Kako osvojiti muskarca Bika

1939432_486625081442330_917068858_n

 

Kako osvojiti muskarca Bika(ili ženu)? Pre nego što nastavimo dalje pročitajte kratko uputstvo za rukovanje Bikovima. Nikada nemojte razljutiti Bika. On će se istresti na vas, možda će čak reći neugodne stvari koje neće moći povući. Neki znakovi mogu oprostiti i zaboraviti, kao što su Ribe ili Rak. Neki znakovi oproste, ali nikada ne zaboravljaju (kao Lav, Strelac ili Škorpion). A neki znakovi, kao što je Bik, niti opraštaju niti zaboravljaju. Ako ste mu jednom učinili nepravdu, on vam neće dati još jednu priliku da to učinite. Jednostavno će odšetati dalje.

  •  Bikovi ništa ne rade prazna želuca, pogotovu ne odlaze u postelju.

Znači, ručak ili večera, ali u otmenim okolnostima ukrašenim romantikom, su neka vrsta predigre za Bikove oba pola.

  •  Ako prebrzo završite u krevetu s njim, ili čak pijete previše alkohola pred njim, zameriće vam. 

Ako vas osvoji lako i slatko,  Bik neće misliti da ste nagrada vredna pobede! On je osvajač, sećate se? Ne govorim o tome da trebate biti zlobni, ali u redu je naterati ga da se malo pomuči oko vas. On će to i učiniti. Samo pazite da ga uvek slušate kada priča. Ako primeti da ga ne slušate, postaće jako nervozan. 

  •  Odvlačenje Bika u krevet nije uvek lako. Bik želi ljubav, a ne samo seks. Vođenje ljubavi za Bika je umetnost. On nije zainteresovan samo za konačni ishod. Predigra je originalna i važan uvod u završni čin. On će instinktivno znati kako da vam ugodi. 
  • Bik voli dominaciju u krevetu, ali oseća se jak i dovoljno siguran u svoje sposobnosti da može da primi  neposredne zapovesti. Ako mu kažete šta treba činiti u krevetu, to ga uzbuđuje.
  • Takođe, uvijek voli biti cenjen zbog svojih napora i želeće jednaku pozornost za sve svoje delove tela. Ugodite mu, znaće to da ceni.
  •  Najvise ga uzbudjuju milovanje i ljubljenje u predelu vrata.
  • Ubedite ga da su vase emocije rezervisane samo za njega kao i da je on vas centar vasione i dobili ste ga za svagda
  •  Nikad i nikad ne ispadnite mekušac u njegovim očima jer će se ohladiti na apsolutnu nulu prema vama
  •  Jako su ponosni na epitet najvećih ljubavnika horoskopa pa im to, povremeno, nabacite.
  • Ukoliko je vaš znak ili podznak Ribe ili Strelac, imate veliku prednost nad ostalim horoskopskim znacima(ali, na ovu okolnost, nažalost, ne možete uticati).

Nadam se da će vam saveti, gore navedeni, pomoći u ne tako lakom zadatku: Kako osvojiti muskarca Bika(ili ženu).

Milan Atlić

Slobodno komentarišite