Kako osvojiti Ribu

miranda_kerr_zmyslowa_sesja_w_magazynie_fhm_03
 •   Izneću mnogo tajni Riba ali ih one tako vešto čuvaju da, verujte, ima ih još neotkrivenih. Izneću   vam njihov psihološki profil da bi vam objasnio koliko je  “ uputstvo za rukovanje Ribama“ neophodno.
 •    Ribe lako razumeju probleme drugih ljudi, i saosećajne su osobe. To su dragoceni ljudi, koji jako cene svoje prijatelje. Imaju moćnu intuiciju, koju upotrebljavaju u svim područjima života. Veruju u pomoć i dobra dela. Često su u depresiji, izgledaju žalosno i zapušteno. Kada im ne ide u životu, Ribe se znaju potpuno osamiti. Uopšteno su Ribe vrlo osetljive osobe. Novac zarađuju pomoću intuicije. Vole luksuz, uživanja do krajnosti, i najčešče računaju na svoje talente, koji su obično natprosečni. No, novac i materijalne koristi, ne mogu im sprečiti, da se dušom i telom predaju ljudima. Gotovo svi mučenici, bili su rodjeni u znaku Ribe.
 •     Sa druge strane, Ribe su romantiče, tajanstvene i erotične, u sexu znaju biti popustljive. Za njih je ljubav sve, ali im je u ljubavi teško biti realan. Partnera idealizuju, izmišljaju  o njemu osobine koje  nema. Znaju se pretvarati, tako da pri njima nikada ne znate na čemu ste.  Biti njihov prijatelj je posebna privilegija. Rado otvaraju svoje srce, ali radi svoje preosetljivosti, svaka šala ih može udaljiti od vas. Radi svoje filantropije, rado pomažu, ali su često žrtve iskorišćavanja drugih ljudi. Ribe su pravi idealisti. Vole miran brak, ali im to, nažalost, nije sudjeno. Imaju, često, mnogo problema sa decom. Po prirodi su vrlo sposobni ljudi ali su, uglavnom, žrtve njihovog vladara Neptuna koji im ne dozvoljava da čvrsto stoje na zemlji.
 •  Sklona je sanjarenju da će se svaki partner sa kojim započne romansu, pretvoriti u „idealnog“ odmah pri prvom poljupcu; i da će je odvesti iz ovog „običnog“ života. Pošto većina  nije sposobna za takve akcije, ona je često razočarana i nesrećna, i posle kratkog vremena neodlučnosti, teži da „otpliva“ u drugom pravcu…   Kada ste shvatili Ribin mehanizam funkcionisanja lako vam je da skapirate njihove erotske vragolije.
 •     Sposobne su da dožive nebrojena zadovoljstva ali samo ako su sa osobom koju vole. Mešanje sexa i emocija je njihov glavni problem. U sex unose celo svoje biće, zbog čega kasnije žale. Kada jednom prodju to gorko iskustvo, naučene idu dalje, otvarajuci se više za slobodniji sex. Vole provokativne situacije, sex sa strancem, u posebnoj atmosferi uz muziku, sveće.
 • Zbog egzaltirane Venere, žena Riba više je od ljubavnice. Ona je stvarno žena. Nemoguće je prozreti. Ne postoji muškarac koga ne može da osvoji ako to poželi. Ona prosto hipnotiše pogledom muškarca koji joj se dopadne. Ženstvena, sanjarka, prefinjena, srdačna ali i hirovita, distancirana i neuhvatljiva. Osećanja su joj duboka i zato je površne, kratkotrajne veze ne zanimaju. Voli da bude osvojena romantikom! Tradicionalna astrologija karakteriše Ribe kao preterano senzualne i preporučuje razvijanje samokontrole… Ali ova žena nosi u sebi karakter svih žena Zodijaka, pa je gotovo nemoguće definisati je, jer stalno izmiče i transformiše se. Inače, seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotiskim epizodama. Ne treba mnogo da se probudi strast u njoj. 
 •    Ribe su dosta tajanstvene kada je u pitanju njihov seksualni život. Ali jedno je sigurno: kad se svetla ugase, Ribe iznenađuju! Ribe su seksi, senzualne i pune ljubavi. Ali seks bez emocija nije nešto što vole.
  Neće ostati u vezi ako ne veruju da ta veza nečemu vodi. Ako partner ne daje, nije velikodušan i pun ljubavi ni Ribe neće biti takve! Dobro zapamtite ovo.
 •     Ako želite zavesti Ribe, budite romantični. Otvorite bocu vina, zapalite nekoliko sveća. Ribe su strastvene i senzualne. Žele partnera koji će ih ceniti i poštovati. Nemojte hvaliti samo njihov fizički izgled. Pohvalite njihovu ličnost i karakter. Razgovarajte o budućnosti, svetu, prirodi i lepoti. 
 •    Držite se podalje od ogovaranja jer će to u njima probuditi nepoverenje.
 •    Ako ih izbacite iz fokusa, postanete daleki, to će vam se brzo olupati o glavu, one vraćaju sa kamatom !
 •     Ona: U seks unose celo svoje biće, zbog cega kasnije žale. Kada jednom prođu to gorko iskustvo, naučene idu dalje, otvarajući se više za slobodniji seks. Vole provokativne situacije, seks sa strancem, u posebnoj atmosferi uz muziku, sveće, mirišljave štapiće. Erogene zone: stopala i bedra. 
 • On: Ima neverovatne fantazije. Nema šta ne voli i šta ga ne pali, od pogleda, preko dodira do samog čina. Erogene zone: usne. Imajte na umu: ne voli da koristi prezervativ. Idealan seks: u obzir dolaze sva erotska pomoćna sredstva (lisice, maske, kinki-korseti). 
 • Ovo do sada niste znali: Ribi, u sexu, najviše odgovara Vaga!zIIm8m

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite