Godišnji horoskop za 2017

bahove-cvetne-kapi-za-stabilnost-protiv-straha

www.astrologijaibahovekapi.com  vam predstavljaju godišnji horoskop za 2017 godinu. Dobrodošli u godinu Ljubavi u kojoj će većina profitirati na ovom planu. 2017 je godina početaka, budući da je ovo, po numerološkim kriterijumima godina sa zbirom cifara 1. U njoj će najviše uspeha imati Ovnovi, Lavovi, Vage i svi oni koji u životu imaju aktivan princip: bave se proizvodnjom, preduzetništvom ili ne pristaju na život u drugom planu ili iza zavese. Ako pričamo o onima kojima ova godina neće biti laka, to se svakako odnosi na sve promenljive znake(Strelac, Ribe, Blizanci i Devica), kao i na Jarca kome ne prija brzina, koju mu nameće sazvežđe Strelca. U ovoj godini fatalni Saturn izlazi iz Strelca tek 21.12.2017 i tek taj datum će doneti olakšanje svim promenljivim znacima. Od 1.5 osa Mesečevih čvorova prelazi u znak Lav/Vodolija, što će doneti dobrobit Lavu. Početak godine zatiče jedino Merkur u retrogradnom hodu a taj njegov negativan uticaj će nas pratiti do kraja januara. To znači da u tom periodu moramo paziti na sve oblike komunikacije, paziti šta dogovaramo, ugovaramo i potpisujemo. Takođe nije pametno početi nikakav novi projekat u tom mesecu. Merkur će još biti retrogradan u sledećim vremenskim periodima: 9.4-21.5, 12.8-20.9 i 2.12 pa do kraja godine. Dobro upamtite ove vremenske intervale ako vam je stalo do partnera, mira u kući ili uspeha u biznisu. U ovoj godini imamo i retrogradni hod Venere. U tom periodu ne bi trebalo da sklapamo ugovore, partnerstva(bračna i poslovna) niti da budemo inicijatori sudskog procesa. Ovo će biti posebno težak period za psihu Ribe i Vage a, takođe će im biti teško da realizuju naplatu od sklopljenih i realizovanih ugovora. Dakle, ako ste u prethodnoj godini nešto isplanirali, pogotovu novo, ovo je godina u kojoj to, uz gorenavedene savete, možete realizovati. Srećna vam i berićetna Nova, 2017 godina i da vam se ispuni većina planova. Naravno, neka vam zdravlje i ljubav budu na prvom mestu. Pogledajte moj najvažniji savet za 2017 godinu: 

Zodiac-Sign-AriesOvan: Za većinu Ovnova, ovo će biti jedna od uspešnijih godina. Najbolji periodi godine za vas su kraj marta, april, kraj jula i avgust.

Finansije: Ovo je godina u kojoj, ako se potrudite, možete zaraditi mnogo više od ostalih znakova. Može se reći da će vam finansije biti u žiži interesovanja tokom većeg dela prve polovine godine. Najviše zarade je vezano za period 4.2-1.3 i 29.4-6.6. Zaradićete više nego uobičajeno ali, nema tih para koje ne mogu brzo ispariti ako se sa njima ne postupa racionalno i štedljivo. Ako uzimate kredit, neka to ne bude u periodu 20.4-20.5. Pri sklapanju ugovora vodite se terminima datim u uvodu horoskopa. Ovo nije godina u kojoj bi trebalo da se upuštate u ortakluke na ovom planu, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Ako niste zaposleni, ovo je odlična godina za zasnivanje radnog odnosa. Ako već radite, možda je prava prilika da se iskušate u novom smeru u vašoj karijeri, ako vam sadašnja karijera ne zadovoljava vašu ambicioznu prirodu. Uspeh preko sklopljenih ugovora. Izbegnite oslanjanje na druge osobe, pogotovu ako se radi o nekoj Vagi ili Raku. Najbolje će funkcionisati oni koji ne zavise od nekog, tzv preduzetnici dok oni koji rade u nekoj firmi moraju malo stišati svoj temperament, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Najbolji termini za ljubav su 4.2-1.3 i 29.4-6.6. Pogledajte nepovoljne periode u uvodu, koji se odnose na periode retrogradnog Merkura i Venere. Zbog vaše tendencije isticanja u prvi plan, može biti dosta nesporazuma iako će se vama činiti da nesporazumima niste vi doprineli. Ako ste singl, partnera potražite u znaku Strelca ili Ribe. Ako planirate brak, ostavite to za drugu polovinu septembra, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Ako se izuzme sklonost stresu, koji vas muči usled prisustva Urana u vašem znaku, dodatan razlog za zabrinutost trebalo bi da bude period 5.9-22.10. U ovom periodu ćete biti dodatno izloženi stresu što za posledicu može imati probleme sa disajnim organima i povećan broj respiratornih infekcija. Potrudite se da u popodnevnim satima pijete relaksirajuće napitke a i povećan unos namirnica sa C vitaminom biće od značajne koristi. Svakako kontrolišite vaše zdravlje a neka vam dodatni razlog za to bude loš kvalitet sna ili bolovi u glavi, savetuje godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Taurus

