Kako, najlakše, ostaviti pušenje ?

 tumblr_mzayclIKwa1rq4erxo1_507

Da li znate da u Srbiji, od posledica pušenja, godišnje umre 16.000 osoba?

Da li znate da svi proizvođači duvana imaju stručne laboratorije i istraživačke timove koje neprestano rade na pronalaženju supstanci, izazivača zavisnosti, koje dodaju u cigarete ne bi li vas zadržali kao mušteriju? Izvući se iz kandži prodavaca cigareta, zbog toga, postaje jako težak napor i za osobe koje imaju jaku volju. Jedan od lakših načina za ostavljanje cigareta, svakako su Bahove cvetne kapi koje mogu uravnotežeti mentalno i emotivno stanje jedinke i na taj način očvrsnuti volju za zadatak: kako ostaviti pušenje?

Mnogi prodavci Bahovih cvetnih kapi nude „spasonosne bočice“, čiju formulu, uglavnom, i ne otkrivaju. To je  pogrešan pristup rešavanju problema, jer različiti su razlozi za pušenje kod svih !


                                                   Pravi Bahov praktičar će proniknuti u slabe delove psihe i provaliti za šta su cigarete „zakrpa“.

U nastavku ću vam prezentovati jednu od češćih formula prodavaca Bahovih cvetnih kapi, možda baš kod vas uspe, ali čisto sumnjam.  Ako ne, javite se, sigurno mogu da vam pomognem. Moj pristup rešavanju problema pušenja zasniva se na eliminisanju uzroka pušenja: nestrpljivost, nervoza, sklonost stresu, depresija, anksioznost, PTSP, itd. Sklonost stresu, najčešći je razlog posezanja za cigaretom!  Za to vreme osoba ostavi pušenje i bude sposobna da se izbori sa iskušenjem: „ponovo zapaliti cigaretu“. Uz moju pomoć, cigarete je ostavilo desetine osoba a stepen uspešnosti se vrti na nešto više od 80%. Vredi pokušati iz jednostavnog razloga što ću Vam, tretirajući vas Bahovim kapima, sigurno psihološko stanje dovesti u TOP FORMU(eliminisati depresiju, anksioznost, stres i slične psihološke nepogode) a ako posle godinu dana ne ostavite cigarete vraćam Vam trećinu novca!

Agrimony -za relaxaciju
Centaury – za jačanje volje
Cherry Plum – protiv “ ja moram da zapalim cigaretu ! „
Mimulus – protiv straha da nećete uspeti
Walnut -Pomaže telu da se prilagodi na nepušački status
White Chestnut – Sprečava um da razmišlja o cigareti
                                                     Willow – protiv “ jadan ja “ razmišljanja

kontakt tel: 060 3235625 , Milan

Milan Atlić

2 komentara

  1. Milan Atlić

    Kapi, na mesečnom nivou, koštaju 3.000 din. Minimum se koristi 3 meseca. Hvala na interesovanju.

Slobodno komentarišite