Godišnji horoskop za 2018

www.astrologijaibahovekapi.com  vam predstavljaju godišnji horoskop za 2018 godinu. Kako je ovo godina broja 2(zbir cifara u broju 2018  je 2), to je vreme emocija, strahova i pojačanog upliva na ljudsku psihu. Empatija je ključna reč u ovoj godini. Morate saosećati u tuđim problemima, da bi i vama bilo bolje. U ovoj godini vam neće vredeti planiranje. Mnoge će se stvari odvijati van vaše kontrole. Mesec vlada i dogovorom. To je najbolji način za rešavanje problema. Kada na njih naiđete. Osobe u (pod)znaku Rak će imati burnu godinu. Na njih će sve vreme motriti ozbiljni Saturn. Iz polja partnerstava. Videće koliko je njihovo partnerstvo jako. Osobe u (pod)znaku Škorpije će imati ponajbolju godinu. Škorpija je aktivan princip. To se preporučuje svim ostalim znacima.

 

 

Zodiac-Sign-AriesOvan: https://youtu.be/ltK57HnA2ik Za većinu Ovnova, ovo će biti uspešna godina. Napredak na mentalnom planu i zaradi od sklopljenih ugovora. Najbolji periodi godine za vas su kraj marta, april, kraj jula i avgust.

Finansije: Ovo je godina u kojoj, ako se potrudite, možete zaraditi mnogo više od ostalih znakova. Ključ za finansije je sklapanje ugovora pa njihova realizacija. Povoljna godina za kredite i nasledstva. Rad sa narodom, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Ako niste zaposleni, ovo je odlična godina za zasnivanje radnog odnosa. Ako već radite, dolazi do stabilizacije na radnom mestu. Želite li profesionalnu afirmaciju, zavrnite rukave, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Ovo je godina izazova. Seks je najbolji način da rešite ljubavne nesuglasice. Zadnja dva meseca, najbolji na ovom planu, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Ovo je godina stabilizacije. Na fizičkom i mentalnom planu. Uran će vam praviti problem sa stresom do sredine maja. Budite fizički aktivni i: ne bojte se, savetuje godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Taurus

Bik: https://youtu.be/pAn3O_hNKDg Ovo je sjajna godina na planu partnerstava. Uđite u brak, ako razmišljate. Pripremite se na stres, od sredine maja. Uran ulazi u znak Bika. Saosećajte više sa okruženjem.

Finansije: Sa izlaskom Saturna iz Strelca, nastupio je bolji period. Kraj godine je mnogo bolji od ostatka, predviđa godišnji horoskop.

Posao:  Saturn iz Jarca pravi vam probleme u radu. Od sredine godine dolazi do napetosti na profesionalnom planu. Vredan i naporan rad, mogu da ponište sve planetarne nepovoljnosti, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Nestabilnost na ljubavnom planu odlazi u zaborav. Ipak, ako pokušate da razumete partnera, vratiće vam se višestruko, savetuje godišnji horoskop. Tražite li novog partnera, potražite ga u znaku Škorpije.

Zdravlje: Od sredine maja, vaše će zdravlje biti pod nepovoljnim uticajem stresa. Uran će ući u vaš znak. Hitno razmislite kakvu strategiju da primenite. Svakodnevna fizička aktivnost, odličan je izbor, savetuje godišnji horoskop.

Zodiac-Sign-GeminiBlizanci: https://youtu.be/g1a2iL-Pc7Y  Ovo je godina stabilizacije na radnom i zdravstvenom planu. Benefit iz ova dva polja, blagotvorno će uticati na vas. Više empatije za vaše okruženje, može vam doneti neslućene dobiti. Budite vredni.

Finansije: Spremnost da zasučete rukave, ključna je. Samo vredan rad, dobitna je kombinacija za vaše finansije. Realizacija sklopljenih ugovora, zahtevaće više vremena, predviđa godišnji horoskop.

Posao: Sve čega se latite, ima sjajnu perspektivu. Ove godine morate raščistiti sa zabludama. Da biste napredovali na ovom planu, morate završiti sa stvarima koje vam nisu donosile dobit. Sarađujte sa Ribama i Strelčevima, savetuje godišnji horoskop. Mogući su gubici na profesionalnom planu.

Ljubav: Ovo je godina napetosti na ljubavnom planu. Pokušajte malo više da shvatite partnera. Tolerantnost, to je ključni termin za vašu ljubav. Ako nemate partnera, potražite ga u radnom okruženju, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Svakodnevna fizička aktivnost, odličan je izbor u borbi protiv depresije. Saturn u vašem polju psihe, sve vreme će vas terati u „bedak“. Izbalansirajte vašu ishranu. Ako niste, posetite nutricionistu, savetuje godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Cancer

Rak:https://youtu.be/0yZjxkPeaVk  Nimalo jednostavna godina za vas. Na udaru će biti partnerstva. Ipak, imaćete zaštitu od Jupitera. On će vas skoro celu godinu štititi trigonom iz Škorpije.

Finansije: Nešto bolja prva polovina godine. Prvo Jupiter, onda i Uran praviće izazove na vaše polje finansija. Ne obeshrabrujte se. Upornim i predanim radom, steći ćete koliko vam treba, savetuje godišnji horoskop.

Posao: U ovoj godini morate sahraniti zablude vezane za posao. Tek tada možete očekivati boljitak. Ako ništa ne preduzmete, budete sedeli, ništa od prosperiteta. Stres, zbog karijere, jednostavno nestaje. Što bolje razumete poslovne saradnike, bićete uspešniji. Ugovore ne sklapajte na brzinu.

Ljubav: Bili ste previše pomirljivi. Trpeli ste u vezi. Partner to nije znao da ceni. Ovakvu ljubav morate spaliti. Tek tada otvorite srce za novu ljubav. Jupiter će vam pomoći da nađete pravu ljubav. Ako nemate partnera, potražite ga u (pod)znaku Ribe ili Strelac, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje:  Hranite se zdravije, vežbajte redovno i idite na redovne zdravstvene preglede. Ugroženi kukovi. Pojačan stres od sredine godine. Iskontrolišite reproduktivne organe. Neka vam zdravlje bude u prvom planu, savetuje godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Leo

Lav: https://youtu.be/GRxpo9nDqZ8 Prosperitet, na porodičnom planu, više je nego izvestan. Senka, sa vašeg polja ljubavi, je nestala. Nove ljubavi, čekaju na vas!

Finansije: Nestabilnost, iz prošlog perioda, nestaje. Bolji dani vas očekuju. Ne libite se da uzmete kredit. Naravno, u konstruktivne svrhe, ne potrošački. Bićete u mogućnosti da uštedite. Ne pozajmljujte drugom značajniju sumu novca.

Posao:  Spremite se na naporan rad. Posla će biti više no što ga želite ili ga neće biti uopšte. Od sredine godine promene na profesionalnom planu. Mnogo rada, mnogo zadataka i mnogo stresa. Ne očekujte unapređenje. Dobra komunikacija, biće od pomoći, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Vaša će ljubav imati odlike tajnosti i mistike. Možda i neodobravanja od strane okoline. Puna strasti. Ako u njoj nema žara, ugasite je i okrenite se drugom partneru. Ako tražite novu ljubav, potražite je u (pod)znaku Škorpije ili Ovna, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Ulazak Saturna u svoje sedište, povoljan je za vaše zdravlje. Znak je i to da se morate ozbiljnije ponašati prema njemu. Svakodnevna fizička aktivnost i izbalansirana ishrana odličan su izbor. Ako imate problema sa lošim snom, obavezno posetite lekara, savetuje godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Virgo

Devica: https://youtu.be/JwqnnM4Vw1M Komunikacija će biti ključ svih vaših problema. Dodajte tome diplomatiju i empatiju. Sudbina će vam, na planu ljubavi, prirediti poklon koji nećete moći da odbijete. Pomirite se sa činjenicom da na mnoge stvari nećete moći da utičete.

Finansije: U prvoj polovini godine vaš novac će zavisiti isključivo od rada. Od sredine maja, nepovoljan uticaj Urana, gubi se. Neće biti neplaniranih i velikih gubitaka. Ako iskažete spremnost na pomoć i kompromis, poslovni partneri će to nagraditi, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Vaš će posao zahtevati dosta energije ali i preduzimljivosti. Naoružajte se strpljenjem i spremnošću na kompromis. Pozitivan pomak u odnosu na prošlu godinu. Ako ste u privatnom poslu očekujte napredak ako odbacite sve ono što vas je kočilo a vi toga niste bili svesni.