Bik: Sa Jupiterom u Vagi, možete se nadati uspešnoj godini kada su rad i zdravlje u pitanju. Saturn u Strelcu i dalje će vam praviti probleme na planu psihe, kredita(nikako ih ne uzimajte) i zarade od sklopljenih ugovora. Godina u kojoj će biti dosta napora ali ne i adekvatne nagrade.

Finansije: Nema vam druge: do novca možete doći samo napornim radom, kojeg će, ako budete raspoloženi, biti u dovoljnim količinama. Najbolji period za poboljšanje vaših finansija biće u periodu 6.6-31.7. Ponoviću još jednom: kredite izbegavajte po svaku cenu. U periodima retrogradnog Merkura(termine imate u uvodu), očekujte probleme na ovom planu, predviđa godišnji horoskop.

Posao: S Jupiterom u Vagi, posla ćete imati u izobilju a ako niste zaposleni, ova godina je idealna da zasnujete radni odnos, bilo da radite za nekog, bilo da se sami okušate u privatnom biznisu. Od 1.5 osa Južnog Mesečevog čvora ulazi u vaše polje profesije pa je to period povećane profesionalne nestabilnosti. Ovo je godina u kojoj se rad u „ortakluku“ neće posebno isplatiti i zbog toga se i ne preporučuje, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Najbolji period za ljubav je 6.6-5.7. bilo da tražite partnera bilo da ste već u vezi. U uvodu horoskopa dati su termini retrogradnog Merkura i retrogradne Venere: zapamtite te termine i budite tolerantni u odnosima sa vašim partnerom. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Device od 20.9. Zajednički odlazak na odmor će produbiti vašu vezu, imajte to u vidu, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Ovo je godina napretka kada je vaše zdravlje, posebno fizičko, u pitanju. Kritičan je period 22.10-8.12, kada ćete biti izloženiji stresu, koji može podstaći bolesti kojima ste skloni. Jedite što više hrane koja poboljšava vašu cirkulaciju, budući da vam je to slabija tačka. U popodnevnim satima pijte čajeve koji su na umirujućoj bazi, savetuje godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Gemini

Blizanci: Sa Saturnom, koji je i u ovoj godini u Strelcu i vašoj kući partnerstava, morate biti pažljivi pri sklapanju ugovora i dogovora a takođe morate više pažnje posvetiti vašem partneru a takođe i biti tolerantniji prema njemu. Jupiter u vašoj kući ljubavi, pružiće, pre svega, usamljenima šansu da okuse slast onoga za šta vredi živeti.

Finansije: I ove godine najviše novca možete zaraditi preko sklopljenih ugovora. Strelac i Ribe su znaci koji vladaju vašim ugovorima te budite u dobrim odnosima sa njima. Ne preporučuje se uzimanje kredita bez preke potrebe. Štednja je za vas više nego preporučljiva u ovoj godini. U finansijske poduhvate ne ulazite u ortakluku. Preduzetništvo ili privatni biznis su dobitna kombinacija za ovu godinu, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Vaša je profesionalna šansa, u ovoj godini, u privatnom biznisu kao i u sklapanju profesionalnih ugovora. Vaga je znak od koga ćete imati punu podršku. Ukoliko ste zapošljeni i radite za nekog, bolje radne uslove i efikasniji rad možete očekivati sa ulaskom Jupitera u znak Škorpije od 11.10. Karijera će krenuti nabolje svim Blizancima od 1.5, sa izlaskom Južnog mesečevog čvora iz znaka Riba, predviđa godišnji horoskop.

Ljubav: Što se tiče ljubavi, vi ste znak koji će na ovom planu imati najviše sreće. Moguće je i više ljubavnih epizoda. Ukoliko ste usamljeni, bez stalnog partnera, partnera potražite u znaku Ribe ili Strelca. Zbog Saturna u Strelcu, morate biti pažljivi i tolerantni prema partneru ili, lako, možete ostati bez njega, predviđa godišnji horoskop.

Zdravlje: Saturn će i ove godine jako nepovoljno uticati na vašu psihu stvarajući vam nemir sa kojim ćete teško uspevati da se izborite. Stres, anksioznost i depresija, permanentno će nepovoljno delovati na vas a ako vam je san loš, to je znak da je situacija izmakla kontroli i da morate potražiti stručnu pomoć. Ukoliko ne volite lekove, toplo vam preporučujem Bahove cvetne kapi a do njih možete doći preko kontakta na sajtu. Zdravlje je na prvom mestu, savetuje vam godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Cancer

Rak: I ove godine ćete imati u fokusu pitanja vezana za posao i zdravlje, prvenstveno fizičko. Od toga kakav ste stav i koliko ste ozbiljno shvatali i ulagali u navedeno, očekujte da li ćete biti nagrađeni. Ovo je godina prosperiteta na porodičnom planu: možda ćete dobiti prinovu, kupiti kuću ili stan, proširiti stambeni prostor.

Finansije: I ove godine će vaše finansije zavisiti najviše od toga koliko budete spremni da zavrnete rukave. Veće šanse za zaradu će biti ako ste u nekom privatnom biznisu. Strelac će imati dosta uticaja na vašu zaradu. Od meseca maja, sa ulaskom Severnog mesečevog čvora u znak Lava, stičete povoljnije planetarne prilike za zaradu. Najbolji period za finansije je 1.8-20.9, predviđa godišnji horoskop.

Posao: Dosta iscrpljujećeg rada čijim plaćanjem nećete biti posebno zadovoljni. Ukoliko ne budete dali sve od sebe, nadređenom se može učiniti da ne zavređujete novac koji dobijate. Rešenje vaših poslovnih problema će biti u sklapanju povoljnih ugovora a ako niste zaposleni, ova je godina idealna za sklapanje radnog angažmana, predviđa godišnji horoskop.

Ljubav: Na stvarno povoljne prilike morate sačekati prvu polovinu oktobra. Ovo je godina u kojoj morate biti tolerantniji no obično a pogotovu u terminima retrogradnog Merkura i retrogradne Venere, kako je navedeno u uvodu godišnjeg horoskopa. Sjajna prilika za ljubav očekuje vas u avgustu, po mogućstvu na godišnjem odmoru. Ako ste sami, obratite pažnju na Ribu ili Strelca, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Ovo je godina pojačane brige za vaše zdravlje. Hranite se što zdravije, vežbajte redovno i idite na redovne zdravstvene preglede. U popodnevnim satima konzumirajte čajeve sa relaksirajućim dejstvom tipa: nana, kamilica, kantarion i sl. Ako imate problema sa spavanjem, preporučujem vam Bahove cvetne kapi. Neka vam zdravlje bude u prvom planu, savetuje godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Leo

Lav: Saturn u vašem polju ljubavi može vas ostaviti bez voljene osobe ali vam, takođe, u vaš život može dovesti osobu sa većom razlikom u godinama. Ovo je i godina u kojoj vam dobra komunikacija sa okruženjem može pomoći u ostvarenju svih realnih ciljeva.

Finansije: Nešto povoljniji uslovi funkcionisanja biće u prva četiri meseca godine. Na vaše finansije utiče i kretanje Merkura te pogledajte njegovo kretanje iz uvoda godišnjeg horoskopa i izbegavajte transakcije u vreme retrogradnosti. Najpovoljniji period u godini je 26.8-20.9. Ne preporučuje se uzimanje kredita, savetuje godišnji horoskop.

Posao: I ova godina obiluje tempom koji vam ne prija, dakle pojačanim. Strelac i Ribe će često imati bitnog uticaja na posao i držaće njegove konce te sa ovim osobama morate biti u dobroj komunikaciji. Znatno bolji uslovi funkcionisanja do 10.10, od kada će Jupiter ući u opoziciju sa vašim prirodnim poljem profesije. Ne sklapajte ugovore u vreme retrogradnog Merkura, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Najbolji period za ljubav je 26.8-20.9. Sa dobrom komunikacijom možete izgladiti sve nepovoljne situacije u vašem ljubavnom životu. Sve probleme rešavajte polako i ne „prelamajte preko kolena“. Novu vezu ne započinjite u periodu retrogradnog Merkura i Venere i pojačajte do maksimuma vaš nivo tolerancije ako vam je stalo do partnera, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Sa izlaskom Južnog mesečevog čvora iz vaše kuće psihe, od maja, stiču se uslovi za bolje psihološke okolnosti koje će pomoći vašem kompletnom zdravstvenom stanju. Ključ vašeg zdravlja je u umerenosti: hrana, vežbanje i redovan odmor, kako na dnevnom tako i na svim ostalim nivoima. Ako imate problema sa lošim snom, obavezno posetite lekara, savetuje godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Virgo

Devica: I ova će godina imati sličnih problema kao i prošla, ukoliko niste stvari postavili na svoje mesto. Saturn, stari zlotvor, iskušavaće vas najviše na porodičnom planu. Ipak, posle toga, za utehu, ostaće sve što je zdravo. Zbog Jupitera u Vagi, pred vama je godina prilično dobra, kada su finansije u pitanju.

Finansije: Sve do 10.10, ne morate brinuti za priliv novca. Idealan period za zaradu je 20.9-10.10. Najbolji način za zaradu je sklapanje ugovora, realizacija istog i naplata. Strelac i Ribe vam mogu doneti najviše novca te sa njima uvek održavajte dobru komunikaciju i zdrav poslovni odnos. Zbog Urana u Ovnu, ne preporučuje se uzimanje kredita ali ni pozajmljivanje istog,  savetuje godišnji horoskop.

Posao: Vladar vaše kuće rada i dalje se nalazi u kući zarade od ugovora, pa je to proverena poslovna kombinacija. Sklopite ugovor, realizujete i naplatite. Ako ste u privatnom biznisu, očekuju vas iskušenja ali ćete, ako budete vredni, iz njih izaći jači. Ako ste zaposleni negde, imaćete manje problema ali ćete s nestrpljenjem čekati da ova godina prođe. Ne sklapajte ugovore za vreme retrogradnog Merkura, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Što se tiče „prilika“ na ovom planu, može se reći da se one neće mnogo promeniti, gledano u odnosu na prethodnu godinu. Ljubav će, uglavnom, biti usmerena na članove porodice i partnera. Ako niste u vezi, novu ljubav potražite u znaku Strelca ili Ribe. Preporučuje se povećan nivo tolerancije, pogotovu u terminima retrogradnog Merkura i Venere, koji se nalaze u uvodu godišnjeg horoskopa.

Zdravlje: Saturn će i ove godine jako nepovoljno uticati na vašu psihu stvarajući vam nemir sa kojim ćete teško uspevati da se izborite. Stres, anksioznost i depresija, permanentno će nepovoljno delovati na vas a ako vam je san loš, to je znak da je situacija izmakla kontroli i da morate potražiti stručnu pomoć. Ukoliko ne volite lekove, toplo vam preporučujem Bahove cvetne kapi a do njih možete doći preko kontakta na sajtu. Zdravlje je na prvom mestu, savetuje vam godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Libra

Vaga: Evo nas kod najsrećnijeg znaka u ovoj godini. Napredak na većini životnih frontova, sve realne želje mogu biti ostvarene, budete li dovoljno uporni. Najveći vam neprijatelj može biti vaša poslovična neodlučnost, koja se može nazvati i ozbiljnom manom(tzv „prokrastinacija“). Najveće probleme možete očekivati u komunikaciji te, zbog toga, budite oprezni i u saobraćaju, najviše.

Finansije: Mnogo uspešnija godina nego prethodna. Najbolji period je 14.10-8.11. Najviše možete dobiti od sklopljenih a, zatim, realizovanih ugovora. Ako birate partnera za biznis, potražite ga najpre u svom znaku pa onda u znaku Ribe ili Strelca. Pozitivna godina ali se povremeno okrenite i štednji, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Ako ste zaposleni, biće ovo godina puna radnih aktivnosti, što bi se reklo: posao je došao po vas. Nezaposleni se mogu nadati zasnivanju radnog odnosa ukoliko im je do toga stalo. Morate biti uporni a ne prepustiti drugima da vam kroje sudbinu. Ovo je godina kada poslovni uspeh stvarate najpre vi sami pa tek onda vaši saradnici. Ugovore nikako ne sklapajte u vreme retrogradnog Merkura i Venere a te termine imate u uvodu godišnjeg horoskopa.

Ljubav: Ako budete aktivni u traženju ljubavi, sigurno ćete je naći. Ništa ne pada s neba, pogotovu ono što je najdragocenije: ljubav. Ako niste u vezi, novu ljubav možete, najpre, naći u drugoj polovini oktobra mada i ostatak godine pruža dovoljno šansi. Ribe ili Strelac su znak kome se, u ovoj godini, najviše dopadate. U vezu ne stupajte u terminima retrogradnog Merkura i Venere(koji se nalaze u uvodu godišnjeg horoskopa), jer bi mogla biti kratkotrajna, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Kao i sve ostalo, i zdravlje će, ako već niste bolesni, biti stabilno. Obratite pažnju na vašu najveću boljku: cirkulaciju. Izbalansirajte ishranu, vežbanje i odmor i ne bojte se. Ako imate problema sa spavanjem, obavezno posetite lekara. U popodnevnim satima pijte relaksirajuće napitke, savetuje godišnji horoskop.

Zodiac-Sign-Scorpio

Škorpija: Ova godina će Škorpijama doneti najviše na planu psihološkog rasta i stabilnosti. Do oktobra je bolje ne ulaziti u nove projekte već ih, samo, planirati i pripremati. Kao i u prethodnoj godini, nećete biti zadovoljni s prispelim novcem ali, želite li više: zapnite i rezultati će se videti.

Finansije: U ovoj godini vaša kuća finansija je vezana sa kućom tajni tako da ćete najbolje uspevati u poslovima gde se ne iskazuje porez i ne plaćaju doprinosi. U nekim špekulacijama tipa multi level prodaje i slično. Nešto vezano za medicinu, psihu itd. Nije dobro da ulazite u velike projekte u kojima idu velika ulaganja. Opreznost je majka mudrosti, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Uran u vašoj kući rada i dalje će vam stvarati tenziju u radnom okruženju. Ovo je godina započinjanja novih projekata. Ako niste zadovoljni vašom karijerom, vreme je da se presaberete i krenete novim smerom. Pravo vreme za novi posao je od druge polovine oktobra. Ako vam je za posao neophodan partner, zaobiđite Vagu, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Ovo je idealna godina ako ste skloni tajnim vezama. Ako ste u vezi, biće nesuglasica iz kojih možete da izađete uz dobru komunikaciju i bolju toleranciju. Želite li novu vezu, partnera potražite u (pod)znaku Vage ili Ribe i u vezu ne ulazite u vreme retrogradnog Merkura i Venere, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Ovo bi trebalo da bude stabilna godina na zdravstvenom planu. Polje psihe je pokriveno Jupiterom koji ima veliku zaštitu. Stabilna psiha donosi dobro fizičko zdravlje. Uspostavite dobar balans u ishrani, vežbanju i odmoru i, problema neće biti. U popodnevnim satima pijte zdrave relaksirajuće napitke jer je to dobar način da se izborite sa stresom kome ste  veoma naklonjeni, savetuje godišnji horoskop.Zodiac-Sign-Sagittarius

Strelac: Olakšanje za vas je počelo od septembra prošle godine, kada je Jupiter izašao iz znaka Device, gde je bio u padu. Trend boljih stvari, uprkos Saturnu u vašem znaku, nastaviće se u ovoj godini. Da izađete iz nevolja, koje vas budu snašle, najviše vam mogu pomoći Vage, Vodolije i prijatelji. Iako je godina početaka, ovo za vas nije vreme za novi početak, ukoliko vas neko nije primorao na njega.

Finansije: Sigurnom novcu možete se nadati samo u okviru zvanične profesije kojom se bavite. Vage su znak na koji se možete osloniti, takođe je i ortački prilaz poslu od koristi za vas. Od polovine oktobra vaše finansije će imati odlike zatvorenog prostora, tajni i špekulacija gde se ne plaća porez. Najbolji period za zaradu je mesec decembar, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Ako niste zaposleni najbolji termini za pronalazak novog posla su februar i maj. Mart i april, za one koji su zaposleni, je mesec gde će biti dosta poteškoća u radu, na tu okolnost budite spremni. Ukoliko sklapate neki poslovni ugovor, nikako to ne činite u periodu retrogradne Venere i Merkura(njihovi termini su u uvodu godišnjeg horoskopa), savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Ova godina, kao retko koja do sada, pruža vam dosta šansi za nove veze i nove ljubavi. Nema sumnje da je to ono što svi slobodni Strelci(i neki u stalnoj vezi) sa nestrpljenjem čekaju duže vreme. Novu ljubav ćete najpre naći u (pod)znaku Vaga a najbolji period za ljubav je u decembru, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Saturn će i ove godine jako nepovoljno uticati na vašu psihu stvarajući vam nemir sa kojim ćete teško uspevati da se izborite. Stres, anksioznost i depresija, permanentno će nepovoljno delovati na vas a ako vam je san loš, to je znak da je situacija izmakla kontroli i da morate potražiti stručnu pomoć. Ukoliko ne volite lekove, toplo vam preporučujem Bahove cvetne kapi a do njih možete doći preko kontakta na sajtu. Zdravlje je na prvom mestu, savetuje vam godišnji horoskop.

Zodiac-Sign-Capricorn

Jarac: Saturn, vaš vladar, celu će se godinu nalaziti u vašoj kući psihe, što, videli ste i u prošloj godini, nimalo nije prijatno. Tmurnih misli će biti i sa razlogom i bez. Morate samo zapamtiti jedno: ni u jednom trenutku ne smete prestati da volite sebe jer je to jedini način da ne potonete u dubine depresije. Dosta dobrih stvari dešavaće se na profesionalnom planu.

