Esencija geparda

img_20160913_122027

Pored biljnih esencija, više od deceniju unatrag, u svetu su u upotrebi i esencije divljih životinja. Čak oko 100 esencija je u upotrebi. Karakter divljih životinja, njihove instinktivne reakcije na život u okruženju, kao i način reakcije kada naiđu na krizne momente, mogu nas naučiti  mehanizmima u odnosu na koje se može izraziti i naš lični potencijal. Životinjske esencije su po strukturi bliže čoveku i vlada mišljenje da, zbog toga, mogu biti efikasnije, po nekim pitanjima, od biljnih esencija. Vredi probati jer lično, imam sjajno iskustvo vezano za upotrebu ovih esencija.

Da li ste znali da je gepard najbrža životinja? On mora da da svoj maksimum u trenutku kada krene u lov na plen i da funkcioniše po geslu: „biti il ne biti“, budući da mu nivo energije koji ostaje za drugi pokušaj drastično opadne. Samim tim i mogućnost opstanka u surovom životnom okruženju.

Esencija geparda je idealna za podsticanje izvršenja velikom brzinom, visok nivo efikasnosti i veliku fokusiranost na zadatak. Esencija geparda daje neophodni impuls za efikasnost u smislu izvršenja zadatka koji planiramo, a imamo utisak da smo blokirani u vremenu i prostoru. Donošenjem odluke, esencija geparda mobiliše sve naše potencijale. Za one koji žive brzim tempom života, esencija geparda pruža podršku nervnom sistemu. Esencija geparda vam daje prednost u životnim situacijama „jedan na jedan“. Ako ste neodlučni u životu, znak(podznak) ste Vaga, imate lične planete na stepenu Vage ili vam Južni Čvor prolazi kroz znak Vage(gubici kroz neodlučnost), onda je esencija geparda najbolji izbor. Esencija geparda aktivira prvu čakru. Ovu esenciju možete koristiti i ako imate problem sa stresom, budući da esencija geparda daje, kroz utisak smirenosti i usredsređenosti, neophodnu staloženost. Trebalo bi reći, za neupućene, da ove esencije nemaju u sebi ni delić fizičkog tela životinja već da su spravljene na energetskom nivou(vibraciona metoda) koji je jednak ovim životinjama. Esenciju geparda(tzv upotrebnu bocu, koja traje mesec dana) možete poručiti na telefon 060 3235625, ili mejl: atlicmln@gmail.com.gepard

Milan Atlić

Slobodno komentarišite