu imaju mašte. Oni  se trude da zadive partnera svojim seksualnim čarima, ali ne dajte se. Iako vam deluje da se predao samo vama, on, zapravo, samo uživa u seksu i želi da u njemu i vi uživate . A šta će biti posle…. 
 •  Strelčeve uzbudjuje milovanje po butinama i kukovima. Ponekad im je čak dovoljno samo milovanje, a da seks potom i nije više bitan. Kad su u najboljem raspoloženju, ništa im u seksu, nije strano, a oduševljavaju se najneobičnijim položajima  s partnerom.
 •     „Nemoj da me zoveš, zvaću ja tebe.“ Ovo je omiljena rečenica Strelčeva posle sexa.
 •     Kad bi se znala granica između fantazije i iskrenosti, bilo bi lako razgovarati s njima o sexu. Inače niste sigurni o čemu je reč!
 •     Rano proba „zabranjeno voće“. Ume da uživa u seksu, kao uostalom u svim drugim područjima života, jer je to najerotskiji znak Zodijaka. U glavi ima liste za poredjenje erotskih partnera pa se trudite za zauzimanje mesta pri vrhu. Traganje traje celog života.
 •    Ona je vrlo temperamentna, impulsivna, izazovna i, po potrebi, provokativna. Tačno zna šta želi od ljubavnog partnera. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan način (često joj nedostaje osećaj mere) izražava svoja osećanja.
 •    On je vrlo energičan, u deliću sekunde snalažljiv i vešt prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksualnog odnosa. Uz izuzetan šarm koji poseduje, ume da deluje duhovito i zabavno – sve ono što partnerku razoružava pred njegovim osvajačkim pohodom. Impulsivan je i vrlo direktno izražava osećanja, seksualne želje ili aspiracije. Za njega ne postoji: ne ili ne mogu- on sve može ako je ponesen osećanjima ili strastima.
 •   Preferiraju neki od stojećih položaja licem okrenutim prema partneru ili leđima ka partneru. Posebno vole određenu dozu neobičnosti ili originalnosti u ljubavnom činu, kao i egzibicionizam.
 •    Na seksualne fantazije ih podstiču: različiti izazovi, provokativan izgled, boja glasa, nečiji stil i ponašanje ili pokreti, boja glasa i strasni poljupci.
 •    Imaju veoma dobar osećaj o tome kako im partner razmišlja i to je veoma važna stvar za Strelca, iz tog razloga veoma je bitno da partner bude intelektualan, osetljiv i ekspresivan.
 •   Najbolji znak za sex, Strelcevima, je Rak. Kad je u pitanju avantura, znak im nije bitan!
 •   Mnogo vole da pričaju i očekivaće da čuju šta vas to pali u krevetu. Važe za odlične istraživače i uradiće sve kako bi pomerili granice. S obzirom na to da su spontani uvek se trude da istraže nove poze i mesta za što bolji seks.

Kako osvojiti Strelca(najlakše)? Strelac je uvek raspoložen za avanturu, zato ga iznendite nenajavljenim seksom na brzaka.

       

Milan Atlić

Slobodno komentarišite