Finansije: Nešto je bolja finansijska situacija nego u prošloj godini. Oni koji imaju privatni biznis, imaće više sreće i novca nego oni koji rade u nekoj firmi. Više novca rezervisano je za kraj marta-prve dve dekade aprila, kraj jula-prve dve dekade avgusta i zadnju dekadu decembra. Biće nekad i više novca no što ste navikli te zato prištedite malo za lošija vremena, savetuje vam godišnji horoskop.

Posao: Ovo je godina prosperiteta na profesionalnom planu, mnogo bolja nego prošla. Biće dosta prilika za sklapanje povoljnih poslovnih ugovora ali se držite uputstva da ugovore ne sklapate u terminima retrogradnog Merkura i Venere(u uvodu godišnjeg horoskopa). Ovo je i godina novih početaka: ako vam se ne sviđa tok postojeće karijere-promenite je. Ako niste zaposleni, ovo je sjajna godina za zapošljavanje, predviđa godišnji horoskop.

Ljubav: Ove je godine planeta Venera, koja vlada ljubavlju, podržana od strane najblagotvornije planete: Jupitera. To je znak da ljubavi, ako je budete želeli, može biti napretek. Biće dovoljno da je želite, upornost vam je, inače, jača strana. Ako nemate partnera, potražite ga u znaku Ribe ili Strelca, savetuje vam godišnji horoskop.

Zdravlje: Za bolje zdravlje, morate prekontrolisati vaše psihološko stanje.Pogotovu ako imate problema sa spavanjem. Jesti hranu koja u sebi ima dosta magnezijuma, vežbati redovno ali se i odmarati, mora biti vaš prioritet. U popodnevnim satima piti relaksirajuće čajeve koji su odbrana od stresa, savetuje vam godišnji horoskop.

Zodiac-Sign-Aquarius

 

Vodolija: Vi će te, slično kao i u prethodnoj godini, imati problema sa zaradom od profesije kojom se bavite. Biće teškoća i sa nepokretnostima, bilo da budete hteli nešto da prodate, bilo da kupite a takođe, imaćete prilike da shvatite ko vam je prijatelj a ko ne. Ako budete radili sa osobama iz inostranstva ili Strelčevima, sva je prilika da će se to veoma uspešno završiti.

Finansije: Trudite se da sklopite poslovne ugovore sa Vagama i Lavovima i novca će biti u izobilju. Povedite računa da ugovore ne sklapate u vreme retrogradnog Merkura i Venere a te termine imate u uvodu godišnjeg horoskopa. Odličan period za zaradu su prva dva meseca u godini, savetuje vam godišnji horoskop.

Posao: Posla će biti dovoljno ali da bi zaradili koliko ste zamislili, moraćete da se znatno više pomučite od ostalih. Prosperitet na profesionalnom planu očekujte tek u zadnjem kvartalu godine, kada Jupiter uđe u vašu kuću karijere. Ovo je idealna godina za one koji traže posao jer će neki moći i da biraju. Poslove ne počinjite u vreme retrogradnog Merkura, savetuje godišnji horoskop.

Ljubav: Ovo je godina ljubavi pa, stoga, neće zaobići ni vas. Prilike za ljubav će biti stalno ali su prva dva meseca najpovoljnija. Ako tražite novog partnera, potražite ga u (pod)znaku Vage, Ribe ili Strelca. Ne stupajte u vezu u vreme retrogradnog Merkura ili Venere jer, u suprotnom, veza neće dugo trajati, savetuje godišnji horoskop.

Zdravlje: Ako uskladite ishranu koja podržava dobru cirkulaciju, rekreaciju i odmor vaše će zdravlje biti u top formi. Imajte u vidu da vam je srce najslabija tačka u zdravlju i prilagodite sve aktivnosti toj činjenici. Ukoliko imate problema sa snom, to je siguran znak da bi trebalo da potražite stručnu pomoć i da je stres uzeo svoj danak. U popodnevnim satima pijte relaksirajuće napitke koji će vas pripremiti za okrepljujući san. Jedite više namirnica koje u sebi sadrže Magnezijuma, savetuje godišnji horoskop.

Zodiac-Sign-Pisces

Ribe: Kao i prošle godine biće ekstrema po pitanju vaše karijere. Ili će vam biti dosadno ili ćete se ubijati od posla i radnih aktivnosti. Saturn u vašem polju karijere, ne zna za umerenost. Za utehu, niko vam ništa neće moći na polju psihe, imaćete veliku podršku a i seksualni život će vam doživeti uzlet na koji niste navikli.