Ljubav: U vaše polje ljubavi ulazi Saturn. Prva je mogućnost odsustvo ljubavi. Druga je mogućnost ulazak osobe sa velikom razlikom u godinama. U svakom slučaju ljubav je nešto što će zaokupljati vašu pažnju, predviđa godišnji horoskop. Neka pojam tolerancija bude ključan za vas.

Zdravlje: Stres će vam se smanjiti počev od sredine maja. Do tada morate primenjivati neke od poznatih strategija. Fizičke aktivnosti, izbalansirana ishrana, najbolja su opcija, savetuje godišnji horoskop. Neka vam kvalitet sna bude reper vašeg zdravlja. Takođe i stepen tolerancije prema okruženju. Ukoliko ne volite lekove, toplo vam preporučujem Bahove cvetne kapi. Zodiac-Sign-Libra

Vaga: https://www.youtube.com/watch?v=BcLfpZmPRSU Napredak na planu finasija, više je nego izvestan. Saturn iz vaše kuće doma i privatnog biznisa, učiniće da vam godina bude napeta. Takođe, moraćete neke poteze da ponovite želite da sve bude kako ste zamislili. Empatija neka bude vaš džoker u ovoj godini. Diplomatski pristup vam ne fali.

Finansije: Mnogo uspešnija godina nego prethodna. Sa ulaskom Urana u vašu 8 u kuću, morate se paziti velikh ulaganja. To će se desiti od sredine maja. Teška su vremena, ostavite nešto novca na stranu, savetuje godišnji horoskop. Pazite kome pozajmljujete novac.

Posao: Morate dobro razmisliti šta vas koči u poslovnom smislu. Odbacite to, bez milosti. To je jedini način da napredujete u ovoj godini. Da se, kao Feniks, izdignete na pepelu. Ukoliko budete vredni i smeli, stvorićete dobru poslovnu klimu. Neka vam Škorpija bude poslovni saradnik, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Mars će se dugo motati po vašem prirodnom polju ljubavi. Oko 5 meseci. Ulazi tamo u drugoj polovini maja. Budući da je on oportun Veneri, biće svašta. Pogotovu ako ste „kratkog fitilja“. Naoružajte se tolerancijom, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Vaše će zdravlje imati veliku moć regeneracije. Skroz je loša vest ulazak Urana u vašu kuću psihe. To će se desiti od sredine maja. Veoma jak stres vas očekuje. Setite se tada Bahovih cvetnih kapi. One su sjajan ubica stresa, savetuje godišnji horoskop. Obratite pažnju i na vašu najveću boljku: cirkulaciju. Izbalansirajte ishranu, vežbanje i odmor i ne bojte se.

Zodiac-Sign-Scorpio

Škorpija: Ova je godina koja će vam doneti rast na svim planovima do kojih vam je stalo. Vreme je i da raskinete sa zabludama koje su vas kočile celih 12 godina unatrag. Strelac i Ribe su vam najznačajniji partneri u ovoj godini. Pokušajte da život posmatrate kao nešto što se stalno menja, na šta morate biti spremni.

Finansije: Iz vašeg polja finansija izašle su malefične planete, koje su vas terale u besparicu. Ništa vam više ne smeta da zasučete rukave i „pokrpite“ rupe u vašem budžetu. Novca će biti sasvim dovoljno da nešto i uštedite, savetuje godišnji horoskop. Dakle, na ovom planu, sami ste „kovač svoje sreće“.

Posao: Veoma izazovna godina, kada je vaš posao u pitanju. Posebno, ako se bavite privatnim biznisom. Biće dosta situacija kada ćete morati da ponovite neke napore. Naročito sredinom godine, kada se Mars bude kretao retrogradno. Budite strpljivi i vredni. Jupiter će vas izvući iz nevolja, predviđa godišnji horoskop.

Ljubav: Vi ste znak koji će na ljubavnom planu imati najviše sreće. I događanja. Moraćete da donesete odluku: Da li ima svrhe držati se postojeće ljubavi? Ako više nema ljubavi, bolje je okrenuti novu stranicu. Ako nemate partnera, potražite ga u (pod)znaku Ribe, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Sa izlaskom Urana iz vaše kuće zdravlja, dolazi do smanjenja stresa. To će biti sredinom maja. Ipak, krajem juna pa sve do septembra Mars će biti retogradan. To je period pojačanog stresa. I slabijeg fizičkog zdravlja.  Uspostavite dobar balans u ishrani, vežbanju i odmoru i, problema neće biti. U popodnevnim satima pijte zdrave, relaksirajuće napitke, savetuje godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Sagittarius

Strelac: https://www.youtube.com/watch?v=4Q2pSHpgsvM Ova će vam godina doneti najviše na planu psihološkog rasta i stabilnosti. Sa stabilnom psihom možete sve. Ako imate loš san, svakako, posetite lekara. Ne budite u zabludi da možete sve isplanirati. Ovo je godina kada će mnogi tokovi biti van mogućnosti kontrole. Družite se sa Rakovima, biće vam lakše. U svakom pogledu.

Finansije: Zarada od sklopljenih ugovora, najviše vam odgovara. Dolazi do stabilizacije na finansijskom planu. Biće vam lako da podignete kredit. Generalno, to nije dobra ideja. Pokušajte bez kredita. Ako ste u privatnom biznisu, biće vam otvorene nove mogućnosti. Otarasite se ideja koje vam ne donose korist, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Prestali su da duvaju vetrovi nestabilnosti. Vreme je za vaš oporavak. Na vama je da „razdvojite žito od kukolja“. Kada se otarasite nepotrebnog balasta, poslovne aktivnosti kreću nabolje. Od sredine maja spremite se na stresne okolnosti u radnom okruženju. Tolerancija i diplomatski pristup, neka vam bude vodvilja u poslovnim aktivnostima, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Ovo je godina u kojoj bolje fukcioniše porodična ljubav. Dosta je bilo stresa proteklih godina, kada je ljubav u pitanju. Od sredine maja stišavaju se bure. Pokušajte da razumete partnera. Vratiće vam sa kamatom. Nestabilan period vezan je za jul i avgust. Ako nemate partnera, potražite ga u (pod)znaku Vodolije.

Zdravlje: Stabilizacija na mentalnom planu, ključ je vašeg zdravlja. U tome imate obilatu planetarnu pomoć. Ako niste dobri sa zdravljem, onda nemate dobru strategiju za borbu protiv stresa. Poradite na tom, veoma bitnom, segmentu. Popodnevna šetnja, pored vodenih površina, mogla bi vam mnogo pomoći u borbi sa stresom. Takođe, jače fizičke aktivnosti i izbalansirana ishrana, savetuje godišnji horoskop.

Zodiac-Sign-Capricorn

Jarac: https://www.youtube.com/watch?v=enIEnX1EWLAOvo je godina u kojoj će vaši prijatelji imati značajnu ulogu. Imaćete i priliku da steknete nove prijatelje. Saznaćete, da li na sve njih možete da se oslonite. Zarada od profesije kojom se bavite, biće znatna.

Finansije: Vaše će polje finansija biti jako aktivno tokom cele godine. Očekujte veći priliv novca ali biće i dosta troškova. Buran period očekujte sredinom godine, u julu i avgustu. Južni Čvor i Lilit(od avgusta), u kući finansija, upozoravaju vas na moguće probleme. Pazite kome ukazujete poverenje na ovom planu, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Bilo da se bavite privatnim poslom, bilo da ste negde zapošljeni, očekujte izazove. I polje ugovora, odnosno partnerstava, će biti nestabilno. Budite spremni na promene i prilagodite se njima. Od vaše sposobnosti da se snađete u novonastaloj situaciji, zavisi uspeh na poslovnom planu. Budite spremni na izmene onoga što ste već isplanirali. Ako niste zaposleni, stiču se uslovi da počnete da radite. Bitno je da budete uporni u tom nastojanju. I da ne odustajete.

Ljubav: Ovo je godina Meseca. Ljubav će najbolje uspevati u porodičnom okruženju. Ukoliko nemate partnera, potražite ga u (pod)znaku Bika. Od sredine maja, dosta ćete imati neočekivanih dešavanja na ovom planu. Tolerancija i empatija, razoružaće vašeg partnera, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Definitivno bolje planetarne prilike za vaše zdravlje. Ako imate problema sa spavanjem, neodložno posetite lekara. Fizičke aktivnosti, izbalansirana ishrana, najbolja su opcija, savetuje godišnji horoskop. Jedite hranu koja u sebi ima dosta magnezijuma.