Finansije: Ako sklopite poslovni ugovor i realizujete, možete se nadati gomili novca. Ovo je godina vašeg finansijskog prosperiteta. Ove godine slobodno uzmite kredit, povoljne su planetarne okolnosti. Ne zaboravite da nešto ostavite(uštedite) za teža vremena. Ne pokrećite projekte u vreme retrogradnog Merkura i Venere(u uvodu godišnjeg horoskopa su termini retrogradnosti) jer će biti nepredviđenih okolnosti koje će vam umanjiti uspeh, savetuje godišnji horoskop.

Posao: Vrlo je verovatno da će vaša karijera doživeti uzlet. Budite vredni i rezultati i priznanja će stizati sa svih strana. Ako ulazite u partnerstva, neka to budu Vage jer njih ova godina baš hoće. Ugovore ne potpisujte i ne pokrećite u vreme retrogradnog Merkura i Venere. Posao će vam najbolje ići od ruke u vreme boravka Sunca u znaku Ovna i Lava, predviđa godišnji horoskop.

Ljubav: Ljubav sa svim svojim lepim atributima, dosta intimnosti i razumevanja od strane partnera, čekaće vas tokom cele godine. Budite tolerantniji prema partneru u vreme retrogradnog Merkura i Venere. Ako niste u vezi i tražite ljubav, u ovoj godini je potražite u znaku Vage, Device ili Bika. Najbolji period za ljubav je mesec januar, predviđa godišnji horoskop.

Zdravlje: Zdravlje: Saturn će i ove godine jako nepovoljno uticati na vašu psihu stvarajući vam nemir sa kojim ćete teško uspevati da se izborite. Jupiter u Vagi će biti od pomoći ali nedovoljnoj. Stres, anksioznost i depresija, permanentno će nepovoljno delovati na vas a ako vam je san loš, to je znak da je situacija izmakla kontroli i da morate potražiti stručnu pomoć. Ukoliko ne volite lekove, toplo vam preporučujem Bahove cvetne kapi a do njih možete doći preko kontakta na sajtu. Zdravlje je na prvom mestu, savetuje godišnji horoskop.

Sva prava zadržana. Mislite o tome!

 

 

 

 

 

 

Milan Atlić

30 komentara

 1. Postovani Milane,
  Da li postoji razlog sto niste objavili horoskop za oktobar ili ja nesto ne mogu da pronadjem?
  P.S. Nemojte zaboraviti Ljubav u 2017. godini za Devicu 🙂
  Pozdrav!
  Mima

 2. Milan Atlić

  Draga Mima,
  Postoji jak razlog: nedostatak vremena jer imam dosta klijenata za Bahove kapi
  Ako iznađem vremena u budućnosti, potrudiću se da napravim mesečni horoskop. Mislim da će godišnji horoskop donekle pomoći. Pozdrav i hvala ti što komentarišeš.

 3. Pozdrav i Vama, redovno pratim sta objavljujete a posebno Sportski forum i sve sto se odnosi na Novaka. 🙂

 4. Po ovoj generalnoj prognozi mi se ne piše dobro 🙂

  Znak riba, podznak devica. :))

 5. Milan Atlić

  Vidiš Gorane, zato služe Bahove kapi: da spremno dočekali nevolje i da ih „ubijemo“ pre nego one nas!Vrlo loša kombinacija za sledeću godinu a ni u ov oj ti ne cvetaju ruže.

 6. Milane , meni već duže vreme ne cvetaju ruže. Ni sam ne znam kako sam opstao – da ne upotrebim težu reč.

 7. Milane,2017. je godina 1-ce.1-ca je Sunce.Zar ne bi trebala biti dobra godina za Lavove.

 8. Milane, koliko je uticaj bahovih kapi na lični horoskop osebe ?

 9. Milan Atlić

  Može da bude veliki. Donosi stabilnost, samopouzdanje i ispravne rezone u trenutku kada je to neophodno.

 10. Postovani Milane,
  Redovno citam Vas horoskop.
  Mogu da Vam kazem da ste zaista najbolji i najdetaljniji astrolog.
  Mozete li mi ukratko reci kakva mi je 2017. sto se posla tice?
  Imam velike planove,da li ce se ostvariti?
  Rodjena sam 01.12.1980. u 17:30 u Beranama (raniji naziv Ivangrad).
  Unaprijed se zahvaljujem i puno pozdravljam.
  Sandra

 11. Milan Atlić

  Hvala. Sigurno je da će sledeća godina biti uspešnija ni ova. Problem je u nedostatku samopouzdanja. Preporučujem drugu polovinu godine za novi projekat. Poz i sve najbolje.

 12. Milane, srecne praznike i uspesna godina za Vas.
  Ako ne trazim previse, recite mi dali cu se udati, kada ? Nisam u vezi, nikako da se usrecim u ljubavi , nikako da trgne na bolje.
  28.06.1982 01:30 Ohrid(Makedonia) Hvala unapred

 13. Milan Atlić

  Hvala Miro. U ovoj godini ćeš imati dosta energije ali moraš iznaći način da se izbori š sa stresom. Kad se stabilizuješ zdravstveno, sve ostalo je lako. Obrati pažnju na jun ove godine. Pozdrav za Makedoniju.

 14. Zdravo Milane,

  citam Vas horoskop redovno i dopada mi se Vas rad.Imam samo jedno pitanje i nadam se da Vam nece biti tesko da mi pomognete tj odgovorite.U vezi sam skoro 2 godine sa dosta starijim muskarcem i zanima me hocemo li se ove godine vencati.Rodjena sam 4.10.1989, u 00:00h u Sapcu.Hvala unapred.

 15. Milan Atlić

  Ovo je za tebe godina ljubavi. Moguć je brak ali sledeće godine sigurno ako se ne desi u ovoj. Pozdrav

 16. Postovani Milane,
  Redovno pratim horoskop i sportski forum.izuzetno cenim i postujem Vas rad. Jako sam zabrinuta za svoju cerku. Zamolila bih vas da samo kratko pogledate njen horoskop. Rodjena je 09.08.1991.godine u 15 i 20h.
  Srdacan pozdrav i hvala od srca.

 17. Milan Atlić

  Zdravo Emice. Podznak je Strelac a to je, videli ste u horoskopu, veoma izložen znak. Njoj bi Bahove kapi bile od velike pomoći da se sabere od vetrova koji pokušavaju da je oduvaju. U drugoj polovina godine će stvari krenuti nabolje.

 18. Milane,hajde molim te i meni par reči za ovu godinu 🙂 04.07.1979. 06 h i 17 min.Vrbas.

 19. Milan Atlić

  Savo, sa zadovoljstvom. Ovo će ti biti uspešna godina, druga polovina pogotovu. Kad rešiš da napraviš veliki kvalitativan skok u životu, javi se da ti napravim terapiju Bahovim kapima, kojom ćemo da eliminišemo depresiju zbog koje stagniraš.

 20. Hvala Milane,javiću ti se svakako ubrzo,dugo već razmišljam o tome.

 21. Milan Atlić

  Jupiter na 11 stepenu(ja) dolazi iz 8. kuće i potvrđuje da bih ti ja bio idealan terapeut! Nema ništa slučajno, svi smo „umreženi“. Čist Matrix!

 22. Poštovani,
  s obzirom da se zadnjih oko godinu dana zaista psihički patim ( pretrpila sam traumu naglog ostavljanja ) , zanima me mogu li mi Vaše Bachove kapi pomoći da se rasteretim i pokrenem ? Baš sam zapela u nekakvom “ mulju “ .
  Na koji način se vrši dostava u BiH ?
  Rođena sam 07.juna 1966. Sarajevo ; blizanac / asc škorpija
  Hvala !

 23. Milan Atlić

  Poštovana Djenana Bahove kapi ne mogu pomoći samo šizofreničarima i težim oblicima neuroze. Dakle, mogu vam pomoći. Problem je dostava u BiH. Dosada sam to rešavao direktnom pošiljkom preko autobusa(nešto sitno se časti kondukter ili vozač i po njemu pošalje novac 30 eura/boca koja traje mesec dana). Ne može se poslati više boca jer se posle 40 ak dana njihovo dejstvo umanji). Kod tebe je u pitanju jači oblik depresije potpomognut i stresnim aspektom. Pozdrav

 24. Gde je čovekova zadnja linija pre konačnog pucanja ?

  Iz godine u godinu isto sranje. Ima li svetla na kraju tunela ? Za sve stvari je potreban novac pa i za zdravlje . Imam osećaj da ću sebe ili nekog drugog pokopati .

  Milane, ima li za mene neki značajan pomak na polju finansija u skoroj budućnosti ili je vreme da od svega dignem ruke ?

  26.2.1980, 18:00 , Jesenice, Slovenija.

 25. Milan Atlić

  Gorane, nemoj da si na kraj srca. Ovo je tvoja godina. Problem je kod tebe(i ne samo kod tebe) jer ne uspevam da se izboriš sa depresijom. Treba ti mentalna podrška. U samom god. Horoskopu sam naglasio koji znaci imaju problem sa psihom u ovoj godini: svi promenljivi pa i Ribe, što si ti. Ne možeš da shvatiš koliko te razumem( i ja sam Riba). Bahove kapi će te dići za 10 ak dana. SVE JE U PSIHI!

 26. Milane, hvala na odgovoru i rečima podrške. Odmah kad dođem do para ja ću poručiti kombinaciju bahovih kapi od tebe.

Slobodno komentarišite