Zodiac-Sign-Aquarius

 

Vodolija: https://www.youtube.com/watch?v=nFqDijpkfXUOvo je godina vašeg profesionalnog prosperiteta. Najvećeg, u ciklusu od 12 godina. Ako nemate posao, potražite ga. Sigurno ćete ga naći.

Finansije: Novac ćete naći u okviru profesije kojom se bavite. Morate dobro razmisliti pre nego investirate novac u vašu profesiju. Odbacite projekte koji, već duže vreme, ne daju očekivane rezultate. Zablude najviše koštaju. Cenite samo „koke koje nose jaja“, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Da biste krenuli krupnim koracima napred, morate sagledati u čemu ste grešili na poslovnom planu. Šta vas je kočilo. Nije vam dalo da se razmahnete. Tek na pepelu sahranjenih iluzija, možete započeti novi posao, koji će davati ono što očekujete. Tada neće biti prepreka i vaš će posao krenuti kako ste zamislili. Ako tražite saradnike, potražite ih u (pod)znaku Ribe ili Strelca, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Saturn, koji je pravio opoziciju na vaše polje ljubavi, maknuo se. Novi se horizonti otvaraju pred vama. Ako ste u vezi, otvorite vaše srce. Dobićete samo onoliko ljubavi koliko date. Vrlo jednostavno, zar ne? Ljubav, na porodičnom planu, ima najviše šansi. Ukoliko tražite novu ljubav, potražite je u (pod)znaku Blizanci. Nikako u vreme retrogradnog Merkura, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Saturn je ušao u vašu kuću psihe. Moraćete da pojačate vašu odbranu od depresije. Uskladite ishranu koja podržava dobru cirkulaciju, rekreaciju i odmor i vaše će zdravlje biti u top formi. Izbacite slatkiše a kafu smanjite na minimum. Imajte u vidu da vam je srce najslabija tačka u zdravlju i prilagodite sve aktivnosti toj činjenici. Jedite više namirnica koje u sebi sadrže Magnezijum, savetuje godišnji horoskop.

Zodiac-Sign-Pisces

Ribe: Ovo je godina u kojoj možete doći do uspeha na poslovnom planu. Može vas zadesiti neka neplanirana sreća. Ako ste u sudskom procesu, mogućnost dobitka. Moguća loša sreća na ljubavnom planu.

Finansije: Imaćete dosta energije na ovom planu. Može se reći i sreće. Naravno, ako se budete trudili. Nepovoljne okolnosti vezane su za period druga polovina juna pa sve do septembra. Vladar vaših finansija boraviće skoro celu drugu polovinu godine u vašoj 12 oj kući. Izaberite delatnost iz te oblasti(psiha, lekovi, bolnica, špekulacije, rad na crno i sl.). Vaše će finansije cvetati od 10.2 do 7.3. 2018. Iskažite razumevanje i empatiju prema poslovnom okruženju, obilato će vam se isplatiti, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Sa izlaskom Saturna iz vašeg polja karijere, nestaju sve kočnice. Otvara vam se svetlija perspektiva. Moraćete, ipak, da raščistite sa zabludama. Da biste uspeli, morate da sahranite sve ono što ne daje rast. Tu su, naravno i strahovi. Tek na pepelu i „okrenutom listu“, možete očekivati prosperitet. Kao Feniks. Težak period za poslovanje od sredine juna do septembra. Tada ćete morati da ponovite ono što niste dobro uradili, predviđa godišnji horoskop.

Ljubav: Vaše je polje ljubavi opterećeno sa opozicijom čak 3 malefika. Nemojte sve bacati na jednu kartu. Dajte ljubav ali se nemojte iznenaditi ako vam ne bude uzvraćeno istom merom. Porodična ljubav ima znatno više izgleda na uspeh. Ukoliko tražite novu ljubav, potražite je u periodu 10.2-7.3.2018. Favoriti su osobe u (pod)znaku Rak.

Zdravlje: Jupiter u trigonu sa vašim znakom, štitiće vaše zdravlje tokom cele godine. Mars u Vodoliji će vam podizati nivo stresa ali to možete anulirati šetnjama pored vodenih površina. Balansirana ishrana i intenzivne fizičke vežbe, najbolje su rešenje za vaše zdravlje, savetuje godišnji horoskop.  Ukoliko ne volite lekove, toplo vam preporučujem Bahove cvetne kapi.

Sva prava zadržana. Mislite o tome!

 

 

 

 

 

 

Milan Atlić

Slobodno komentarišite